- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 31
Anestezi olayını duymuştum canım ama o geç uyanma biraz anestezistin iyi olup olmadığına da bağlı gibime geliyor . Ameliyathaneye gittikten 1 saat sonra odamdaydım çok şükür sütüm de geldi oğlumu emzirdim . Iyilesmemde kısa sürdü ameliyat sonrası hiç sersemlik olmadı bendeKendisinin dediği bebeğin aneztexiye maruz kalması, annenin geç uyanma olasılığı yüksek olduğundan genelde mama takviyesi yapıldığını söyledi, iyileşme sürecinin daha spinalde genele göre daha kısa olduğunu söyledi
Alırsam büyük şifonyer ı alicam canım küçüğüne sığmaz çünkü yarın öbür gün oda yaparım birlikte kullanırlar.Küçük şifonyer canım.
Son ay ilişki, normal doğumu kolaylaştırıyor. Haftada bir ideal benceKızlar bide çok afedersiniz ilişki sıklığınız kaç gün
Bu haftalarda riskli mi acaba
Çok üzüldüm çok. Rabbim tez şifa versin sağlıkla atlatsınlar inşallahBen pentiden 1 siyah 1 beyaz aldım denedim gayet beğendim cnm.
Öncelikle sorduğun için sağol cnm
Babam kanser hastası olduğu için biraz nefes nefese kalıyordu. Bir de enfeksiyon değeei yüksekti,yice panik yaptı 2 gündür hastaneye gidim diyordu. Bugün götürdüler şimdi yoğun bakımda ama serviste hiç yer olmadığı için. Ciğerlere inmiş covid. Oksijen bağladıkları için nefesi fln da iyi. Annem evde perişan ağlayıp duruyor moralimiz baya bozuk. Kendini helak etti corona değilmiş gibi
Babama gidemiyorum, anneme destek olamıyorum böyle çaresizce kalakaldım
İlişki mi neeeey biz en son 6. Ayda yaptıydık, o zamana kadar da toplasan 3 kere falan, son 3 ay ilişki iyi değilmiş youtubedaki doktorlardan duymuştum ben rahim kasılmalarına sebep oluyomuş o da erken doğuma, göğüs uyarılması bile bunu tetiklermiş, biz baya kanka olduk eşimleKızlar bide çok afedersiniz ilişki sıklığınız kaç gün
Bu haftalarda riskli mi acaba
Benim minik çok hıçkırıyor ya dakikalarca sürüyor. Ritimli şekilde.Siz de ara ara bebeğinizin kalp atışı gibi ama daha net atışlar hissediyor musunuz? Hıçkırık tutar bebeği derler bu o mudur acaba?
İkisininfe artısı eksisi vardır bence, maşallah güzel geçmiş senin, bende panik atak vardı ama o anı kaçırmak istemedim zaten kalp atımını kontrol edip sakinleştirici verebiliyorlaeAnestezi olayını duymuştum canım ama o geç uyanma biraz anestezistin iyi olup olmadığına da bağlı gibime geliyor . Ameliyathaneye gittikten 1 saat sonra odamdaydım çok şükür sütüm de geldi oğlumu emzirdim . Iyilesmemde kısa sürdü ameliyat sonrası hiç sersemlik olmadı bendeama tabi belden uyusturmanin da avantajları var tentene temas yapabiliyorsun, bebeğini ilk sen görüyorsun, anesteziye maruz kalmıyor gibi ben heyecanlı bi tıp olduğum için sakinlestiricisiz yapamam herhalde
Geçmiş olsun cnm inşallah bı an önce sağlıkla atlatirlar sen de üzme kendini malesef bu hastalık böyle bişeyBen pentiden 1 siyah 1 beyaz aldım denedim gayet beğendim cnm.
Öncelikle sorduğun için sağol cnm
Babam kanser hastası olduğu için biraz nefes nefese kalıyordu. Bir de enfeksiyon değeei yüksekti,yice panik yaptı 2 gündür hastaneye gidim diyordu. Bugün götürdüler şimdi yoğun bakımda ama serviste hiç yer olmadığı için. Ciğerlere inmiş covid. Oksijen bağladıkları için nefesi fln da iyi. Annem evde perişan ağlayıp duruyor moralimiz baya bozuk. Kendini helak etti corona değilmiş gibi
Babama gidemiyorum, anneme destek olamıyorum böyle çaresizce kalakaldım
Gün derken?Libido artmış ikimizde gelip gelip mecbur gidiyoruz ama icraate geçmek zor e 4. aydan beri koronadan tırstığımıza sonra bi deneyelim deyip hafif de olsa idrar yolu enfeksiyonu geçirince zor anam zor bi de vücut kaldırmıyor böyle şeyleri
Epidural belden aşağı uyuşma diye biliyordum yanlış mı biliyorumOlur mu öyle şey, anestezi şekli belden aşağısı uyuşuyor sadece
Yatıştan olabilir genelde sola yatıyorum ben bir saat sonra falan sol kolum ve kaba etim çürümüş gibi ağrıyor. Ağrı uyandırıyor sağa dönüyorum bir saat sonra yine aynısı. Bütün gece dön dön çıldırıyorum bazen.Bende kullanıyorum hamile yastığı ama ona rağmen bel ağrısı uyutmuyo bu ara, epiduralsiz olandan kork asık canım o acının tarifi yokmuş valla benim yemiyo epidralsiz doğumhurma bende aliyim koyiyim yanıma iyi oldu bunu bildiğim
Benim normal doğumdu suni sancı verilirken kustum. Çok ilginç ama benim kusma belirtim yokken plastik bir kusma kabını getirip başucuma bıraktılar. Demek ki genel olarak kusuluyorSezeryanda kustum... Arkadaş normal doğumda kusmuş anladığım kadarıyla. Bilmiyorum herkese oluyor mu olmuyor mu... Psikolojik mi narkozdan mı merak ettiğim bi konu.
Benim de öyle hele yattığım zamanBenim minik çok hıçkırıyor ya dakikalarca sürüyor. Ritimli şekilde.
YAnlış bilmiyorsam korunmasız ilişki yaşarsanız kasılmaya sebep oluyor, gögüs uyarılması öyleymiş, normal doğuma katkısı çokmuş amaİlişki mi neeeey biz en son 6. Ayda yaptıydık, o zamana kadar da toplasan 3 kere falan, son 3 ay ilişki iyi değilmiş youtubedaki doktorlardan duymuştum ben rahim kasılmalarına sebep oluyomuş o da erken doğuma, göğüs uyarılması bile bunu tetiklermiş, biz baya kanka olduk eşimle
Epidural spinal ikiside belden uyuşma, aralarında ufak detay var hiç kafa yormayın bence:) prenses doğumda normal doğumda epidural uygulamasına diyorlarEpidural belden aşağı uyuşma diye biliyordum yanlış mı biliyorum
Yatıştan olabilir genelde sola yatıyorum ben bir saat sonra falan sol kolum ve kaba etim çürümüş gibi ağrıyor. Ağrı uyandırıyor sağa dönüyorum bir saat sonra yine aynısı. Bütün gece dön dön çıldırıyorum bazen.
Epidural, spinal ne karışık işler ya. Bir de prenses doğum varmış
Evet her doğum farklıdır. Hiç bir sıkıntı yaşamadan kolay doğum yapan da var ama kötü tecrübe yaşayan da... bu bir gerçek. ama şöyle bir şey var gerçekten unutuluyor yoksa ikinci üçüncü çocuğa kimse cesaret edemez. Hep diyorum ya ben de o anlar hep flu. Sancı atakları geldikçe ayetel kürsi okuduğumu ve aralarda uyuduğumu hatırlıyorum.Ya arkadaş nedir bu insanların sürekli birbirini kendi doğumları üzerinden korkutmaları anlamıyorum! Ay şöyle zordu böyle zordu. Boş yere beynimizi şartlandırıyorlar. Kimsenin bedeni, tıbbi geçmişi, genetik yatkınlığı, o anki koşulları, acı eşiği, taşıdığı bebeğin özellikleri vs birbirinin aynısı değil. Ne kadar çok değişken var baksanıza.
Şekli nasıl olursa olsun bir insanın hayata gelmesine vesile oluyoruz ki bu insan bizim canımız kanımız. Doğumların hepsinde acı olacak belki ama sonsuza dek sürmeyecek
Aaa inşşalah çağırmazlar öyle bir şey olursa .bende 28 aralıkta alacağım aynı gün demekki bizim. Evet haziranı kapatamıyoruz . Aşı etkili olursa ki inşşalah öyle olur okullar açık olur ozanan gibi gelıyor bana. Rapor şart gözüküyor. Müdürle ne konuşacaksın bende konuşayım :))))Merhaba bende öğretmenim, 28 aralıkta çalışabilir almayı düşünüyorum. Alıp aktarsak bile haziranı tamamlamıyor, en az iki üç hafta açık kalıyor, raporla seminer dönemine kadar idare edebilirim belki diye düşünüyorum. Önümüzdeki hafta okula gidip müdürle görüşmeyi düşünüyorum. Sınavlarında yüz yüze yapılacağı duyuruldu bugün, oda durdu durdu bizim başlayacağımız haftayı buldu.
İlla ki dönülüyor. Sadece sağa döndüğünde bebeği besleyen damar baskı görmesin diye sola yatılmalı deniliyor. Bi sıkıntı olmaz merak etmeyinYa bide bişey dicem sol yana yatın diyolar hep kan akışı için ama ister istemez dönüyo insan sağa da tek taraflı asla yatamam ben sağa döndüğüm zaman zarar mı veriyorum ballı lokumuma acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?