2021 Şubat Anneleri

Bende sezeryan oldum ya hasta bezi yqda cocuk bezi kullandim bir takım kisilerden duyarak ped almistim ama mümkün degildi pedin o kanamayi tutması
Yaaa demek hasta bezi kadar iyi tutmuyor. Ben şaşmayım o halde hasta bezinden. Lohusa pedinin yapışkanı çıkma kayma yapar mı diye düşünüyordum zaten.

Yaaa demek hasta bezi kadar iyi tutmuyor. Ben şaşmayım o halde hasta bezinden. Lohusa pedinin yapışkanı çıkma kayma yapar mı diye düşünüyordum zaten.
Yok yapışkanda bi sıkıntı olmuyor bebek bezi gibiydi ama kanat kısımlarından sızıyordu iççmaşırın bi kaç kere battı diye anımsıyorum

Yapınca şöyle üç beş gün temiz kalsa bari yorgunluğumuza deyse. Sil süpür ertesi gün yine yerlerde tüy toz uçuşuyor ben anlamıyorum her gün süpürge mi tutmak zorundayım
Benim çocuk da yok hergün süpürüyorum hergün filtre yarım doluyo tozla, bide evim 7.kat nasıl geliyo bu toz anlamadım

Neden önerilmiyor jilet?
Şehir hastanesinde doktorların videoları yayınlanıyor. Orada doktor perine traşı önermiyoruz demiş. Ben de eve geldim doğum anıyla alakalı mı diye araştırdım ama bir şey bulamadım. Sadece gebelikte enfeksiyon riskini artırdığı yazıyor. Ama tek kullanımlık bıçaklarla bir risk olmaz diye düşünüyorum.

Hım ya doğrudur ama ağda zor ya. Doğumda ben de tertemiz olmak isterim ama o da denk gelecek mi bakalımbir de o var.

Bu atlet tarzı body lerden kaç tane almak lazım diğer giysilerin içine lazım mecbur. Kenarlarında çıtçıt olanlardan arıyorum ama yok.ebebk ve trendyoldan bakıyorum. Siz nerden alıyorsunuz?

Eklentiler

• 1DAC16A4-E2A9-4C09-8564-7D1DA943E507.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 23
Yok ya jiletin ne sikintisi olacak ki? Krem önerilmiyor jilette sorun yok.
Ben makine ses yaptgindan korkar mi diye çekiniyorum birde hafif titretiyo ya o sebeple . Göbekten mi mumkun degil. Ben geçen aldim ama diklesmeye basladi benimde göbeğim nasil olacak bilmiyorum

Aynen ya yesin de yer sofrasında bile olur. Ben şu anda yere oturamıyorum otursam.kalkamiyorum, her yerim ağrıyor oturunca.

Sen haklısın hastalarla direkt temas ediyorsun ben de girmezdim o topa senin yerinde olsam.

İyi gelir inşallah hep aklında olsun kuru erik de iyi geliyor tazesi de olur ama vakti geçti artık

Kızlar bebislerinizin kilosu nasil 29+4 teyim 1.340 dedi Dr günü ile uyumlu dedi ama bana küçük gibi geldi sizin bebisler nasil

27 aylık 2.5 yok:)

Seninki de küçük mus simdikinin cinsiyeti ne cnm?

Ya Erbil beyi bende cok seviyorum onu oglumda tanımıştım riskli oldugu icin cok gitmiştim o zaman cok hastası da yoktu baya kisiyi gondermisligim var kendisine dogum yaptim msj atmisti hayirli olsun nasil felan diye gerçekten iyi bir doktor. İnşallah Nuran hanim da benim icin oyle olur ya artik sabit doktor vw hastahane istiyorum suanda eşleri iceri aliyormu peki cnm bilgin varmi?

Yaa bazılarının kanamasi az olurmus bana normal.ped yeter diyenler oldu onlara aldanıp bende lohusa pedi aldim ama bez kullandim ped tutmazdi

Aliyor canım eşleri içeri almamayı da ilk defa duydum ben her kontrole istisnasiz eşimle gittim hepsinde de benimle girdi hatta bebeği gösterirken bak babası diyip eşime de gösteriyor

Hem de ne pişmanlık... Her yaş ayrı Bi hengame
Erkek bekliyoruz inşallah.
En son 24te gittim ben almıştı eşimi içeriye. Şu an bilmiyorum.

Aliyor canım eşleri içeri almamayı da ilk defa duydum ben her kontrole istisnasiz eşimle gittim hepsinde de benimle girdi hatta bebeği gösterirken bak babası diyip eşime de gösteriyor

Burda ki hastahaneler biraz garip demekki bende duymuştum medipolde ozellikle kesinlikle alinmiyo diye ha koridorda beklemis ha muayne odasina girmis yani ne farkediyor bende anlamiyorum guya kendilerince önlem

Hem de ne pişmanlık... Her yaş ayrı Bi hengame

Erkek bekliyoruz inşallah.
En son 24te gittim ben almıştı eşimi içeriye. Şu an bilmiyorum.

bizdede tam tersi oldu ilki oglan ikinci kiz .
Ben oglumu esime bırakıp cikiyorum birakcak.kimsem olmadigi icin ama gelmek istedigi zmaanlar da oluyor du en azindan o zaman soylerim.gelir

Rabbim hepsini hayırlı evlat eylesin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…