2021 Şubat Anneleri

aynı durumdayım sureklı uyanıyorum burnum içi tamamen tıkalı kurumuş kan oluyor
Kalorifer kaynaklıda oluyor sanırım o kuruma işi. Ama sen benden öndeymişsin iki hafta daha kadar ne güzel İki günün hesabını yapar olduk. Gerçi benmde 2.oldugundan sezeryan olacam beklenen tarihten on gün önce olur gibi.
Ne çanta hazırlayasım var ne başka bişe bir tembellik üzerimde cok boş geçiyor zamanım .

benm ilk bi de ben çok aceleci biri oldğmdan çoktan hazırladım ben de kendimi son 3 4 hafta kaldı die avutuyorum bakalım ne zaman gelcek

27 yaşındayım canım daha bende düşünmüyorum lohusalik bitsin hemen spiral taktircam ama benim kizim belki sonra ona heves ederim

2 ay önce kullanmistim magnesiyum bitince almamıştım başka geçenlerde eczaneden alayım dedim belirli aydan sonra alınmıyor doktora danışın dedi vermediler bende başka eczaneden aldim doktoru aramadim
Magnezyum 36.haftadan sonra alınmamalı diye biliyorum o da en geç tarih yani. Kasılmaları baskılıyor. Kendi sancınız oluşmaz. Suni sancı almak ya da sezeryan olmak zorunda kalabilirsiniz. Doktorunuza muhakkak danışın.

27 yaşındayım canım daha bende düşünmüyorum lohusalik bitsin hemen spiral taktircam ama benim kizim belki sonra ona heves ederim
Günaydın, böyle şeylere karışmayı pek sevmem zaman zaman hadsızlık olarak da görürüm ama sizin nezdinizde bütün arkadaşlara söylüyorum; sağlık sorununuz yoksa planlanan gebelikleri geciktirmemenizi tavsiye ederim. Evet peşpeşe doğumlar zor, yıpratıcı. Ama ara verince vücut değişiyor, gebe kalmak bile zorlaşıyor. İnşallah hayırlı zamanda isteyen annelere tekrarı nasip olsun ama düşünüyorsanız arayı çok açmadan en güzeli

Evet evet bende duymuştum ama benim sonum sezeryan her yönden bana problem yok demişti doktor ...

Evet bende sana katılıyorum belli bi zamandan sonra vücut degisiyor hamile kalmak ilerleyen yaşlar zorlaşıyor. Ama benim 1.5 sene arayla 2.bebegim olucak o yüzden ara vermek istedim Amin rabbim nerde anne olmak isteyen varsa yardımcısı olsun nasip etsin inşallah hepsinin tadı başka

tek parça ya canım yarım olacak büyük ihtimalle bugün takıp atayım sana resim. senin attığın resimdeki gibi durur. 180 cm komple kapatmak için iki tane almak lazım.

Evet maalesef tekim esimden baskasinda durmuyor bide oglum bitek ona bırakabilyorum oda haffq sonlari izinli o yüzden ctesi gunleri anca gidebiliyirum hastahaneye bende . İyi yapmışsın cnm benim haftam biraz daha erken ya10 gün sonra hazirlamayi düşünüyorum ama erkenden baslamak iyi eksikleri farkettikce eklersin hem

26 yaşındayım bende ya evet bende bu sefer tedbiri sıkı tutucam umar vucud kabul eder sprialide baska yerde çözüm aramak zorunda kalmayiz. Ya şimdi pespese oldular ya biraz o yüzden yorgunuz vs ama.ilerde fikir degisebilir dedigin gibi insallah 3.de kızın olur canim hayirli saglikli olsunlar.tabi en onemlisi Allah gönlüne göre versin

Ben 7 yıl önce ilk anne olduğumda tecrübesiz olduğum için anneler ve hemşireler ne diyorsa onu yapıyorduk. Sırtının arkasına havlu ya da battaniyeyi rulo yapıp yan yatırıyordum. Üzerine de bebek battaniyesi örtüyordum. Ancak bebiş uyandığı sırada cok acıkmış olduğu için o battaniyenin ucunu yüzüne doğru çekip emiyordu. Kendini rahatlatmak için. Yani dediginiz gibi örtü benzeri şeyler tehlikeli olabilir, ben de bu sefer araştırmalarım sonucu bebek kundaklarini gördüm. Eskiden bizi kundak yaparlarmış ama bunlar daha farkli. Birkaç markanın var ne yazik ki Türk malı bulamadım hep yabancı marka var. Ergopouch, owli... ergopouch 300 tl civarı, owli biraz daha uygun

Cok haklisiniz benim kizimin bebekliği değil de 2-3 yaş dönemi zor geçti ve hep çalışıyordum. Ben küçükken hamile kalmaya cesaret edemedim. 5 yaşındayken niyetlendik 2. çocuğa bu sefer de olmadı bir süre, rahimde yapışıklık kalmış, sonra o açıldı operasyonla, hamile kaldım 2 aylıkken düşük yaptim sonra 6 ay bekledik vs derken 7 yıl geçmiş oldu....

Eklentiler

• IMG_20201223_103447.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20201223_103348.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 61
İnşallah dediğin gibi vücut kabul eder. Çok pespese oldu hiç dinlenemeden aynı tempoda devam edicez bide simdikilerde cok ilgi istiyorlar inan yetişemiyorum üzülüyorum ogluma da . Amin inşallah rabbim ilk önce saglikla kucagimiza aldirsin sonra da sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

tek parça ya canım yarım olacak büyük ihtimalle bugün takıp atayım sana resim. senin attığın resimdeki gibi durur. 180 cm komple kapatmak için iki tane almak lazım.
Çok iyi olur çok teşekkür ederim canım. Zaman da daraldı, Kargo gelir geri gönder tekrar yenisini iste uzamasın diye kılı kırk yarıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…