2021 Şubat Anneleri

Kizlar dün gece çok uyumadım. Karnım biraz gergin ve sanki bebek az hareket ediyor ... Sertte sanki ama sancı yok ,

Kizlar dün gece çok uyumadım. Karnım biraz gergin ve sanki bebek az hareket ediyor ... Sertte sanki ama sancı yok ,

Canım bugün benimkide sakin gibi
Gazın olabilir belki
Benim en çok sorun yaşadığım şey gaz sancısı
Dün akşamdan beri var hep
Bebişlerimiz uyuyodur bence
Bi şeyler yiyip sol tarafına yat bide karnına direk dokun atlet falan olmadan ben öyle yapınca sanki daha çabuk tepki veryor

El ve ayak şişmesi yaşayan varmı kızlat benim bi kaç gündür sağ ayağım baya şişti
Ayakkabım falan sıkmaya başladı
Yüzüklerimi bayadır takamıyırum zaten

Kızlar yatak olarak ne aldınız beşik içine, ben yarı ortopedik bakıyorum

El ve ayak şişmesi yaşayan varmı kızlat benim bi kaç gündür sağ ayağım baya şişti
Ayakkabım falan sıkmaya başladı
Yüzüklerimi bayadır takamıyırum zaten
Ben şişmeyi bakınca anlamıyorum ama bugğn markete giderken ayakkabım olmadı resmen, yüzüklerim zaten hiç olmuyo

Yün yorgan sağlıklı canım dediğin gibi ama alerjik bi bebek olursa benim kızım gibi o zaman kullanamıyorsun. Bizim doktorumuz kesinlikle yün yorgan yün yastık kullanmayacak dedi kullanamıyoruz maalesef.

Ben şişmeyi bakınca anlamıyorum ama bugğn markete giderken ayakkabım olmadı resmen, yüzüklerim zaten hiç olmuyo

Dediğin gibi evdeyken bende pek anlamıyorum
Ama bazen ayağımın üzerine basınca hissediyorum
Bide ellerimdr parmakalarım resmen tombik tombik olmaya başlamış yani

Cok guzel bilgilendirici bir yazi olmus teşekkürler.

Yün yorgan sağlıklı canım dediğin gibi ama alerjik bi bebek olursa benim kızım gibi o zaman kullanamıyorsun. Bizim doktorumuz kesinlikle yün yorgan yün yastık kullanmayacak dedi kullanamıyoruz maalesef.
Evet umarm alerjik olmaz her şeyini yün yalptirdim çünkü

Evet gazın var offf hemde nasıl, dur bakayım bir deniyecegim

ben de öyleyim bbi kaç gndür geceleri burun kanaması yüzünden tıkalı bi burun, ayak yanması uyutmuyor. gündüz karnım gergin ve bebiş az hareketli. normalde biz dinlendiğimizde onlar hareketleniyor ya dinlemediğimdendir diyorum, bi de büyüdüler yer daralıyor diyorum. uzandığımda kasılma gerilme hafifliyor, sen de kontrol et gerginlik azalıyor mu uzandığında bak.

Burnun kurutuktan kaniyorsa ben doktora sordum ,nazalnem onerdi aldim. Yumusatiyir

Hamile kalmadan önce hep böyle bi hayalim vardı not tutarım diye ama gerçekleşmedi malesef
Şimdi de çok az kaldı almaya gerek yok gibi ama 1 tl olunca sizede göbderyim dedim
ne hayalin varsa yap canımo hayaller için beklemedin mi:) ne güzel anı kalır bebeğine...

Çok kullanışlı bir şey değil tabi, göbeği henüz düşmeden kullanıyor ama açılıp çocuğu üşütme ihtimalı yüksek. En fazla 1 veya 2 defa kullanılıyor. Dışındaki zıbın güzel, karnını güzel tutar Sağlıkla giysin inşallah

Burnun kurutuktan kaniyorsa ben doktora sordum ,nazalnem onerdi aldim. Yumusatiyir
ilkinde de oldu aylardır burun kanaması, diş kanaması vampirella anne diyorum kendime:) kan hacmi arttığından kılcal damarlar çatlıyor işte. kuruluk değil benim hissettiğim pek. aman az kaldı boşver, bu ara ilaçların hepsine öcü gibi bakıyorum...

Benimde haftasonu öyleydi adım atamiyodum bol bol dinlenme, magnezyum ve bol su içmekle rahatladım çok şükür sizlere de tavsiye ederim kızlar evde bebekler olunca dinlenme zor oluyor ama ben yatarak oynuyodum oğlumla. Bu ara bende de kasık ağrısı başladı sağ kasiktan yürüyemiyorum resmen gün sayıyorum artık

Burun spreyi içeriğine baktim pek bir sey yok zaten nemlendirici. Evet ya dis etlerim benimde en basindan beri kanıyor

Yurt dışındayım biraz sorumsuz bir doktor doğuma kadar kullan demişti

Gördüm bebeğimi çok şükür. 2 kg 43 cm olmuş miniğim. Bütün bi eli ağzındaydı. Çek oğlum bi poz ver dedim ama yok.
Herşeyi normal. Böbreğinin biri biraz geniş dedi. İlk hafta çişini yaparken sıkıntı olursa aklınızda olsun dedi. Bir de kordonu boynuna yakınmış. inşallah dolanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…