Bende uzun araştırmalar sonucu fiyat performans açısından Philips ve Lansinoh arasında kalmıştım. Lansinoh'u tercih ettim. Bpa içermiyormuş ve kolik önleyici olduğu yazıyor. Bu ürünün göğüs ucu kremi ve göğüs pompasını da aldım. Önerilen bir markaBen de lansinoh aldım kızlar meme reddine karşı, bundan herkes çok memnundu kaç kişiden duydum
Ben de yarin yaptiricam.seker yüklemesi bakalım sonuc ne cikicak bende merak ediyorum.Merhaba totalde 10 kilo aldım ama 4 kilosunu bu ay birden alınca şeker yüklemesi yaptık tabiki yüksek çıktı diyetteyim şuan ve diyete başladığımdan beri 1 kilo verdim
ilk hamile kaldığım kiloyu baz alıyorum tam emin değilim aldığım kiloda evdeki tartı doğrumu çok emin değilim yatmadan tartıda 64 kilo çıkıyorum ama sabahları 62,7 falan tartı bence biraz eksik tartıyor dr la aramda fark çıkar muhtemelen neyse uzattım 63,5 kilo olduğumu düşünürsem 63,5-56 7,5 kilo almışım en az şu ana kadar 8 de olabilir :)
Ya rvet ya hangisi önemli acaba, ben 67 ile hamile kaldım 63 e indim şimdi 69 um
İnşallah iyidir canım bebek, sağlıkla doğumunu yapar kucağına alırsın. Allah cümlemizin bebeklerini korusun.Kızlar aranızda korona geçiren varmı ?
Ben geçtiğimiz günlerde büyük ihtimalle geçirdim ailem de pozitif çıkanlar oldu bende temaslıydım
İlaç kullanamayacağım için eve test yapmaya gelmediler şu anda 7.günüm daha iyiyim çok şükür grip gibi geçirdim diyebilirim bi tık daha ağırdı ama çok şükür ateşim falan çok çıkmadı
İnternetten araştırdığım kadarıyla bebek etkilenmiyor diye okudum dinledim hep
Ağrı kesici bile almadım
Karantinam bitince ilk işim doktora gitmek
Bana dua ederseniz çok sevinirim
İnşallah bebeğim iyidir
Hareketleri iyidi hep bugün de ayaklar kasığımda galiba bir baskı ve hereket var hafif
Genelgede dogum izninve buna bagli ucretsiz izin haric yazıyor saglik çalışanları için.Ben sağlık sektöründeyim. Vaka artışlarında tüm sağlık sektörünün izinleri iptal oluyor. Aktarma yapamaz isem 2 aylık bebeği evde bırakıp işe başlamam gerekeceko yüzden önlemi alıp işe başlamam daha iyi gözüküyor. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Bu 100 lük yükleme mi? Eğer 50 lik ise şekeriniz var. 100 lükte 3. Saat sonrası değeri göremedim.Şeker yüklemesi yaptırmştm sonucu anlayan var mı Eki Görüntüle 2728373
75 glikoz içirildi şu yeşil içecek olandan..Bu 100 lük yükleme mi? Eğer 50 lik ise şekeriniz var. 100 lükte 3. Saat sonrası değeri göremedim.
Benim 50 lik yaptık 146 çıktı. Doktor 100 lük istedi onda çıkmadı.
Hayatımda içtiğim en berbat içecekti birdaha olsa içemem acayip tiksinti geldi..75 glikoz içirildi şu yeşil içecek olandan..
ben de biberon veremedim hiç.. 5.5 aylıkken işe başlamıştım yarım günlerde nuke bize yetti, 8aylıkken ücretsize ayrıldım bi daha ağzına sürmedi, sağdığım bütün sütler çöpe gitti... biberon da değiştim 3-4 tane farklı markalar aldım yok, taze seviyordu minnoşum. emzik hiç almadı bile... zaten doğduğunda velevki almadı hemşireler şırıngayla kaşıkla veriyor anne memesini reddetmesin diye. doğar doğmaz oluşacak bi ihtiyaç mı biberon bilmedim. ama emziğe bu defa alıştırıcam ben kararlıyım:) 23 ay gece gündüz emdirince yıldım:)Kızlar bence biberon ve emzik ilk başta çok pahalı şeyler almayın çünkü her bebek onları kabul etmiyor o kadar masraf boşuna gidiyor . Basit bişey alın baktınız bebeğiniz kabul ediyor ondan sonra daha güzel ürünlere geçersiniz . Evde emzik koleksiyonumuz var ama hiçbirini emmedi şimdi biberonu oyuncak yaptı oynuyor hiç almadı onu da .
Hele 100 lük berbattı o kadar şekeri ancak 3 bardak su eritti. İnş yanlış biliyorumdur ama sizi dahiliyeye sevk eder ya da kendisi diyet verir. Benim doktorum eğer 100 lük de yüksek çıkarsa dahiliyeye yönlendireceğim dediHayatımda içtiğim en berbat içecekti birdaha olsa içemem acayip tiksinti geldi..
Bende işe başlayana kadar hiç biberon vermedim canım 8 aylık işe başladım o zaman verdik istemedi küçük suluk vardı onunla içti sütleri sonra da pandemi cıktı zaten 1 ay sonra eve kapandık o zaman da hep emdi sonrasında da hiç ihtiyaç olmadı . Emzik de ilk baslae çok verdik hep diliyle itti kaç tane değiştirdik istemedi. Bunda bende emzige alıştırmak istiyorum aynen yıldım bide uykusuzluk canıma tak etti artıkben de biberon veremedim hiç.. 5.5 aylıkken işe başlamıştım yarım günlerde nuke bize yetti, 8aylıkken ücretsize ayrıldım bi daha ağzına sürmedi, sağdığım bütün sütler çöpe gitti... biberon da değiştim 3-4 tane farklı markalar aldım yok, taze seviyordu minnoşum. emzik hiç almadı bile... zaten doğduğunda velevki almadı hemşireler şırıngayla kaşıkla veriyor anne memesini reddetmesin diye. doğar doğmaz oluşacak bi ihtiyaç mı biberon bilmedim. ama emziğe bu defa alıştırıcam ben kararlıyım:) 23 ay gece gündüz emdirince yıldım:)
Eltim lastikle tutturup yüzüne geçirmişti 3-4aylıkken kızı, gözlük gibi itse de ağzından çıkmıyorduBende işe başlayana kadar hiç biberon vermedim canım 8 aylık işe başladım o zaman verdik istemedi küçük suluk vardı onunla içti sütleri sonra da pandemi cıktı zaten 1 ay sonra eve kapandık o zaman da hep emdi sonrasında da hiç ihtiyaç olmadı . Emzik de ilk baslae çok verdik hep diliyle itti kaç tane değiştirdik istemedi. Bunda bende emzige alıştırmak istiyorum aynen yıldım bide uykusuzluk canıma tak etti artık
Ben de 11 kg aldim. Şeker sınırdaydı, biraz diyet yaptım şimdi korumaya çalışıyorum kilomu. Tatli ve hamurişi bıraktım tamamen.Merhaba totalde 10 kilo aldım ama 4 kilosunu bu ay birden alınca şeker yüklemesi yaptık tabiki yüksek çıktı diyetteyim şuan ve diyete başladığımdan beri 1 kilo verdim
Ben de 8 kilo aldım. Doğum tarihlerimiz aynı muhtemelen Benim şeker testim 146 çıkınca 100 lük yükledi. Onda normal çıktı. Ben tutamıyorum kendimi yiyorumBen de 11 kg aldim. Şeker sınırdaydı, biraz diyet yaptım şimdi korumaya çalışıyorum kilomu. Tatli ve hamurişi bıraktım tamamen.
Bence 32+0 ama benm cins doktorum 4 gğn öne çeksen dedipimde yok demekle kalmayıp, 32+1 hatta 2 gibi veririm dedi.Ben 32+0 da diye biliyordum ama...32+1 mi.olucak
Genelgede dogum izninve buna bagli ucretsiz izin haric
Doğum iznini mecbur veriyorlar zaten. Ben normal yıllık izinler ve raporlardan bahsetmiştim. Zaten ücretsiz izne ayrılabilmem için borçsuz tek maaşla geçinebilmek gerekiyor. O da zor bu şartlarda..Genelgede dogum izninve buna bagli ucretsiz izin haric yazıyor saglik çalışanları için.
Onunki de iyiymişEltim lastikle tutturup yüzüne geçirmişti 3-4aylıkken kızı, gözlük gibi itse de ağzından çıkmıyorduOnu yapmam Allah korusun kusar musar ama doğar doğmaz ağzına vericem emziği. İlkinde onu yapmamıştım.
Benim dört gebe arkdasim geçirdi hepsininde bebekleri iyi çok şükür zaten hamilelikte ilaç kullanılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?