2021 Şubat Anneleri

3. bebeğini bekleyen anneler acaba ikinci gebeliğinizde karnınız ne zaman büyümeye başladı? İlke göre ikinci daha erken çıkıyor diyorlar. Bir de ikinci de daha mi az kilo aldınız ilke göre?
Ilkinde gobegim çok çabuk cikmisti, ikincide cok gec cıktı sadece 5bucuk kilo almıştım

Merhabalar kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız ben 62 ile başladım bakalım kaç kg ile bebişlerimizi kucağımıza alacağız allahın izni ile

Merhabalar kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız ben 62 ile başladım bakalım kaç kg ile bebişlerimizi kucağımıza alacağız allahın izni ile

Eylülde 3 yaşına girecek Allah nasip ederse astroloji biraz ilgim var çok değil migren ağrısı nasıl bilmem ama uykumdan uyandırdı bu ağrı sabah buz press yaptım biraz rahatladı
Allah bağışlasın. Bol bol su için, meyve yiyin,su yetersizliği de baş ağrısı yapar. Rabbim şifa versin ben İlkinde vucut bilmediğinden mi bilmem sabah öğürtüler hariç bir şey yaşamadım. Ama bunda hem mide bulantısı hem halsizlik hem de kasık krampları var şimdiden. İştah henüz Allahtan yok

Haftayla uyumlu olmayınca çok endişelendim canım ya bir düşüğüm de olunca
Canım drunun seni rahatlatmalı. Düşüğün varmış haklısın endişe etmişsin. Daha ilk muayenelerden drun ölçüm vermesi de garip. Hayır ölçüm ver desen vermezler yani :) Sen rahat ol. Ölçümlere takılma hiç. Sağlıkla kal bebeğin ve sen

55 ile başladık bakalım kızımda 56 ile başladım 18 kilo almıştım nasıl oldu hiç anlamadım son iki aya kadar 6 kilo ile gidiyordum hastaneye giderken +18 gordum

Ben de dediğiniz gibi nette yazılanları okuyunca emzirin VS rahattım. Kayınpederim bebeği zehirler eskiler öyle der diyince dra sorayım dedim. Sormaz olaydım bakalım şu an için devam edicem gibi gözüküyor.

Geç yumurtlamadan kaynaklanıyor evet. Ayrıca ilk haftalar adet tarihine göre bir iki hafta küçük çıkabiliyor gözlemlediğim kadarıyla. Benim ilk gebeliğimde de öyle olmuştu. Adet tarihine göre beklenen doğum tarihi ile ultrasonda çıkan arasında 12 gün vardı baslarda. Haftalar ilerledikçe denklesti tarihler.

İnşallah benim de öyle olur

Hahah cok tesekkur ederim
9 ay bulanti çekince öyle oldu
Kimsenin yaşamasını istemem
Insallah bol bol yiyerek kilo almayalim
Yaa çok fenaymış.. İnşallah öyle bir şey yaşamayız.. Benim ilkinde 3 ay bulantım olmuştu 3 kilo vermiştim. Sonra 14 kilo aldım. Başlangıç kiloma göre 11 almış oldum.

Yaa çok fenaymış.. İnşallah öyle bir şey yaşamayız.. Benim ilkinde 3 ay bulantım olmuştu 3 kilo vermiştim. Sonra 14 kilo aldım. Başlangıç kiloma göre 11 almış oldum.
Gayet normal almissin canım, bu sefer o kadar almazsın, genelde bi onceki gebelikten daha az kilo oluyor

Ben sonrasında çok dikkat ettim ya hastaneden geldim 5 kilo gitmişti bir hafta içinde 5 kilo daha gitti 1 sene içinde kalanını verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…