2021 Şubat Anneleri

Maşallah ona annesi bol bol Ayetel Kürsi oku ona aklına geldikçe

Ya benim göbekte değil de göğsümde oldu böyle çizgiçizgi mor gibi. Normalde göğüslerim küçüktü sanırım Bu kadar büyüyünce şaşırdı noluyoruz dedi.
Benimkiler de küçük ama henüz göğsümde çatlak yok yeterince büyümediler sanırım
Benim karnım daha 3 aylıkken 5-6 aylık gibiydi. Şimdi de top gibi maşallah. Sanırım bunun da etkisi var.
Aynı benimki gibi

Maşallah ona annesi bol bol Ayetel Kürsi oku ona aklına geldikçe
Evet okuyayım iyi dedin canım. Tansiyonum da 13 8 çıktı ki normalde düşüktür genelde. Naptın heyecan mı yaptın oğlunu görünce dedi. 15 dk sonra tekrar ölçtük neyse ki düşmüş yine de takip et dedi.

yani aylardır görmüyorsun:) doğumla alaklı bir şey konuştunuz mu:) bi daha ne zamana gel dedi sana?

Ben ne zaman yoğurt yesem bebeğin hareketi çoğalıyor yarim saat aradan sonra hıçkırık tutuyor yogurdu seviyor galiba benim yaramaz oglusum

Kizlar ben ishal oldum sonra biraz uzaninca hareketleri başladı. Bu benim gaz ve ishalim yavrucuğumu bıktırdı resmen
Pumpkin34 hadi hayırlısı olsun aman takibi elden bırakmayın...

yani aylardır görmüyorsun:) doğumla alaklı bir şey konuştunuz mu:) bi daha ne zamana gel dedi sana?
35. 37. 38. Haftalarda sırasıyla gel dedi. Doğum için 39 40. Haftaları görmek istemiyorum ben kakasını yemesi ve senin rahatın açısından dedi. 35e kadar günde yarım saat yürü sonrasında arttır pilates ve squat yap 39 40a kalmasın dedi. Ben normal doğum düşündüğüm için. Epidural doğumu sordum. Prenses doğumu soruyorsun tam bilmiyorum ama 200 300 tl bi fiyat farkı vardır dedi. Covid testini sormayı unuttum.
Kafası da ne çok aşağıdaymış ne de çok yukarıda. Suyu muyu da gayet iyiymiş.

Evet 40tan sonra riskler artıyor maalesef. İnşallah, Yiğit Paşa annesinin sözünü dinleyip onun istediği gibi gelsin vakitiyle

Gözün aydın Yiğit'in annesi
İnşallah hemen hemen aynı günlerde doğum yapabiliriz gibi gözüküyor. Ben de pzt gittim 32. hafta kontrolüne sadece biraz daha zayıf benimki bir hafta kadar yaklaşık ama hekimim bir şey söylemedi ben de takmıyorum. (Bu arada çalışan annelerin raporlarını ultrasona göre yazdıklarını öğrenmiş oldum) Hocam böyle 37'de çıksa dedim ayy yok 40 a kadar yolu var sabırsızlanma dedi
Benim doktorum pilates ve yürüyüşü detaylı ultrason zamanından beri her gördüğünde tembihliyor. Son dönemlerde squat ve merdiven çok işe yarıyormuş gerçekten.

Ben hamileliğin gaz, uyku bölünmesi, sürekli idrara çıkma, çok fazla reflü hallerine bile alıştım da bu sıpa son günlerde sağ kaburgamı itekliyor o fena!! Ona da alışacağız herhalde zamanla. Kafası son iki kontrolden beri aşağıda gayet güzel dedi doktorum. Allahtan bacak arası ağrısı eskisi gibi hissetmiyorum. Sadece nadiren kalçamdan kütletir gibi kıtır kıtır sesler geliyo o kadarcık

Ben hamileliği sevdim yaa siz ne düşünüyorsunuz?

Kilo boy karşılaştırma canım doğuma kadar belli olmaz. Ben muz çok severim belki de ondan
Senin doktor neden 40a kadar yolu var dedi acaba benim doktor mu sabırsız? ilk çocuk mu senin

Sağ kaburga evet benimde orayı seviyor bir baskı bir baskı 31 de böyleyse 37lerde ne yapacaklar acaba?

Kilo boy karşılaştırma canım doğuma kadar belli olmaz. Ben muz çok severim belki de ondan
Senin doktor neden 40a kadar yolu var dedi acaba benim doktor mu sabırsız? ilk çocuk mu senin
Yok canım karşılaştırmadım muhtemelen benim çocuğum zayıf olur zaten takmıyorum :)
Evet benim de ilk bebeğim anlaşılan sabırsız değğil riski sevmiyor senin hekimin hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de

Sağ kaburga evet benimde orayı seviyor bir baskı bir baskı 31 de böyleyse 37lerde ne yapacaklar acaba?
Esas ürküten o değil mi :) daha 40 küsur cmlik adam böyleyse 10 cm daha uzadığını hayal etmek istemiyorum. Gerçi bir zamandan sonra iyice kanala doğru ilerlediklerinden azalacak ama tepe noktasını henüz görmedik.

Görmedik canım 8in ortaları geçeceğiz ben kizimdayken afedersin o dönemler kusuyordum ama sağlıklı olsunlar da, bir hareketleri dünyaya bedel

Yürüyüşün gerçekten faydası var. Ama ben bu defa yürüyüş yapacak vakit bulamıyorum. Gündüz çocukların dışarı çıkma saatinde canlı ders var. Akşamları da eşim gelince çıkayım desem pek tekin değil oturduğum yer. 40 kalmam inşallah ben de :) evde bişeyler yapayım bari

En zorlu hamileliğim bu olduğu için bir an evvel sağlıkla kucağıma almak istiyorum bir de hareketleri çok canımı acıtıyor. Tadını çıkaramıyorum asla. Bedenimde aşırı hassasiyet var nedense. Sürekli bi şikayet halindeyim.

Evde iki tane çocuk ve biri 1. sınıf çocuğu olunca senin işin gerçekten zor. Biz yasaklardan önce akşam çıkıyorduk havalar da biraz daha iyiydi tabi ama sokağa çıkma yasağı geldiğinden beri kötüyüz. Bir de biz korona olmuştuk öncesinde çıkmak yasaktı. Geçen pzt doktora gittiğim gün hazır dışarıdayken diye bir kaç yere uğradık eşimle işlerimizi halletmek için ne kadar adım atmışız. En lazım zamanda eve kapandık mecbur off
Ben de şu pilates ekipmanım gelsin evde aktif yapmaya başlayacağım sabahları egzersiz normal doğumda güçlü kaslara çok ihtiyaç var diyorlar. Bazı kadınlara bakıyorum hoplayıp zıplıyorlar benimki kadar göbekle ben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…