2021 Şubat Anneleri

Senin kayınvalide marifetli ben de elyaflı minder yaptırdım, sen de yaptır ona kare falan. Böyle bir şey yapıabilir altına da battaniye serersin. Ben kızda yorgan seriyordum altına...
Kayinvalde marifetli demeni anlamadim canim? Bende yorgan ya da battanye sermeyi düşünüyorum. Yapacak bir sey yok sogukta oturamaz belki iki kat bile sererm.

Sağol canım benim diğeri de küçük o yuzden onu da ayirmak istemiyorum o babayla yatak odasinda yatar bende kucukle oturma odasinda olurum oraya da oğlumun beşiği cilek mocha serisi onun büyük şifonyerini alicam bu hafta. Sağol canım yarın öbür gün odasi olursa takim olsun deyip baska bakmadim
Oda küçük şifonyer baya yer kaplicak canim o yüzden cirkin olur gibi dusundum ama artik yapcak bisey yok belki sonra taşınırım. Oyle tabiki rabbim hayirli sağlıklı omurler versin

Şekerimi kontrol edip yiyeceğim tavsiyeniz için teşekkürler.

Coraspin gebeligimin başlangıcından beri kullanıyorum. Tavsiyelerinizi şekerimi kontrol ederek demeyeceğim

Kayinvalde marifetli demeni anlamadim canim? Bende yorgan ya da battanye sermeyi düşünüyorum. Yapacak bir sey yok sogukta oturamaz belki iki kat bile sererm.
Bugün bi babynest gördüm kayınvalidem yaptı demişti, seninki değilmiydi. Kusura bakma

Biz iki eltiydik bu sene 4 e çıktık 1 senede 2 yeni elti aldı kaynanam aile apartmanındayız 1 eltim kaynanamın yeğeni zaten ağzınla kuş tutsan en yabancı sana daha iyidir ben evlendiğimde çocuğu yoktu ben hamile kaldım koşa koşa tüp bebek yaptı büyük elticim ben şimdi ikinciye hamileyim koşa koşa ikinciyi koyduracak söylenmez böyle şeyler ama bende o 3 ay yattı kimse yoktu temizliğinden yemeğine bütün herşeyi yaptım benim bu hamileliğimde kanamam oldu ilk haftalar gelmeyi bırak arayıp geçmiş olsun bile demedi bir de benim bebeğim erkekten ilk erkek torun onun çekememezliği var çoğu kişide

Hayır tatlım baska arkadaştı o ama benimde annem yapiyor belki ona soylerim yapar mat ya da battaniye sererim.
Ya bizimkiler kış bebeği ha döndü yaz gelicek zaten... Asıl emeklemeleri falan bi daha kışa geliyor... Ay Rabbim sağlık ömür versin o günleri afiyetle görelim de onu da ozaman düşünelim

Allah yardımcın olsun ben aynı apartmanda asla yaşayamazdım eltilerimle.

Şimdi 83 oldum canım üzülme tam 15 kilo aldım bu süreçte bakalım daha ne kadar alacağım amannn hepsi geçer gider ben takmıyorum çok

Canım geçmiş olsun. Beslenmene çok dikkat et. Muz avokafo ve yulaf bebeğe kilo yapıyor. Ama şekerin var yulafı kısıtlı yemelisin.
Canım şeker çok önemli kesinlikle dikkat etmelisin. Allaha emanetler evet ama biz de önlem almalıyız

Bazi hastahanler test pozitif cikinca doguma almıyolarmis yani kabul.etmiyolarmis. Kendi hastahaneme bunu sormadım henüz ama gidince sormayı düşünüyorum ona göre yedek bir yer ayarlamaliyim kendime
Benim devam ettiğim hastane doğum öncesi testin pozitif çıkması halinde orada doğum yapamayacağımı söyledi. Çünkü yoğun bakım üniteleri birinci basamakmış. Her ihtimale karşı daha üst basamak yoğun bakımı olan hastanede doğum yapmanızı istiyorlar. Doğumdan sonra gerekli bir durum olursa hastanelerin kabul etmesi zor oluyormuş, doğrudan orada doğumu orada yapmaya yönlendiriyorlarmış o yüzden. Doktorum en son gittiğimde bununla ilgili bilgilendirme yapıp, en son hiç bir belirtisi olmayan birinin pozitif çıktığını hastaneninde devreye girdiğini ve şafak ve acıbademde yer bulduklarını söylemişti.

Benim de var özel sağlık sigortam ama limiti bitti gibi. Ben de Bülent karsa gidiyorum onun muayenehanesi ayrı yerde. Daha öncede mi orada doğum yapmıştın sen
evet bülent orada yaptırıyor biliyorum bülette acıbadem sigorta var galiba bittiyse yenilemen lazım ben de yeni yeniledim evet daha önce de o hastane de doğum yaptım dr um bülent bey di.Ama o zaman sağlık sigortam yoktu.Geçen bülent beyi gördüm hastanede baştan bana pas vermedi sonra hatırladı kendi yanıma geldi çok iyi dr dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…