- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.220
- 63
Bebek Arabası aldım sadece bebişe,kendime dyson süpürge aldımKasım indirimlerinden neler aldınızben kendime pijama emzirme sütyeni ve çanta aldım
Benim eşim ev işi yapar da, evi çok sahipleniyor o zaman, aman oraya basma aman orda onu yeme dökülür. Bide gecen yakaladım vileda içinde su kalmış 10 günlük suyla yere vileda yapuyo, hiç yapmasın daha iyi valla hem düzgün yapmaz hem çenesi susmaz.Ben de her gün ev süpürüyorum bazen aynı gün siliyorum bazen sadece süpürge. Yemek yapıyorum aynı zamanda çalışıyorum ama evden çalışıyorum. Gün dolu dolu geçiyor. Henüz iş yapamayacak uruma gelmedim yani kendimi çok ağırlaşmış hissetmiyorum. Eşim asla ev işi yapan biri değil ona kalsa ben de yapmıyım dursun problem değil ama duramam zaten köpeğimiz var. Her gün süpürmek gerekiyor
Aman abla sağlıklı olsunlarda Allah’ın izniyle yer sofrasında bile yerler. O instagramdakiler sponsorlu bi fotoğrafta göstersin diye bedavaya yolluyorlar. Tuzları kurudur zaten. 10 bin takipçin olsun herkes fenomen oluyor burada bile vardır elbetMesela aysu dinç var benimle aynı haftada olunca takip ediyorum. Nazlı altaç var 1 yaşında kızı var o da hemen hemen her şeyi alıyor. Yani bir bebeğin tūm bunlara ihtiyacı var mı bilmiyorum. Ama tabi mama sandalyesi vb şeyler önemli ihtiyaç biz de ilk bebekte almıştık hepsini. Joie mimzy almıştık minderi yenilerim herhalde. Ya da inşallah iştahlı olursa masada kucağımda bile yer.
Abla Aysun hanıma baktım. Banada biraz mantıksız geldiMesela aysu dinç var benimle aynı haftada olunca takip ediyorum. Nazlı altaç var 1 yaşında kızı var o da hemen hemen her şeyi alıyor. Yani bir bebeğin tūm bunlara ihtiyacı var mı bilmiyorum. Ama tabi mama sandalyesi vb şeyler önemli ihtiyaç biz de ilk bebekte almıştık hepsini. Joie mimzy almıştık minderi yenilerim herhalde. Ya da inşallah iştahlı olursa masada kucağımda bile yer.
Köpeğiniz varsa size mutlaka robot süpürge öneriyorum. Wi-Fi seçenekli oda taraması yapabilen bi model süpürgeden çok daha fazla kıl , toz topluyorBen de her gün ev süpürüyorum bazen aynı gün siliyorum bazen sadece süpürge. Yemek yapıyorum aynı zamanda çalışıyorum ama evden çalışıyorum. Gün dolu dolu geçiyor. Henüz iş yapamayacak uruma gelmedim yani kendimi çok ağırlaşmış hissetmiyorum. Eşim asla ev işi yapan biri değil ona kalsa ben de yapmıyım dursun problem değil ama duramam zaten köpeğimiz var. Her gün süpürmek gerekiyor
Merhaba benmki de önde.önde olması doğum tarihini etkiler mi dedim hayır dedi dr. Sat'a göre olacak yani.Kızlar göbek deliği yada karnı ağrıyan varmı.. gaz gibi değilde böle patlayackmısım gibi . Biraz iş gördüm bugun ondan mo.. göbek deliğimde de ahrı hissediom dün kontolum vardı sormayı unuttum . Bşde nor alde 28+3 falanım sanrım 29+6 gözüktü ultrasonda. Basından beri ileri gözüküo erken döllenme sanırım.. SAT e göre olacak sezeryan değil mi?
Eşim hamile olmadan önce tutturmuştu alalım diye bende ne gerek var diyordum hangi akla hikmetseKöpeğiniz varsa size mutlaka robot süpürge öneriyorum. Wi-Fi seçenekli oda taraması yapabilen bi model süpürgeden çok daha fazla kıl , toz topluyor
Benimde xioami süpürgem var hem silme hem süpürme yapıyo. Ama silmesini bi türlü yaptıramıyorumMerhaba benmki de önde.önde olması doğum tarihini etkiler mi dedim hayır dedi dr. Sat'a göre olacak yani.
Benimde göbek deliğimin etrafında damarlarım mor yeşil gözüküyor ve dokununca ağrıyor ama 2 aydır böyle sormuştum sorun yoo normal gerildi esnedi demişti.
Genel olarak tüm damarlarım baya büyüdü genişledi özellikle göğüslerim harita gibi damarlarım gözüküyor. Sizlerinde öyle mi?
Eşim hamile olmadan önce tutturmuştu alalım diye bende ne gerek var diyordum hangi akla hikmetsebir gece tmm al dedim nerden estiyse iyi ki esmiş gerçekten süper bir şey silme özellikli bir de bnimki. Herkese tavsiye ediyorum kesinlikle (xiaomi marka)
Gerçekten temiz evde bile güzel toz topluyor
Ben alt tarafa jilet yapıyorum eskiden ağda yapıyordum. Şimdi jilet bile yapmak zor göbekten erişim zor oluyor. Diğer yerlerimde Tüy fazla yok bacak ve koltuk altı makineyle alıyorum.Kizlar siz tuy temizligini nasil yapiyorsnuz? Ben her yere makine kullaniyorum. Cogu kisi agda yapıyormuş alt kisma. Doktorum makine yapabilirsin demisti ama sormak istedim.
Kullanım videolarınız izlediniz mi? Çok kolay aslında haznesini doldurup takıyorum hem siliyor hem süpürüyor kolay aslındaBenimde xioami süpürgem var hem silme hem süpürme yapıyo. Ama silmesini bi türlü yaptıramıyorumbende mi sıkıntı var cihazdamı anlamadım
Kullanılsa ne olacak ki, ben 4 aylıkken işe başlayacağım için biberon alırsa kullanacağız gözüküyor şırıngayla ben hadi besleril ama annem yapamaz mecbur devreye girecek kabul ederseBen de avent in iki çeşit 120 ml yenidoğan biberonunu almistim. Başlık olarak 1-3-4 no' lu başlıkları var. Kızım hiç biberon almadi kullanamadık ki. Eşim de o başlıklar kullanılmaz yenisi alınacak diyor. Aman ya sütümüz çok gelsin de biberon fln uğraşmayalım hiç onun yıkaması ayrı dert hazırlaması ayrı dert mamalar olmus kutusu 100 TL ama süt tazecik her daim hazır memede
Bende aldım şimdi canım iyiki söyledin sağol belki de haftaya randevu kalmaz.
Sen hastaneni degistircektin canım naptın değiştirdin mi ?
Süpürgeyle kavga ediyor bizimki kemiriyo o yüzden süpürge açınca köpeği bir odaya koyuyorum. En son onun odasını temizliyorum. Robot süpürge alsam rahat durmaz bozar cihazı. Yoksa kesinlikle alırdım ama bizimki sorunluKöpeğiniz varsa size mutlaka robot süpürge öneriyorum. Wi-Fi seçenekli oda taraması yapabilen bi model süpürgeden çok daha fazla kıl , toz topluyor
Canım ben de pazartesi sabahtan randevu almıştım cumartesi için. Arayıp cuma ya aldırayım dedim biz muaf oluyormuşuz randevu mesajımızı gösterip gidebiliyormuşuz. En zor durumda acil durum var hamileyim derim artık
Bir de hiç biberon emzik almayan bebeler var örnek benim kizeski hiç kullanılmamış emzik ve biberon başlığı kaynatılıp kullanılır mi sizce?
Hahaha linkim yok ama youtube kanalı açtım. Hamilelik süreçlerini anlatıyorum hem anı oluyor hem de biraz hobi oldu bana. Ama biraz bilimsel konuştum galiba çünkü biyoloji mezunuyum biyoloji öğretmenliği yapıyorum 10 yıldır. Hemşirelik fakültesinde son sınıfım ve doula sertifikam var o yüzden acaba soğuk mu kaldı konuşmalarım bilemedimBebek Arabası aldım sadece bebişe,kendime dyson süpürge aldımyine bebeğe lazım olur diye eşimi kandırıp buhar kazanlı ütü, çamaşır ve bulasık makinesini yeniledim pijama ve emzirme sutyeni bana da lazım link var mı acaba kaydıralım
Yazın buraya izleriz bizHahaha linkim yok ama youtube kanalı açtım. Hamilelik süreçlerini anlatıyorum hem anı oluyor hem de biraz hobi oldu bana. Ama biraz bilimsel konuştum galiba çünkü biyoloji mezunuyum biyoloji öğretmenliği yapıyorum 10 yıldır. Hemşirelik fakültesinde son sınıfım ve doula sertifikam var o yüzden acaba soğuk mu kaldı konuşmalarım bilemedimkanalı pek duyurmadım ama yüklüyorum öyle
İzledim onları bende su koyuyorum mesela salona götürüyorum hem sil hem süpür diyorum salonun birazını yapıyo birazını yapmıyo bazen su akıtmıyo bez kupkuru oluyoKullanım videolarınız izlediniz mi? Çok kolay aslında haznesini doldurup takıyorum hem siliyor hem süpürüyor kolay aslında
Evet canım nuran hanıma gidiyorum ilk doğumumu da onda yaptım, telefon da paylaşıyor diye biliyorum bende eskiden beri vardı . Bu cumartesi için mi gidiceksin ?Hayır cnm hatta ctesi günkü aldigim randevu aldigim doktoru iptal ettim avicenna vasita olarak uzak geliyor aslinda ama nuran hanima aldım ctesi günü için. Sende nuran hanima gidiyodun dimi telefon numarası vs paylasiyormu doktor cnm
Evet canım nuran hanıma gidiyorum ilk doğumumu da onda yaptım, telefon da paylaşıyor diye biliyorum bende eskiden beri vardı . Bu cumartesi için mi gidiceksin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?