Sen en iyisini yapmissin ben kendimce aldim onlemimi isdeAnladım canım ben silik çizgiyi gördüğüm an ecopirine başladım zaten cuma keseyi gördüm direk iğneye başladım doktorum hemen başlamanı istiyorum dedi. Bi düşüğüm 3 kimyasalım var
Aynen canım her doktor farklı işte kimi progestanda başlıyo hemen ama bana başlamadı dedi kanama olmadan başlamıyoruzSen en iyisini yapmissin ben kendimce aldim onlemimi isde
Saglikli alinkucaginiza benim 2 kaybim ilk esimdendi doktor buyuk ihtimal ondada vardir bir sorun dedi bide akrabaydi ondan dedi onunda kaninda sorun olmasi cok buyuk bi ihtimal dedi suanki esinizle olmicak diye birsey yok dedi ve oldudaAynen canım her doktor farklı işte kimi progestanda başlıyo hemen ama bana başlamadı dedi kanama olmadan başlamıyoruz
Aynen canım ne kadar şükretsek azSaglikli alinkucaginiza benim 2 kaybim ilk esimdendi doktor buyuk ihtimal ondada vardir bir sorun dedi bide akrabaydi ondan dedi onunda kaninda sorun olmasi cok buyuk bi ihtimal dedi suanki esinizle olmicak diye birsey yok dedi ve olduda
Teyzeleri yesin onuKizlar yine ben geldim burda cok yazdim kalp atislarini duycakmiyim diye bebegimin2 kalp atisi olmayan kaybim oldugu icin cok korkuyodum ama bugun doktora gittim ve duydum kalbini allahima şükürler olsun herkeze nasip etsin bu duyguyu rabbim ben goz yaslarimi tutamadim agladim insallah suzde bu duygulari bir an obce yasarsiniz.
Ve bana en cok ikiz denildi ama bebegim ikiz deilmis benim en son adet olma tarihim 1 mayisti ve doktorum bana sen adetliyken hamile kalmissin dedi yani 5 mayista ben hamileymisim meyersem suanda 7bucuk haftaligiz biz teyzeleri
Aynen yatip kalkip şükür dememiz lazim oda benim rahim bozuklugum cikdi rahim ilerisi kalinlasma cikdi ama yinede rabbim nasip etti isdeAynen canım ne kadar şükretsek az
Oyle olmus valla teyzeleri bidaki ay gel cinsiyet dedi ne cabuk dedim 2 aylik olmusuz bile biz meyersemTeyzeleri yesin onuaceleci bebek almış yerini oturmuş tarihlere inat
Valla bende 3.tüpe başlıcaktım bu ay şükür mucizem benimle allah sağlıkla kucagıma almayı nasip etsin içindede herkeseAynen yatip kalkip şükür dememiz lazim oda benim rahim bozuklugum cikdi rahim ilerisi kalinlasma cikdi ama yinede rabbim nasip etti isde
Neymis allahdan ümit kedilmezmis yatip kalkip ne kadzr dua etsekde sana biklerce kez şükürler olsun desekde az rabbimden otesi yok haznesindede cok yeterli sabir ve duayla ona sigin yeterliValla bende 3.tüpe başlıcaktım bu ay şükür mucizem benimle allah sağlıkla kucagıma almayı nasip etsin içindede herkese
Sığınıyorum sürekli dua tesbih Öyle içim rahatlıyo inşallah hayırlısını vericek rabbimNeymis allahdan ümit kedilmezmis yatip kalkip ne kadzr dua etsekde sana biklerce kez şükürler olsun desekde az rabbimden otesi yok haznesindede cok yeterli sabir ve duayla ona sigin yeterli
Hani hep yazıyorum ya belki bazı anne adayları kızıyor bana; rakamlara, internet yazılarına, tanılara Aldanıp üzüntüye kapılmayın diye. Eşime varikosel teşhisi konuldu bir yıl bebeğimiz olmadı. Her ay birbirimize sarılıp ağlıyorduk sanırım olmayacak diyorduk. Sonra hamile kaldım. Eşimin sperm testleri felan çok düşük çıkıyordu yani. Sonrasında hamilelikte ölçümler testler çok üzdü bizi. Ama yine Rabbimin dediği oldu. Bana kızmasın kimse ben hiç bir taze anne adayının bunlara takılıp bal gibi bir süreci zehir gibi geçirmesini istemediğim içiN yazıyorum. Hamilelik geri gelmiyor. Tadını çıkaralımAynen yatip kalkip şükür dememiz lazim oda benim rahim bozuklugum cikdi rahim ilerisi kalinlasma cikdi ama yinede rabbim nasip etti isde
Insallah sendende aliriz guzel haberler ole cok canini sıkma bebsie bise olur ben o durumdaydim doktor kizdi bana fazla takma kafana ben cok takdigimdan dunden berli bulantim yok acaba kalbimi durdu diye vesvese ettim ama deilmsSığınıyorum sürekli dua tesbih Öyle içim rahatlıyo inşallah hayırlısını vericek rabbim
Ayy yok ne nazi bacim ben hamileyim dedigimde he eyi dedi bitti kaldiki naz yapcam hic umruna gelmiyo midemden oluyorum bazen ama ondan tin yok mubarekHani hep yazıyorum ya belki bazı anne adayları kızıyor bana; rakamlara, internet yazılarına, tanılara Aldanıp üzüntüye kapılmayın diye. Eşime varikosel teşhisi konuldu bir yıl bebeğimiz olmadı. Her ay birbirimize sarılıp ağlıyorduk sanırım olmayacak diyorduk. Sonra hamile kaldım. Eşimin sperm testleri felan çok düşük çıkıyordu yani. Sonrasında hamilelikte ölçümler testler çok üzdü bizi. Ama yine Rabbimin dediği oldu. Bana kızmasın kimse ben hiç bir taze anne adayının bunlara takılıp bal gibi bir süreci zehir gibi geçirmesini istemediğim içiN yazıyorum. Hamilelik geri gelmiyor. Tadını çıkaralımYeyin için yürüyün uyuyun hatta ben yapamadım siz eşinize Naz yapın
Aaa ciddi misin o kadar yaniOyle olmus valla teyzeleri bidaki ay gel cinsiyet dedi ne cabuk dedim 2 aylik olmusuz bile biz meyersem
Yok canim suan 2 ayligim ama normalde bana gore daha 6 haftaligim ole deilmis isde 7bucukdaymisim 7 ayda 3 aylik olcaz ve cinsiyet dedi orenceksinizAaa ciddi misin o kadar yani2 aylıkken cinsiyeti söyleyen çok az doktor var tecrübeliyse. Topiğin ilk öğreneni sen olacaksın
Bende diyorum belirti cok yok ama bursa arkadaşlar konuştu belirti olmayan bi sürü insan var aslımda şanslıyızInsallah sendende aliriz guzel haberler ole cok canini sıkma bebsie bise olur ben o durumdaydim doktor kizdi bana fazla takma kafana ben cok takdigimdan dunden berli bulantim yok acaba kalbimi durdu diye vesvese ettim ama deilms
Evet belirti bendede hic yok olmadi daha yeni yeni gogusler doldu ve uclari acimaya basladiBende diyorum belirti cok yok ama bursa arkadaşlar konuştu belirti olmayan bi sürü insan var aslımda şanslıyız
Bilmiyordur gebelik nasıl bir şey. Sen kulağına işle onun. Çok yorulmamam lazım de, sancım var yemeği sen hazırlar mısın deAyy yok ne nazi bacim ben hamileyim dedigimde he eyi dedi bitti kaldiki naz yapcam hic umruna gelmiyo midemden oluyorum bazen ama ondan tin yok mubarek
Yok canim biliyo bizim ikinci evliligimiz esimle onun bir kizi var onceki evliliginden ve onceki esinden cok cekmis nazindan falan kaprislerinden ondan bana fazla yuz vermemeye calisiyo ama ici icini yiyo bi bakiyom gelip sariliyosurdan ilac icsen olmazmi diye ama bazende oluyo git gorsene isini kim gorcek senin yerine der buda bole bi adam isdeBilmiyordur gebelik nasıl bir şey. Sen kulağına işle onun. Çok yorulmamam lazım de, sancım var yemeği sen hazırlar mısın de
Herkesin farklı işte benimde gecen hafta vardı ama adet olmam gereken dönemdeydi bence o dönem gecince geçti ara ara kasık ağrım var o kadar bide adet olacakmısım gibi oluyoEvet belirti bendede hic yok olmadi daha yeni yeni gogusler doldu ve uclari acimaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?