- 17 Aralık 2020
- 40
- 65
- 3
Uyuyanın üstüne kar yağar ne kadar bilimsel bir açıklamaTövbe tövbe. Insanlari böyle korkutmayin yahu yüzüne kadar cekmeyecegiz herhalde. Hareket etmiyorsa nasil bogulsun. Siz bebegi suratina kadar ortuyorsunuz herhalde muslin hava aldigi icin bogulmaz falan demissiniz boyle seyleri yazarken azcik dusunun karsidakini korkutur muyum diye. Kış günü napayim ortmeyip hepimiz sicak illerde , cok isinan evlerde oturmuyoruz malesef. Uyuyan ustune kar yagar derler zaten.
Boyle korkutucu seyler yazacak arkdaslar bana yazmasin.
Onlar yer acısından iyi de canım biraz pahalı geldi banada açıkçası 2-3 ay idare etsem sonra bizim küvette yıkanır sonrası için saklayacak yerim yok 10 sene kadar da bebek düşünmüyorum sonra belki kızım olur umuduyla yaparsam yaparımMuhtemelen file kullanmam cnm yazın bile insan tedirgin oluyor kisin üstünden cikardigim çamaşırları koyarim altina zaten bi lokma baslarda elde tutuluyor nerdeyse hep
Bu arada benim oglumdan kalan küvet var ama oyun oynicam derken bi kosesini kirdi oglum aslinda zarari yok kullanik acisindan ama bi yerini keser o kirik yere gelirde die bende yeni alicam yer sıkıntım oldugu için bu sefer katlanabilir küvetlerden almayı düşünüyorum bakalim.
Magnezyum kullaniyomusun cnm kasilma agrisi vuruyodur belki.
Doğuma kadar o kiloya gelse çok mutlu olurum. Yeterki bu pandemi döneminde kuvoze falan girmesin.İnşallah güzel haberlerini alırız.benim oğlum 2.450 gram doğdu ama çok şükür sağlıklıydı.1gün sonra evimize geldik.
Sizin bu alkışlamanız hangi bilgiye, tecrübeye, akademik veriye dayanıyor. Daha naif olabilirsiniz...Uyuyanın üstüne kar yağar ne kadar bilimsel bir açıklama
Yenidoğanlar için de uyku tulumu var hatta elleri ile kendilerini uyandırdıkları için uyku tulumunda yapamayacakları için uyandırmıyorlar siz de rahat ddiyorsunuz. Ayrıca anne karnındaki son aylardaki sıkışıklıktan hoşlandıkları için uyku tulumlarında çok rahat ediyorlar.Bu arada kızlar bende kızımı uyku tulumuyla büyüttğm agustos bebegiydi.. ilk tulumunu 6 aylıkken almıştım. Şimdi yeni doğana uyku tulumu var mı ki? Sarıp sarmalayıp giydirip örtüp yatıracaz . Zaten 4 aylıkken haziran olacak.Sene sonuna dogru alabilirsiniz uyku tulumları cogu marka 6 aydan var .
Folik ve demir ilacını aksatma diyor mecbur doğuma kadar kullanılacak demişti
Yani beş hafta için vermesi mantıksız zaten okulun olmadgı döneme denk gelıyor.Ben norm fazlasıyım bu arada bi sınıfım yok zaten bana verilmez..Saol canım. Ben de haftaya alıcam 3 hafta kalıyor okul kapanmasına. Acaba ders falan verir mi müdür?
Ben tecrübeli anne değilim ilk bebeğim olacak ama araştırdım öğrendim,tecrübeli anneleri dinledim.Tecrübeli anneler olarak konuşmaya çekinir olduk ama inanın dediğiniz gibi oluyor. Sımsıkı kundakta yapsanız bi bakıyorsunuz o eller dışarı çıkmış. Daha yenidoğan yani. Yazın örttüğüm tülbenti kaç kez yüzünde buldum. Sadece eliyle burnunu kaşıyacak diye saçmapan bi hareketle bi bakıyorsunuz yüzüne çekiyor.
AnlamadımSizin bu alkışlamanız hangi bilgiye, tecrübeye, akademik veriye dayanıyor. Daha naif olabilirsiniz...
Onlar yer acısından iyi de canım biraz pahalı geldi banada açıkçası 2-3 ay idare etsem sonra bizim küvette yıkanır sonrası için saklayacak yerim yok 10 sene kadar da bebek düşünmüyorum sonra belki kızım olur umuduyla yaparsam yaparım
Hı evet onları biliyorum kundak tarzı. Baktım ben onlara ay olarak büyğyen mantıklıydı fiyatlarıda bayagı pahalıYenidoğanlar için de uyku tulumu var hatta elleri ile kendilerini uyandırdıkları için uyku tulumunda yapamayacakları için uyandırmıyorlar siz de rahat ddiyorsunuz. Ayrıca anne karnındaki son aylardaki sıkışıklıktan hoşlandıkları için uyku tulumlarında çok rahat ediyorlar.
Yaptığınız iki cevabınızda da ironi gibi durmuyor... Bi önceki arkadaşa verdiğiniz cevapta mı ironi bilmiyorum da.. Bende uyandırdığı hissiyatı bi kaç arkadaş da hissetmiştir. Hamileyiz, duygusalız, alınganız. biraz daha naif olabiliriz...Anlamadım
Ben arkadaşa ironi yaptım.
O değil de artık uyuyamıyoruzNe cok mesaj birikmis yahu anca bitirdimgüncelleme de kapali olunca hepimiz konu biriktirmisiz atlamadan tek tek okudum
Ben çalışamaz olarak aldım görev yerimde değilim nisanda ücretsiz izne ayrılacağımÖğretmen arkadaşlar, 32 de çalışabilir raporu alacak ve izni sonraya aktaracak olanlar var mi? Nasıl oluyor tam olarak bu olay bilen varsa anlatabilir mi?
Evet canım maalesef biraz pahalı ama ben aldım mesela 170 liraya yenidoğandan itibaren 1.5 yaşına kadar kuklanılabiliyor. Kullanma süresine baktığımda uyguna geliyor aslında.Hı evet onları biliyorum kundak tarzı. Baktım ben onlara ay olarak büyğyen mantıklıydı fiyatlarıda bayagı pahalı
Sadece alkış tuttuğum ironi. Ben kimseyi kırdığımı yanlış bişey söylediğimi düşünmüyorumYaptığınız iki cevabınızda da ironi gibi durmuyor... Bi önceki arkadaşa verdiğiniz cevapta mı ironi bilmiyorum da.. Bende uyandırdığı hissiyatı bi kaç arkadaş da hissetmiştir. Hamileyiz, duygusalız, alınganız. biraz daha naif olabiliriz...
Evet mantıklı geliyor kullanıcı yorumlrına baktın mı memnunlarmıymış :) karsımdaymşsın gibi sordum sanki:) Hangi marka ve hangi siteden aldın buarada bende bakayım bi.Evet canım maalesef biraz pahalı ama ben aldım mesela 170 liraya yenidoğandan itibaren 1.5 yaşına kadar kuklanılabiliyor. Kullanma süresine baktığımda uyguna geliyor aslında.
O değil de artık uyuyamıyoruzzombi gibiyim...
Trendyol dan almıştım 170 liraya 153e düşmüş,fiyatı artar diye erkenden almıştım halbukiEvet mantıklı geliyor kullanıcı yorumlrına baktın mı memnunlarmıymış :) karsımdaymşsın gibi sordum sanki:) Hangi marka ve hangi siteden aldın buarada bende bakayım bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?