2021 Şubat Anneleri

Kizlar yine yanıyorum boğazım fena gaviscon içtim ama hep anlık etki
Benim bitmişti gaviscon haftasonu, bi üst dozunda geçiş yaptım gaviscon double action. Pazartesi bi tatlı kaşığı aldım. Sabah kusması dışındaki şikayetim yok üç gündür. Normalde gavisconu bildiğin soda gibi dikliyordum. Kontrole gidince bi doktoruna sor.

Pazartesi nasipse gidiyorum pembe mi rengi? Sanki o bana demişti şimdilik ilk ayaktan başlayalım diye .... Arkadaşım Allah reflü hastalarına yardım etsin ne zormuş bildiğin yanıyorum

36 veya 37. haftada gel dedi cuma günü 35 oluyorum 2 hafta sonra çarşamba falan giderim yine 36nın içindeyken. Ya da cuma 37ye girdiğimde. Tabi dayanabilirsem

Kızlar ben şimdi 32.haftada gidecem sonra hangi haftalarda cagırılıyoruz. 38de sezeryanım olacak . O arada kaçkez gitmem lazım acaba şu pandemide neladar az gitsek okadar iyi ama son haftalarda önemli . Halen kararımı devlet mi özelmi veremedim . Şaka gibi. Ben cok kararsız bir insanım ya herşeyde böyle ((

Rabbim şifa versin ve bir an önce sağlıklarına kavuşsunlar. Annen nasıl oldu peki toparlayabildi mi?

Bu arada göbüşünüzde çatlaklar oluştu mu? Krem de kullanıyorum ama göbek deliğimin alt kısmında çatlaklar başladı
4. Aydan itibaren her gün Hindistan cevizi yağı ve bebek yağıyla masaj yapmama rağmen bugün farkettim ki çatlamalar başlamış minik minik sanırım genetik bi olay

Genelde 2-3 haftada bir cagiriyor bir sorun yoksa doktor zaten sana gittigindede soyler doktor. Devleti bende düşündüm nasilsa mecburi sezeryan diye ama hem pandemi.hastahanesi oldugundan hemde odalarin 2 kisi olmasindan mütevellit ozelde son kararımı kıldım Allah korusun bisey bulasirsa sonra pişman olurum diye kendim biraz kuruntu yaptım. Butcen el veriyorsa su donemde ozelde yapmani tavsiye ederim cnm.

Benim doktorum son muayenesine göre süreyi söyledi. 2 hafta ya da 20 gün sen durumuna göre karar ver dedi. Zaten acil bir durum olursa arayıp konuşabiliyoruz. Şükür ki olmadı.
Ben de yılbaşından sonraki hafta giderim gibi plan yaptım kendimce yani inşallah aksilik olmazsa

4. Aydan itibaren her gün Hindistan cevizi yağı ve bebek yağıyla masaj yapmama rağmen bugün farkettim ki çatlamalar başlamış minik minik sanırım genetik bi olay
Al benden de o kadar
genetik herkesin sonunu görünce tedbir için neler neler yapmadım ama sonra hiç sürmediğim yerlerde farkettim. Daha da dikkat ettim ki sabah çatlak kremi akşam yağlanıyorum bu sayede cildim hiç gerilmiyordu.
Ama ara ara kontrol ettiğimde derin ve kalın olmasa da yeni bir lokasyon (kalça bacak yanlar karın hatta alt bacağın dize yakın iç kısımları) çatlayınca artık boşverdim. Yine yapıyorum ama eskisi gibi özenli değil.
Bugün de karnımdakilerin göbek deliğime kadar yaklaştığını gördüm üzüldüm ama napıyım benlik değil

Kizlar ben kac gecedir uyuyamıyorum ciddi anlamda gun icinde rahatsiz oluyorum ama çoğunlukla hareket halindeyim o yüzden tam hissedemiyorum oturunca farkediyorum ama yatakda kasilmalarim oluyor ozellikle sol tarafa yatinca resmen ölüyorum ağrıdan cumartesi gunu muaynem var iple cekiyorum gerçekten gunde 2 tane magnezyumun iciyorum ama gene yok

3 gündür düzenli ölcuyorum şekerimi normal sınırın altında bir kere yüksek çıktı ondada ben farkında olmadan çok yemişim hemen yürüyüş yaptım 1 saate düştü. Pazartesi gideceğim o zamana kadar kilo alsin diye dua ediyorum

Sizinkiler mi tombiş benim oğlum mu zayıf 1700 gram dedi 1 hafta önce doğumda da Allah gönlüne göre versin inşallah zorunlu sezeryan olmazsın
Her bebek bir değil canım karşılaştırma. Hem o 1 haftada almıştır 200 300 amin cümleten. inşallah olmam bakalım kısmet

Benmde tam tersi devlet dediğim kadın doğum hastenesi ayrı bina yeni yapıldı tek kişişik odslsr cok temiz ve bitane bile vaka örneği yok. Herkes benm gibi.Özelde ise gelip test yapan var pozitif olan . .. özelin tek avantajı evime yakın yürüme mesafesi ve dr a alıştım gibi. 4 bin alıyorlar.. komşumuz hemşire o ısrarla devlette olmamın daha mantıklı oldgunu söylüyor

Evet sıra beklemek gerçekten bizi de bunaltıyor
Bende tavsye üzerine bu doktora başladım
Yoğun bakımını falanda hiç araştırmadım
İnşallah kazasız belasız doğururum

kızlar bir şey sorucam, son bir haftadır , kokulu akıntı mı desem bir tuhaflık var, geniital bölgeden gelen bir koku sizde de var mı ?
sanki hamilelik haftası ilerledikçe vucudum kendine has bir koku mu salgılıyor ne oluyor anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…