- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Ben korkutmak anlaminda demedim bir yakinimin basina geldigi icin soyledim yuzune kadar ortmemisti karnina kadar ortmus.bende anneyim merak etmeyin karsimdakini dusunerek konusuyorum.ortmek yerine 2 kat giydirebilirsinizde!!! Isteyen ortsun isteyen ortmesin ben soyliyeyimde.Tövbe tövbe. Insanlari böyle korkutmayin yahu yüzüne kadar cekmeyecegiz herhalde. Hareket etmiyorsa nasil bogulsun. Siz bebegi suratina kadar ortuyorsunuz herhalde muslin hava aldigi icin bogulmaz falan demissiniz boyle seyleri yazarken azcik dusunun karsidakini korkutur muyum diye. Kış günü napayim ortmeyip hepimiz sicak illerde , cok isinan evlerde oturmuyoruz malesef. Usuyen ustune kar yagar derler zaten.
Boyle korkutucu seyler yazacak arkdaslar bana yazmasin.
Valla gayet korkutucu surada yazdıgınız sey ki hala devam ediyorsunuz. Karnina kadar orttu ama boguldu diye. Neyseee.Ben korkutmak anlaminda demedim bir yakinimin basina geldigi icin soyledim yuzune kadar ortmemisti karnina kadar ortmus.bende anneyim merak etmeyin karsimdakini dusunerek konusuyorum.ortmek yerine 2 kat giydirebilirsinizde!!! Isteyen ortsun isteyen ortmesin ben soyliyeyimde.
Benim de bel ve sırt ağrılarım başladı 2 gündür. Zaten yatarken hangi yöne yatsam o tarafta kalçam omzum deli gibi ağrıyor bir de bel ve sırt ağrısından uzanmamakta başladım. Bana normal gibi geliyor bu dönemlerde. Bebişimiz ağırlaştı suyu vs opmultur sanırım 5-6 kg karnımız. Vücut zor taşıyorDoğuma hazırlık, yalancı sancılardır. Tam belimin ortasında geçmeyen bir ağrı ve kasılmalarla geçirmiştim oğlumda son haftaları. Dinlenince geçiyorsa veya artan bir durum yoksa korktuğunuz gibi değildir inşallah.
Baya pahalıymış gerçektenOnlara da baktım çok pahali geldi 200 tl gibi bi fiyatı vardi :/
Ama uyarması normal değil mi? Belli ki tanıdığının başına gelmiş kulaktan duymamış ve başkasının da başına gelmesin diye uyarıyor. Eminim başka yollar vardır sıcak tutmak için bebeği uyurken. Ben de ilk aylarda yün yorgan örtülmez diye duymuştum.Valla gayet korkutucu surada yazdıgınız sey ki hala devam ediyorsunuz. Karnina kadar orttu ama boguldu diye. Neyseee.
Eğer ilk bebeğiniz ve sonrasında tekrar bebek dusunuyosaniz alınabilir ama benim 2.bebegim olucak o yüzden çok teferruatli olsun istemiyorum işimi gorse yeterBenim de bel ve sırt ağrılarım başladı 2 gündür. Zaten yatarken hangi yöne yatsam o tarafta kalçam omzum deli gibi ağrıyor bir de bel ve sırt ağrısından uzanmamakta başladım. Bana normal gibi geliyor bu dönemlerde. Bebişimiz ağırlaştı suyu vs opmultur sanırım 5-6 kg karnımız. Vücut zor taşıyor
Baya pahalıymış gerçektenKatlanır olmadı fiyatına değer mi acaba
Ben gercekleri soyluyorum.amacim korkutmak degildi emin olun hemen yadirgar tarzdada yazmayin lutfen.Valla gayet korkutucu surada yazdıgınız sey ki hala devam ediyorsunuz. Karnina kadar orttu ama boguldu diye. Neyseee.
Oturup kalkınca bel ağrısı oluyor dinlenince ağrı gidiyor çok saolun rahatlattiniz beniDoğuma hazırlık, yalancı sancılardır. Tam belimin ortasında geçmeyen bir ağrı ve kasılmalarla geçirmiştim oğlumda son haftaları. Dinlenince geçiyorsa veya artan bir durum yoksa korktuğunuz gibi değildir inşallah.
Insanbul arkadas cok guzel kendince dogru olani söyledi misal ona bir sey demedim. Soylemek var söylemek var.Ama uyarması normal değil mi? Belli ki tanıdığının başına gelmiş kulaktan duymamış ve başkasının da başına gelmesin diye uyarıyor. Eminim başka yollar vardır sıcak tutmak için bebeği uyurken. Ben de ilk aylarda yün yorgan örtülmez diye duymuştum.
Ben kendim yaptim cok guzel oldu. Baya susledim bir deBu arada çiçeksepetinden kapı süsü siparişi verenler geldi mi ürünleriniz?
Ben de sipariş vermiştim bugün geldi fakat hem kırık hem de rengi istediğim renk değilÇok mutsuzum
Bende ilk zamanlar bebek çok kalın örtülmez diye bilirim canım. Hareket etmezse nasil bogulsun demişsin zaten hareket edemediği için tehlikeli olabilir ilk zamanlar emzirirken de temkinli olmakta fayda var uykuya yenik düşmemek lazım. Korkmaktan ziyade temkinli olunmalı ilk 6 ay bence . Belki örnek korkutmuştur sizi ama yadirgamayın .Tövbe tövbe. Insanlari böyle korkutmayin yahu yüzüne kadar cekmeyecegiz herhalde. Hareket etmiyorsa nasil bogulsun. Siz bebegi suratina kadar ortuyorsunuz herhalde muslin hava aldigi icin bogulmaz falan demissiniz boyle seyleri yazarken azcik dusunun karsidakini korkutur muyum diye. Kış günü napayim ortmeyip hepimiz sicak illerde , cok isinan evlerde oturmuyoruz malesef. Uyuyan ustune kar yagar derler zaten.
Boyle korkutucu seyler yazacak arkdaslar bana yazmasin.
Neden kullanilmasin ki ?cogu gebe tum hamilelik boyu kullaniyor. Doktorunuza bir sorun icinize sinmezse33. Haftadan sonra magnesiyum kullanilabilirmi gece ayagima çok kramp giriyor
İlk bebeğim evet kısmet olursa sonrasında bir bebeğim daha olsun istiyorum yaş aldı başını gidiyorEğer ilk bebeğiniz ve sonrasında tekrar bebek dusunuyosaniz alınabilir ama benim 2.bebegim olucak o yüzden çok teferruatli olsun istemiyorum işimi gorse yeter
Kullanılır bana kasilmam olduğu zaman günde 2 kere bile verdi doktorum . Sizde günde 1 kere kullanabilirsiniz.33. Haftadan sonra magnesiyum kullanilabilirmi gece ayagima çok kramp giriyor
Çok güzel güle güle kullanırsınız inşallah benim eksikler var birazBen ebebekten aldım geçen gün 55 TL ye indirimdeydi.ama geri vericem sanırım eşim çok yer kaplıyor diyor.
Yadirgamakla korkmak ayni cumle icinde gecemez ki. Biri beni korkutma boyle yazarken neyi yadirgayabilir?Bende ilk zamanlar bebek çok kalın örtülmez diye bilirim canım. Hareket etmezse nasil bogulsun demişsin zaten hareket edemediği için tehlikeli olabilir ilk zamanlar emzirirken de temkinli olmakta fayda var uykuya yenik düşmemek lazım. Korkmaktan ziyade temkinli olunmalı ilk 6 ay bence . Belki örnek korkutmuştur sizi ama yadirgamayın .
Erkek bebek benimki o yüzden böyle çok cicili bicili değil de ahşap bişey olsun daha ağır durur diye düşündüm, fiyat da çok uygundu hani. Evet iade yok instagramını buldum yazdım satıcının. İletişim bilgilerini de buldum ama geç oldu diye aramadım. Yarın arayıp görüşücem. Pakette hasar yoktu. Covid nedeniyle hemen açmıyoruz kargoları önce kolonya yağmuruna tutup birkaç saat bekletiyoruz öyle açıyoruz. O yüzden tutanak da yokBen kendim yaptim cok guzel oldu. Baya susledim bir deGeri iade yok diye biliyorum kisisel isimli vs urunlerde insallah kargoyu varken acip tutanak tutturmussunuzdur kirk olduğuna dair
Kullanılır bana kasilmam olduğu zaman günde 2 kere bile verdi doktorum . Sizde günde 1 kere kullanabilirsiniz.
2 ay önce kullanmistim magnesiyum bitince almamıştım başka geçenlerde eczaneden alayım dedim belirli aydan sonra alınmıyor doktora danışın dedi vermediler bende başka eczaneden aldim doktoru aramadimNeden kullanilmasin ki ?cogu gebe tum hamilelik boyu kullaniyor. Doktorunuza bir sorun icinize sinmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?