2021 Şubat Anneleri

toprak aşermek nasıl birşey yaaa hayatımda hiç yaşamadım bu durumu çok şükür

Ben Şırnak’ta çalışıyorum ama orada değilim şu an farklı bir ildeyim eğer çalışabilir rapor alırsam idare beni görev yerime çağırabilir ama hamilelikten dolayı izinde sayılırsam çağırılmam yani bu durumu yaşayan var mı diyorum

Çalışabilir alıyorsanız idare göreve cagirabilir, çalışabilir alıp idari izinli sayilmayi istemek bana hala etik gelmiyor oda ayrı mesele ama bu riski göze almaya değer mi bilemiyorum. Evden çıkmaya korkuyoruz neticede

Ben istanbulda yaşıyorum burda kamuda çalışan hamilelere ve 10 yaş altı çocuğu olanlar idari izinli sayılıyor. Yarın da 32+0 haftalık olucam çalışabilir alıp idari izinli sayildigim icin işe gitmeme bi düşüncem var inşallah çalıştığım yer sıkıntı çıkarmazsa dediğini yapmış olucam.
Şöyle birşey var canım bu sistemin açığı açıkçası da o 5 haftaya hepimizin ihtiyacı var . Ayrıca hamilelikte en baştan hepimizin izinli olması gerekirdi onlar bizi 24.haftaya kadar riskli riskli çalıştırdılar 5 hafta alacağımız olsun diye düşünüyorum. Eğer ki idarem raporumu geçerli saymazsa o zaman çalışamaz alırım bu zamanda işe gitmem .

Durduk yere oturuyoken bile nefesi kesiliyo gibi olan var mı ? Bi kaç derin nefes alınca geçiyo o an. Gün içinde defalarca oluyo.
Ben varım son bikac haftadır oluyor. Eșim covid temasli olduğu için 10 gündür evdeyiz ondan mı acaba diye düşündüm ama başka hiçbir belirti olmadı çok şükür. Kansızlıktan olabilir diyenler var son tahlilimde kanım biraz düşmüştü evet ama 11.7'ydi. Alt sınırdaydı yani ondan da değildir gibi geliyor. Neden böyle acaba

Benimde kanım düşük 11 civarıydı şuan kaç olmıştur bilmiyorum 11 ken 2 serum ve kan haplarna devm ettm artmştır sanırm ondan değildir. Ama rahatsız ediyo baya özellikle bu hafta.magnezyum eksikliğindende olabilir mi acaba diyorum bende. 10 gün sınra kontrolum var anca o zaman sorabilirim

Üst taraf sertleşiyo nefes almam düzelince oda hafifliyo

Kasılmalariniz oluyor genellikle bu haftalarda hepimizde mevcut bu bebek hareketi olsa zaten anlaşılır. Magnezyum takviyesi aliyosaniz devam edin . Bide kasılma olunca uzanıp dinlenin devam edip düzenli olursa da doktoruna danışın.

Geçen hafta doktora aniden olan sertleşmeleri sorduğumda bebektir deyip geçti devlet doktorları bazen çok ilgisiz olabiliyo

Merhaba. 32. Haftamda çalışabilir raporu almayı düşünüyorum. Ancak bu 5 haftanın 2 haftası yariyil tatiline denk geliyor. Bu 2 haftada fiilen çalışıyor sayiliyormuyuz acaba

Merhaba ben bebeğin odasını kıyafetlerini arabasını pusetini aldım, bezini ıslak mendilini şampuanını da almıştım. Kaliteli biberon almadım daha bide süt sağma makinesi. Yavaş yavaş yaparsınız sizde. Buarada benim hastanem 45 km. Kara kara düşünüyorum sancı tutunca nasıl gitcez diye

Geçen hafta doktora aniden olan sertleşmeleri sorduğumda bebektir deyip geçti devlet doktorları bazen çok ilgisiz olabiliyo
Bebek olsa onu hissedersin canım o sertleşme de bebek de hareket etmiyor garip bi his oluyor . Ben geçenlerde çok kasıldım doktoruma söyledim bol bol su, magnezyum ve dinlen dedi. Sanada onu tavsiye ederim genel de çok ayakta durunca, iş yapınca oluyor bana artık daha yavaştan yapıyorum herşeyi.

Kızlar bugun bim e gittim bikaç bebek esyası aldım geçen de ebebek tekstil indiriminden bişiler almıştım paylaşayım sizinle de, ihtiyacı olan varsa fikir olur belki

Eklentiler

• IMG_20201211_132243.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_20201211_131912.webp
    67 KB · Görüntüleme: 92
Evet garip bi his oluyo gerçekten sadece sertleşen yer cekiliyomuş gibi oluyo nasıl tarif etsem bilemedim ama siz anladınız bence magnezyum yazmıyo daha doğrusu kolay kolay hiç birşey yazmıyo sağlık ocağına gidip yazdırcam son care :)

Anladım canım çok iyi biliyorum o hissi ilk hamileligimde de çok olurdu şimdi de oluyor artık tecrubelendim magnezyum almıyorsan mutlaka günde 1 tane iç kasilmalara iyi gelir

Ben kasılma hissetmiyorum pek sanki aldığım nefes yetmiyormuş gibi bir his oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…