Merhaba bende 6+3 haftadayım doktor kalp atışı zatıf buyuk ihtimal dusuk olur dedı ama kalp atısı vardı bugun. Senın bahsettgın gebeliğin devam etti mi saglıklı bir sekılde? Ve bebegın kaç mm di canım 6+6 da ıken?6+6da kontrole gittiğimde kalp atışı yeni başlamış o yüzden zayıf dedi. Ama var hayırlı olsun dedi. Cidden çok değişik doktorlar var. Daha ufaktır arkadaşım karaları bağlama boş yere.
Evet şu an 34. Haftamız dayız. Erkek bebeklerin kalp atışı düşük olabiliyor. Çok erken o haftalar alttan mı bakıp bunu dedi, batın usg demişti... Kaç mm bilmiyorum maalesefMerhaba bende 6+3 haftadayım doktor kalp atışı zatıf buyuk ihtimal dusuk olur dedı ama kalp atısı vardı bugun. Senın bahsettgın gebeliğin devam etti mi saglıklı bir sekılde? Ve bebegın kaç mm di canım 6+6 da ıken?
Evet riskli gebelikti benimki sağolsun iyi ilgileniyor. Benim sigortam allianz tamamlayıcı inşallah geçiyodur.evet bülent orada yaptırıyor biliyorum bülette acıbadem sigorta var galiba bittiyse yenilemen lazım ben de yeni yeniledim evet daha önce de o hastane de doğum yaptım dr um bülent bey di.Ama o zaman sağlık sigortam yoktu.Geçen bülent beyi gördüm hastanede baştan bana pas vermedi sonra hatırladı kendi yanıma geldi çok iyi dr dur.
İnşallah canım yüksek tansiyon falan yok değil mi? İdrara bakıldıHayır olsaydı söylerdi direk şekeri baz aldı. İnşaallah toparlar doğuma kadar
Doktor bir şey demedi mi?Iyi aksamlar bayanlar benim moralim çok bozuk bugün kan tahlili yaptı endokrin uzmani şeker için t4 de istemiş0.77 çikmıs referansdan düsük çokkk moralim bozuldu basina gelen var mı ne yapmam lazım çok korktum bebeğime bisey olur mu
Ileride kucuk yun yorgan kullanicam derken canim. Uyku seti almazsan yun yorgana ilerde gecene kadar ne orteceksin?Kızlar ilk defa mobilya beşik kullanacağım. Yan korumalıkları alıcam ama bazısı uyku setiyle beraber. Uyku setine gerek yok değil mi? Ben nevresim takımı almak istiyorum sadece. Küçük yün yorgan kullanıcam ileride zaten.
Bir de beşik korumalığı alıp dokusundan memnun kaldığınız ürün var mı?
Evde iki çocuk olunca bir de bebek gelince evin sıcaklığı ister istemez artıyor. Uyku tulumu ve battaniye dışında bir şey örtmem. Bebekken hiç örtmemeyi öneriyorlar aslında Allah muhafaza boğulmayı önelemek için.Ileride kucuk yun yorgan kullanicam derken canim. Uyku seti almazsan yun yorgana ilerde gecene kadar ne orteceksin?
Ben direkt yun yorganla kullanicam diktrdim ben nevresimleri
Anlamadığım için yorum yapamıyorum canım. Allah korusun seni ve bebeğini. Kötüyü düşünme lütfen.Iyi aksamlar bayanlar benim moralim çok bozuk bugün kan tahlili yaptı endokrin uzmani şeker için t4 de istemiş0.77 çikmıs referansdan düsük çokkk moralim bozuldu basina gelen var mı ne yapmam lazım çok korktum bebeğime bisey olur mu
Kesinlikle araştırmalı insan... ben 3 yaşına dek kızıma uyku tulumu giydirdim sadece... Çünkü üstünü de örtme becerileri olmuyor sürekli açıliyorlar. Yorgan yeni yeni başladık hamdolsun evimde sıcakEvde iki çocuk olunca bir de bebek gelince evin sıcaklığı ister istemez artıyor. Uyku tulumu ve battaniye dışında bir şey örtmem. Bebekken hiç örtmemeyi öneriyorlar aslında Allah muhafaza boğulmayı önelemek için.
Amin tesekkur ederimAnlamadığım için yorum yapamıyorum canım. Allah korusun seni ve bebeğini. Kötüyü düşünme lütfen.
Şekerim var. Tansiyon yok çok şükür pazartesiyi iple çekiyorum kilo aldimi diyeİnşallah canım yüksek tansiyon falan yok değil mi? İdrara bakıldı
Kızlar ilk defa
Tek başına t4 anlam ifade etmez. Tsh normal aralıktaysa sıkıntı yok... Laboratuvar hatası olabiliyorIyi aksamlar bayanlar benim moralim çok bozuk bugün kan tahlili yaptı endokrin uzmani şeker için t4 de istemiş0.77 çikmıs referansdan düsük çokkk moralim bozuldu basina gelen var mı ne yapmam lazım çok korktum bebeğime bisey olur mu
İnşallah canım ...takviye vitamin falan verdi mi? Bol bol muz, kaşar ye canım...Şekerim var. Tansiyon yok çok şükür pazartesiyi iple çekiyorum kilo aldimi diye
Insallah tsh hâlâ çikmamis heycanl onuda bekliyorm ama baya korktum perşembeyi nasıl beklerim bilmiyormTek başına t4 anlam ifade etmez. Tsh normal aralıktaysa sıkıntı yok... Laboratuvar hatası olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?