Böyle bir şey doğru mu gerçekten erken doğum mu oluyor benim de gebelik şekeri var korktum vallahi şimdiNiye endişelendin ki sezeryansa zaten 38 de alıyor doktorlar genelde. Benim gebelik şekerim var 36yi görsem tamam gerisi bonus diyorum
38 hafta erken doğum olarak değerlendirilmiyor. Evet gebelik şekeri erken doğuma sebep olur doktorum uyardı diyetime katı olarak devam ediyorum dün bir tatlı kaşığı tahin pekmez yedim çok üzüldüm sonra. Ha birde fazladan muz. Tatlı canım çok çekti dun. Şeker bebeğin suyunu arttirirmis buda erken doğuma sebep olurmuş. Ben oğlumu 36 haftalık dogurdum minikti bunda 38 i falan görsem çok mutlu olacagimBöyle bir şey doğru mu gerçekten erken doğum mu oluyor benim de gebelik şekeri var korktum vallahi şimdi
39 u 40 ı görmek istiyorum ben38 hafta erken doğum olarak değerlendirilmiyor. Evet gebelik şekeri erken doğuma sebep olur doktorum uyardı diyetime katı olarak devam ediyorum dün bir tatlı kaşığı tahin pekmez yedim çok üzüldüm sonra. Ha birde fazladan muz. Tatlı canım çok çekti dun. Şeker bebeğin suyunu arttirirmis buda erken doğuma sebep olurmuş. Ben oğlumu 36 haftalık dogurdum minikti bunda 38 i falan görsem çok mutlu olacagim
Sezeryansa doktor birakmayabilir. Hele devlette falansaniz 38+3 de aliyorlar39 u 40 ı görmek istiyorum benben de dikkat etmeye çalışıyorum da işte
Sezeryan da istemiyorumSezeryansa doktor birakmayabilir. Hele devlette falansaniz 38+3 de aliyorlar
Benim de öyle idi canim krem kullaninca sıkıntı yaşamadım ve emzirdikten sonra benimki bir beden büyüdü ve öyle kaldı diğer kızları bilmiyorum da..doğumdan sonra süt ile dolunca daha da büyür lanolin kullandım ben çokta memnunum emzirirken de onu kullanmistim kızımda.. lansinoh da olabilir göğüs ucunu çok uyarmadan surebilirsin dedi DrKızlar benim ğöğüslerim 12. Haftadan itibaren çatlamaya başladı aşırı bir şekilde çatlaklar oluştu, sürekli kaşınıyor ne sürsem geçiremedim . 3 beden büyüdü en az . Sağ ğöğsüm gözle görülür bir şekilde daha çok büyüdü ve sarktı resmen. Doğumdan sonra eski haline döner mi acaba ? Deneyimli anneler ne der ? Çok önemli değil ama insanın da morali bozuluyor gene de bazen.
Normalde doğumdan önce kesmiyorlar mi32.haftada birakicaksin dedi drum
Bir sürü krem denedim ama bir de lanolin deneyeyim , teşekkür ederimBenim de öyle idi canim krem kullaninca sıkıntı yaşamadım ve emzirdikten sonra benimki bir beden büyüdü ve öyle kaldı diğer kızları bilmiyorum da..doğumdan sonra süt ile dolunca daha da büyür lanolin kullandım ben çokta memnunum emzirirken de onu kullanmistim kızımda.. lansinoh da olabilir göğüs ucunu çok uyarmadan surebilirsin dedi Dr
Ben bildiğin doktormuşumevet dr bir dahaki kontrolu tok gel ve biraz tatlı ye dedi. :)
Bende bundan aldımShule Bags Anne Bebek Bakım Çantası Mommy Kahverengi | Trendyol ben de bu çantadan aldım kızlar. Aslında kullanılışı zor olacaktır omuz çantası olduğu için ama tarzını sevdiğim işin aldım açıkçası. Anneyiz diye tarz olmayalım mı
Aynı durumdayım ya durdu durdu şuzamanı buldu arkada pıt pıt attığını hissediom yirmiliğin.. tuzlu su iyi gelebiliyor bazen, karanfilde işe yarıyor gecici cözümler üretmek zorundayızBen kullanıyorım.geöen sordum dr'uma kendisinin bilgi vereceği yok. Kanı sulandırıdğı için tehlikeli ameliyatta fln aklıma takıldı yoo yok kullanmsya devam et dedi ama ben 32 de bırakırım . Bnmkinn takibi 0senn dr'un da br şey derse bna da söyler misin?
Benim 1 aydır her fırçalamada diş etlerim kanıyor.dişlerimi eskisi gibi iyi fırçalayamıyorum o yüzden. Bir de 20 lik ağrısı çekiyorum ki sorma. Hamileyken çektirmeyim dedim
Tuzlu suyla gargara yapmayı da hep unutuyorum
Merak etmeyin bir çok anne adayında bu durum oluyor. Ne surduysem fayda etmedi ilk hamileliğimde catladi 18 ay emzirdim kestikten sonra biraz küçüldü ama sarkmaya care yokKızlar benim ğöğüslerim 12. Haftadan itibaren çatlamaya başladı aşırı bir şekilde çatlaklar oluştu, sürekli kaşınıyor ne sürsem geçiremedim . 3 beden büyüdü en az . Sağ ğöğsüm gözle görülür bir şekilde daha çok büyüdü ve sarktı resmen. Doğumdan sonra eski haline döner mi acaba ? Deneyimli anneler ne der ? Çok önemli değil ama insanın da morali bozuluyor gene de bazen.
Bende bundan aldım
Çanta çook geniş içindeüç biberonluk yer var. Bir tane daha gözü var ama fermuarsız. Kumaşı da çok kaliteli geldi bana öyle dandik durmuyor. Sapları deri. Benim çok hoşuma gittiİci kullanislimi ulastimi senin eline cnm
Günaydın canım, bence yapılmaz yapılmamalı dediğin gibi normal doğumla alakamiz olmıcak. Rutin nst yapılır herhalde sadece. Doğum tarihini de ne zaman almamız lazım acabagünaydın herkese...
kafama bir şey takıldı, şu çatı muayenesi ikinci sezeryan olacaklara yapılmaz di mi? nihayetinde doğuramıcaz normal...
Hayır yapılmıyor.en son gittiğimde doktora 28 inci haftada 22 ocak gibi alırız sezeryana dedigünaydın herkese...
kafama bir şey takıldı, şu çatı muayenesi ikinci sezeryan olacaklara yapılmaz di mi? nihayetinde doğuramıcaz normal...
Ne kadar fiyatı? Katalogda göremedim.Kızlar 11 Aralık'ta bime elektrik li göğüs pompası geliyomus kiwi marka fiyatı çok uygun iyimidir ben almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?