- 13 Mart 2019
- 15.852
- 60.899
- 598
Normal. Ben 29. Haftamda gittim doktora mide yanmaları ağrıları başladı mı diye sordu. Ben de her zaman vardı dedim. Farklı bir doktordu kendi doktorum korona olduğu için bu doktora gitmiştim
İnşallah iyidir canım bebek, sağlıkla doğumunu yapar kucağına alırsın. Allah cümlemizin bebeklerini korusun.
Gerekiyomuş canım. 8. Haftada kanamam olmuştu bana da vurmuşlardı o zaman. 28de tekrar vuruldum gecen haftaKızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ?
Bizde kan uyuşmazlığı var gebeliğimi ilk öğrendiğimde tek seferlik bi kanamam oldu acile gitmiştim daha günüm bile geçmemişti adetime bi gün kala yaşadım bu kanamayı,
Doktora durumu söyleyince kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum en başında
Ama sanırım yerleşme kanaması yaşamışım
Doktorum bi kanama alanı görmediğini söylemişti daha sonra
Şimdi sorum şu 28.haftada tekrar iğne vurulmam gerekir mi bilgisi olan varmı ?
Ben de yiyorum yaa. Kızımda cok sıkı diyet yapmistim ama bu sefer sekerimi olcuyirum arada bir. Yuksek degil. Abartmadan yiyorum.Ben de 8 kilo aldım. Doğum tarihlerimiz aynı muhtemelen Benim şeker testim 146 çıkınca 100 lük yükledi. Onda normal çıktı. Ben tutamıyorum kendimi yiyorum
Yapma yaBilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.
Doktorumuz bize en baştan beri ROYAL omega 3 balık yağı veriyor eczane fiyatı 140-165 TL arası değişiyor. Ve bizde bu ürünü alıyoruz
amma aynı hastanede farklı doktora giden arkadaşımıza farklı bi balık yağı verilmiş. Bu ürünün fiyatı ise 31 TL
nasıl olabilir diye başladım araştırmaya hatta internette satılan royal omega ürününüde aldım 112 TL idi
İnternetten gelen ürün bire bir replika bi üründü firmaya ulaştım ve danıştım merdiven altı üretim YALNIZCA eczaneden alın dediler...
İki ürünüde karşılaştırdım aradaki 110-130 TL fark etmez diyorsanız şuanda piyasanın en iyisi royal omega ama güvendiğiniz bi eczaneden temin edin mutlaka
Şimdide elenantal 1 i araştırıyorum buraya yine bilgilendirme yazarım
kaclik yuklettiniz 75 lik mi biraz yuksek canimŞeker yüklemesi yaptırmştm sonucu anlayan var mı Eki Görüntüle 2728373
Evet kızlar yüksekmiş eşim aradıkaclik yuklettiniz 75 lik mi biraz yuksek canim
Biz de dün 28 hafta olduk ve bugün ilk defa mide bulantısı ile kustum. Normalde yanmadan dolayı kusardımKızlar bugün tam 27 Haftalık olduk
Benim bi kaç.gündür ilk zamanlarda ki sabah uyanınca midem bulanıyor boş boş öğürme isteği oluyor ve yanma da oluyor
Normal mi.bu acaba aranızda yaşayan varmı ?
Şeker yüklemesi yaptırmştm sonucu anlayan var mı Eki Görüntüle 2728373
Yüksekmiş canımBana sanki şeker cikmia gibi geldi ama doktor veya yaptiran arkadaşlar daha iyi yorumlar
Geçmiş olsun cnm doktora gidene kadar sen dikkat etmeye başla inşallah diyetle vs kontrol altina alirsinizYüksekmiş canım
Nasip bu iş benceEltim lastikle tutturup yüzüne geçirmişti 3-4aylıkken kızı, gözlük gibi itse de ağzından çıkmıyorduOnu yapmam Allah korusun kusar musar ama doğar doğmaz ağzına vericem emziği. İlkinde onu yapmamıştım.
Hayırlısı inşallah, kötü düşünme... limonlu su iç kum için de....
Ben 5 kilo aldım gebelik şekerim çıktı sabitlendim ne alıyorum ne veriyorm gram bile aynı ama bebek çok şükür alıyo geçen hafta 1 kiloydu şim di 1 kilo 200 gramKizlar guncel kilo alimlarinjz nasil? Basta verdiginiz kilo varsa onun uzerinden mi hesap ediyosunuz yoksa ilk hamile kaldiginiz kiloyumu baz aliyosunuz hesaplarken
Çok tatlı yiyordum ben maalesef.. Kısıtlama getircem tatlıyaGeçmiş olsun cnm doktora gidene kadar sen dikkat etmeye başla inşallah diyetle vs kontrol altina alirsiniz
Arkadaşım elektrik bandıyla yüzüne yapıştırmıştı bebeğinin. Çok yadırgamıştım. Ama kız tek başına zorlu bir bebeğe bakma sürecinden dolayı sağlıklı düşünemiyor, tek isteği birazcık dinlenmekmiş anne olunca anladım. Yine de bantlanmaz yani ben bantlamamEltim lastikle tutturup yüzüne geçirmişti 3-4aylıkken kızı, gözlük gibi itse de ağzından çıkmıyorduOnu yapmam Allah korusun kusar musar ama doğar doğmaz ağzına vericem emziği. İlkinde onu yapmamıştım.
Ben de eltimi yadırgadım. Bilmiyorum da ikisi de yapılmaz yani...Arkadaşım elektrik bandıyla yüzüne yapıştırmıştı bebeğinin. Çok yadırgamıştım. Ama kız tek başına zorlu bir bebeğe bakma sürecinden dolayı sağlıklı düşünemiyor, tek isteği birazcık dinlenmekmiş anne olunca anladım.
Yok.cnm ya yapmazlar. Hele 32. den sonra 16 haftalik yasal.dogum izni direkt basliyor 37 ye fln uzatmıyorlar kesinlikle... ben de ilk dogumumda 37 ye kadar calismistim ama hem pandemi yoktu hem evde cocuk yoktu hem de daha genctimŞu ann idari izindeyim izne çıkabilmek için 2 hafta sonu ve akşamları mesai yaptım zorlanarak şükür şu an evdeyim ama 32 ye az kaldı umarım o zamana tüm haftaları içerir genelge çıkar
Yok benimki de ne emzik ne biberon aldi. Ama zorlamadim. Afedersiniz öküz gibi yemek yedim bir sürü kilo aldim sırf sütümden beslensin diye.Arkadaşım elektrik bandıyla yüzüne yapıştırmıştı bebeğinin. Çok yadırgamıştım. Ama kız tek başına zorlu bir bebeğe bakma sürecinden dolayı sağlıklı düşünemiyor, tek isteği birazcık dinlenmekmiş anne olunca anladım. Yine de bantlanmaz yani ben bantlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?