2021 Şubat Anneleri

Daha öncekinde uyarmadılar ben sağlıksız beslendiğimi biliyorum ya o bana yetiyor canım. Ekmeği hamurişini çok yiyorum. Tatlıya dayanamıyorum. Evde her gün tatlı olsun istiyorum. Normal doğumda iri bebeklerin anne yapısı gözetmeksizin omuz çıkma riski var.

Canım yok senin yüzünden olur mu ben zaten endişeliydim. İkinci oğlumda taşikardi geçirdim panikten. Sağlıksız beslendiğim için zaten dikkat etmeliydim.

Hergün yapıyorsan o işi kıs kendini tabihoş çocuklu evde çoluk çocuk da talep ediyor evde onları... Benim hamur işi olayım tatlı olayım nadir Allahtan üşengecim ona ama sağlam yiyorum, eşim aşermen ne zaman bitecek yahu dedi geçen.. Vitaminin mineral bebişe kilo aldıran şey. Muz yiyn kaşar yiyin, şiştuk

Sağlıkla beslenmenin verdiği rahatlık başka zaten. İlk bebeğimde ne kızartma ne hamurişi tükettim çok canım çektiyse ufak bir porsiyon uzun aralıklı yedim. İkincide saldım. Salınca sağlıksız kilo aldı. Olması gereken bu zaten. Dayanırım inşallah.

Dayanirsin ya bide bu kadar emeğe kilo alımının durması aşırı iyi hissettiriyor insana. Bebeğim kilo alıyor mu acaba diye düşünüyorum bazen sonra hareketlerinin alanı genişlediği için aldığı kanaatine varıyorum

Hayir calisabilir aldıktan sonra calisiyosun
Sen de memur musun, kurumdan kuruma fark ediyor bu durum ya.rapor alıp idari izinli sayan kurumlarda mevcut...
Çalışma olayı İnsiyatife bırakıldığından kurumlar kendi düzenlerini göre karar alıyor, ben de bu kara düzene sinirleniyorum... bugün raporla evden çalışıp çalışamayacağımı sordum kuruma, rapor alıp evden çalışmaya devam edicem... Yazık cidden özel sektörde çalışanlara o yüzden sinirleniyorum..

Bende suyum bittigu icin erken dogum yaptim ama ishalle onun alakasi yok cnm bosuna telaslanma bol bol su iç

sürekli su iç benim dr öyle dedi artık azalacak su yavaş yavaş dedi su içmen lazım dedi ihmal etme.
2 gundu r hastanedeydim. Karnım da kasılma çok ağrım vardı ayakta duramıyordum bu nasıl isal 2 gundu r pert oldum . Doktor yatış verdi bu dönemde kalmak istemedim . Sonuç bebis ıyi cok şükür ben de daha iyiyim ama bitkinim. Bir de doktor isalin bebegin suyuna etkisi yok dedi
Ben erkenden yıkadım 2 hafta öncede ütüledim. Bavulumun da yüzde doksanı hazır. Hazirligimi hallettim çok şükür. Evde bebek var çok ağırlasmadan halledeyim dedim
Bende lavanta keseleri diktim . Onları veririm gelen giden olursa.

Canım internete baktın mı bilmiyorum ama asıl senin bebişin kilosu bu haftada normal olan. Asıl kiloyu bundan sonra hızlı alacaklar. O yüzden her halükarda normal kiloyu tamamlar kuzucuğun.
Gercekten.mi insallah ya
Herkesnki ilerde ama benmki nie ilerde olmaynca zsyf mi dogacak die korktm

Alt açma minderi lazım oluyor değil mi? Böyle çanta gibi olanları da var kullanışlı mi sizce?

Eklentiler

• CF7A68F5-0ED6-4F71-B68B-4FAC9BEBDA70.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 29
  • 2A605821-03F1-4215-B9ED-C325EA6E600A.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 27
  • D9B0B410-F3AD-4E27-A4FD-06CD97592DBF.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 8B6C8FE3-D88E-4B6D-935D-7C071C848B6E.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 27
Gununden geri de pzt doktora gttm
1690 gram cikti daha 1800ler 2000leri goremedm
Benim kızım da bir hafta geriden geliyor, ilk kızım da öyleydi 3200 doğdu. Ona rağmen zor doğurdum Endise edecek bir durum yok bence ilk gebeliğimde içten içe tombik olsun gibi bi istek vardı da zorunu gördükten sonra şimdi 3 kilo iyidir diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…