2021 Şubat Anneleri

Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ?

Bizde kan uyuşmazlığı var gebeliğimi ilk öğrendiğimde tek seferlik bi kanamam oldu acile gitmiştim daha günüm bile geçmemişti adetime bi gün kala yaşadım bu kanamayı,
Doktora durumu söyleyince kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum en başında
Ama sanırım yerleşme kanaması yaşamışım
Doktorum bi kanama alanı görmediğini söylemişti daha sonra

Şimdi sorum şu 28.haftada tekrar iğne vurulmam gerekir mi bilgisi olan varmı ?

Gerekiyomuş canım. 8. Haftada kanamam olmuştu bana da vurmuşlardı o zaman. 28de tekrar vuruldum gecen hafta

Ben de 8 kilo aldım. Doğum tarihlerimiz aynı muhtemelen Benim şeker testim 146 çıkınca 100 lük yükledi. Onda normal çıktı. Ben tutamıyorum kendimi yiyorum
Ben de yiyorum yaa. Kızımda cok sıkı diyet yapmistim ama bu sefer sekerimi olcuyirum arada bir. Yuksek degil. Abartmadan yiyorum.

Yapma ya bana da omega royal verdi doktor ucuz diye internetten aldım.off bişey olur mu ki içtim o kadar

Kızlar bugün tam 27 Haftalık olduk
Benim bi kaç.gündür ilk zamanlarda ki sabah uyanınca midem bulanıyor boş boş öğürme isteği oluyor ve yanma da oluyor
Normal mi.bu acaba aranızda yaşayan varmı ?
Biz de dün 28 hafta olduk ve bugün ilk defa mide bulantısı ile kustum. Normalde yanmadan dolayı kusardım

Benim covid testim negatif ama 15 gündür ben hala gribi atlatamadım öksürük var geçmek bilmiyor ilaçta alamıyorum nasıl geçecek bilmiyorum

Nasip bu iş bence kızım 3 aylık kabul etti

Hayırlısı inşallah, kötü düşünme... limonlu su iç kum için de....

Kizlar guncel kilo alimlarinjz nasil? Basta verdiginiz kilo varsa onun uzerinden mi hesap ediyosunuz yoksa ilk hamile kaldiginiz kiloyumu baz aliyosunuz hesaplarken
Ben 5 kilo aldım gebelik şekerim çıktı sabitlendim ne alıyorum ne veriyorm gram bile aynı ama bebek çok şükür alıyo geçen hafta 1 kiloydu şim di 1 kilo 200 gram

Arkadaşım elektrik bandıyla yüzüne yapıştırmıştı bebeğinin. Çok yadırgamıştım. Ama kız tek başına zorlu bir bebeğe bakma sürecinden dolayı sağlıklı düşünemiyor, tek isteği birazcık dinlenmekmiş anne olunca anladım. Yine de bantlanmaz yani ben bantlamam

Ben de eltimi yadırgadım. Bilmiyorum da ikisi de yapılmaz yani...

Şu ann idari izindeyim izne çıkabilmek için 2 hafta sonu ve akşamları mesai yaptım zorlanarak şükür şu an evdeyim ama 32 ye az kaldı umarım o zamana tüm haftaları içerir genelge çıkar
Yok.cnm ya yapmazlar. Hele 32. den sonra 16 haftalik yasal.dogum izni direkt basliyor 37 ye fln uzatmıyorlar kesinlikle... ben de ilk dogumumda 37 ye kadar calismistim ama hem pandemi yoktu hem evde cocuk yoktu hem de daha genctim

Yok benimki de ne emzik ne biberon aldi. Ama zorlamadim. Afedersiniz öküz gibi yemek yedim bir sürü kilo aldim sırf sütümden beslensin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…