aynen öyle inşalhh kalp atışını da duyalım :) ondan sonra bakalım sırada ne var :)Aynen canım kan verdim dedim kimyasalsa şimdi takip edicez 2 günde bir neyse hep kötü düşündüm ilk kanda sonuç 1848 di takine gerek kalmadı. Sonra dedim keseyi göriyim cok rahatlıcam yine aklımda ya dış gebelikse ya keseyi göremezsek diye kötü düşünceler ama şükür keseyide gördük şimdi kalp atışı için aynı şeyler☺
Biz 9 ay 9 doğurcaz o kesin 2 li testler 3 lüler şeker yüklemeleri bi sürü aşama varaynen öyle inşalhh kalp atışını da duyalım :) ondan sonra bakalım sırada ne var :)
kalp sesini duyana kadar önemli olan kesenin oluşup rahimde doğru yere tutunması ve kan değerinin haftasıyla uyumlu olması:) ben de dün 5+3tüm, ayın 19'na kalp sesini duymaya çağırdı. Rabbim hepimize nasip etsin o sesi duymayı... ne sıkıntılar yaşayan anneler var. benim en yakın arkadaşım 38 hafta içinde iki kere kist patlaması, kese etrafında kanamalı alan oluşması, böbrek taşı düşürme vs.. yaşadı. minnoşunu kucağına aldı sağ salim:) her daim güçlü pozitif olalım:) bugünümüze hamd olsun kızlar...Şimdi ben cuma doktora gittim 5 haftalık keseyle uyumlu dedi somea başka bi doktora gittim 4 gün sonra neyse ondanda kese fotosu aldım tekrar cuma gittiğim doktora rapor için gittiğimde sordum dedim doktor bey böle böle fotoyuda gösterdim dedi tamam sıkıntı yok 5 haftalık kese☺ Benim kafamda kese hiç değişmemiş olayı vardır doktor hiç bişey demedi yani demem oki boyutu önemli oldaydı derdi bak ümitlenme kese büyümemiş vs diye sizce ?
:) ne güzel valla imrendim size hepevet adet sancısı gibi.aaa olur mu yemek yemek candırben yemek için yaşayanlardanım
:) ağız kuruluğu adet belirtisi gibiydi bende :) güzel mutlu bi hamilelik geçiririz inşallah :)Bende cabuk acıkıyorum midem kazınıyo resmen. Ara ara adet sancısı gibi bi ağrı oluyo geciyo sonra göğüslerim dolgun adet olcagım hafta göğüs uçlarım acıyodu geçti oda he ağzımdaki değişik tat bide yuykunurken sanki boğazımda bişey varmıs hissi var bide ağız kuruluğu çok
Aynen öyle canım doktorumda öyle söyledi kese rahimde yukarı yerleşmiş rahim kalınlıgın gayet iyi biz 6 dan sonra bebek olusmasını görürüz dedi bide vajinadan baksak herşey daha büyük ve neT görünür dedi Ama karından en iyisikalp sesini duyana kadar önemli olan kesenin oluşup rahimde doğru yere tutunması ve kan değerinin haftasıyla uyumlu olması:) ben de dün 5+3tüm, ayın 19'na kalp sesini duymaya çağırdı. Rabbim hepimize nasip etsin o sesi duymayı... ne sıkıntılar yaşayan anneler var. benim en yakın arkadaşım 38 hafta içinde iki kere kist patlaması, kese etrafında kanamalı alan oluşması, böbrek taşı düşürme vs.. yaşadı. minnoşunu kucağına aldı sağ salim:) her daim güçlü pozitif olalım:) bugünümüze hamd olsun kızlar...
Çok şükür canım :)bnde de aynı şekilde hiç bir değişiklik yok :) bir ara kasık ağrılarım vardı onlarda geçti çok şükür :)
Benim olmuyodu böyle bu ay adetten önce başladı ve geçmiyo ben pozitiften cok sonra dedim demekki hamilelik belirtisi:) ağız kuruluğu adet belirtisi gibiydi bende :) güzel mutlu bi hamilelik geçiririz inşallah :)
:) :) haber vermiş seninki demekBenim olmuyodu böyle bu ay adetten önce başladı ve geçmiyo ben pozitiften cok sonra dedim demekki hamilelik belirtisi
Kurban olurum onun haberlerine daha güzel haberler versin inşallah hepimizinki:) :) haber vermiş seninki demek
kesinlikleee :)))Biz 9 ay 9 doğurcaz o kesin 2 li testler 3 lüler şeker yüklemeleri bi sürü aşama var☺
Aminn inşallah :)Kurban olurum onun haberlerine daha güzel haberler versin inşallah hepimizinki
öyle çok şükür bugünümüze inşallah bebişlerimizi sağsağlim kucağımıza alırız kızlar :)kalp sesini duyana kadar önemli olan kesenin oluşup rahimde doğru yere tutunması ve kan değerinin haftasıyla uyumlu olması:) ben de dün 5+3tüm, ayın 19'na kalp sesini duymaya çağırdı. Rabbim hepimize nasip etsin o sesi duymayı... ne sıkıntılar yaşayan anneler var. benim en yakın arkadaşım 38 hafta içinde iki kere kist patlaması, kese etrafında kanamalı alan oluşması, böbrek taşı düşürme vs.. yaşadı. minnoşunu kucağına aldı sağ salim:) her daim güçlü pozitif olalım:) bugünümüze hamd olsun kızlar...
Doğru söylüyosun şu aşamada şükredicez dua edicez rabbim korusun biziö gücümüz yetmiyo çünkü ona emanetKızlar ne kadar şükretsek az. Hamdolsun verdi Rabbim. Klozetin üzerinde gebelik testi hala duruyo benim atamıyorumiki tane yapmıştım birini attım biri kalsın istedim biraz daha :) "hastanede gittiğimiz gün de bi tulum aldık minicik yatağın karşısına astık yatıp kalkıp şükrediyorum :) Allah kimseyi mahrum bırakmasın tüm isteyenlere nasip etsin. Bizde hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah.
Aynen canım. O korusun kollasın inşallah :) pozitif olalım tadını çıkaralım bugünlerin :)Doğru söylüyosun şu aşamada şükredicez dua edicez rabbim korusun biziö gücümüz yetmiyo çünkü ona emanet
Aynen canım herşey çoooook güzel olacak inşallahhhhAynen canım. O korusun kollasın inşallah :) pozitif olalım tadını çıkaralım bugünlerin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?