2021 Şubat Anneleri

Bunlardan var alicam canim uzun kollu da atlet gibi olanlar varya ilk doğunca içten onu mu giydirdin yoksa yarım kollu mu dur atayım foto

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-03-12-06-23-228_com.android.chrome.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2020-12-03-12-06-13-063_com.android.chrome.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 31
Gencler bu sıfır kollu zibinlar ilk doğunca rahat geçiyor mu kafadan yandan çıtçıtlari yok bı de kaç ay almak lazım aslında tecrübeliyim ama 7 yıl oldu unutmuşum

Geciyor geçiyor küçücük oluyolar zaten sifir kollar genelde atlet seklinde oluyor ama merak etme cok rahat giyiniyor bebekler

Geciyor geçiyor küçücük oluyolar zaten sifir kollar genelde atlet seklinde oluyor ama merak etme cok rahat giyiniyor bebekler
aynen giydirmek büyüdükçe zorlaşıyor evde maraton koşusu yapıyoruz giyinmek için:) bebek ne güzel itiraz etmiyor

Bunlardan var alicam canim uzun kollu da atlet gibi olanlar varya ilk doğunca içten onu mu giydirdin yoksa yarım kollu mu dur atayım foto
Doğduğunda göbeği düşene kadar şu aşağıya bıraktığım iç zıbından giydirdim. Göbek düşünce sıfır kol çıtçıtlı giydirdim. Yaz sıcağıydı üstüne bişey giymiyordu başka. Kışa doğdu ilk attığın resimdeki yarın kollulardan giydirmeye başladım. Büyüdükçe hep aynısından aldım kullanımı rahat oluyor diye. Yani yarım kol ya da sıfır kol sıcak tutma bakımından çok farketmez aslında ama sıfır kolların yaka kısmı eve zor olabiliyor giyip çıkarırken. Ben sadece ilk aylar sıfır kol kullandım.

Eklentiler

• 731634EA-F1DB-44D4-BE69-3DE7C7B5609D.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar hastaneye giderken birşeyler atıştırıp giderseniz özellkle tatlı meyvesuyu tarzı yada tokluk saglayacak bişey , hareketli oluyorlar kontrol esnasında
Hele ki nst cekilceginiz zaman hem yiyip hastaneye gitmek lazım hemde hastanede yemek lazım bebek uyuyo olursa bi daha nst istiyorlar

Yazın buraya izleriz biz

Kanalın adı ne ? bakalım biz de. Merak ettim.

Videonun adını söyle biz fe izleyelim nerak ettim

Link verin izleyelim

kanalın adı mügestekin kızlar sağolun heveslendim ben de video çektim çok ama yavaş yavaş yüklüyorum. Yarın da yükleme yapıcam
Ben bu attığınız 3lü tulumu aldım geçen ay. Çok güzel pamuklu yumuşacık.

DERİ.DY Siyah Anne Bebek Bakım Çantası | Trendyol
ben trendyoldan bu çantayı aldım benim için ilk öncelik düz siyah desensiz olmasydı. O yüzden tercih ettim baya genişte.
Kendini ihmal etme cnm ,ihtiyaçlarını al.
Göğüs kalkanı,kremi,depend fln aldım bnde dedipim gibi bir geceliğim kaldı.

Annelik cidden yüklendi kendime hiçbir şey alasık gelmiyor benimde eskiden ne kadar severdim. Bot alim mont alim kazak alım. Şimdi aman evdekilerle idare ederim diyorum. Belki de artık işe de gitmediğim için de olabilir tbi de

bi de nst yi sordum sen 34.haftada gel dedi duruma göre seni yönlendiricem dedi gerek görmezse sokmayacak galiba bebeğin suyu ,hareket durumu gibi bazı şeyleri baz alıyoruz dedi.Ve doğum içinde tutabildiğim kadar tutucam dedi :) 39 u zorlayalım demişti zaten bana.

Bazıları geldi hala bekliyorum da ...parça parça bakıyorum ebebekte de beğendiğim şeyler oldu sizlerde bakın
İnan bende öyle biraz tombiş göbekli demişti bilemedim ki

Bazıları geldi hala bekliyorum da ...parça parça bakıyorum ebebekte de beğendiğim şeyler oldu sizlerde bakın
İnan bende öyle biraz tombiş göbekli demişti bilemedim ki
Benim kız il 3 ay istikrarlı ayda 1600 kilo aldıbir yaşında 12 kiloydu 3.400 doğdu ama cücük gibi oldu aldıklarım. Şimdi bu kaç kilo bilmiyorum ama erkek olunca genler kiloyu sevince boşa para vermek istemiyorum...

Kontrol sıklığı ne kadar olucak canım ?

onu sormadım da şu an 3 haftaya düşmüş oldu büyük ihtimal haftada bir ya da 10 günde bire çevirir son haftalar sık oluyor.
Doğuma da az kaldi zaten Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin , zaman yaklaştıkça daha çok merak etmeye başladım

Daha kendime liste bile oluşturmadım sizlerden kopya çekeceğim. Bunların bir sebebi analık, öbür sebebi de sanırım vücudumuzun artık birçok kıyafete uygun olmayışı.. Bazen kız kardeşlerim gönderiyo bu nasıl şu nasıl falan diye ayy çok güzelmiş diyorum eşime gösteriyorum falan diyor ki canın almak istiyorsa al kendini arka plana atma ama şimdi alsam kesinlikle bu bedene uymayacak seneye giyerim desem kilo versem kaç kilo vereceğim eskisinden de zayıf olma ihtimali de var oralardan çıkıyorum =)

Anladım cnm bnde kızımda ilk bunlardan giydirmistimte şimdi artık zıbın giydiriyorlarmis

Kızlar 2 gündür birer damla süt mü ne geliyor her iki göğsümden de ıslaklık hissedip baktım.Normal mi?

Kızlar hastaneye giderken birşeyler atıştırıp giderseniz özellkle tatlı meyvesuyu tarzı yada tokluk saglayacak bişey , hareketli oluyorlar kontrol esnasında
Ben de dün gittim yüzünü gördüm doktor tam çekecekken arkasını döndü içerde taklalar attı ama yüzünü bi daha dönmedi çekemedik. Ben tok karınla gidiyorum ekstra tatlı yemiyorum hareketli oluyor. Ama basen hareketli olması da böyle sonuçlanıyor
Kızlar 2 gündür birer damla süt mü ne geliyor her iki göğsümden de ıslaklık hissedip baktım.Normal mi?
Normal canım gelebilir bu haftalarda. Ama sıkıp boşaltma kendiliğinden aksın akarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…