- 11 Eylül 2020
- 461
- 626
- 33
- 35
Sizin adınıza çok sevindim.İçini ferah tut sen bana da kese daha oluşmamış bu kirs dediler :) oysa keseymis kanamam oldu hamile olduğumu öğrendiğim 2. Gün doktor çok umut bağlama düsebilir rahimde kanamalar var dedii am 7. Ayımdayüm bak yani Allaha dua et ona emanet et güvende kal
Ay hayırlısıyla geçse şu 2 ayımız sağlıkla kucağımıza alsak inş.Ben de yiyorum yaa. Kızımda cok sıkı diyet yapmistim ama bu sefer sekerimi olcuyirum arada bir. Yuksek degil. Abartmadan yiyorum.
Bende oğlumda tatlıyı hiç aramadım aklıma bile gelmedi ama kizimda fena tatlı istiyorum zaten şekerim çıktı 1 haftadır diyetteyim bugünde 100 Luk yükleme yaptırdık bakalım o nasıl çıkacak 1 haftadır aşırı yoksunluk çekiyorum tatlıya karşı
Kızlar ikinci bebiş oldugu için beşik bebek arabası mama sandelyesi pusetim vs kaba esyalarım var.. bez pamuk kıyafet havlu emzik biberon ateşölçerimz banyo malzemeleri anne ürünleri vs onlarıda tamamladık. Kaldı mama işi. Olurda ilkindeki gibi elimin altonda bulunsun sezeryan olacagım için süyüm hemen gelmeyebilir. Sma mı bebelac gold mu aptamil mi?
Benim kızım ısrarla aptamili içmemişti bebelac gold içiyordu bebekten bebeğe değişiyorKızlar ikinci bebiş oldugu için beşik bebek arabası mama sandelyesi pusetim vs kaba esyalarım var.. bez pamuk kıyafet havlu emzik biberon ateşölçerimz banyo malzemeleri anne ürünleri vs onlarıda tamamladık. Kaldı mama işi. Olurda ilkindeki gibi elimin altonda bulunsun sezeryan olacagım için süyüm hemen gelmeyebilir. Sma mı bebelac gold mu aptamil mi?
Kızlar hangi şampuanı tercih ediyorsunuz Sebamed yenidoğan şampuan nasıl kullanan oldu mu
Bende oğlumda mustela kullandım çok memnun kaldım hala da ona devam ediyorum muhtemelen ikisine bir kullanıcam.Kızlar hangi şampuanı tercih ediyorsunuz Sebamed yenidoğan şampuan nasıl kullanan oldu mu
Bu arada sebamed icerigi baya katkılı baska markalara yonelmeni tavsiye ederim cnmKızlar hangi şampuanı tercih ediyorsunuz Sebamed yenidoğan şampuan nasıl kullanan oldu mu
Önerdiğiniz marka var miBu arada sebamed icerigi baya katkılı baska markalara yonelmeni tavsiye ederim cnm
Benim doktorum 32 'ye kadar herhangi bi terslik hissetmedikçe 5-6 haftada bir çağırıyordu. Açıkçası pandemiden dolayı bende hastaneye giderken tedirgin oluyorum . Artık 30 lu haftalarda daha sık cagirabilirler ama ona da 3 haftada 1 gitmeyi düşünüyorum . Bence sende doktorunla görüş vakalar çok arttı riske atmaya gerek yokKızlar hastaneye ne sıklıkla gidiyosunuz ben en son 28de gitmiştm o zamana kadar ayda bir çağırıyodu 30da çağırdı özellikle zormayıda unuttum doktora. Bu son haftalarda özellikle yapılan birşeyler var mı ? sonlara yaklaştıkça böyle sıklaştırıyolar mı muayeneleri ?
Bende gitmek istemiyorum etrafımda herkes korana bu zamana kadar korudum kendimi inşallahta olmadan atlatırız bu dönemleri. Devlete gittiğim için doktora ulaşmak zor oluyo aldım randevu artık gidince söylicem olabildiğince geç gelmek istiyorum sıkıntı olur mu diye şu çatı muayenesi dedikleri ne zaman yapılıyoBenim doktorum 32 'ye kadar herhangi bi terslik hissetmedikçe 5-6 haftada bir çağırıyordu. Açıkçası pandemiden dolayı bende hastaneye giderken tedirgin oluyorum . Artık 30 lu haftalarda daha sık cagirabilirler ama ona da 3 haftada 1 gitmeyi düşünüyorum . Bence sende doktorunla görüş vakalar çok arttı riske atmaya gerek yok
Önerdiğiniz marka var mi
Hayırlı akşamlar kızlar meraba.. sizin yeme içme durumlarınız nasıl ben ilkmbaslarda hep ekşi şeyler yerken 5.Aydan sonra baya bi tatlı ve çikolataya düştüm.. kızı olacak olan arkadaşlar hep tatli yediklerini yazmışlar.. gerçekten tatlı ekşi yeme durumları cinsiyet e göre değişiyor mu acaba
Ben de bu ürünü kullanıyorum, yine buna devam ederiz... Deli para vermeye gerek yok ve içeriği temiz...Baby&me sampuani çok güzel e bebekte satılıyor içeriği de temizhemde baya gidiyor ogluma onu kullanmistim.simdi kizim.icinde kiz olani alicam
Ben Penaten ultra hassas kullanıyorum ilk bebeğim alerjikti Sebamed den daha iyi iyiyiyi geldi öneririmÖnerdiğiniz marka var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?