2021 Şubat Anneleri

Çok aynıyız ben de 2 yıl istedim olmadı ummadığım ve zor bir zaman da geldi miniğim. Bebeğin kafası yukarıda ama daha döner dedi bana da dr. Bakalım hayırlısı artık.
Kizlar siz tuy temizligini nasil yapiyorsnuz? Ben her yere makine kullaniyorum. Cogu kisi agda yapıyormuş alt kisma. Doktorum makine yapabilirsin demisti ama sormak istedim.
Geçen gün üzüldüm bunun için beceremiyorum zorlanıyorum genital bölge için. Koltuk altı için ağda kullanıyorum.
Kullanılsa ne olacak ki, ben 4 aylıkken işe başlayacağım için biberon alırsa kullanacağız gözüküyor şırıngayla ben hadi besleril ama annem yapamaz mecbur devreye girecek kabul ederse
Ben mesela şiringayla beslemeye korkarım. İşe başlayacaksan bence biberon gerek
Link verirsen bakarız bizim de işimize yarar ne güzel.
Sakın bir kez oldum bir daha olmam demeyin 3 ayda nerdeyse 3. Kez pozitif çıkan sağlıkçılar var
Cnm senin dediğin 11-14 hafta arası. Bu ileri bir haftada bakılmış bir ölçü. Ben hiç yaptırmadım ayrıntılı ama inş hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi.

Son düzenleme:
Özelde mi çalışıyorsun? Devlette normal maaş gibi yatıyor maaş

Burun kemiğine küçük dediğine emin misin. Zira 3 altı olması isteniyor... Benim 3ün üstündeydi bi problem yok...
Canim 3.1 cikti simdi docentten ciktik üniversiteye gitmistik 6 ölçtü oda 5 kez bakti 6 dedi alin burun mesafesinede bakti

Canım simdi gittik üniversite hastanesine baya bakti hoca 6 ölçtü oda cihazdan bu kadar farkedermi bilmiyorum 3.1 ölcen perinatologdu 3 kez ölçtü ama üniversitedekide oyleydi ve 5 kez bakti oda 6 cikti

Ben doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra 2 ay olarak almıştım ikisi farklı zamanlarda yattı . Ama tam 4 ay olarak alırsan herhalde tek seferde yatar.
Canım simdi gittik üniversite hastanesine baya bakti hoca 6 ölçtü oda cihazdan bu kadar farkedermi bilmiyorum 3.1 ölcen perinatologdu 3 kez ölçtü ama üniversitedekide oyleydi ve 5 kez bakti oda 6 cikti
Peki normal mıymış canım ne dedi ?

İnsallah cnm.yazarim mutlaka evraklarımi toparliyorum simdiden gidince herseyi gosterim diye evde bebe olunca kafa kalmiyor bugunden baslasam.ctesiye anca toplanirim

Anladim cnm yok zaten ilk muaynede icime siner okeylersem isterim bazi doktorlar basindna sonuna kadar vermiyor o yüzden doğum yapacagim doktorun numarasi olsun isterim acil durumda ulaşabilmek icin

Neden beceremiyorsun canm

Ben doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra 2 ay olarak almıştım ikisi farklı zamanlarda yattı . Ama tam 4 ay olarak alırsan herhalde tek seferde yatar.

Peki normal mıymış canım ne dedi ?
Normal dedi alın burun mesafesine baktı falan oda onemli dedi ama hersey normal dedi şükür. Ama hangisi dogru bilmiyorum ikiside bana gosterdi kemigi gercekten sabah olculen kisa aksamki biraz daha uzundu ama ayni yeri olctuler bizde anlamadik bisey

Şırıngayla zor olmadı ama süreklilik hali olacağından olmaz maalesef

BEN iki kerede almıştım diye hatırlıyorum

Robot kullanan arkadaşlar, ne önerirsiniz? Gerçekten memnun musunuz? Benim çevremde bir kaç kişi hiç beğenmiyor o yüzden sıcak bakmamıştım

Tüketici hakem heyetine basvuracaginizi söyleyin o zaman ilgilenirler. İlk kızımda çok benzerini yaşamıştım adam cevap vermeyince esim öyle mesaj atmıştı. Birden modu değişmişti satıcının. Can sıkıyor bu süreçte ama halloluyor her şey siz çok düşünmemeye çalışın..

Ben çalışırken tüm gün oturmaktan kabizlik sorunu yasiyordum şimdi evdeyim o sorunum kayboldu. Biraz hareket ile de alakalı olabilir
Hareket konusunda öyle acayip değişiklik yok aslında evde de bilgisayar işyerinde de ama düzen olabilir yenilenler olabilir diye düşünüyorum. Kırmızı beyaz farketmez eti çok sevsem de (aslında sebzeyi de severim ama yıkaması vs hazırlığı zor geliyor ) sindirmesi zor oluyor herhalde ondan

Allah bağışlasın evlatlarını inşallah. Benim bildiğim kadarıyla tüm çalışanların tek ya da çoğul gebeliklerine göre hangi hafta ise çalışır/çalışamaz raporu almaları gerekiyor. Devlet zaten 32. haftaya kadar idari izin veriyorsa ben 30. haftamda çalışır raporu alırım o iki hafta da doğum sonrasına aktarılır.
Tecrübelilerden duyduğum ve güvendiğim için diyorum doğum sonrası 2 hafta 2 haftadır

Ben de kızıma montessori yatak aldım bizim odaya koyduk. Doğuma az kaldı şimdi odayı ayirirsam kendini dışlanmış hisseder gibi geldi. Küçüğü de anne yani beşikte yatıracağım sonra ikisini birlikte ayırırım diye düşündüm. Bir süre bizim oda yatakhane gibi bir şey olacak Yatağı odasına koysam da uyurdu diye düşünüyorum ama bebek gelince onu bizim odaya alınca hissedeceklerinden endiselendim biraz.

Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına rabbim almayı nasip etsin kafana da çok takma

Dediğiniz gibi vergiler fazla olduğu için satıcı da doğal olarak bunu ekliyor. Birçok ürün için fiyat bakarken yurtdışında aynı ürün ya da muadilinin de fiyatına bakıp ben ona göre karar veriyorum ve son yaşanılanlardan sonra Fransız ürünlerini almıyorum. Mustela da bunlardan biri bu arada.

Bu tarz konularda da şimdi sizler böyle söyleyince aklıma cinlik geldi. Yurtdışında görümcelerim ve arkadaşlarım var ve çoğunluğu Nisan Mayıs gibi buraya gelmeyi düşünüyorlar. Bebeğin çok acil ve hacmi büyük olmayan ve illa ki o olsun diye istediğim şeyleri onlara söylemeyi düşünüyorum. Hatta belki amazondan falan sipariş veririm onların adresine gider gibi gibi uğraşmasınlar diye

Mesela herkesin öve öve bitimediği bir diş kaşıyıcısı var Sophie la girafe diye (gerçi bu da Fransız da) orada 11,89 € satıyorlar burada 300 TL yuhh yani sadece diş kaşıyıcı ne biliyim bunu kullanınca çocuğun dişleri Hollywood gülüşlü mü çıkıyor ben anlamadım bazı şeyler etrafta ya da sosyal medya da ya da ekranlarda ihtiyacın olmayan şeyleri ihtiyacın varmış gibi hissettiriyorlar ben buna sinir oluyorum. Bir başka örnek daha bizim durumumuzda mama sandalyesi şimdiden almak da mantıklı gelmiyor 6. ayda oturmaya başlayacak çünkü bebek hadi 5. ay olsun önümüzde 7-8 ay var. Ben de biraz daha ihtiyaca yönelik alma taraftarıyım o sebeple.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…