2021 Şubat Anneleri

Bu atlet tarzı body lerden kaç tane almak lazım diğer giysilerin içine lazım mecbur. Kenarlarında çıtçıt olanlardan arıyorum ama yok.ebebk ve trendyoldan bakıyorum. Siz nerden alıyorsunuz?
Benim kızımdan kalan böyle beyaz body ler vardı. Carters dan 5 li body aldım beyaz ve yarım kollu. Yalnız kalıbı çok dar arkadaşlar.Tombul bebek olursa dar gelir. Çakra dan indirimden aldım 2 tane de, yeri güzel. Aslında marka almaya gerek yok gidebilsem bebek ürünü satan yerlerde uygun fiyatlı % 100 pamuk oluyor.

Eklentiler

• 16069298347491078889221.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 31
Üstünden kıyafet giydirceğim için desenli almak istemiyorum bende e bebekten alicam 4-5 tane onlarda pamuklu hemde iş görüyor. Oglumdan da kalma var sonrasında da ihtiyaç oldukça alicam çok çok alıp sonra giydiremiyoruz çabuk büyüyorlar.

Bu atlet tarzı body lerden kaç tane almak lazım diğer giysilerin içine lazım mecbur. Kenarlarında çıtçıt olanlardan arıyorum ama yok.ebebk ve trendyoldan bakıyorum. Siz nerden alıyorsunuz?
Kitikatede var şu an omuzdan patlı sıfır kol. 15 TL.... Bi bak İnternet sitesine... Ben onun kalitesini beğeniyorum... Ama büyük al alırsan 3-6ay ya da bi tane küçük al 0-3ay çabuk büyüyorlar...

Evet haklısıniz zaten evden pek.cikamayiz ilk 3 ay e eve gelen de olmaz pandemide... kim görcek ben de kızımın eskilerini giydirecegim. Yeni olarak.da 2 takım yenidoğan+ 4 uzun kollu body+3 tulum+3 patikli alt + 5 iç body aldım. Çorap, havlu bunlar yani kıyafet olarak...

S SkyAsteR oğlan anası daha neler aldın oglusa ... Ben ebebekdende bir kaç parça beğendim
Yaa yurtdışından ürün bekliyordum onda sorun oldu sadece bir tulumla bi takım geldi yeniden sipariş mi versem diyorum Hm sayfasına bakıyorum zaraya falan takım istiyorum ama hiç beğenemedim. Bi de ben beden kestiremiyorum yapılı olucak kesin bu da... 9-12bile bakıyorum.
Geldi mi senin siparişlerin

Kaşar peyniri de yiyorum aslında
Canım ben sana yediklerini yaziyim ama ben daha dr gitmedim. Avokado,muz, tahin pekmez ( bende şeker var pek yiyemiyorum), peynir, yoğurt, somon balığı (dip baliği olmayan balıklar da olur) , hurma(erken doğum riskin yoksa ye), organik tavuk+ et, ceviz, fındık, badem, kuru incir ve her gün yumurta. Bunlar çok faydalı hamileyken çoğu kişi bunlarla besleniyor.

Bende 1 tane 20 li hastane çıkışı aldım içinde havlusuna kadar vardı bide isimli hastane çıkışı siparişi verdim. Ayrı ayrı 2 takım aldım pijama gibi +1 tulum ( daha da alcaktım eşim yeter dedi ) oğlum doğalı da 1.5 sene oldu herşey yeni, tertemiz duruyor onlardan giydircem dediginiz gibi evde olucaz zaten özel şeyler içinde vakti geldiğinde alırım diye düşünüyorum.

Ali Buğra kuzenimin adı olduğundan herhalde baya aşinayım oyumu bundan yana kullanırım
hayek muhtemel dogum tarihimiz aynı gözüküyor ilk doğumun mu olacak ikincimi ona göre sezeryan mı olacan benm gibi ikinciyse. Kuzenin nasıl biri isim karakter analizi yaparsan iyi de

Şubat doğumlu annelerim bugün ayva yerken internetten birşey okudum . Bebeklerimiz hepimizn sağlıkla doğar inşşalah öncelikle
Bir de güzel olması için ayva yenildigini duymuştum ve bu yönde hadis var yanlışım olmazsa. Ama internette 3.ve 4.ayda yiyiniz diypr yani bebeğin yüzü şekillendiğinde . E ayva bu mevsimin meyvesi cok mu geç kaldık

32.haftadan bir hafta öncesi bile aktarılmıyor ki . 32.hafta sınırı var

Hadis değil de bir rivayet mevcut bunla alakalı. Kızda 3-4 de yemiştim mide bulantısına iyi geliyordu ayvanın etkisi var mı bilmem 3 gamzeli

Ben de her gün yiyorum valla geç kalmış olabiliriz ama napalım meyve yeni olgunlaştı

Hadis değil de bir rivayet mevcut bunla alakalı. Kızda 3-4 de yemiştim mide bulantısına iyi geliyordu ayvanın etkisi var mı bilmem 3 gamzeli
Yaaa maşallahh neyse dogumdan sonrada burda yazışmaya devam ederiz inşşalah ozaman söylerim son aylarda bir etkisi oluyormu olmuyor mu

Dün gece belime vuran sancılarla sabahladım dedim acaba erken doğum mu yapıyorum normal bel ağrısı değildi çünkü sabaha kadar bekledim dakika tuttum düzensizdi yalancı sancılar başladı sanırım birde beyaz akıntım oldu ama geçti dün yorulmuştum baya böyle ağrı yaşayan var mı birde ayakları aşağıda sanırım sabah bir tekme vurdu ama canımı çok yaktı velet

Sancı gibi gelmiştir size bence gebeliğin son aylarında temizlk ağır iş yorgunluk hemen bele vuruyor. Öyle durumlarda ayakları kaldırıp bir kaç yastık koyabilirsiniz altına dinlenin.. artık eskiisi değil vücudumuz kabul edelim koca bir göbeğimiz var

Hayır yani gün boyu birşey yok ben yataga girince bacaklarda huzursuzluk ayaklarda yanma soğuk yerler bulma isteği..29.haftam 11 kilo aldım sanırım bacaklara iyice yük bindi önğmde 9 hafta var acaba kaç kilo daha alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…