Ben de senin gibi ikinci bebek olunca evdekilerle idare edicem. Mama olarak biz ilk dogumda yanımızda götürmemiştik sanki.hemen sut gelcekmis gibi. Esim.eczaneden humana diye bir mama almis onu verdiler şırınga ile. Sonradan da 3 aylikken sütüm azalinca hipp ve sma aldik hiçbirini kabul etmedi. Artik pes edip almadık anne sütü devam ettik. Ben de yenidogan icin ne alinir hic bilmiyorum. Bir akrabamin cocuguna almanya dan mama gonderildi aptamil ve icerigi cok daha zenginmiş buradaki ayni marka ama içeriği zayif. Çocuk masallah topaç gibi oldu. Mama içeriği önemliKızlar ikinci bebiş oldugu için beşik bebek arabası mama sandelyesi pusetim vs kaba esyalarım var.. bez pamuk kıyafet havlu emzik biberon ateşölçerimz banyo malzemeleri anne ürünleri vs onlarıda tamamladık. Kaldı mama işi. Olurda ilkindeki gibi elimin altonda bulunsun sezeryan olacagım için süyüm hemen gelmeyebilir. Sma mı bebelac gold mu aptamil mi?
Yapmaa yaa hangi marka almistin peki? Ben de hepsi buradadan aldim afedersin kargoyu b.k gibi getirdiler, kutusunun heryei acilmis kopmus, neden boyle bu dedi esim kargocuya, tasima esnasinda olabiliyor dedi gitti.. ben de cok korkmustum ama sukur ici saglam cikti..Park beşiği hepsiburada dan aldım. Bugün geldi kargo. Bi hevesle kurmaya çalıştık. Kırık gelmiş. Geri iade edeceğim. Canım sıkıldı
Ben de 27+4 benim bebek çok hareketli o kadar hareketli ki karnım oynuyorKızlar 27+3 günlük olduk
Dünden beri baya sakin bebeğim
Hareketini nerdryse hissetmiyor gibiyim
Benim gibi olan varmı
Kan ilaci nasil ishal yapıyor yaa, ferrum bende de kabizlik yapıyor valla dengeliycem diye perisan oluyorum, ishal de kötü kabizlik da kötüBen decaviti Bayadır içemiyorum içtiğim zaman kusuyorum kızımda içmiştim bunda kabul etmiyor mide kan ilacını da uzun zamandır almıyorum ishal yapıyor Magnezyum içiyorum arada o da mideme dokunuyor ilaç içemiyorum kısacası bu hamileliğimde ilaç içemiyorum
Cok normal hersey yolunda demek:)Ben de 27+4 benim bebek çok hareketli o kadar hareketli ki karnım oynuyorkorkuyorum bu kadar hareketli olması normal mi diye
Ben de mide bulantısı ve kabızlık yapıoKan ilaci nasil ishal yapıyor yaa, ferrum bende de kabizlik yapıyor valla dengeliycem diye perisan oluyorum, ishal de kötü kabizlik da kötü
Aksilik ya neyse sıkma canını canım üzülme bunlara...benim de kızımla bugun yataginda kitap okurken azicik gözümü kapatmistim sert bir kitabini çat diye alnima vurdu yanlışlıkla oldu diye ağladı özür diledi ama cok.cnm yandi sinirden ağladım. O kadar acitacagini bilemedi sanirim. Buz koydum şişmesin diye...boşver sağlık olsun da bu donem biz de her seyi netten alıyoruz bazi seyler istedigimiz gibi deil. Elimizle dokunmayinca denemeyince böyle olabiliyorAcın acımdır ama bir de benimkine bak ;Senin yine iyi cnm kargolar aşırı yoğun atıp duruyorlar.
1.5 ay önce şehrimde ki ünlü bir yerel mağazadan beşik sipariş verdim.20 gün sonra kurulu! bir şekilde geldi haliyle her köşesi çarpılmış her yeri çizik göçükdirekt firma yetkilisine bu nedir diye yolladım fotoğrafları haklısınız hemen yenisini yaptıralım edelim vb. Ztn sorunsuz bir şeyim olsaydı şaşardım
Yine bir 20 gün geçti ne arayan ne soran. Soruyorum öyle bir sipariş yok dediler
Sonra zorla buldular. Ne zaman gelecek diyorum yok boyanıyor 3 güne hazır.3 gün geçiyor arayan soran yok tam söyledikleri tarihten bir hafta sonra arıyorum. Tmm yarın gelecek,tüm gün bekledik 3 kez aradık 2 saat ertlyip durdular enson20;30 da arayıp yarım saate gelirim 1 saatte de kurarız neyse ertesi gün sabh ilk bana gelen dedim ok dediler saat 1 oldu gelen yok giden yok. Neyse akşam üstü geldi kurdu ama binbir kavgayla yoo stopperı yoo yoo vidası eksik sonra tamamlarız fln.neyse bir gitti silelim dedik aa bi baktık boyalar boydan boya akmış donmuş beşiğin 3 farklı yeri böyle . Aradım meşgul resmleri yolladım cvp yok böyle kaldı elimde.
Benmde içimde taklalar atan oğlum dün çok sakindi hatta bayağı korktum konuştum ettim dürtükledim çikolata yedim bol bol konuştum çok hafif hareketler yaptı. Normalde yerimden zıplatır vuruşuyla cnmı acıtırdı.dün de sürekli gitsek mi acaba dedm sonra dr bulmak zor akşam. Bugnde böyle dvm etseydi kesin bi şekilde bulur giderdim. Düne göre daha hareketliydi ama öğleden sonra eski haline döndü. Kime sorsam norml dert etme günlerce de hareket etmeyebilir dediler ama bnce abartıyorlar.sizDe talip edin konuşun tatlı yiyin. Dr a sorma imkanınız varsa sorun.Kızlar 27+3 günlük olduk
Dünden beri baya sakin bebeğim
Hareketini nerdryse hissetmiyor gibiyim
Benim gibi olan varmı
Ööff evet cnm maalesef. Neyseki parasının yarısını vermedim. Koz bende diye rahatım yoksa ben bu hamilelik hormalonlarımla ne kavga ederdimAksilik ya neyse sıkma canını canım üzülme bunlara...benim de kızımla bugun yataginda kitap okurken azicik gözümü kapatmistim sert bir kitabini çat diye alnima vurdu yanlışlıkla oldu diye ağladı özür diledi ama cok.cnm yandi sinirden ağladım. O kadar acitacagini bilemedi sanirim. Buz koydum şişmesin diye...boşver sağlık olsun da bu donem biz de her seyi netten alıyoruz bazi seyler istedigimiz gibi deil. Elimizle dokunmayinca denemeyince böyle olabiliyor
Maller baby basel park yatak. Kutusu çantası falan sağlamdı ortadaki göbek bağlantı aparatı ikiye ayrılmış. 11 aralıkta gelip alcaklar iadesi 18-20 aralığı bulurYapmaa yaa hangi marka almistin peki? Ben de hepsi buradadan aldim afedersin kargoyu b.k gibi getirdiler, kutusunun heryei acilmis kopmus, neden boyle bu dedi esim kargocuya, tasima esnasinda olabiliyor dedi gitti.. ben de cok korkmustum ama sukur ici saglam cikti..
Ee napcaksın? İade et başka yerden alAcın acımdır ama bir de benimkine bak ;Senin yine iyi cnm kargolar aşırı yoğun atıp duruyorlar.
1.5 ay önce şehrimde ki ünlü bir yerel mağazadan beşik sipariş verdim.20 gün sonra kurulu! bir şekilde geldi haliyle her köşesi çarpılmış her yeri çizik göçükdirekt firma yetkilisine bu nedir diye yolladım fotoğrafları haklısınız hemen yenisini yaptıralım edelim vb. Ztn sorunsuz bir şeyim olsaydı şaşardım
Yine bir 20 gün geçti ne arayan ne soran. Soruyorum öyle bir sipariş yok dediler
Sonra zorla buldular. Ne zaman gelecek diyorum yok boyanıyor 3 güne hazır.3 gün geçiyor arayan soran yok tam söyledikleri tarihten bir hafta sonra arıyorum. Tmm yarın gelecek,tüm gün bekledik 3 kez aradık 2 saat ertlyip durdular enson20;30 da arayıp yarım saate gelirim 1 saatte de kurarız neyse ertesi gün sabh ilk bana gelen dedim ok dediler saat 1 oldu gelen yok giden yok. Neyse akşam üstü geldi kurdu ama binbir kavgayla yoo stopperı yoo yoo vidası eksik sonra tamamlarız fln.neyse bir gitti silelim dedik aa bi baktık boyalar boydan boya akmış donmuş beşiğin 3 farklı yeri böyle . Aradım meşgul resmleri yolladım cvp yok böyle kaldı elimde.
Oğluma ahşap beşik almıştım ne hayallerle gel gelelim benim huysuz oğlum sadece 6-7 ay yattı içinde ben ne zaman işe başladım benden ayrı yatmaz oldu o gün bugün beraber yattık 4 yaşında artık kendi yatağında yatıyor ama hala gece kalkıp gelir yanıma sensiz uyuyamıyorum diye. Kızım doğunca napacagimi bilmiyorum ama kiyamiyorumda o gün gelsin düşünürüz diyorum
Netten almak istemiyorum kargolar çok yoğun kırık çizik göçük geliyor. Bir de kurması var. Çok mağaza geçtim hepsi küçük ölçülerde yapıyorlar 60x120 fln hep. 70x140 yaptrdım ben. Şu an yarısını verdiğim için 650 tl ye bu ürüne şükrediyorumEe napcaksın? İade et başka yerden al
Kim oldugunu söyleseniz biz de uzak dursak ceza olsun onlaraAcın acımdır ama bir de benimkine bak ;Senin yine iyi cnm kargolar aşırı yoğun atıp duruyorlar.
Zaman gelsin düşünürüz napalimBende 1 buçuk yasindaki oglumu ayırdım kardeş geliyor diye çünkü en ufak sesde uyanan bir bebek bebek aglarsa ikisi beraner uyanirlar bana zor olur dedim ama gece kalkip geliyor pek bir farki kalmadı hatta yatagimkza ortak oldu diyebilirim ne yapicam bilmiyorum.bende akisina biraktim
ben de ikea beşik aldım gaz sancısı falan benim belki de kolayıma geldi işe gidiyordum birlikte yatalım hasret zaten gün boyu dedim:) şimdi montessori aldık. yeni yatak oley diye seviniyor hevesli ama gece uyanıp arıyor.. yine koyun koyuna sabahlıyoruz... ben de napacağımı düşünüyorum:)) herhalde 3müz aynı odada takılmaya devam edicez...Oğluma ahşap beşik almıştım ne hayallerle gel gelelim benim huysuz oğlum sadece 6-7 ay yattı içinde ben ne zaman işe başladım benden ayrı yatmaz oldu o gün bugün beraber yattık 4 yaşında artık kendi yatağında yatıyor ama hala gece kalkıp gelir yanıma sensiz uyuyamıyorum diye. Kızım doğunca napacagimi bilmiyorum ama kiyamiyorumda o gün gelsin düşünürüz diyorum
hiç canını sıkma inan idealist çocuğum illa da yatacağında uyuyacak diyen bir anne değilsen doğru düzgün kullanamıcaksın bile... 6 aylıkken odasını ayırıcam ne öyle diyordum aynı odada 2 yılı geçti koyun koyunayız:))Netten almak istemiyorum kargolar çok yoğun kırık çizik göçük geliyor. Bir de kurması var. Çok mağaza geçtim hepsi küçük ölçülerde yapıyorlar 60x120 fln hep. 70x140 yaptrdım ben. Şu an yarısını verdiğim için 650 tl ye bu ürüne şükrediyorum
Evet beyaz ekmeği kesmek gerekiyormuş. Her şeyin başı yine sağlıklı beslenmek aslında. Yoksa ekmeği çok yiyorum. Bugün başladım kayısı yemeye. İnşallah rahat ederiz canım.Cnm bnde sabahları kayısı yiyip su içiyorum kahvaltıdan önce bnde aynı durumdayım ama geçen seferki kadar kotu olmadım şükür ekmek az yiyorum kan ilacını da içiyorum mecbur
Önerin için teşekkür ederim canım kaydettim. Deneyeyim çünkü doğal yolla zor benim için.Canım Gyno ferro sanol yerine maltofer şurup gibi ondan içiyorum ben. İstersen bi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?