Aynısı bende de var çözüm buldunuz mu?Kızlar benim gibi midesinde hazımsızlık yanma ve gaz olan varmı? Göğsüme sanki taş oturuyor tam göğüs ve karnımın arası inanılmaz sıkışık ne yesem sindiremiyorum boğazıma kadar ağrıyor sırtıma bile vuruyor bu ağrı geceleri ne uyku kaldı ne bişey(
Gaviscon bı nebze birAynısı bende de var çözüm buldunuz mu?
Bunu bilmiyorum ağırlığına dikkat ettin mi indirip kaldırsaydın Bi. Pusetle beraber katlanıyor mu ona da bak, bundan önce Bi araba aldım ben katlanırken hepsi tek tek çıkıyordu götürüp iade ettim çok zahmetli gelmişti. Black friday den 5 bin TL ye almıştım 7 bin şuan. Uygun bişi istersen şöyle Bi araba buldum bunu alcaktım aslında büyüyünce kullanamaz diye vazgectim. Doona nın aynısı yarı fiyatından azKaça aldın canım bunu? Ben şuna bakmıştım iyi dedi ebebekte çalışan kişi.
Çok kötüyüm bende pantpas içiyorum ama fayda, etmiyor biraz önce uykudan kusarak uyandım. Midem sürekli şiş ne yesem şişiyor midem. Yatmadan önce sandviç yemiştim o yaptı galibaAynısı bende de var çözüm buldunuz mu?
Ben götürmüştüm ilk doğumumda ama onlar verdiler. Hatta oğluma bez bile bağlıyorlardı sonra benim getirdiğim bezi fark edip bağladılar. Ama ya vermezlerse riske gerek yok.Özel hastanede bez falan vermiyorlar mı? O kadar para veriliyor bez de versinler bi zahmet
Benim de normaldi ancak hasta bezi tuttu. Bünyeye göre değişiyor demekMerhaba, benim ilk doğumum normaldi, ped bile fazla gelmişti. Özel hastanede doğum yapmıştım, onlarda bi şeyler vermişlerdi. Kişiden kişiye değişiyor demek ki.
Ay kesin ondandır yatamıyordum kalsiyumdan sonra biraz rahatladım. Mutlaka doktorunla görüş takviye işte. Ben takviyelere normalde karşıyım ama ihtiyaç dahilinde kullanılmalı illaBende de bel ağrısı var 2 gündür kalsiyum eksikliğinden mi acaba arkadaşımla aramızda 1 hafta var erken doğum riski var hastane de yatıyor aşırı bel ağrısı olunca acaba bende mi erken doğum yapacağım diye tedirginim
Ben bugün çantamızı yıkayarak start verdim. Ama birçok şeyim yok. Baya rahat davranıyorum nedenseHafıza kaybı mıtamam mutlaka söyliyim doktoruma
Yaa ne zaman hazırlamalıyız
Bugün uygulamada 7 ila 10 hafta arasında bi süreniz kaldı diyor heyecan yaptım
İdari izin yok tabi ki. 32 de çalışamazsan Doğum iznine ayrıl diyor kanun. Ama bazı kurum ya da amirler insiyatif kullanıp çalışabilir raporu getir ama gelme diyor.Yani çalışabilir alıp yine idari izinli sayılıyoruz değil mi 37. Haftaya kadar
Ya Doğum öyle hızlıca gelişmiyor hele de ilk doğumda hiç onun telaşına girmeyin. Benim ilk doğumum sinyal verdikten 30 saat oldu.Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazmıyorum ama takip ediyorum henüz hiçbir hazırlık yapmadım, açıkcası kararsızlık var sizler neler aldınız, çocuk arabası, puset, anne kucağı, pijama filan, ayrıca sormak istediğim bi konu var Doğum yapacağınız hastane ne kadar uzaklıkta, ben Doğum için iki saat uzaklıkta bi ile gitmeyi düşünüyorum bulunduğum yerde özel hastane yok devlete de gitmek istemiyorum, üçüncü Doğum olacak yetişebilir miyim diye tedirginim
Çok fena birşeytoprak aşermek nasıl birşey yaaahayatımda hiç yaşamadım bu durumu çok şükür
İlk Doğum mu?? Benim doktorum ilk doğumumda hemen gelme bekle sancıları 5 dakikaya bir inince gel 12 saatten önce olmaz Doğum dedi ki ilk sancılarla birlikte 30 saat sonra doğdu oğlum. İlk sancı çok hafif adet sancısı gibi hissedersin zatenMerhaba ben bebeğin odasını kıyafetlerini arabasını pusetini aldım, bezini ıslak mendilini şampuanını da almıştım. Kaliteli biberon almadım daha bide süt sağma makinesi. Yavaş yavaş yaparsınız sizde. Buarada benim hastanem 45 km. Kara kara düşünüyorum sancı tutunca nasıl gitcez diye
Cnm benim yüzümden strese girme lütfen. Her bünye farklı. Ben de 50 ilk yüklemede şeker çıktı 100 lük temiz çıktı ama doktor dikkat etmemi söyledi. Sen kendinle kıyaslama beni. Rahat ol lütfen. Senin şekerin falan yok. Benim şekerden dolayı demiş olabilirBebeğin kilosu fazla canım. Doktor normal dedi ama buradaki arkadaşın doktoru aynı kilodaki bebeği için diyet yapmalısın yoksa normal doğuramazsın demiş. Zaten benim de korkum vardı karın çevresi ve kafası iki hafta önden gidiyordu. İkinci oğlum usgde 37. Haftada 4.200 gr çıkıyordu bu yüzden panik atak yaşadım. Taşikardi geçirdim tam doğarken oksijen bağladılar. Diyet yapayım dedim ama daha çok yeme arzusu oluştu.
Benimki de cok zayif diye uzuluyorumBebeğin kilosu fazla canım. Doktor normal dedi ama buradaki arkadaşın doktoru aynı kilodaki bebeği için diyet yapmalısın yoksa normal doğuramazsın demiş. Zaten benim de korkum vardı karın çevresi ve kafası iki hafta önden gidiyordu. İkinci oğlum usgde 37. Haftada 4.200 gr çıkıyordu bu yüzden panik atak yaşadım. Taşikardi geçirdim tam doğarken oksijen bağladılar. Diyet yapayım dedim ama daha çok yeme arzusu oluştu.
Kaç ki?Benimki de cok zayif diye uzuluyorum
Uyuşuyor ama hissetmeme olmadı dahaYaklaşık 1 haftadır ellerimde parmak uclarimda uyuşma var hissetmiyorum. Sebebi kan basıncının artması olabilir yazıyor çoğu yerde umarım doğuma kadar artmaz. Karpal tünel sendromu diye geçiyormuş duyan yada yaşayan var mi
İlk doğumum daha doktor böyle şeyler söylemedi bana ama çok tesekkür ederim aydınlandım, 30 saat çokmuş ya benim hastaneye anlaşmam doğum ve tek gece kalma için artı her gece için 3 bin TL istiyolar. Böyle Bi durumda ekstraya mı girerBen götürmüştüm ilk doğumumda ama onlar verdiler. Hatta oğluma bez bile bağlıyorlardı sonra benim getirdiğim bezi fark edip bağladılar. Ama ya vermezlerse riske gerek yok.
Benim de normaldi ancak hasta bezi tuttu. Bünyeye göre değişiyor demek
Ay kesin ondandır yatamıyordum kalsiyumdan sonra biraz rahatladım. Mutlaka doktorunla görüş takviye işte. Ben takviyelere normalde karşıyım ama ihtiyaç dahilinde kullanılmalı illa
Ben bugün çantamızı yıkayarak start verdim. Ama birçok şeyim yok. Baya rahat davranıyorum nedensebeşik puset küvet file falan yok ortada. Kıyafette 3-5 parça birşey aldım.
İdari izin yok tabi ki. 32 de çalışamazsan Doğum iznine ayrıl diyor kanun. Ama bazı kurum ya da amirler insiyatif kullanıp çalışabilir raporu getir ama gelme diyor.
Ya Doğum öyle hızlıca gelişmiyor hele de ilk doğumda hiç onun telaşına girmeyin. Benim ilk doğumum sinyal verdikten 30 saat oldu.
benimle aynı haftada olan arkadaşlar sezeryan olacaklar son 1,5 ay artık haftaları sayıyorum yeminle geçse hemen diye sanki doğunca çok rahat edicem de
Normal ama ben de öyleyim. Allah daha büyük dert vermesin ama çok zorlanıyorum. Sonrası da kolay değil tecrübeliyim ama bu durum da zor.
Çok fena birşeytoprak kokluyorum ama yiyemiyorum hiç böyle aşermedim ilk ve bu 2. Hamileliğim de dahil. Kansızlık sebebide
İlk Doğum mu?? Benim doktorum ilk doğumumda hemen gelme bekle sancıları 5 dakikaya bir inince gel 12 saatten önce olmaz Doğum dedi ki ilk sancılarla birlikte 30 saat sonra doğdu oğlum. İlk sancı çok hafif adet sancısı gibi hissedersin zaten
Cnm benim yüzümden strese girme lütfen. Her bünye farklı. Ben de 50 ilk yüklemede şeker çıktı 100 lük temiz çıktı ama doktor dikkat etmemi söyledi. Sen kendinle kıyaslama beni. Rahat ol lütfen. Senin şekerin falan yok. Benim şekerden dolayı demiş olabilir
Benimki hep uyuşuk oluyor uykudan uyandığımda ellerim tamamen uyuşuk tabiki sonra azalıyor ama parmak uçlarında kalıcı uyuşuk. Doktor normal dedi az önce konustumUyuşuyor ama hissetmeme olmadı dahaeğer bir tarafa çok uzun yatarsam oram uyusiyo
Her gece için mi 3 binİlk doğumum daha doktor böyle şeyler söylemedi bana ama çok tesekkür ederim aydınlandım, 30 saat çokmuş ya benim hastaneye anlaşmam doğum ve tek gece kalma için artı her gece için 3 bin TL istiyolar. Böyle Bi durumda ekstraya mı girer
Kaç ki?
Sevindim yaBenimki hep uyuşuk oluyor uykudan uyandığımda ellerim tamamen uyuşuk tabiki sonra azalıyor ama parmak uçlarında kalıcı uyuşuk. Doktor normal dedi az önce konustum
Canım aslında benim ilk kızım öyleydi doktor her kadın 4 kilo mu doğuracak derdiGununden geri de pzt doktora gttm
1690 gram cikti daha 1800ler 2000leri goremedm
Doktor iyi dedi bikac gun geride dediSevindim yaHayırlısıyla zamanında bir dogursaydik
Canım aslında benim ilk kızım öyleydi doktor her kadın 4 kilo mu doğuracak derdidoktor ne dedi ki?
Ben varım canım b12 değerim yerlerdeydi bileğimi bükünce oyle uyusuk kalip hissizlik oluyordu her yanım uyuşuyodu. Tam 8 tane iğne oldum hala da haftada 1 oluyorum ondan sonra baya azaldı nerdeyse yok . Istersen kan verdiğinde onada bakılsınYaklaşık 1 haftadır ellerimde parmak uclarimda uyuşma var hissetmiyorum. Sebebi kan basıncının artması olabilir yazıyor çoğu yerde umarım doğuma kadar artmaz. Karpal tünel sendromu diye geçiyormuş duyan yada yaşayan var mi
Benim bayadır var sağ elimde 3 parmakta. Başta korktum Dr a söyledim karpal tünel Sendromu dedi doğurunca geçermiş rahatladım tabiYaklaşık 1 haftadır ellerimde parmak uclarimda uyuşma var hissetmiyorum. Sebebi kan basıncının artması olabilir yazıyor çoğu yerde umarım doğuma kadar artmaz. Karpal tünel sendromu diye geçiyormuş duyan yada yaşayan var mi
Valla 2500 TL di en son ameliyat oldu annem o hastanede Bi gün daha kalmak istedi gecen ay bu parayı talep ettiler, şimdi salgın arttı diye iyice arttırmışlar. Benim de gözüm korktu 5 gece kalanlar varmış doğumdan sonra, başına gelen var mı?Her gece için mi 3 binbizim komple doğum ve tek gece 3 bin olacak.
O arkadaşla boyunuz posunuz aynı mı, ehvamlanma ya drun kaldıramıcağın bişi görse uyarmaz mıydı seniBebeğin kilosu fazla canım. Doktor normal dedi ama buradaki arkadaşın doktoru aynı kilodaki bebeği için diyet yapmalısın yoksa normal doğuramazsın demiş. Zaten benim de korkum vardı karın çevresi ve kafası iki hafta önden gidiyordu. İkinci oğlum usgde 37. Haftada 4.200 gr çıkıyordu bu yüzden panik atak yaşadım. Taşikardi geçirdim tam doğarken oksijen bağladılar. Diyet yapayım dedim ama daha çok yeme arzusu oluştu.
Canım internete baktın mı bilmiyorum ama asıl senin bebişin kilosu bu haftada normal olan. Asıl kiloyu bundan sonra hızlı alacaklar. O yüzden her halükarda normal kiloyu tamamlar kuzucuğun.Gununden geri de pzt doktora gttm
1690 gram cikti daha 1800ler 2000leri goremedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?