Ya bu ne uyuyamamadır. Bacak agrısından ayaklarım yanıyor , burnum bi tıkanık kupkuru. Birde bunlar gece oluyor sadece. Gec uyutuyor erken kaldırıyor. Daha bunun 6-7 haftası var
Kalorifer kaynaklıda oluyor sanırım o kuruma işi. Ama sen benden öndeymişsin iki hafta daha kadar ne güzelaynı durumdayım sureklı uyanıyorum burnum içi tamamen tıkalı kurumuş kan oluyor
Kalorifer kaynaklıda oluyor sanırım o kuruma işi. Ama sen benden öndeymişsin iki hafta daha kadar ne güzelİki günün hesabını yapar olduk. Gerçi benmde 2.oldugundan sezeryan olacam beklenen tarihten on gün önce olur gibi.
Ne çanta hazırlayasım var ne başka bişe bir tembellik üzerimde cok boş geçiyor zamanım .
Tam 32 dolunca mi gitmek gerek rapor için? 33 de gitsek olmaz mi?Ben okul idaresine sordum. Çalışabilir mi çalışamaz mı alayım diye. Çalışabilir almamı söylediler. 5 haftayı aktarıyorum inşallah.
27 yaşındayım canım daha bende düşünmüyorum lohusalik bitsin hemen spiral taktircamEvet pahali biraz malesef benim banyom küçük kuvetimde yok o yüzden oglumu bile tamamen kendini ayakta tuttugunda banyoda yikamaya baslamistim oda esimle yine cunku banyom 1.5 insan buyuklugunde yani rahat 12-15 ay kullanicam ben bakalim bende dusuncelerdeyim ne yapsam diye amasuan kac yasindasin cnm merak ettim sonrasinda bende düşünmüyorum cocuk valla Büyük konusmim tabi de
Olmaz 32+0 olması lazım... Riske atmayın izinleriniz giderTam 32 dolunca mi gitmek gerek rapor için? 33 de gitsek olmaz mi?
Magnezyum 36.haftadan sonra alınmamalı diye biliyorum o da en geç tarih yani. Kasılmaları baskılıyor. Kendi sancınız oluşmaz. Suni sancı almak ya da sezeryan olmak zorunda kalabilirsiniz. Doktorunuza muhakkak danışın.2 ay önce kullanmistim magnesiyum bitince almamıştım başka geçenlerde eczaneden alayım dedim belirli aydan sonra alınmıyor doktora danışın dedi vermediler bende başka eczaneden aldim doktoru aramadim
Günaydın, böyle şeylere karışmayı pek sevmem zaman zaman hadsızlık olarak da görürüm ama sizin nezdinizde bütün arkadaşlara söylüyorum; sağlık sorununuz yoksa planlanan gebelikleri geciktirmemenizi tavsiye ederim. Evet peşpeşe doğumlar zor, yıpratıcı. Ama ara verince vücut değişiyor, gebe kalmak bile zorlaşıyor. İnşallah hayırlı zamanda isteyen annelere tekrarı nasip olsun ama düşünüyorsanız arayı çok açmadan en güzeli27 yaşındayım canım daha bende düşünmüyorum lohusalik bitsin hemen spiral taktircamama benim kizim belki sonra ona heves ederim
Evet evet bende duymuştum ama benim sonum sezeryan her yöndenMagnezyum 36.haftadan sonra alınmamalı diye biliyorum o da en geç tarih yani. Kasılmaları baskılıyor. Kendi sancınız oluşmaz. Suni sancı almak ya da sezeryan olmak zorunda kalabilirsiniz. Doktorunuza muhakkak danışın.
Evet bende sana katılıyorum belli bi zamandan sonra vücut degisiyor hamile kalmak ilerleyen yaşlar zorlaşıyor. Ama benim 1.5 sene arayla 2.bebegim olucak o yüzden ara vermek istedimGünaydın, böyle şeylere karışmayı pek sevmem zaman zaman hadsızlık olarak da görürüm ama sizin nezdinizde bütün arkadaşlara söylüyorum; sağlık sorununuz yoksa planlanan gebelikleri geciktirmemenizi tavsiye ederim. Evet peşpeşe doğumlar zor, yıpratıcı. Ama ara verince vücut değişiyor, gebe kalmak bile zorlaşıyor. İnşallah hayırlı zamanda isteyen annelere tekrarı nasip olsun ama düşünüyorsanız arayı çok açmadan en güzeli
Çok güzelmiş canım yumuşacık görünüyor. Çok beğendim. Peki bizim beşik 60*120 bu korumalıkların bazısı tam ölçü veriyor beşik için. bazısı tek parça şeklinde, ölçüler alakasız, onlar her şekilde olur değil mi beşiğe?
tek parça ya canım yarım olacak büyük ihtimalle bugün takıp atayım sana resim. senin attığın resimdeki gibi durur. 180 cm komple kapatmak için iki tane almak lazım.Çok güzelmiş canım yumuşacık görünüyor. Çok beğendim. Peki bizim beşik 60*120 bu korumalıkların bazısı tam ölçü veriyor beşik için. bazısı tek parça şeklinde, ölçüler alakasız, onlar her şekilde olur değil mi beşiğe?
Geçmezse aynen giderim doktora. Sen de ben gibi teksin galiba. evdeki bebeği bırakacak kimse olmayınca gidemiyorum öyle gönlümce hastaneye, tabi koronanın etkisi de malum. Bugün korkumdan çantamı hazırlamaya başladım.
Dün dağıtıma çıkarıldı diye mesaj geldi ama yok gelen gidenBu arada çiçeksepetinden kapı süsü siparişi verenler geldi mi ürünleriniz?
Ben de sipariş vermiştim bugün geldi fakat hem kırık hem de rengi istediğim renk değilÇok mutsuzum
27 yaşındayım canım daha bende düşünmüyorum lohusalik bitsin hemen spiral taktircamama benim kizim belki sonra ona heves ederim
Ben 7 yıl önce ilk anne olduğumda tecrübesiz olduğum için anneler ve hemşireler ne diyorsa onu yapıyorduk. Sırtının arkasına havlu ya da battaniyeyi rulo yapıp yan yatırıyordum. Üzerine de bebek battaniyesi örtüyordum. Ancak bebiş uyandığı sırada cok acıkmış olduğu için o battaniyenin ucunu yüzüne doğru çekip emiyordu. Kendini rahatlatmak için. Yani dediginiz gibi örtü benzeri şeyler tehlikeli olabilir, ben de bu sefer araştırmalarım sonucu bebek kundaklarini gördüm. Eskiden bizi kundak yaparlarmış ama bunlar daha farkli. Birkaç markanın var ne yazik ki Türk malı bulamadım hep yabancı marka var. Ergopouch, owli... ergopouch 300 tl civarı, owli biraz daha uygunBen tecrübeli anne değilim ilk bebeğim olacak ama araştırdım öğrendim,tecrübeli anneleri dinledim.Neden bebek yorganı var demiş mesela eskiden öyleydi ve o yüzden eskiden bebek ölümleri daha fazlaydı. Biraz araştırmak dinlemek lazım.
Cok haklisiniz benim kizimin bebekliği değil de 2-3 yaş dönemi zor geçti ve hep çalışıyordum. Ben küçükken hamile kalmaya cesaret edemedim. 5 yaşındayken niyetlendik 2. çocuğa bu sefer de olmadı bir süre, rahimde yapışıklık kalmış, sonra o açıldı operasyonla, hamile kaldım 2 aylıkken düşük yaptim sonra 6 ay bekledik vs derken 7 yıl geçmiş oldu....Evet bende sana katılıyorum belli bi zamandan sonra vücut degisiyor hamile kalmak ilerleyen yaşlar zorlaşıyor. Ama benim 1.5 sene arayla 2.bebegim olucak o yüzden ara vermek istedimAmin rabbim nerde anne olmak isteyen varsa yardımcısı olsun nasip etsin inşallah hepsinin tadı başka
İnşallah dediğin gibi vücut kabul eder. Çok pespese oldu hiç dinlenemeden aynı tempoda devam edicez bide simdikilerde cok ilgi istiyorlar inan yetişemiyorum üzülüyorum ogluma da . Amin inşallah rabbim ilk önce saglikla kucagimiza aldirsin sonra da sağlıkla büyütmeyi nasip etsin26 yaşındayım bendeya evet bende bu sefer tedbiri sıkı tutucam umar vucud kabul eder sprialide baska yerde çözüm aramak zorunda kalmayiz. Ya şimdi pespese oldular ya biraz o yüzden yorgunuz vs ama.ilerde fikir degisebilir dedigin gibi insallah 3.de kızın olur canim hayirli saglikli olsunlar.tabi en onemlisi Allah gönlüne göre versin
Çok iyi olur çok teşekkür ederim canım. Zaman da daraldı, Kargo gelir geri gönder tekrar yenisini iste uzamasın diye kılı kırk yarıyorum.tek parça ya canım yarım olacak büyük ihtimalle bugün takıp atayım sana resim. senin attığın resimdeki gibi durur. 180 cm komple kapatmak için iki tane almak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?