2021 Şubat Anneleri

Aynı fikirdeymiŞİZ o zaman. Uyku seti ben de istemiyorum. Süs yastıklı felan var onlardan da istemiyorum çok parçalı şeyler beni geriyor. Evde sürekli bir döküntü oluşuyor.
Şöyle bir şey yeterli olur sanırım. Nevresim de beyaz alırsam tamamdır zaten üşengecin tekiyim yıkamak için tek tek çıkar tak, kenara koy yerleştir hiç bana göre değil. Tembel avrat işi olsun

Eklentiler

• 7B54E3B8-1B5F-4C8C-9F6F-4F80B8FCDEA1.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 29
Cigiti bilmediğimden civili yapıştırdım hemen

Öğretmen arkadaşlar, 32 de çalışabilir raporu alacak ve izni sonraya aktaracak olanlar var mi? Nasıl oluyor tam olarak bu olay bilen varsa anlatabilir mi?

Benim premses kızım dusunun geceleri bir Recep İvedik olabiliyor uyurken tulumla huzura etmiştim
Benim oğlum da öyle döne döne yatağı tavaf ediyor üstünü de ortsem 2 dk ya kalmadan kalkiyor 2 senedir kitikate nın uyku tulumunu aldım rahat ettim yorgan gibi içim rahat uyuyorum
Sizin biliceğiniz bişey dediğim gibi size yanlış gelen bi başkası için faydali , bilgilendirici gelebilir. Yazan kişi de kotu niyetle degil dikkat edilsin diye yazmış olabilir herkesin düşüncesi farklı . Bencede takılmamak lazim almak istediğimiz bilgiyi alıp diğerlerini görmemezlikten gelmek en güzeli. Burda birbirimize yardim amaçlı konuşup dertlesiyoruz. Hepimizin farkli hayatlari var açıkçası herkesten kendimiz gibi olmasını beklemek dediğiniz gibi bizi incitir . Aynen sizlerde bilgi sahibi olduğunuz şeyleri yazın bizlerde faydanalım.

Evet etiketlenmesem başını okur gecerdim zaten dedim ya. Aman boyle korkutucu faydali bilgilerde beni alintilamayin arkadaslar. Siz konuşun ben okurum.
Elimden geldiğince ben bildiğim kadar yardimci oluyorum arkadaslara. Teşekkürler ilginize hayirli geceler

Benim anamda bir Alman ebesi olabilirmiş. Çünkü aynı taktikle yıkadı tüm yeğenlerimi avrupada lavaboda yıkıyorlar vallahi hem de mutfak lavabosunda musluğun altında

Bu arada kaynak baktim az once dedigim gibi hareket etmiyorken degil hareket etmeye baslayinca ortulmesi onerilmiyor. Ortalama 4-6 ay arasi baslangic degisen surecte. Zaten asiri mantiksiz gelmişti hareket etmeyen bebegin kendini boğmasi karnindaki ortuyle

Daha fazla uzatmayalim isterseniz ben ortami yumusatmak istersen kötü kişi olmak istemiyorum. Size mantiksiz geliyor diye bu olay yaşanmamış sayılmaz bana gore de bu üslup yanlış neyse siz nasıl biliyorsanız öyle yaparsınız nasıl olsa araştırmanızı yapıyorsunuz.

Öğretmen arkadaşlar, 32 de çalışabilir raporu alacak ve izni sonraya aktaracak olanlar var mi? Nasıl oluyor tam olarak bu olay bilen varsa anlatabilir mi?
Ben şimdi 31+3 üm. Bu hafta alacagım 32.hafta çalışır raporumu . Doğumdan sonraki izin haftamız bitince kullanacagız mayısa kadar götürüyor bu raporla

Bu arada kızlar bende kızımı uyku tulumuyla büyüttğm agustos bebegiydi.. ilk tulumunu 6 aylıkken almıştım. Şimdi yeni doğana uyku tulumu var mı ki? Sarıp sarmalayıp giydirip örtüp yatıracaz . Zaten 4 aylıkken haziran olacak.Sene sonuna dogru alabilirsiniz uyku tulumları cogu marka 6 aydan var .

Canım bahsettiğim riski bana bir başkası anlatmadı. İlk bebeğimde çok araştıran bir tiptim.şimdi bakma rahatım Yenidoğanla ilgili, o kadar pimpiriklenmeye gerek yokmuş diyorum. Benim edindiğim o bilgi internettendi. Misal 2 yaşına kadar yastıkta kullanılmamalı diye öneriyor doktorlar. Omurga gelişimi vs için. Kafana nasıl yatıyorsa ve zamanı geldiğini sen anlarsın zaten. Ben 2 yaşına kadar değilde bir süre yastıksız yatırdım. Baktım bazı durumlarda içime sinmedi başladım. Sen ne örteceğini bilirsin ama kendi yün yorganıyla yanında yatıracak kadar düşünemeyen insanlar olabiliyor. Onlardan mütevellit bu kötü hikayeler ortaya çıkıyor. Çıkmasın diye yazalım herkes bilsin. Ablam bana bebeği yan yatır demese ben düşünemezdim mesela o kendi yaşadığı tecrübeyle örnek verdi ama bende sayesinde dikkat etmiş oldum. Annelik evhamı hiç geçmiyor canım ister bu hikayelere maruz kal ister kalma bir kere içinde o duygu hep varoluyor. Şu geceleri uykuya dalarken kafamdan ne senaryolar geçiyor bir bilsen. Hepsi çocuklarımın başına neler gelirse ne yapanımla ilgili. İnşallah hep güzel sağlıklı günlerini görelim

Evet bundan bahsediyorum yani bu donemde o kadar kontrole gidip son anda doğum yaptirmaktan vazgecen bir hastahane tercih etmem bu sefer benim ve gebeligim hakkinda hic bir bilgisi olmayan doktorlara dogum yapmış olucam o yüzden yogun bakimi kapsamlı bir yer secmek bu donemde en iyisi fikrimce.

Yeni doğmuş bebek bile hareket eder. Moro refleksini yapar mesela. Elleriyle tutma kavrama özellikleri vardır ve bu şekilde üzerine örtülmüş örtüleri tutup çekebilirler ve yüzlerini kapatıp boğulabilme riskleri vardır.
3-4 aylıktan sonra da bebekler dönmeye başlar bu da çok tehlikelidir. O yüzden dn uygunu uyku tulumu. Zaten artık uzmanlar doktorlar da uyku tulumunu öneriyor.

Eger maddi olarak sizi zorlamicaksa imkanin varsa su donemde kapsamli bir özel hastahanede yapmani tavsiye ederim benim.yakinimda ki devley hastahaneside pandemi ve odalar 2 kişilik acikcasi anne ve bebek icin su zaman da cok steril değiller o yüzden bende ozel de yapacağım.

Bu arada park besik goze hitap etmiyor evet ama kullanis acisindan gerçekten en kullanislisi sağlıkla gelsinler inşallah

Tecrübeli anneler olarak konuşmaya çekinir olduk ama inanın dediğiniz gibi oluyor. Sımsıkı kundakta yapsanız bi bakıyorsunuz o eller dışarı çıkmış. Daha yenidoğan yani. Yazın örttüğüm tülbenti kaç kez yüzünde buldum. Sadece eliyle burnunu kaşıyacak diye saçmapan bi hareketle bi bakıyorsunuz yüzüne çekiyor.

Muhtemelen file kullanmam cnm yazın bile insan tedirgin oluyor kisin üstünden cikardigim çamaşırları koyarim altina zaten bi lokma baslarda elde tutuluyor nerdeyse hep

Bu arada benim oglumdan kalan küvet var ama oyun oynicam derken bi kosesini kirdi oglum aslinda zarari yok kullanik acisindan ama bi yerini keser o kirik yere gelirde die bende yeni alicam yer sıkıntım oldugu için bu sefer katlanabilir küvetlerden almayı düşünüyorum bakalim.

Magnezyum kullaniyomusun cnm kasilma agrisi vuruyodur belki.

Hahah benim kızım annem şok olmuştu daha bir ayı dolmamış İvedik abla annemin sardığı kundağı açmış yatıyor kollar bacaklar açılmış kurbağa kermit gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…