2021 Şubat Anneleri

Sen camlica erdememi gidiyosun cnm ?

Üzülme onun da çözümü var sonuçta. Sana sadece diyet vermişler ona rağmen düzelmediyse ilaç ya da insülin vereceklerdir ölçümlerine göre. Önemli olan bebeğinin ve senin sağlıklı olması. Doktorların daha sık kontrole çağırmaları kötü değil bilakis iyi hemen önlem alınabilsin. Ölçümlerin nasıl gidiyor?

Aynen tamda dedigin gibi İyi yapmışsın canim kendini iyi hissediyorsan dogum sonrasına ne kadar kalsa izin o kadar iyi

İlk muaynendi dimi cnm seninde nasil.memnun kaldinmi

Aynen tamda dedigin gibi İyi yapmışsın canim kendini iyi hissediyorsan dogum sonrasına ne kadar kalsa izin o kadar iyi
Kesinlikle haklısın
Azıcık da dinlenme olsun herşeyi bu süreçte hazırlıyoruz beklemeye başladığımızda artık son haftalarda oturup yatıp keyfini sürelim dimi

klbkbr ailen nasıl oldu? seyyav sen nasılsın, nasıl gidiyor çalışma, sancıların ne alemde? Birini bigün görmesem merak ediyorum artık...

Aynen canim konuşuyorlar da konuşuyorlar. Bu virusun tek guzel yani istemedigin insanlarla görüşmüyorsun oh mis☺

Dogru soyluyorsun canim biz de kiraciyiz maalesef her detayi dusunmek zorundayiz. Çok iyi yapmissin beende takmayacam vala☺

klbkbr ailen nasıl oldu? seyyav sen nasılsın, nasıl gidiyor çalışma, sancıların ne alemde? Birini bigün görmesem merak ediyorum artık...
Sağol cnm,çok düşüncelisin Böyle soruyorsunuz ilgileniyorsunuz ya çok kutlu oluyorum. Aylardır burda her şeyimizi paylaşıyoruz,ne güzel bir platform burasıda.
Dün annemde babamın yanına gitti kalmaya endişeli endişeli. Babam bir süre daha yatacakmış. Ne kadar belli değil. Babamı ayrı düşünüyorum ,annemi ayrı kendimi ayrı. ailemsiz Tek başıma doğum yapmayım Allahım tüm hastalara şifa versin,benim aileme de

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşaallah... İyi olsun da yatsın, sıkma canını. Güzel düşün, güzel olsun her şey...

Neyse canım sana cevap veremeyeceğim hayırli akşamlar

İlk muaynendi dimi cnm seninde nasil.memnun kaldinmi
Evet ilk muayenem Sağolsun ben birşey sormadan herşeyi anlattı. Bebeğimle bir güzel ilgilendi. Doğumu nasıl istediğimi sordu. Normal doğum deyince nasıl hazırlanmam gerektiğini tek tek anlattı. Olumsuz ne gibi durumlarla karşılaşabilirim onları söyledi. Kanama, kesilmeyen sancı vs. Bunların haricinde hiçbir şeyden korkma dedi. İlgisine bayıldım. Doğum gece gündüz haftaiçi haftasonu hiç farketmez beni çağırtırsın dedi. Ücret de almıyormuş. Nst ye gönderdi. Oda 2 kişilik olmasına ve bekleyen de olmasına rağmen tek alındım. Bunu da sevdim. Bi telefon vermedi kendiliğinden ama onu da ben istedim yazdı hemen

Kemik suyunu ne için yapıyorsunuz? Doğumla bağlantısını kuramadım. Ben doğuma kadar tüketmek için kayısı hoşafı yaptım. Bağırsaklarımı çalıştırsım diye. Doğum sonrası gaz çıkarmayı kolaylaştırsın diye tekrar yaparım. Bi de normal doğum olursa diye üzüm hoşafı yapacağım inşallah enerji versin diye.

Rabbim anne ve babacığınıza tez şifa versin inşallah Tek başına gerçekten zor ama iyi düşünün hala vakit var inşallah onlar da toparlar doğumunuza

Evet oraya gidiyorum ayşe hanıma

Anladım bende tulay hanima gidiyodum basta ama emekli olunca hastahanede icime sinen doktor bulamadim bide cok sira beklemek beni bunaltiyordu o yuzden çevre hastahanelere baktim onlardada ya numara vermiyodu doktorlar ya yogun bakimlari yetersizdi vs derken en son nuran hanimla tanıştık iste

Sezeryan olcak benim çabuk toparlanayim diye .bi de hazırda bulunsun çorbalara da katarim üzüm ben de atayım içlerine iyi ki hatırlattın

Memnun kalmana sevindim cnm. Ayriyeten mesai dışı doguma ücret almadan gelmesi de cok iyi baska hastahanede doktorlar malesef ekstra ücret aliyolar. Bu durumu ben sormamistim ama ani biseu oldugunda doktorumu doguma cagirmayi isterim bende gerçekten öyle aklinda ki tum sorulari sormadan herseye cevap veriyor sagolsun bir daha ne zaman cagirdi seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…