2021 Şubat Anneleri

Şekerlenmiyor canım. Çocuklara yapıyorum hep. 3-4 kavanoz hazırlayıp açıp açıp içiriyorum. Doğumum ne zaman gerçekleşecek bilmiyorum ama takvime göre son haftalar bir kaç sulu yemeği de kavanozlayacağım. 15-20 gün taze kalıyor. Belki daha fazladır ama ben cesaret edemiyorum bekletmeye.

Benim oldugum yerdeki kadin dogum binasida ayrı ama odalar iki kişilik. Bulunduğun ortamdaki devlet hastahanesi strerilse orda yap cnm ben sirf çift kisilik odalar diye acikcasi uzaklastum devletten tek kişilik olsalar yapardım sonuçta her turlu kesip alicakalr
Devlette takibini yaptırdın mi hic? Mesafeler artik kolay asiliyor ya araba yoksa taksi vs bir sekil ulasiliyor benim suan gittigim ozel Hastahane trafik yoksa arabayla 30-40 dakka ama içime sindigi icin vazgecmiyorum ama dedigim gibi devlette odalar tek vs olsa ordayl yapardım yalan yok

Evet sıra beklemek gerçekten bizi de bunaltıyor
Bende tavsye üzerine bu doktora başladım
Yoğun bakımını falanda hiç araştırmadım
İnşallah kazasız belasız doğururum

Ben doktorlara basvurmadan genelde sikayet varmu hakkinda diye bakiyorum hep 1-2 tane sikayet sorun degil herkesi memnun edemezsin ama acil durumlarda olan tepkileri benim icin önemli o yuzden icime sinen bir doktor bulamadim orda 1 tane genc kapalı bir doktor vardı onun hakkindada hic olumlu olumsuz birsey bulamadim o yüzden hastahaneyi biraktim direk yoğun bakımı var camlica erdemin ben ilk dogumumu orda yaptım 20 gun yogun bakimda kaldı oğlum. Tabi Allah kimseye o kapilarda bekletmesin ama dogum yapılacak olan hastahanede benim icin erken doğum bakim olması önemli.

Rabbim tez şifa versin inşallah. Güzel günler görsünler canım.

Yok canim ya ben senin paylasimlarini seviyorum. Korkutmadan guzel guzel tecrübelerini anlatiyorsun. Zaten takipte olmamin sebep uyelerden birisin sende topic basindan beri biliyorum seni.
Amiiin inşallah ❤
Kimseyi tedirgin etmek istemem canım. İlk bebeğin evhamı farklı oluyor çünkü. Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza, her anne bebeği için dünyanın en iyi annesi olacaktır

Hoplayıp zıplamak şöyle dursun koltuktan kalkamıyorum ki kesinlikle en gerekli zamanda eve kapandık

Ben kendim yaptim cok guzel oldu. Baya susledim bir de Geri iade yok diye biliyorum kisisel isimli vs urunlerde insallah kargoyu varken acip tutanak tutturmussunuzdur kirk olduğuna dair

Cnm bence 4 tarafı kapatan bir şey al. Ayaklanmaya başladığı zaman diğer açıkta kalan yerler risk oluşturur.
Rabbim anne ve babacığınıza tez şifa versin inşallah Tek başına gerçekten zor ama iyi düşünün hala vakit var inşallah onlar da toparlar doğumunuza
İnşallah canım inşallah
Benm dr um 32 de hem çalışamaz raporunu veririm hem nst ye girersin demişti. Rapor için başka dr a gittiğimde bir sıkıntın yok o yüzden bu pandemi de 34 te gel dedi. Nst ye de her hafta girileceğini söylemişlerdi. yıkbaşından önce detaylı kan testi yaptr dedi. Yılbaşından hemen sonra da dr'agitmeye karar verdim bende..kendi dr'um da 2 hafta izinli corona mı oldu bilmiyorum ama
Rabbim şifa versin ve bir an önce sağlıklarına kavuşsunlar. Annen nasıl oldu peki toparlayabildi mi?
Aminn canım benim inşallah tüm hastalara
Aslında baya toparlamıştı ama babamın hastanede oluşu ve herkesin bir şey söylemesi onu yıpratıyor. Üstüne dr refekatçi olarak mutlaka gelmelisiniz dedi korka kora gitti. 3 gündür hastanede. Odadan burnunu çıkaramıyor ve tekrr kaparım diye endişeli baya babam bir an önce çıkıp evine dönse hepimiz çoo rahatlayacağız. Zatürreye dönmüş artık ne kdar kalacak belli değil

klbkbr Allah şifa versin sen Melek taşıyorsun bol bol dua et inşallah atlatacaklar hep kötü şeyler anlatılıyor ama kanser hastası tanıdığım atlattı ayrıca bazı uzmanlar bir kere kapanın en az 3 ay daha korona olmadığını söyledi. Allah'a emanetiz

İnşallah inşallah güzel sonuçlar gelsin

Hoplayıp zıplamak şöyle dursun koltuktan kalkamıyorum ki kesinlikle en gerekli zamanda eve kapandık
Birbirimizi motive edelim hareket etme konusunda da madem
hoş gece uykuda karnım ağrılı kasıldı bir kaç kere o zaman insan korkuyor hareket etmeye de off

Hatırlar mısın bilmiyorum benim dedemle annanem de olmuşlardı. Annanem şükür iyi ama dedemde de zatürreye döndü biz erkenden hastanede servise aldık evde o imkanlar yok. Onun oksijen saturasyonu %85lerde hareket edince daha da düşüyor ve bazı değerleri çok iyi değil ama giderek iyileşecek inşallah senin babacığın da öyle gerçekten kimler kimler atlatıyor bu hastalığı... Covid geçse de en az 2 hafta daha toparlanma süreci oluyor, hafif geçirenlerde bile.
Canını sıkma güzel arkadaşım bol bol duanı et ama ağlama Allah başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi

Hangi devlet hastanesi orası? kaçırma derim bende arkadaşın gibi

Merhaba, puset icin banddu marka bir ortu goruyirum instagramda alanlar cok memnun olduklarini yazmislar, gerekli midir bilemedim

İnşallah canım benm inşallah
Evet cnm öyle diyorlar ama şimdi de yok mutasyona uğradı diyorlar. 1 yıla kurtulurz diyorduk şimdi o bile zor gözüküyor. Resmen evlerde büyüyecek bizim bebişler
Evet cnm. Dedene de Allah'm acil şifalar versin babamın satürasyonu sürekli değişiyor bi 90 larda bi 80 lerde. Yükselen bi grafiği yok inişi çıkışl,o beni çok endişelendiriyor. Şimdi dr kalır kızının doğumuna kadar demiş
Onlar iyi olsunda ben tek doğurayım napim. Allahım yardımcı olur inşallah sdece hastane ve evdeki ilk günlerim gözümü korkutuyor sezeryan olacağım için

Merhaba, puset icin banddu marka bir ortu goruyirum instagramda alanlar cok memnun olduklarini yazmislar, gerekli midir bilemedimEki Görüntüle 2746846
Bende
Bebek Atölyesi Gri Beyaz Bulut Desenli Kral Tacı Detay Puset Örtüsü | Trendyol
şunlara çok baktım. Ama bunu aldım dün. Lastikli olduğu için açılma derdi yok. Hemde baya indirime girmişti. Sizin dediğiniz markayı hiç duymadım

Canım sen kendi isteğinle mi sezaryan olmak istiyosun yoksa doktor normal doğumu uygun gormedi mi ?

Evet bundan aldim bende ama alt tarafi acikya bunun ruzgar kesmiyor, banddu da ruzgar kesiyormus gerci disari cikabilecek miyiz bilmiyorum ama en azindan sitenin bahcesine yürüyüşe inerim diye düşünüyorum

Amin tatlım bugün senin yazını gördükten kısa bir süre sonra beni görüntülü aradı çok şaşırdım bu süreçte onu öğrenmiş yaşına başına bakmadan. Babam yanına gidiyor her gün o arıyordu görüntülü bizleri ve görüyorduk. Dedeme eskiden söylesek öğretelim aman kızım derdi hahah. Dediğine göre geldiğim zamana göre çok daha iyiyim diyor.

Senin babana ise moral olacak biricik torunu bak gör. Sen enerjini yüksek tut ki onlar da bundan etkilensinler hepiniz karalar bağlamayın. Hem 1 ay var daha doğuma ooo neler olur neler. Bir sürü kronik rahatsızlığı olan daha yaşlı kişiler atlatıyor bu meredi. Gelecekteki güzel günler için umudu olsun hepinizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…