- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Bunlardan var alicam canim uzun kollu da atlet gibi olanlar varya ilk doğunca içten onu mu giydirdin yoksa yarım kollu mu dur atayım fotoBana 4 yıl oldu ben de hatırlamıyorum çoğu şeyi. boyun kısmı sıfır yaka değil de katlamalı olan bodyler var onlardan tercih edebilirsiniz. O zamanlar C&A vardı. Zıbınları hep öyle almıştım. Kafa kısmı çok rahat geçiyordu. Şimdi sen deyince aklıma geldi keşke bu aldıklarımı da öyle tercih etseydimsanki ilk kez anne olacak gibiyim
Şöyle yakalı
Gencler bu sıfır kollu zibinlar ilk doğunca rahat geçiyor mu kafadan yandan çıtçıtlari yok bı de kaç ay almak lazım aslında tecrübeliyim ama 7 yıl oldu unutmuşum
aynen giydirmek büyüdükçe zorlaşıyor evde maraton koşusu yapıyoruz giyinmek için:) bebek ne güzel itiraz etmiyorGeciyor geçiyor küçücük oluyolar zatensifir kollar genelde atlet seklinde oluyor ama merak etme cok rahat giyiniyor bebekler
Doğduğunda göbeği düşene kadar şu aşağıya bıraktığım iç zıbından giydirdim. Göbek düşünce sıfır kol çıtçıtlı giydirdim. Yaz sıcağıydı üstüne bişey giymiyordu başka. Kışa doğdu ilk attığın resimdeki yarın kollulardan giydirmeye başladım. Büyüdükçe hep aynısından aldım kullanımı rahat oluyor diye. Yani yarım kol ya da sıfır kol sıcak tutma bakımından çok farketmez aslında ama sıfır kolların yaka kısmı eve zor olabiliyor giyip çıkarırken. Ben sadece ilk aylar sıfır kol kullandım.Bunlardan var alicam canim uzun kollu da atlet gibi olanlar varya ilk doğunca içten onu mu giydirdin yoksa yarım kollu mu dur atayım foto
Hele ki nst cekilceginiz zaman hem yiyip hastaneye gitmek lazım hemde hastanede yemek lazım bebek uyuyo olursa bi daha nst istiyorlarKızlar hastaneye giderken birşeyler atıştırıp giderseniz özellkle tatlı meyvesuyu tarzı yada tokluk saglayacak bişey , hareketli oluyorlar kontrol esnasında
Yazın buraya izleriz biz
Kanalın adı ne ? bakalım biz de. Merak ettim.
Videonun adını söyle biz fe izleyelim nerak ettim
Link verin izleyelim
Ben bu attığınız 3lü tulumu aldım geçen ay. Çok güzel pamuklu yumuşacık.Bana 4 yıl oldu ben de hatırlamıyorum çoğu şeyi. boyun kısmı sıfır yaka değil de katlamalı olan bodyler var onlardan tercih edebilirsiniz. O zamanlar C&A vardı. Zıbınları hep öyle almıştım. Kafa kısmı çok rahat geçiyordu. Şimdi sen deyince aklıma geldi keşke bu aldıklarımı da öyle tercih etseydimsanki ilk kez anne olacak gibiyim
Şöyle yakalı
DERİ.DY Siyah Anne Bebek Bakım Çantası | TrendyolBen bebeği tamamlayayım deyip kendimi unutuyorumbebeğin havlusu, bez, ıslak bez, pişik kremi, kulak çöpüydü, vücut losyonuydu vs kaldı şampuanı mevcut ama
Esas anne duruyor. Hormonlardan mı bilmiyorum kendime birşeyler bakarken off oğluma alırım moduna geçiyorum
En önemlilerinden yani benim için anne çantası (diaper bag diye ingilizler) bulamadım hala çünkü çalıştığım için laptopu taşımak istediğimde 2 çanta dolaşmak istemiyorum ve onun için ayrı bölme olsun istiyorum. Bir de benek büyüdükten sonra da kişisel olarak kullanabileceğim bir tipi olsun falan filan..
Onu muhtemelen bulabilirsem birazcık fazla verip yurtdışından bulacağımsen ne aldın anne çantası olarak?
aynen giydirmek büyüdükçe zorlaşıyor evde maraton koşusu yapıyoruz giyinmek için:) bebek ne güzel itiraz etmiyor
evet dr bir dahaki kontrolu tok gel ve biraz tatlı ye dedi. :)Kızlar hastaneye giderken birşeyler atıştırıp giderseniz özellkle tatlı meyvesuyu tarzı yada tokluk saglayacak bişey , hareketli oluyorlar kontrol esnasında
Bazıları geldi hala bekliyorum da ...parça parça bakıyorum ebebekte de beğendiğim şeyler oldu sizlerde bakınYaa yurtdışından ürün bekliyordum onda sorun oldu sadece bir tulumla bi takım geldi yeniden sipariş mi versem diyorumHm sayfasına bakıyorum zaraya falan takım istiyorum ama hiç beğenemedim. Bi de ben beden kestiremiyorum yapılı olucak kesin bu da... 9-12bile bakıyorum.
Geldi mi senin siparişlerin
Benim kız il 3 ay istikrarlı ayda 1600 kilo aldıBazıları geldi hala bekliyorum da ...parça parça bakıyorum ebebekte de beğendiğim şeyler oldu sizlerde bakın
İnan bende öyle biraz tombiş göbekli demişti bilemedim ki
Kontrol sıklığı ne kadar olucak canım ?bi de nst yi sordum sen 34.haftada gel dedi duruma göre seni yönlendiricem dedi gerek görmezse sokmayacak galiba bebeğin suyu ,hareket durumu gibi bazı şeyleri baz alıyoruz dedi.Ve doğum içinde tutabildiğim kadar tutucam dedi :) 39 u zorlayalım demişti zaten bana.
onu sormadım da şu an 3 haftaya düşmüş oldu büyük ihtimal haftada bir ya da 10 günde bire çevirir son haftalar sık oluyor.Kontrol sıklığı ne kadar olucak canım ?
Sanırım en yakın zamanda tecrübe eden sensin minik bir bebeğin daha var dimiGeciyor geçiyor küçücük oluyolar zatensifir kollar genelde atlet seklinde oluyor ama merak etme cok rahat giyiniyor bebekler
Doğuma da az kaldi zaten Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin , zaman yaklaştıkça daha çok merak etmeye başladımonu sormadım da şu an 3 haftaya düşmüş oldu büyük ihtimal haftada bir ya da 10 günde bire çevirir son haftalar sık oluyor.
Daha kendime liste bile oluşturmadımDERİ.DY Siyah Anne Bebek Bakım Çantası | Trendyol
ben trendyoldan bu çantayı aldım benim için ilk öncelik düz siyah desensiz olmasydı. O yüzden tercih ettim baya genişte.
Kendini ihmal etme cnm ,ihtiyaçlarını al.
Göğüs kalkanı,kremi,depend fln aldım bnde dedipim gibi bir geceliğim kaldı.
Annelik cidden yüklendi kendime hiçbir şey alasık gelmiyor benimde eskiden ne kadar severdim. Bot alim mont alim kazak alım. Şimdi aman evdekilerle idare ederim diyorum. Belki de artık işe de gitmediğim için de olabilir tbi de
Anladım cnm bnde kızımda ilk bunlardan giydirmistimte şimdi artık zıbın giydiriyorlarmisDoğduğunda göbeği düşene kadar şu aşağıya bıraktığım iç zıbından giydirdim. Göbek düşünce sıfır kol çıtçıtlı giydirdim. Yaz sıcağıydı üstüne bişey giymiyordu başka. Kışa doğdu ilk attığın resimdeki yarın kollulardan giydirmeye başladım. Büyüdükçe hep aynısından aldım kullanımı rahat oluyor diye. Yani yarım kol ya da sıfır kol sıcak tutma bakımından çok farketmez aslında ama sıfır kolların yaka kısmı eve zor olabiliyor giyip çıkarırken. Ben sadece ilk aylar sıfır kol kullandım.
Ben de dün gittim yüzünü gördüm doktor tam çekecekken arkasını döndü içerde taklalar attı ama yüzünü bi daha dönmedi çekemedik. Ben tok karınla gidiyorum ekstra tatlı yemiyorum hareketli oluyor. Ama basen hareketli olması da böyle sonuçlanıyorKızlar hastaneye giderken birşeyler atıştırıp giderseniz özellkle tatlı meyvesuyu tarzı yada tokluk saglayacak bişey , hareketli oluyorlar kontrol esnasında
Normal canım gelebilir bu haftalarda. Ama sıkıp boşaltma kendiliğinden aksın akarsaKızlar 2 gündür birer damla süt mü ne geliyor her iki göğsümden de ıslaklık hissedip baktım.Normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?