Hm anladım peki günlük ölçümleriniz nasıl çıkıyor100 Gr da açlık 105 1. Saat 209 2. Saat 155 3. Saat 130 çıktı. Ardından son 3 aylık insülin ortalamama bakıldı insülin değerim normal cikti. O yüzden sadece diyet ile ilerliyorum. Kilo alimim durdu ve 2 kilo verdim 10 günde.
Günlük ölçmüyorum çünkü çok sıkı bir diyet uyguluyorum doktorda gerek görmedi günlük ölçüme. Kaçamak bile yapmadım 10 gündür elimden gelen bu vallaHm anladım peki günlük ölçümleriniz nasıl çıkıyor
Bende kontrole cumartesi günleri farklı bir şehire gidiyordum.haftaya iş başı yapacağım.ama nasıl olacak benim de kafamda deli sorularBenim 32+0 haftam haftasonuna geliyor ee yasak var nasıl yapicam kafam karıştı
Benim de cumartesi. genelgede daha önceden alınmış doktor randevusu olanların muaf olacağı söyleniyor... Yine de arayıp sorarım kaymakamlığa...Benim 32+0 haftam haftasonuna geliyor ee yasak var nasıl yapicam kafam karıştı
Ben tetanoz vurulmadım.
Benim de cumartesi. genelgede daha önceden alınmış doktor randevusu olanların muaf olacağı söyleniyor... Yine de arayıp sorarım kaymakamlığa...
Bence cumadan alsan birşey olmaz. Nuran doktor 32 diye verir.Benim 32+0 haftam haftasonuna geliyor ee yasak var nasıl yapicam kafam karıştı
Haklısın cnm tamamen çocuk belirliyormuş böyle şeylerihiç canını sıkma inan idealist çocuğum illa da yatacağında uyuyacak diyen bir anne değilsen doğru düzgün kullanamıcaksın bile... 6 aylıkken odasını ayırıcam ne öyle diyordum aynı odada 2 yılı geçti koyun koyunayız:))
Diğer sokağa çıkma yasaklarında sıkıntı olmamıştı önceden alınan hastane randevuları olduğu için. Ki zaten hamilesiniz hastaneye kontrole gidiyorum. En kötü ağrım bar fln derseniz sıkıntı olmaz. O yüzden dert etmeyin ama hastanenize bir sorun kızlar.Benim 32+0 haftam haftasonuna geliyor ee yasak var nasıl yapicam kafam karıştı
Kızlar doktorlarınızdan 32 çalışamaz raporunu 2-3 gün önce veren/verecek olan var mı?Bence cumadan alsan birşey olmaz. Nuran doktor 32 diye verir.
Bi arkadaşıma sordum ilaç fabrikasında çalışıyor. Bi zararı olmaz ama boşu boşuna yutarsın dedi yani bi faydasıda olmaz güvendiğin eczaneden al mutlaka dediYapma yabana da omega royal verdi doktor ucuz diye internetten aldım.off bişey olur mu ki içtim o kadar
Biberon için oldukça pahalı söyledikleriniz ben şahsen alamam mantıklı da değil zaten
Valla mantık konusu tartışılır. Çoğu ebe bunlardan öneriyor artık özellikle korona zamanı hastanede emziremediğinde. Pahalı konusunda sonuna kadar haklısınız. 720 TL aşırı pahalı ama bu ülkemizde pahalı olan bi durum. Misal joie sallanabilir ana kucağı ülkemizde 2.299tl en ucuzu 1.499 TL Almanya’da 149euro. Ve inanın benim gördüğüm çoğu anne biberon kullanıyor. Tabi adetler değişik bizde böyle onlarda öyleBiberon için oldukça pahalı söyledikleriniz ben şahsen alamam mantıklı da değil zaten
İnşallah izin verirler de işlerimizi rahat hallederiz çalışanlar için de zor olucak.Bende kontrole cumartesi günleri farklı bir şehire gidiyordum.haftaya iş başı yapacağım.ama nasıl olacak benim de kafamda deli sorular
Bende hastaneye sorucam haftaya gitmem lazım kesin olsun diye de gününde gitmek istiyorum bakalım inşallah sorun çıkmaz .Benim de cumartesi. genelgede daha önceden alınmış doktor randevusu olanların muaf olacağı söyleniyor... Yine de arayıp sorarım kaymakamlığa...
Hastaneyi arayıp sorucam eğer ki randevu veriyorsa demekki serbest diyip randevu alicam bakalımHaklısın cnm tamamen çocuk belirliyormuş böyle şeyleriöğrendim artık. Umarım akıllı olur ve annesinin binbir kavgayla aldığı beşiğinde uyur bende yaza ayırırım inşallah çnkü yatak odasından komidinlerimi çıkardım beşiği koyduk resmen odada yer kalmadı oda üstüme geliyor. pandemi de yeni eve taşınamayacağımız için, Bir ara salonu yatak odası mı yapsak dedim eşime.
Diğer sokağa çıkma yasaklarında sıkıntı olmamıştı önceden alınan hastane randevuları olduğu için. Ki zaten hamilesiniz hastaneye kontrole gidiyorum. En kötü ağrım bar fln derseniz sıkıntı olmaz. O yüzden dert etmeyin ama hastanenize bir sorun kızlar.
Kızlar doktorlarınızdan 32 çalışamaz raporunu 2-3 gün önce veren/verecek olan var mı?
Zor bir şey değil diye biliyorum sat yazmıyor o raporda bildiğim kadarıyla. Benimki veremem diye tutturdu deli ediyor beni
Bende randevu mesajı yokTelefonunuza hastaneden gelen randevu mesajınızı polis durdurursa gösteriyorsunuz, o kadar. Sorun Çıkmaz. Eskiden e devletten izin alıyorduk ona da gerek yok şimdi. Sadece randevu bilgisini göstermeniz yeter.
Canım onu Sgk sistemine işliyorlarHaklısın cnm tamamen çocuk belirliyormuş böyle şeyleriöğrendim artık. Umarım akıllı olur ve annesinin binbir kavgayla aldığı beşiğinde uyur bende yaza ayırırım inşallah çnkü yatak odasından komidinlerimi çıkardım beşiği koyduk resmen odada yer kalmadı oda üstüme geliyor. pandemi de yeni eve taşınamayacağımız için, Bir ara salonu yatak odası mı yapsak dedim eşime.
Diğer sokağa çıkma yasaklarında sıkıntı olmamıştı önceden alınan hastane randevuları olduğu için. Ki zaten hamilesiniz hastaneye kontrole gidiyorum. En kötü ağrım bar fln derseniz sıkıntı olmaz. O yüzden dert etmeyin ama hastanenize bir sorun kızlar.
Kızlar doktorlarınızdan 32 çalışamaz raporunu 2-3 gün önce veren/verecek olan var mı?
Zor bir şey değil diye biliyorum sat yazmıyor o raporda bildiğim kadarıyla. Benimki veremem diye tutturdu deli ediyor beni
ben sorun yaşayacağımızı hiç sanmıyorum hatta nette 65 yaş üstü 20 yaş altı yasağı delmek için randevu oluşturup son anda iptal ediyormuş diye de bi haber var ve maalesef böyle mikroplara bi yaptırım da yok.Bende bu sabah almıştım hafta sonu icin randevu. hastahaneyi arasam bilgi verirler sanırım sonuçta yasaksa ozel.hastahanede ki polikilinik muayneleride iptal olmus olabilir diye düşündüm ama hastahane bilgisi yoksa bende farkli kurumu arayayim.
Kalp atışlarını duymaya gittiğimde doktor tam buğday ekmeği yiyorsun bundan sonra dedi. Denk geldikçe aldım. Ama zaten ben evde hamurişi olmazsa rahat edemeyen bir tipim10 gündür beyaz ekmek yemiyorum tam buğday ekmeği oda 2-3 dilim günde şekerden dolayı 2 kilo verdim ve sindirim acayip rahatladı kendimi daha az yorgun hissediyorum nedense
Valla mantık konusu tartışılır. Çoğu ebe bunlardan öneriyor artık özellikle korona zamanı hastanede emziremediğinde. Pahalı konusunda sonuna kadar haklısınız. 720 TL aşırı pahalı ama bu ülkemizde pahalı olan bi durum. Misal joie sallanabilir ana kucağı ülkemizde 2.299tl en ucuzu 1.499 TL Almanya’da 149euro. Ve inanın benim gördüğüm çoğu anne biberon kullanıyor. Tabi adetler değişik bizde böyle onlarda öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?