2.de de kustunuz mu? İlkinde ben de kustum da. Merak ettimDoğum sayısı arttıkça kanama ve ağrı durumu da artıyor maalesef.
Ben birincisinde doğumhaneden çıkarken kustuğum için, ikincisinde de gecelikle doğum yaptığım için en az 3 pijama/gecelik alınmalı diyorum.
Normal doğumda mi sezeryanda mi kustunuz anlamadım?2.de de kustunuz mu? İlkinde ben de kustum da. Merak ettim
Sezeryanda kustum... Arkadaş normal doğumda kusmuş anladığım kadarıyla. Bilmiyorum herkese oluyor mu olmuyor mu... Psikolojik mi narkozdan mı merak ettiğim bi konu.Normal doğumda mi sezeryanda mi kustunuz anlamadım?
2 dogumumda bende kustum malesef, hem sanci cekerken hemde dogumdan sonra, normal dogum benimki2.de de kustunuz mu? İlkinde ben de kustum da. Merak ettim
Geçen gün bi ebe eğitim verdi normal doğumda bi evreden sonra bulantı oluyormuşNormal doğumda neden kusma olsun ki?
Benim genel sezaryan dı bende kusma olmadı ama 2.yi merak ediyorum daha ağır oluyormuş ameliyat biraz daha geç çıkıyormuşuzSezeryanda kustum... Arkadaş normal doğumda kusmuş anladığım kadarıyla. Bilmiyorum herkese oluyor mu olmuyor mu... Psikolojik mi narkozdan mı merak ettiğim bi konu.
Benim not aldıklarım da şu şekilde; (niyet ettim bu hafta hazırlamaya)Kızlar çoğumuz 30 olduk ya da çoktan geçtik şu kendi çantanıza neler koydunuz ?? Sizce bende eksik ne var?
Lohusa pedi
Göğüs pedi
Terlik
Çorap
Hırka
iki pijama
iki iç çamaşıri
iki emzirme atleti
Ya ben de 1 2 saat sonra çocuğu emzirirken çıkardım. Bebiş, ben, yatak hep battıkKusma narkoDan galiba, hastanede ilk gece sırtımda şiddetli ağrı oldu ameliyathane soğuğundan olduğu söylendi, yeteri kadar kahve içemediğim için migrenim tuttu baya kötü eve geldiğimizdede devam etti ne zaman istifra edebildim o zaman kendime geldim sanırım narkozu atınca rahatlıyor insan,
Hayır kusmadım şükür ki. İlkinde bünye çok zayıf ve doğumun yorgunluğundan ayağa kalkınca içim titremişti. Doğumhanede soğuktu. Kusmaya da yatkındım zaten hamileliğin ilk aylarından derken kaçınılmaz son2.de de kustunuz mu? İlkinde ben de kustum da. Merak ettim
Dediğim gibi hepsinde olmuyor, doğum bittikten sonra ayağa kalkınca oldu benim. İkincide olmadı, hurma yiye yiye doğum yapmıştım. Doğumda güçlü olmak gerekli kızlarNormal doğumda neden kusma olsun ki?
Aksine bende hep ikinci daha kolay oluyor. Evde ilgilenmen gereken bi çocuk daha olduğu için kendini daha çabuk toparlamak zorunda hissediyorsun ve öyle oluyor diyorlar. Bide genelde uyanması ve narkoz etkisi var tabi. Ben ilkinde de epidural oldum çok rahattı ve çok çabuk ayaklandım inşallah Bunda da öyle olacakYa ben de 1 2 saat sonra çocuğu emzirirken çıkardım. Bebiş, ben, yatak hep battıkbeni kan tutuyor ve migrenim var diye genel tercih ettim. Şimdi spinalle genel arası git gel yaşıyorum... Arkadaş geçen 2. Daha zor iyileşiyor dedi gözüm de korktu..
Doğrudur ...hep öyle devlet bile.Bide koronadan dolayı sezeryan da genel anestezi uygulanmıyor artık diye biliyorum ben acaba ben mi yanlış duydum.
Hurma ne zaman yemeye başladınızDediğim gibi hepsinde olmuyor, doğum bittikten sonra ayağa kalkınca oldu benim. İkincide olmadı, hurma yiye yiye doğum yapmıştım. Doğumda güçlü olmak gerekli kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?