- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Baya rahat canım tavsiye ederim hastanede de kendileri de bebek bezi gibi bagliyorlar .Bnde ondan alayım bari daha rahat gibi sanki
Merhaba, benim ilk doğumum normaldi, ped bile fazla gelmişti. Özel hastanede doğum yapmıştım, onlarda bi şeyler vermişlerdi. Kişiden kişiye değişiyor demek ki.Tamam canım onu da koyayım sağol
Yaa güldürdün beni adamlar anlamıyor işte
Tamam hasta bezide bakayım ben adetken kullandığım molpedden alırım diye düşünüyodum ama yeterli gelmiyor demekki
Bende 20 adet aldım.herked çok övüyor ve dediğiniz gbi giymesi zor oluyormş sezeryandan çkınca. Bir de yanları sıkıyor diyen var iki makas atılır bnce.Aynen depend külot bez çok rahat oluyor ben ilk hamileligimde ondan kullandım . Biraz sezeryanla giyinmesi zor oluyor ama en güzeli de o kanaması çok olana.
Bende bugün şoktan reflü yatağı aldım.aylardır alim almayım karar veremiyordum.50 tl ye görünce aman alim dursun dedm. Oturma odasında fln uyursa onda uyuturum dedim. Yanlarında koruyucu da var düşmeyi önleyici. Bemce anne yanı alacğınıza reflü yatağı alın. Çift amaçlı hemKızlar bu anne yani yatağını kullanan oldu mu kullanışlı mi
Bende de bel ağrısı var 2 gündür kalsiyum eksikliğinden mi acaba arkadaşımla aramızda 1 hafta var erken doğum riski var hastane de yatıyor aşırı bel ağrısı olunca acaba bende mi erken doğum yapacağım diye tedirginimMerhabalar. Dün benim de doktor randevum vardı. Çalışabilir raporu almaya gittim. Aldım çok şükür. Tansiyonum sınırda yüksek çıktı dr biraz tedirgin oldu. 1 hafta düzenli ölç ve gel dedi. Eşime çok sinirliydim sanırım ondan oldu. Bugün normal çıktı. Kan değerim yerlerdeymiş zaten sürekli toprak yemek istiyorum ondanmış. Kan ilacı 2 ye çıktı. Bel ağrılarım için kalsiyum verdi iyi geldi. Diş ağrım vardı dişçiye gitmemi çok onaylamadı haftan geçti diye ama kalsiyumu içince o bile geçti.
Ben 7-8 kilo aldım ama bebek iri 2.300 gr dikkat edip diyabetli gibi bekleneceksin yoksa normal Doğum yapamazsın dedi. İlk doğumum normal oldu inş bu da öyle olur.
Ve son olarak Bebek için yaptığım alışverişleri hep bir yere koydum bugün açtık paketleri. Hastane çıkışları çok minik göründü gözüme sanki oyuncak bebek girer gibi olur di mi ya hastanede çıplak kalmasın Bebeken son 7 yıl Doğum yaptığım için unutmuşum
Ya bakma öyle şeylere sen okuma moral bozukluğundan baska bisey değil herşey güzel olacak sen bebeğini Allaha emanet et elinden geleni yap goreceksin hersey guzel olacakFolik asitte gerekenden yüksek 17.5 sınırken benim 19.73 bir sürü senaorya birsürü vesvese . Bunda da yükseklik otizm sebebiymiş.. yani sürekli böle şeler okuyorum cok canım sıkıldı en iyi siz anlarsınız diye buraya yazdım kşmseylede paylaşamadım
Size katılıyorum bende de sağlik ocağinda idrarda keton proteğin enfeksiyon acayip yüksek çıktı ertesi gün şehir hastanesine gittim herseyyy normalllCanım bazen sağlık ocaklarında test sonucları hatalı çıkabiliyor hastanede yaptırma şansın varsa istersen yüksek çıkan değerleri bide orda baktir. Benim geçen sağlık ocagindaki idrar tahlilimde protein cıktı bikac gün sonra hastanede verdim onda bişey çıkmadı . Bebeğin icinde endişelenme Allahın izniyle biseyi yoktur değerlerin de anormal yükseklik yok çünkü. Kendi doktoruna da göster emin ol o içini rahatlatır . Internetten de okuma oraya baş ağrısı yazsan hemen tümör diyor insanın moralini bozuyorlar. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kanamayı tutması çok iyi ama sezaryen olunca eğilip kalkması zor oluyor ama diğer türlüsü de beni idare edemezdi. Hastanede de bebek bezi gibi bağlamışlardı.Bende 20 adet aldım.herked çok övüyor ve dediğiniz gbi giymesi zor oluyormş sezeryandan çkınca. Bir de yanları sıkıyor diyen var iki makas atılır bnce.
Bende bugün şoktan reflü yatağı aldım.aylardır alim almayım karar veremiyordum.50 tl ye görünce aman alim dursun dedm. Oturma odasında fln uyursa onda uyuturum dedim. Yanlarında koruyucu da var düşmeyi önleyici. Bemce anne yanı alacğınıza reflü yatağı alın. Çift amaçlı hem
Normal doğumda alttan dikişleri sıkıştırır mı acaba? Ben hasta bezini gevşek bağlıyordum çünkü dikişlerim çoktu.Aynen depend külot bez çok rahat oluyor ben ilk hamileligimde ondan kullandım . Biraz sezeryanla giyinmesi zor oluyor ama en güzeli de o kanaması çok olana.
Bunu ben de soracaktım. Gece yanımda yatırmak için yarın alsam mı acaba kullanışlı olur mu diye. Ama içi çok bombeli geldi gözüme resimden. Yenidoğan düz yerde yatmalı bence bunda içine gömülürse omurga gelişimini etkiler mi bilemedim.Kızlar bu anne yani yatağını kullanan oldu mu kullanışlı mi
Biraz büyük alırsan sıkıntı olucağını zannetmiyorum canım zaten beli lastikli bedensel sıkıntı olmaz .Normal doğumda alttan dikişleri sıkıştırır mı acaba? Ben hasta bezini gevşek bağlıyordum çünkü dikişlerim çoktu.
KUllanımıyrim ama magnezyum gece yatarken alınsa daha iyi diye okumuştumMagnorm kullananlar sabah mi akşam mı? Aç tok farkeder mi? Siz ne zaman kullanıyorsunuz?
İyiki almışım dediğim şey reflü yatağıBende 20 adet aldım.herked çok övüyor ve dediğiniz gbi giymesi zor oluyormş sezeryandan çkınca. Bir de yanları sıkıyor diyen var iki makas atılır bnce.
Bende bugün şoktan reflü yatağı aldım.aylardır alim almayım karar veremiyordum.50 tl ye görünce aman alim dursun dedm. Oturma odasında fln uyursa onda uyuturum dedim. Yanlarında koruyucu da var düşmeyi önleyici. Bemce anne yanı alacğınıza reflü yatağı alın. Çift amaçlı hem
Merhaba, benim ilk doğumum normaldi, ped bile fazla gelmişti. Özel hastanede doğum yapmıştım, onlarda bi şeyler vermişlerdi. Kişiden kişiye değişiyor demek ki.
Gebe değildim canım evet kansızlık için serum vermişlerdir 2 günde 1 hastaneye gidip serum yaptiriyordum baya düşüktü değerlerim sadece kan da değil b12 falan da yerlerdeydi ondan sonra toparladım.
Baktir canım doğumdan önce belki ilaç dozunu artırır doğumda kan önemliben yatağıma oda parfümü sıkıp sıkıp koklardım farklı farklı versiyonları var işte
Bu sefer daha kapsamlı maske takip gidicem zaten canım dediğin gibi gelince de güzelce yikanirim.
Kesinlikle hasta bezi al canım çünkü kanama normal kanama gibi olmuyor herkeste bana hasta bezi bile az gelmişti.
Ayy Allah korusun. Ama o alt takım önemli yani
Evet evet kansızlık doktoruna söyle mutlaka. Çünkü Doğumdan sonra durum daha zor olabiliyor. Ben de hafıza kaybına kadar gitmişti ilkinde
Ya bak bu değişik istekler bende de var
Ped olmaz kızlarda demiş kesinlikle hasta bezi. Ben Bebek için de 2 tane 20 şu hastane çıkışı kalın battaniye alacağım sadece. Bir de bezin paketini alırım. Bir günde 6-7 tane gider. 2 gün kalınsa daha fazla gerekli. Direkt paketi götür.
Ben depend marka kullanmıştım çok memnun kaldım külot bez şeklinde şimdide ondan alicam önümüzdeki hafta çantamı hazırlamaya başlıcam.Haftaya doktoruma söylicem bu durumu tabi çok fazla olmuyor bu istek ama bi kaç gündür böyle :)
Tamam hasta bezi de alırım inşallah
Hangi markayı önerirsiniz
Ben depend marka kullanmıştım çok memnun kaldım külot bez şeklinde şimdide ondan alicam önümüzdeki hafta çantamı hazırlamaya başlıcam.
Ben sezaryan olmuştum ilk zamanlar eğilip kalkmak biraz sıkıntılı oluyor canım ağrın olabiliyor ama pedler de bence yeterli gelmez . Zaten hastanede yaninda kalan yardim eder sonra evde daha rahat edersin ameliyat yerinde iyileşmeye başlar tabi sezaryan olursan . Normal doğumu da yapan arkadaşlar anlatsınTamam bende haftaya hazırlamaya başalrım inşallah
Doğumum nasl olacak bilmiyorum
Eğer sezaryen olursada bu külot bezler kullanışlı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?