2021 Şubat Anneleri

2.de de kustunuz mu? İlkinde ben de kustum da. Merak ettim

Normal doğumda mi sezeryanda mi kustunuz anlamadım?
Sezeryanda kustum... Arkadaş normal doğumda kusmuş anladığım kadarıyla. Bilmiyorum herkese oluyor mu olmuyor mu... Psikolojik mi narkozdan mı merak ettiğim bi konu.

Kusma narkoDan galiba, hastanede ilk gece sırtımda şiddetli ağrı oldu ameliyathane soğuğundan olduğu söylendi, yeteri kadar kahve içemediğim için migrenim tuttu baya kötü eve geldiğimizdede devam etti ne zaman istifra edebildim o zaman kendime geldim sanırım narkozu atınca rahatlıyor insan,

Sezeryanda kustum... Arkadaş normal doğumda kusmuş anladığım kadarıyla. Bilmiyorum herkese oluyor mu olmuyor mu... Psikolojik mi narkozdan mı merak ettiğim bi konu.
Benim genel sezaryan dı bende kusma olmadı ama 2.yi merak ediyorum daha ağır oluyormuş ameliyat biraz daha geç çıkıyormuşuz

Kızlar çoğumuz 30 olduk ya da çoktan geçtik şu kendi çantanıza neler koydunuz ?? Sizce bende eksik ne var?
Lohusa pedi
Göğüs pedi
Terlik
Çorap
Hırka
iki pijama
iki iç çamaşıri
iki emzirme atleti
Benim not aldıklarım da şu şekilde; (niyet ettim bu hafta hazırlamaya)
Pijama takımı 2 adet + 1 sabahlık takımı+foto çekimi için beyaz elbise
Taçlar
Düzleştirci
Makyaj malz.
Tarak
Şarj aleti
Göz bandı
Terlik + çorap
Depend
İç çamaşırı (külot.sütyen ve emzirme atledi)
Peçete+kolonya
Diş fırçası
Çıkarken giyilecek kıyafet
Lipstick+ parfüm
Göğüs pedi
Kirliler için boş poşet
Terlik
Havlu
Yastık kılıfı
Atıştırmalık
Su

Ya ben de 1 2 saat sonra çocuğu emzirirken çıkardım. Bebiş, ben, yatak hep battık beni kan tutuyor ve migrenim var diye genel tercih ettim. Şimdi spinalle genel arası git gel yaşıyorum... Arkadaş geçen 2. Daha zor iyileşiyor dedi gözüm de korktu..

Hayırlı akşamlar herkese

Biz hastaneden geldik
Sancılarımı söyledim usg de baktı herşey iyi dedi bu haftalarda oluyor sanırım
Elhamdülillah içim rahatladı biraz
Allahım evlatlarımızı sağ salim kucğımıza almayı nasip etsin inşaAllah

Kilosu 1900
Boyu 40 cm
Sizce nasıl çok mu.kilolu ?
Haftam 30+2 ama kafa ve kilo 33 hafta çıktı usg de boyu ise haftasıyla uyumlu dedi

Bide kan uyuşmazlığı iğnemi de oldum

2.de de kustunuz mu? İlkinde ben de kustum da. Merak ettim
Hayır kusmadım şükür ki. İlkinde bünye çok zayıf ve doğumun yorgunluğundan ayağa kalkınca içim titremişti. Doğumhanede soğuktu. Kusmaya da yatkındım zaten hamileliğin ilk aylarından derken kaçınılmaz son

Aksine bende hep ikinci daha kolay oluyor. Evde ilgilenmen gereken bi çocuk daha olduğu için kendini daha çabuk toparlamak zorunda hissediyorsun ve öyle oluyor diyorlar. Bide genelde uyanması ve narkoz etkisi var tabi. Ben ilkinde de epidural oldum çok rahattı ve çok çabuk ayaklandım inşallah Bunda da öyle olacak

Bide doğum tercihleriniz neler, ben normal epidural düşünüyorum Allahtan bi mani olmazsa inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…