Ilkinde gobegim çok çabuk cikmisti, ikincide cok gec cıktı sadece 5bucuk kilo almıştım3. bebeğini bekleyen anneler acaba ikinci gebeliğinizde karnınız ne zaman büyümeye başladı? İlke göre ikinci daha erken çıkıyor diyorlar. Bir de ikinci de daha mi az kilo aldınız ilke göre?
Allah bağışlasın. Bol bol su için, meyve yiyin,su yetersizliği de baş ağrısı yapar. Rabbim şifa versinEylülde 3 yaşına girecek Allah nasip ederse astroloji biraz ilgim var çok değil migren ağrısı nasıl bilmem ama uykumdan uyandırdı bu ağrı sabah buz press yaptım biraz rahatladı
Canım drunun seni rahatlatmalı. Düşüğün varmış haklısın endişe etmişsin. Daha ilk muayenelerden drun ölçüm vermesi de garip. Hayır ölçüm ver desen vermezler yani :) Sen rahat ol. Ölçümlere takılma hiç. Sağlıkla kal bebeğin ve senHaftayla uyumlu olmayınca çok endişelendim canım ya bir düşüğüm de olunca
Ben 49 kg ile başladım. İlkinde 18 kg ikinci gebeliğimde 16 kg aldım.Merhabalar kızlar kaç kiloyla hamile kaldınızben 62 ile başladım bakalım kaç kg ile bebişlerimizi kucağımıza alacağız allahın izni ile
55 ile başladık bakalımMerhabalar kızlar kaç kiloyla hamile kaldınızben 62 ile başladım bakalım kaç kg ile bebişlerimizi kucağımıza alacağız allahın izni ile
Ben de dediğiniz gibi nette yazılanları okuyunca emzirin VS rahattım. Kayınpederim bebeği zehirler eskiler öyle der diyince dra sorayım dedim. Sormaz olaydımCanım sen yine bi internetten araştırmaları oku. Ama son zamanlarda hamileyken emzirmeye teşvik ediyor uzmanlar. Yani ben emzirdim bir sıkıntı olmadı. Drumda bana emzirme demedi. Çevre baskısı çok oldu. Sütün acı gelir, yok bebeği zehirler, karnındaki gelişemez gibi şeyler söylediler. Ama o dönem çok araştırmıştım emzirdim yazık kuzulara insan hakkına girmiş gibi hissediyor değil mi çok iyi anlıyorum seni.
Geç yumurtlamadan kaynaklanıyor evet. Ayrıca ilk haftalar adet tarihine göre bir iki hafta küçük çıkabiliyor gözlemlediğim kadarıyla. Benim ilk gebeliğimde de öyle olmuştu. Adet tarihine göre beklenen doğum tarihi ile ultrasonda çıkan arasında 12 gün vardı baslarda. Haftalar ilerledikçe denklesti tarihler.Yani demek istediğim 1 mayıs adet tarihine göre baktığımızda 5+6 olması gerekiyor ama beklenenden 1 hafta geç yumurtladım. Ultrasonda kese 4 haftalık göründü. Yani bu geriden gelme durumu geç yumurtlamadan kaynaklı olabilir mi ? Yoksa gelişmede mi problem var ta baştan
İnşallah benim de öyle olurGeç yumurtlamadan kaynaklanıyor evet. Ayrıca ilk haftalar adet tarihine göre bir iki hafta küçük çıkabiliyor gözlemlediğim kadarıyla. Benim ilk gebeliğimde de öyle olmuştu. Adet tarihine göre beklenen doğum tarihi ile ultrasonda çıkan arasında 12 gün vardı baslarda. Haftalar ilerledikçe denklesti tarihler.
Sizi idolum olarak seçiyorumIlkinde gobegim çok çabuk cikmisti, ikincide cok gec cıktı sadece 5bucuk kilo almıştım
Hahah cok tesekkur ederimSizi idolum olarak seçiyorum
Yaa çok fenaymış.. İnşallah öyle bir şey yaşamayız.. Benim ilkinde 3 ay bulantım olmuştu 3 kilo vermiştim. Sonra 14 kilo aldım. Başlangıç kiloma göre 11 almış oldum.Hahah cok tesekkur ederim
9 ay bulanti çekince öyle oldu
Kimsenin yaşamasını istemem
Insallah bol bol yiyerek kilo almayalim
Gayet normal almissin canım, bu sefer o kadar almazsın, genelde bi onceki gebelikten daha az kilo oluyorYaa çok fenaymış.. İnşallah öyle bir şey yaşamayız.. Benim ilkinde 3 ay bulantım olmuştu 3 kilo vermiştim. Sonra 14 kilo aldım. Başlangıç kiloma göre 11 almış oldum.
Bnde 64 canim bugün 200 gram daha almışimAbboowww en kilolu ben basliyorun ozaman 66agustosa kadar 60 olurum diyip diyete girecektim tam
İki senede 27 kiloyu zor verdimBen sonrasında çok dikkat ettim ya hastaneden geldim 5 kilo gitmişti bir hafta içinde 5 kilo daha gitti 1 sene içinde kalanını verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?