2021 Şubat Anneleri

Ben de lansinoh aldım kızlar meme reddine karşı, bundan herkes çok memnundu kaç kişiden duydum
Bende uzun araştırmalar sonucu fiyat performans açısından Philips ve Lansinoh arasında kalmıştım. Lansinoh'u tercih ettim. Bpa içermiyormuş ve kolik önleyici olduğu yazıyor. Bu ürünün göğüs ucu kremi ve göğüs pompasını da aldım. Önerilen bir marka

Merhaba totalde 10 kilo aldım ama 4 kilosunu bu ay birden alınca şeker yüklemesi yaptık tabiki yüksek çıktı diyetteyim şuan ve diyete başladığımdan beri 1 kilo verdim
Ben de yarin yaptiricam.seker yüklemesi bakalım sonuc ne cikicak bende merak ediyorum.

Sabahları olan tarti onemli daha cok aksam saatine kadar ictigimiz su bile baskulde arti kilo olarak gözüküyor. Gayet normal almissin.
Ya rvet ya hangisi önemli acaba, ben 67 ile hamile kaldım 63 e indim şimdi 69 um

Bende 82 ile hamile kaldim 80 e düştüm şuan 85 kiloyum yani basladigim kiloya bakarsam 3 dustugum kiloya bakarsam 5 kilo almisim ama sanırım genelde ilk hamile kalındığı kilo baz aliniyor ben oyle anladim

İnşallah iyidir canım bebek, sağlıkla doğumunu yapar kucağına alırsın. Allah cümlemizin bebeklerini korusun.

Kızlar bence biberon ve emzik ilk başta çok pahalı şeyler almayın çünkü her bebek onları kabul etmiyor o kadar masraf boşuna gidiyor . Basit bişey alın baktınız bebeğiniz kabul ediyor ondan sonra daha güzel ürünlere geçersiniz . Evde emzik koleksiyonumuz var ama hiçbirini emmedi şimdi biberonu oyuncak yaptı oynuyor hiç almadı onu da .

Genelgede dogum izninve buna bagli ucretsiz izin haric yazıyor saglik çalışanları için.

ben de biberon veremedim hiç.. 5.5 aylıkken işe başlamıştım yarım günlerde nuke bize yetti, 8aylıkken ücretsize ayrıldım bi daha ağzına sürmedi, sağdığım bütün sütler çöpe gitti... biberon da değiştim 3-4 tane farklı markalar aldım yok, taze seviyordu minnoşum. emzik hiç almadı bile... zaten doğduğunda velevki almadı hemşireler şırıngayla kaşıkla veriyor anne memesini reddetmesin diye. doğar doğmaz oluşacak bi ihtiyaç mı biberon bilmedim. ama emziğe bu defa alıştırıcam ben kararlıyım:) 23 ay gece gündüz emdirince yıldım:)

Hayatımda içtiğim en berbat içecekti birdaha olsa içemem acayip tiksinti geldi..
Hele 100 lük berbattı o kadar şekeri ancak 3 bardak su eritti. İnş yanlış biliyorumdur ama sizi dahiliyeye sevk eder ya da kendisi diyet verir. Benim doktorum eğer 100 lük de yüksek çıkarsa dahiliyeye yönlendireceğim dedi

Bende işe başlayana kadar hiç biberon vermedim canım 8 aylık işe başladım o zaman verdik istemedi küçük suluk vardı onunla içti sütleri sonra da pandemi cıktı zaten 1 ay sonra eve kapandık o zaman da hep emdi sonrasında da hiç ihtiyaç olmadı . Emzik de ilk baslae çok verdik hep diliyle itti kaç tane değiştirdik istemedi. Bunda bende emzige alıştırmak istiyorum aynen yıldım bide uykusuzluk canıma tak etti artık

Eltim lastikle tutturup yüzüne geçirmişti 3-4aylıkken kızı, gözlük gibi itse de ağzından çıkmıyordu Onu yapmam Allah korusun kusar musar ama doğar doğmaz ağzına vericem emziği. İlkinde onu yapmamıştım.

Merhaba totalde 10 kilo aldım ama 4 kilosunu bu ay birden alınca şeker yüklemesi yaptık tabiki yüksek çıktı diyetteyim şuan ve diyete başladığımdan beri 1 kilo verdim
Ben de 11 kg aldim. Şeker sınırdaydı, biraz diyet yaptım şimdi korumaya çalışıyorum kilomu. Tatli ve hamurişi bıraktım tamamen.

Ben de 11 kg aldim. Şeker sınırdaydı, biraz diyet yaptım şimdi korumaya çalışıyorum kilomu. Tatli ve hamurişi bıraktım tamamen.
Ben de 8 kilo aldım. Doğum tarihlerimiz aynı muhtemelen Benim şeker testim 146 çıkınca 100 lük yükledi. Onda normal çıktı. Ben tutamıyorum kendimi yiyorum

Ben 32+0 da diye biliyordum ama...32+1 mi.olucak
Bence 32+0 ama benm cins doktorum 4 gğn öne çeksen dedipimde yok demekle kalmayıp, 32+1 hatta 2 gibi veririm dedi.
Ama alırısnız 32+0 diye düşünüyorum.

Bende 8-8.5 kg aldım. Ama bu arala göbeğime artık iyice alıştığımdan mıdır nedir karnım gözüme küçük gelmeye başladı. Halbuki oğluşta 3 haftada 650 grm almış ama

Genelgede dogum izninve buna bagli ucretsiz izin haric

Genelgede dogum izninve buna bagli ucretsiz izin haric yazıyor saglik çalışanları için.
Doğum iznini mecbur veriyorlar zaten. Ben normal yıllık izinler ve raporlardan bahsetmiştim. Zaten ücretsiz izne ayrılabilmem için borçsuz tek maaşla geçinebilmek gerekiyor. O da zor bu şartlarda..

Onunki de iyiymiş Allah korusun zaten 6 ay hep bi dikkat etmek lazım kusmasina emzirirken uyumamak için zor tutardım kendimi Allahım ne günlerdi başımda biri beklerdi ki uyumiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…