2021 Şubat Anneleri

çoğu gitti azı kaldı canım hayırlısıyla doğururuz inşallah
Ben geçenlerde kovid geçirdim ne kadar dikkat etsem de geldi buldu ağır bi grip gibiydi ama zordu inşallah yavrumu etkilememiştir

çoğu gitti azı kaldı canım hayırlısıyla doğururuz inşallah
Ben geçenlerde kovid geçirdim ne kadar dikkat etsem de geldi buldu ağır bi grip gibiydi ama zordu inşallah yavrumu etkilememiştir
Çok geçmiş olsun canım inşallah olmamıştır kafana takma çoğu çalışmalarda bebege geçmediği görülmüş ama hala net bilgiler yok . Rabbim hepimizi korusun

Nevresimlerini yıkadım oğluşumun. Aldığım beşiği sildim çamaşır suyuyla. İlk 3 ay giyeceklerini ayırdım. Temizlik,çamaşır, yemek yaptım bugün pertim çıktı artık. Çok çabuk yoruluyoruz artık.

park yatakların boyutları var tatlım ben dde mesela ilk aldığım park yatak büyüktü onu şehir şehir gezdirdim bu aldığımı daha küçük almayı düşünüyorum yine eskisini taşırım gideceğim yere bir yere gideceğimiz yok tabi

Bu son günler sanki hiç geçmiyor gibi ya size de öyle oluyor mu bildiginiz gun bitsin de bigun daha gecsin diye bakıyorum
Benim ilk bebeğim çok korkuyorum nasıl bakcam, ya sürekli ağlarsa hiç uyutmazsa diye çok endişeliyim o yuzden hamilelik hiç bitmesin istiyorum ama vucudum çok yoruldu

Kızlar şampuan ne önerirsiniz
Bide yanında bebe yağı falan gerekli mi ona göre alalım
Bakım ürünü olarak neler gerekli ?
Köpük şampuan alacam ben tatlım
Bebe yağı da alacam kış bebeği sonuçta kurur ciltleri kızıma unibaby kullanıyordum yine aynısını alırım diye düşünüyorum

Evet gidiyor ve emzirdigin için hemen zayıflıyorsun

Kızlar şampuan ne önerirsiniz
Bide yanında bebe yağı falan gerekli mi ona göre alalım
Bakım ürünü olarak neler gerekli ?
Baby me aldımbugün. Kızımda da tercihim oydu. İçerik temiz yıldızlı listesinde denedim göz yakmıyor da... Bebek yağı kullanmam... Losyonu doğduktan sonra Dr önerirse alıcam.

Şekerim sınırda maalesef ayrıntılı da benim de bebeğimin karnı büyüktü ama bu sefer başı vücudu da irileşmiş.. Sadece boyu haftasına göre uyumlu görünüyor bakalım.. Bebeğin ismini koymadık henüz sanırım isimsiz dünyaya gelecek

Kızlar bide 2 gündür geceleri soluk borum yanıyor sanki böyle acılı bişey yemiş gibi
Gece uykularım çok kalitesiz hep uyanıyorum sabah 8 9 dan 12 ye kadar daha güzel uyuyorum sizin uykular nasıl
Uykum berbat hale gelmiş ve uykuyu çok seven biriyim başımı yastığa koyar koymaz dalardım.. Şimdi googlede uyuma duası arayıp okuyorum ya da süt içip uyumaya çalışıyorum o dereceye geldim.. Gece yarısı da affedersiniz ya wc ya da su için uyanıyorum.. Hep susuyorum Gün içinde aynı.. Uyku dert haline gelmiş artık. Bel ağrım da var belimin ağrısından duramıyorum mesela oturunca da çok ağrım oluyor illa uzanmam gerekiyor

Aa bu baya güzel ve genişmiş güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah ama ben biraz daha sanırım normal hayatımda da kullanabileceğim bir çanta arıyorum bu nasıl sizce?

https://www.amazon.com.tr/dp/B07SY4WLBZ/ref=cm_sw_r_cp_api_fabc_g3.YFbH0MTZBK?_encoding=UTF8&psc=1

Eklentiler

• 17A310C1-1689-488E-B27C-FB6A2EF18C02.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…