Benim belden çok sırtım ağrıyoŞubat anneleri uyurken bel ağrısı yaşıyomusunuz bu ara, beni ili gündür mahvetti daha da ağırlaştım diyemidir niyedir ki
36 dan sonra hurma ananas adaçayı.. bunları tüketmeye gayret etmiştim. Doğum günü ise yanımıza 1 poşet hurma aldık. Benim aklıma çok gelmiyordu ama ablam gelip gidip verdi ağzıma. Hem enerji oldu hem de hurma rahmin açılmasını sağlıyor. Kolay bir doğumdu hamdolsunHurma ne zaman yemeye başladınız
İlk zamanlar öyleymiş ama şimdi isteyene genel anestezi uygulanıyormus en azından benim doktorum nasıl istersen öyle yaparız herhangi bir zorunluluk yok dedi.Bide koronadan dolayı sezeryan da genel anestezi uygulanmıyor artık diye biliyorum ben acaba ben mi yanlış duydum.
Burda bi kaç kişi aynı dra gidiyoruz, arkadaş geçen sormuş spinal tercih ediliyorlarmış ama isteyene genel yapıyorlarmış...Bide koronadan dolayı sezeryan da genel anestezi uygulanmıyor artık diye biliyorum ben acaba ben mi yanlış duydum.
Benim karnıma sağ sol sancı çok giriyor gece dönerken. Hamile yastığı kullanıyorum onu kullanmaya başlayalı bel ağrım azaldı destekliyor beli sırtı.Şubat anneleri uyurken bel ağrısı yaşıyomusunuz bu ara, beni ili gündür mahvetti daha da ağırlaştım diyemidir niyedir ki
Ben de normal çok istiyorum inşallah ama epidural korkuyorum. Çok ağrı oluyormuş sonrasında. Ameliyathaneye eşi almayacaklarmış tek olmaktan da korkuyorum.Bide doğum tercihleriniz neler, ben normal epidural düşünüyorum Allahtan bi mani olmazsa inş
Bunu ben de merak ediyordum. Yemeye başlasam mı diye doktora soracaktım. Doğum çantasına da bir poşet eklemeli o zaman.36 dan sonra hurma ananas adaçayı.. bunları tüketmeye gayret etmiştim. Doğum günü ise yanımıza 1 poşet hurma aldık. Benim aklıma çok gelmiyordu ama ablam gelip gidip verdi ağzıma. Hem enerji oldu hem de hurma rahmin açılmasını sağlıyor. Kolay bir doğumdu hamdolsun
Canım emzirme atleti tek koysan yeter ekstra sütyen kullanmazsın, parfümde bebiş doğduktan sonra çok tercih edilmemesi gereken bişi bebişim senin kokunu alsınBenim not aldıklarım da şu şekilde; (niyet ettim bu hafta hazırlamaya)
Pijama takımı 2 adet + 1 sabahlık takımı+foto çekimi için beyaz elbise
Taçlar
Düzleştirci
Makyaj malz.
Tarak
Şarj aleti
Göz bandı
Terlik + çorap
Depend
İç çamaşırı (külot.sütyen ve emzirme atledi)
Peçete+kolonya
Diş fırçası
Çıkarken giyilecek kıyafet
Lipstick+ parfüm
Göğüs pedi
Kirliler için boş poşet
Terlik
Havlu
Yastık kılıfı
Atıştırmalık
Su
Fena olmuş senin, ameliyat hemşiresi arkadaş ben doğumda genel önermem diyor ama anne korkuyorsa yapcak bişi yok, eğer korkun yoksa doğumdan sonra kahve içerim sıkıntı değilsen spinal rahat oluyorYa ben de 1 2 saat sonra çocuğu emzirirken çıkardım. Bebiş, ben, yatak hep battıkbeni kan tutuyor ve migrenim var diye genel tercih ettim. Şimdi spinalle genel arası git gel yaşıyorum... Arkadaş geçen 2. Daha zor iyileşiyor dedi gözüm de korktu..
Çok cahilce olacak ama spinal tam olarak ne?Fena olmuş senin, ameliyat hemşiresi arkadaş ben doğumda genel önermem diyor ama anne korkuyorsa yapcak bişi yok, eğer korkun yoksa doğumdan sonra kahve içerim sıkıntı değilsen spinal rahat oluyor
Benim ilki tam organik normal doğumdu, epidurali sancılar başladığında ne onlar teklif etti ne ben sordum. Bi kaç saat sonra epidural yapalım mı dediğimde açılma belli bi seviyeyi geçmişti yapmadılar. Bu seferde düşünmüyorum.Bide doğum tercihleriniz neler, ben normal epidural düşünüyorum Allahtan bi mani olmazsa inş
Peki genel onerilmemesinin nedeni ne çocuğa anestezi gidiyor bir miktar onun dışında ne zararı varmış?Fena olmuş senin, ameliyat hemşiresi arkadaş ben doğumda genel önermem diyor ama anne korkuyorsa yapcak bişi yok, eğer korkun yoksa doğumdan sonra kahve içerim sıkıntı değilsen spinal rahat oluyor
Benimde de ilk doğumum genel anestezi oldu kusma olmadı ama gaz sancısı kaslarımda inme geçiriyormuşum etkisi yaratmıştı sol bacağımı kaldırdığımda sağ omzumdan ayırıyorlar gibiydi ne kas gevşetici ne ağrı kesici etki etmedi ağlaya ağlaya bir hal olmuştum epidural yaparız dedi doktorum bilmiyorum 2. Doğum daha zor diyor kime sorsamYa ben de 1 2 saat sonra çocuğu emzirirken çıkardım. Bebiş, ben, yatak hep battıkbeni kan tutuyor ve migrenim var diye genel tercih ettim. Şimdi spinalle genel arası git gel yaşıyorum... Arkadaş geçen 2. Daha zor iyileşiyor dedi gözüm de korktu..
Olur mu öyle şey, anestezi şekli belden aşağısı uyuşuyor sadeceÇok cahilce olacak ama spinal tam olarak ne?
Benimde arada ağrıyo sırtım ama belim uyutmuyo resmen acaba uyku pozisyonunu mu ayarlayamıyırum bilemedim hamile yastığı da kullanıyorum amaBenim belden çok sırtım ağrıyo
Kendisinin dediği bebeğin aneztexiye maruz kalması, annenin geç uyanma olasılığı yüksek olduğundan genelde mama takviyesi yapıldığını söyledi, iyileşme sürecinin daha spinalde genele göre daha kısa olduğunu söylediPeki genel onerilmemesinin nedeni ne çocuğa anestezi gidiyor bir miktar onun dışında ne zararı varmış?
Dediğin gibi pozisyonundanda olabilir bende hamile yastığıyla yatıyorum nadiren belim ağrıyo şeklimi bulunca bi daha kesiliyoBenimde arada ağrıyo sırtım ama belim uyutmuyo resmen acaba uyku pozisyonunu mu ayarlayamıyırum bilemedim hamile yastığı da kullanıyorum ama
Bende kullanıyorum hamile yastığı ama ona rağmen bel ağrısı uyutmuyo bu ara, epiduralsiz olandan kork asık canım o acının tarifi yokmuş valla benim yemiyo epidralsiz doğumBenim karnıma sağ sol sancı çok giriyor gece dönerken. Hamile yastığı kullanıyorum onu kullanmaya başlayalı bel ağrım azaldı destekliyor beli sırtı.
Ben de normal çok istiyorum inşallah ama epidural korkuyorum. Çok ağrı oluyormuş sonrasında. Ameliyathaneye eşi almayacaklarmış tek olmaktan da korkuyorum.
Bunu ben de merak ediyordum. Yemeye başlasam mı diye doktora soracaktım. Doğum çantasına da bir poşet eklemeli o zaman.
Küçük şifonyer canım.Haftasonu eşimle eve bi çeki düzen vericez canım ondan sonra bakıcaz sığar mi sığmaz mi ona göre karar veririz . Senin büyük şifonyer mi yoksa küçük olandan mi var ?
Ben direk onu isticem, onsuz doğum baya korkutuyo beni hem acısızı varken niye eziyet çekiyim ama tabi belli olmaz sezeryanlık bi drum olursa da spinal isticem bebeğimi görmek istiyorum o anBenim ilki tam organik normal doğumdu, epidurali sancılar başladığında ne onlar teklif etti ne ben sordum. Bi kaç saat sonra epidural yapalım mı dediğimde açılma belli bi seviyeyi geçmişti yapmadılar. Bu seferde düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?