Kızın yatağa da özel yaptırıyorum instegramdan birine. Pilarbabys diye biri. Ölçüleri yollayıp yaptırıyorum biraz daha uygun geldi fiyat diğer kişilerden aldığım rakamlara göre. O daha tok duruyor, elyaf astar beyaz sünger içi.Çok iyi olur çok teşekkür ederim canım. Zaman da daraldı, Kargo gelir geri gönder tekrar yenisini iste uzamasın diye kılı kırk yarıyorum.
Kaslar çok birakti kendini, bacaklarım falan saldı iyice kendini. Yürüyüş dışında bir şey yapamıyorum ama şu an evde olunca evde devamlı hareket halindeyim. Pilates yapıcaktım güya internetten videolardan hiç bi şey yapamıyorum. Ilk gebeligimde çok fittim, hamile pilatesine gidiyordum kursa. 77 ile doguma girmistim. Şimdi ise hem yaşım var hem de kilo fazla. Nasıl vericem diye düşünüyorum. Çünkü ben emzirirken de kilo alan bir yapıdayım. Çok iyi bir beslenme düzeni oluşturmam lazım. Belki de diyetisyene falan giderim bebek 3 aylık olunca.Şimdi 83 oldum canım üzülmetam 15 kilo aldım bu süreçte bakalım daha ne kadar alacağım amannn hepsi geçer gider ben takmıyorum çok
Benimde polikistik over ım var canım ilki catlatma tedavisiyle oldu bu bebegimi de hiç beklemiyoduk surpriz oldu bize. Aslında biz naparsak yapalım onlar gelecegi zamani kendileri seçiyorlar. Dogumdan sonra kontrol amaçlı kadın doguma gitmiştim ultrasondan bakar bakmaz 4 4 lük bi polikistik over lısın çocuk yine zor olur gibi konuşmuştu kaygılanmıştım zor olursa naparim diye. Cok gecmedi ki hamilelik haberimi aldım Rabbim nasip etti. Sizin tedavi süreçlerinizde yıpratıcı olmuştur tahmin ediyorum ama belki ara vermeden yapsanız daha da yorgun olabilirdiniz her şerde bir hayır vardır şimdi nasip oldular bizlereCok haklisiniz benim kizimin bebekliği değil de 2-3 yaş dönemi zor geçti ve hep çalışıyordum. Ben küçükken hamile kalmaya cesaret edemedim. 5 yaşındayken niyetlendik 2. çocuğa bu sefer de olmadı bir süre, rahimde yapışıklık kalmış, sonra o açıldı operasyonla, hamile kaldım 2 aylıkken düşük yaptim sonra 6 ay bekledik vs derken 7 yıl geçmiş oldu....
Dediğin birçok şeye katılıyorum ama ben o arkadaşın seni korkutmak vs için değil uyarmak için söylediğini düşündüm. Benim babam bir çocuk doktoru ve hiç bir zaman yün yorgan yenidoğanlar için önermedi gerekirse bebek daha kalın giydirilip üzerine ince hafif bir örtü örttürürdü. Evet bebekler hareket edemiyor ama şimdi karnımızda bile eli kolu bacağı durmuyor. Aşağıda da başka bir hekimin yazdığı bilgi var okursanız sevinirim.Görmezden geliyorum cogu korkunc dogum hikayelerini ama direkt bana yazilmis olunca mecbur okudum malesef. Ve bu konularda etkilenen bir yapim var. Zaten ilk bebek akillarda binbir soru var. Daha yapıcı daha korkutmadan kendince fikrin söylenebilir diye düşünüyorum her zaman. Bu topikte falan hep yazmisimdir kg karsilatirmayin, korkunc dogum anlatmayin , yediğinizi ictginizi konusmayin vs vs . Ama onemseyen ve dikakte alan baskasina dert olur mu diye dusunup yorum yapan o kadar az kisi var ki bende düşünmeyecegim artik. Korkunclu hikayeler cok seviliyor anlatmasi burda da normalde de herkeste var maşallah şak diye anlatiyorlar acaba aklına takilir mi demeden
İnce düşünen incinir demisler ya o misal.
Yavas yavas basladim zaten dunden beri.
Bilgi paylasimi insabul arkadasin yaptığı gbi olur korkunclu hikayeler ve yasanmis korkunclu hikayelerle degil.
Yoksa hepimizin tanidigina bir sey oluyor hepimiz anlatmaya kalksak ohoo.
Zaten bebeğini aşırı kitaptan buyutecek biri degilim biraz daha annelerimiz ve modern bakim karışımı gideceğim.
En iyisi takmamak. Iki uc arkadaş guzel ve mantikli yaziyor onlar icin takipteyim zaten forumu. Bir de birilerine yardimci olabilmek adina.
Aynen doğru diyorsunuz sizin gibi bi baktım örtü kafasında diyen çok anne gördüm. Doktorlar da tavsiye edince aldım ben uyku tulumunu. Evet erg olan çok pahalı ben de owli olanı aldım. Ben 1.5yaşına kadar kullanılıyor sanıyordum 36 aya kadar kullanılıyormuş. Parasını karşılıyor süreye bakılırsa.Ben 7 yıl önce ilk anne olduğumda tecrübesiz olduğum için anneler ve hemşireler ne diyorsa onu yapıyorduk. Sırtının arkasına havlu ya da battaniyeyi rulo yapıp yan yatırıyordum. Üzerine de bebek battaniyesi örtüyordum. Ancak bebiş uyandığı sırada cok acıkmış olduğu için o battaniyenin ucunu yüzüne doğru çekip emiyordu. Kendini rahatlatmak için. Yani dediginiz gibi örtü benzeri şeyler tehlikeli olabilir, ben de bu sefer araştırmalarım sonucu bebek kundaklarini gördüm. Eskiden bizi kundak yaparlarmış ama bunlar daha farkli. Birkaç markanın var ne yazik ki Türk malı bulamadım hep yabancı marka var. Ergopouch, owli... ergopouch 300 tl civarı, owli biraz daha uygun
Ben de almak.istiyorm.uyku tuluumu link atablrmsnzAynen doğru diyorsunuz sizin gibi bi baktım örtü kafasında diyen çok anne gördüm. Doktorlar da tavsiye edince aldım ben uyku tulumunu. Evet erg olan çok pahalı ben de owli olanı aldım. Ben 1.5yaşına kadar kullanılıyor sanıyordum 36 aya kadar kullanılıyormuş. Parasını karşılıyor süreye bakılırsa.
eski tip kundaklarda sıkılıyordu bebekler,şimdi bu yeni tip kundaklar iyi ergonomik. Tam bebişlerin güvenli ve rahat uyuyacağı şekilde.Sağlıkla giydirmeyi nasip etsin allah
Owli Uyku Gurusu 0.5 Tog Early Birds | TrendyolBen de almak.istiyorm.uyku tuluumu link atablrmsnz
Sanırım aynı yer. Benim de karton içinde geldi. Bugün iletişime geçtim yeniden gönderecekler ücretsiz.Aynı yerden mi sipariş verdik bilmiyorumiki karton arasında geldi sağlam geldicanım
Bunları görüyordum da hiç kullanılışını araştırmamıştım. Ne kadar mantıklıymış. Ben de bakayımTrendyol dan almıştım 170 liraya 153e düşmüş,fiyatı artar diye erkenden almıştım halbuki
Baya araştırdım okudum yorumları da yaz kış kullanılabiliyormuş. Yazın içine sadece sıfır kollu zıbınla kışın uzun kollu zıbınla falan kullanıyorsun. Tog diye bi değer var,kalınlık birimi. Ortamın sıcaklığına göre bi katolog gönderiyolar zaten.mesela evin 24 derece ise içine şöyle bişey giydir der,20derece ise daha kalın giydir der.
bebek dönmeye başladıktan sonra da kollarının serbest olması öneriliyor bu tulumda da kolları açılabiliyor.
Daha pahalı markalar da vardı da benim gücüm buna yetti ama bu da çok iyi markaymış.
Sanırım bu aralar hepimiz aynıyızYa bu ne uyuyamamadır. Bacak agrısından ayaklarım yanıyor , burnum bi tıkanık kupkuru. Birde bunlar gece oluyor sadece. Gec uyutuyor erken kaldırıyor. Daha bunun 6-7 haftası var
Bana mesaj geldiği gün geldi. Bugün gelir sanırım. İnşallah gönlünüze göre gelirDün dağıtıma çıkarıldı diye mesaj geldi ama yok gelen giden
Ben bundan aldım 0.5 tog değeri,yaşa göre büyüyen tip bu. Doğalgaz olduğu için ev çok soğuk olmayacağı için çok kalın tulumlar tercih etmedim, bu yeterli diye düşündüm. Yorumlardan tecrübe edenlerin nasıl kullandıklarını görebilirsiniz.
1 yaşına kadar kullanılabilen modeli de var bu markanın 90tl civarı ona da bakarsınız isterseniz.
Ama hanımefendi kaloriferli ev demiş ... Bence ısısı ideal olan evler için çok iyi kalınlıkOwli Uyku Gurusu 0.5 Tog Early Birds | Trendyol
Uyku tulumu için 0.5 tog kış için ince değil mi? Ebebek indirimdeyken 1 yaş için 0.5 tog tulum almıştım 2 tane. Zıbın + penye kıyafet giymişsinle eş değer bir kalınlık bence. Bir tane de 2.5 tog aldım başka siteden. Onun içi çok güzel dolgulu. O anca ısıtır gibime geliyor. Woombie diye bir markanın da var. 5 aşamalı büyüyebilen.
Ya benim göbekte değil de göğsümde oldu böyle çizgiçizgi mor gibi. Normalde göğüslerim küçüktü sanırım Bu kadar büyüyünce şaşırdıBu arada göbüşünüzde çatlaklar oluştu mu? Krem de kullanıyorum ama göbek deliğimin alt kısmında çatlaklar başladı
Kışın dışarısı soğuk ama evlerimiz hep sıcak doğalgaz kaloriferlerden dolayı.Owli Uyku Gurusu 0.5 Tog Early Birds | Trendyol
Uyku tulumu için 0.5 tog kış için ince değil mi? Ebebek indirimdeyken 1 yaş için 0.5 tog tulum almıştım 2 tane. Zıbın + penye kıyafet giymişsinle eş değer bir kalınlık bence. Bir tane de 2.5 tog aldım başka siteden. Onun içi çok güzel dolgulu. O anca ısıtır gibime geliyor. Woombie diye bir markanın da var. 5 aşamalı büyüyebilen.
Bu çatlama olayı genetik biraz... Ben ilk gebelikte kaşıntı olduğundan kese yapıp bebek yağı sürmüştüm çatlamıyım diye. Bu defa kaşıntı olmadığından hiçbir şey sürmedim oluşmadı da. Ama ipek kese yapıyorum hala her duşta.Bu arada göbüşünüzde çatlaklar oluştu mu? Krem de kullanıyorum ama göbek deliğimin alt kısmında çatlaklar başladı
Kızlar oğlum yaz bebegiydi onu yikarken küvetin içine file kullanıyordum şimdi kış bebeği filenin üstünde üşür mü ? Bide hangi marka küvet aldınız oğlumda kayınvalidemin küçük oğlundan kalan küveti kullanmıştım şimdi gorumcem de hamile aramizda 1 ay var o alir annesinden diye ben yeni almak ıstiyorum önerdiğiniz marka var mi ?
Bu arada göbüşünüzde çatlaklar oluştu mu? Krem de kullanıyorum ama göbek deliğimin alt kısmında çatlaklar başladı
Cok tesekkur edermOwli Uyku Gurusu 0.5 Tog Early Birds | Trendyol
Ben bundan aldım 0.5 tog değeri,yaşa göre büyüyen tip bu. Doğalgaz olduğu için ev çok soğuk olmayacağı için çok kalın tulumlar tercih etmedim, bu yeterli diye düşündüm. Yorumlardan tecrübe edenlerin nasıl kullandıklarını görebilirsiniz.
1 yaşına kadar kullanılabilen modeli de var bu markanın 90tl civarı ona da bakarsınız isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?