2021 Şubat Anneleri

Olmadığı zaman yada yardim edebilcek durumu yoksa tabiki herşeyi tek başına yaparsın, üstesinden de gelirsin insan istedi mi neler yapar. Bende 40 günden sonra tek başıma baktım annem yazlığına gitti. Ama yardim edicek birileri varsa yardim istemekte de bence sakınca yok çünkü insanın en yakınları onlar tek başına yapıp yipranmaktansa gelip yardim edebilirler . Tabiki yaşları durumları müsait oldukça .

benim doktorum cok yogun ameliyatlari ani dogumlari falan olabiliyor ki hatta 3 saat bekledigimi bile biliyorum ama odaya girip bizimle ilgilenmeye basladiginda kendi anlatacaklari ve bizim soracaklarimiz bitmeden ne odadan cikiyor ne baska bisiyle ilgileniyor sadece bizimle ilgileniyor o sebeple de memnumum ben bu arada hastane degil muayehaneye gidiyorum ben.

Kızlar şampuan ne önerirsiniz
Bide yanında bebe yağı falan gerekli mi ona göre alalım
Bakım ürünü olarak neler gerekli ?

Köpük şampuan alacam ben tatlım
Bebe yağı da alacam kış bebeği sonuçta kurur ciltleri kızıma unibaby kullanıyordum yine aynısını alırım diye düşünüyorum

Ben de sebamed aldım bebek yağı olarak da unibaby kullanırım
Kızlar bebek yağı artık önerilmiyor. Bebeğin gözeneklerini tıkayıp deri emfeksiyonu yapabilir. Ayrıca çoğunun içeriği de kötü. Onun yerine losyon kullanımı öneriliyor. Ama bebeğinizin cildine uygun losyon seçmelisiniz. Bunun için doktorunuzla konuşabilirsiniz. Belki allerjenik bir cilt yapısı atopik bir cilt yapısı olabilir. O yüzden doğmadan losyon almayacağım ben.
Merhaba kızlar ben de hazırlıkları bitirdim gibi kapı süsümü kendim yaptım sizlere de göstermek istedim
Çok güzel olmuş. Çok beğendim

Cok guzel olmus acaba ısmını nasıl yaptınız ısım olarak satılıyor mu halka ıcınde
İnstgrmda veya bulunduğunuz şehirde satan yerler var. Kasnak makrome fln diye aratarak bulabilirsinix.boş hali 15-20-25 civarında üstünü istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.

Köpük şampuan alacam ben tatlım
Bebe yağı da alacam kış bebeği sonuçta kurur ciltleri kızıma unibaby kullanıyordum yine aynısını alırım diye düşünüyorum

Tamam canım çok sağol :)

Ben de sebamed aldım bebek yağı olarak da unibaby kullanırım

Tamam bunu da ekledim listeye bakarım inşallah sağol canım

Baby me aldımbugün. Kızımda da tercihim oydu. İçerik temiz yıldızlı listesinde denedim göz yakmıyor da... Bebek yağı kullanmam... Losyonu doğduktan sonra Dr önerirse alıcam.
Bu marka e bebeğin markası mıydı acaba
Bende açıkçası gerekli mi drğil mi bilmediğim için sormak istedim sonuçta körpe tazecik vücutlar
birkaç takip ettiğim kişi var sabah akşam yüzünü vücudunu kremliyor mesela biraz garibime gitti

Hakiki zeytinyağı tavsiye eden yakınlarım oldu bunu deneyen varmı ?

Ah canım hepimizde aynı sorunlar var malesef ama bu günlerde geçecek inşallah
Ben bazen öyle oluyorum ki ne sağa ne sola her türlü belim batıyor bi keresinde resmen dümdüz oturdum uyumak için baya zordu
Kendimizi çok zorlamamamız lazım artık böyle olduğum zaman 3 4 gün çok yorulmuştum hep ayaktaydım sonra nerdeyse bi hafta bu ağrıları çektim

Rabbim başka sıkıntı vermesin evlatlarımız sağlıkla doğsun inşallah

Canım bende özele gidiyorum tavsiye üzerine gittim doktorum tatlı güler yüzlü
Ama bizdr en az yarım saat bekliyoruz hep
Hatta daha fazla beklediğimiz de oldu gittiğimizde genellikle sezeryanda yada doğumda oluyor ama içeri girince yeteri kadar ilgileniyor o yüzden şimdilik devam ediyorum

Merhaba kızlar ben de hazırlıkları bitirdim gibi kapı süsümü kendim yaptım sizlere de göstermek istedim

Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık
Güle güle kullanın inşallah

Losyonun farkı nedir gerçekten hiç.bilgim yok yani kullanmayan varmı
Bide şey duydum hakiki zeytinyağı sürenler varmış bebeklerin cildi çok mu kuru oluyor

Kızlar bişey sorucam bu gyno ferro sanol kan ilacını ben sabahları aç karnına içemiyorum midem çok bulanıyor ve bazende unutuyorum bunu yemeklerden bi kaç saat sonra içen varmı yada öyle içsem faydası olur mu ?

Ben kantoron yağı kullandım oğluma hem vücuduna hem popoya hiç pişik olduğunu bilmem kendim yapmıştım kantoron yağını bizim hala kurtarıcımız hiç losyon krem kullanmadim

Doktor bana açken kötü yaparsa bir kaç saat sonra iç dedi. Ben ama gece içiyorum yatarken

Aç karnına ben de içemiyorum acayip mide bulantısı yapıyor.. Ben kahvaltıdan sonra içiyorum mide bulantısı olmuyor öyle canım.. Ama öyle de ne kadar faydası var bilmiyorum

Ben gece yatmak üzereyken içiyorum hem unutmamak için hemde mide bulantısı yüzünden faydası illa oluyodur. Ama bana tok kullanmamı söyledi yemeklerden 1 saat sonra ilaçı içtiktende 1 saat önce ve sonra süt kahve tüketmeden
Birde içtikten sonra mandalin portakal gibi c vitamini olan meyve yersen etkisi artar diyolar ne ladar doğru bilmiyorum benim kanım çok düşük 2 kere serum takıldı duyduğumu yapıyorum

Olmazsa değiştirecem korkuyorum doğumumda da telefonla konuşacak diye vallahi baya baya telefon muhabbeti yüzünden bekletildim.. Eşim de baya sinirlendi eşime çaktırmıyordum ama ben de baya sinirlenmiştim.. Pandemiden dolayı hastaneye gelmiyorlar ya doktoru arıyorlar o da belki acildir önemlidir diye açıyordu içeride hastası varken bilemedim

Evet ebebekin kendi ürünü çok güzel.
Benim kız arkadaşın bahsettiği gibi atopik ciltliydi losyon dahi sürmeyeceksin demişti Dr. Bu defa yine çocuk doktoru tavsiyesiyle hareket edicem. Yani gelişim için yağ ile masaj yapıyordu annelerimiz ama ben anlamladıramıyorum, bebek yağı da tüylenmeye yapıyor bildiğim kadarıyla... gayet suyun içinde sabunla da yapılabilir o masaj. Saf zeytin yağı bulabilirseniz neden olmasın ben güvenip de sürmem açıkcası nelere saf deniyor losyon da mustela düşünüyorum ama önce dr görsün bebişi

Belki sorunu vardır ama seni kontrol ederken olmaması gereken bi durum. 10 dk hadi bilemedin 15dk zaten muayene... Yani tekrar yaparsa tepkinizi belli edin...

Ya işte H heyecanli_anneee sen eşim gibi düşünüyorsun, ben ise S SkyAsteR gibi yıllarca şehir dışında tek başıma yaşayıp sonrasında evlenince tekrar annemlerin yanına geldim. Bir de artık yük olmak istemiyorum ne bileyim. Denemeden çaresiz kalmadan ya da onlar teklif etmeden yardım istemek bilmiyorum Aslında haklısın H heyecanli_anneee ama fıtrat işte kabul ettiremiyor beynine

Kızlar hapşurunca mahvoluyorum ben kasığıma çok kötü ağrı giriyor. İlk doğumun olacak Allah nasip ederse ama sanki daha önce sezeryan olmuşum dikişlerim patlayackmış gibi hissediyorum.
Var mı benim gibi olan?

Ah canım ya öyle cok zor olur neden gece kalkıyor kuzum, bir düzene oturtmaya çalışsan, eminim denemissindir ama, hamilelikte uyku da önemli.

Benim de bu 2 gündür kasık ağrısı oldu ara ara. Dr a dedim bir şey demedi. Sanırım tek başına yeterli.bir semptom değil çok az olunca. Benim hapşırırken olmuyor, kendini hiç sıkma serbest bırak. Soluna yatıp dinlen. Bol su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…