2021 Şubat Anneleri

Kasım indirimlerinden neler aldınız ben kendime pijama emzirme sütyeni ve çanta aldım
Bebek Arabası aldım sadece bebişe,kendime dyson süpürge aldım yine bebeğe lazım olur diye eşimi kandırıp buhar kazanlı ütü, çamaşır ve bulasık makinesini yeniledim pijama ve emzirme sutyeni bana da lazım link var mı acaba kaydıralım

Benim eşim ev işi yapar da, evi çok sahipleniyor o zaman, aman oraya basma aman orda onu yeme dökülür. Bide gecen yakaladım vileda içinde su kalmış 10 günlük suyla yere vileda yapuyo, hiç yapmasın daha iyi valla hem düzgün yapmaz hem çenesi susmaz.

Kizlar siz tuy temizligini nasil yapiyorsnuz? Ben her yere makine kullaniyorum. Cogu kisi agda yapıyormuş alt kisma. Doktorum makine yapabilirsin demisti ama sormak istedim.

Aman abla sağlıklı olsunlarda Allah’ın izniyle yer sofrasında bile yerler. O instagramdakiler sponsorlu bi fotoğrafta göstersin diye bedavaya yolluyorlar. Tuzları kurudur zaten. 10 bin takipçin olsun herkes fenomen oluyor burada bile vardır elbet

Abla Aysun hanıma baktım. Banada biraz mantıksız geldi

Köpeğiniz varsa size mutlaka robot süpürge öneriyorum. Wi-Fi seçenekli oda taraması yapabilen bi model süpürgeden çok daha fazla kıl , toz topluyor

Merhaba benmki de önde.önde olması doğum tarihini etkiler mi dedim hayır dedi dr. Sat'a göre olacak yani.
Benimde göbek deliğimin etrafında damarlarım mor yeşil gözüküyor ve dokununca ağrıyor ama 2 aydır böyle sormuştum sorun yoo normal gerildi esnedi demişti.
Genel olarak tüm damarlarım baya büyüdü genişledi özellikle göğüslerim harita gibi damarlarım gözüküyor. Sizlerinde öyle mi?
Köpeğiniz varsa size mutlaka robot süpürge öneriyorum. Wi-Fi seçenekli oda taraması yapabilen bi model süpürgeden çok daha fazla kıl , toz topluyor
Eşim hamile olmadan önce tutturmuştu alalım diye bende ne gerek var diyordum hangi akla hikmetse bir gece tmm al dedim nerden estiyse iyi ki esmiş gerçekten süper bir şey silme özellikli bir de bnimki. Herkese tavsiye ediyorum kesinlikle (xiaomi marka)
Gerçekten temiz evde bile güzel toz topluyor

Benimde xioami süpürgem var hem silme hem süpürme yapıyo. Ama silmesini bi türlü yaptıramıyorum bende mi sıkıntı var cihazdamı anlamadım

Kizlar siz tuy temizligini nasil yapiyorsnuz? Ben her yere makine kullaniyorum. Cogu kisi agda yapıyormuş alt kisma. Doktorum makine yapabilirsin demisti ama sormak istedim.
Ben alt tarafa jilet yapıyorum eskiden ağda yapıyordum. Şimdi jilet bile yapmak zor göbekten erişim zor oluyor. Diğer yerlerimde Tüy fazla yok bacak ve koltuk altı makineyle alıyorum.

Kullanılsa ne olacak ki, ben 4 aylıkken işe başlayacağım için biberon alırsa kullanacağız gözüküyor şırıngayla ben hadi besleril ama annem yapamaz mecbur devreye girecek kabul ederse

Bende aldım şimdi canım iyiki söyledin sağol belki de haftaya randevu kalmaz.

Sen hastaneni degistircektin canım naptın değiştirdin mi ?

Hayır cnm hatta ctesi günkü aldigim randevu aldigim doktoru iptal ettim avicenna vasita olarak uzak geliyor aslinda ama nuran hanima aldım ctesi günü için. Sende nuran hanima gidiyodun dimi telefon numarası vs paylasiyormu doktor cnm

Süpürgeyle kavga ediyor bizimki kemiriyo o yüzden süpürge açınca köpeği bir odaya koyuyorum. En son onun odasını temizliyorum. Robot süpürge alsam rahat durmaz bozar cihazı. Yoksa kesinlikle alırdım ama bizimki sorunlu bir de köpek 4 yıldır evin oğlu şimdi bebekle ne olacak acaba kesin çok kıskanacak. Bize çok iş düştü bu yıl

Aynen valla yapicak bisey yok inanmazlarsa eslik edebilir ler

Bir de hiç biberon emzik almayan bebeler var örnek benim kiz eski hiç kullanılmamış emzik ve biberon başlığı kaynatılıp kullanılır mi sizce?

Kac yil onceki başlıklar ki cnm cok gecmediyse bence bisey olmaz. Benim oglumda hic emzik vs almadı valla emzik alan bebek rahatlik insallah bu siradaki alir

Hahaha linkim yok ama youtube kanalı açtım. Hamilelik süreçlerini anlatıyorum hem anı oluyor hem de biraz hobi oldu bana. Ama biraz bilimsel konuştum galiba çünkü biyoloji mezunuyum biyoloji öğretmenliği yapıyorum 10 yıldır. Hemşirelik fakültesinde son sınıfım ve doula sertifikam var o yüzden acaba soğuk mu kaldı konuşmalarım bilemedim kanalı pek duyurmadım ama yüklüyorum öyle

Yazın buraya izleriz biz

Kullanım videolarınız izlediniz mi? Çok kolay aslında haznesini doldurup takıyorum hem siliyor hem süpürüyor kolay aslında
İzledim onları bende su koyuyorum mesela salona götürüyorum hem sil hem süpür diyorum salonun birazını yapıyo birazını yapmıyo bazen su akıtmıyo bez kupkuru oluyo

Evet canım nuran hanıma gidiyorum ilk doğumumu da onda yaptım, telefon da paylaşıyor diye biliyorum bende eskiden beri vardı . Bu cumartesi için mi gidiceksin ?

Evet canım nuran hanıma gidiyorum ilk doğumumu da onda yaptım, telefon da paylaşıyor diye biliyorum bende eskiden beri vardı . Bu cumartesi için mi gidiceksin ?

Evet cnm 11:00 randevu aldım bu hafta sonu için.
Benim için numarasını paylaşması onemli bir doktorun acil durumda ulasabilmeliyim yani bakalım inşallah bende memnun kalirim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…