2021 Şubat Anneleri

Pazartesi hekimime söylemiştim yeni başlamıştı o zamanlar. Zaten rutin idrar tahliline bakıyorlar temiz çıktı belirti de yoktu. Nst ye rutin de bakalım demişti. Ama o çekilirken bebeğim de ben de az daha uyuyorduk hiç emare yoktu sancı 0

O zaman normaldir artık doğum yaklaştıkça bu kasilmalarda oluyor bol bol dinlen , uzan ben artik oğlumla bile yatarak oynuyorum

Kasıklarımda ağrıyla birlikte kasılmalar sık yaşıyorum ben de. Mutfakta ayak üstünde kalma sürem uzadığında,Sürekli Aynı pozisyonda oturduğumda oluyor. Bir şey için gerildiğimde bile yaşıyorum. Hemen uzanıyorum. Normal diye düşünüyorum.

Amin canım benim Allah razı olsun qy maşallah darısı babama inşallah

Öncelikle Allahım hepinizden razı olsun,tüm hastalara acil şifa versin
Amin inşallah o günleri görürüz bebişten bahsedince üzülüyorlar yanında olamadık,tek başına nasıl yapacaksın,aklımız sende.. anne baba yüreği iyiyim ben gayet enerjiğim her şeyimi yapıyorum diyorum mecbur
Bir sıkıntı olmazsa beklerim tabi cnm. Umarım oğlum da bekler dedesi hastaneden çıkmadan gelmez ama genelde 38+3 ,4 civarı alıyorlar ya bakalım bakalım. Dr beyciğimle hiç konuşmadık henüz. Yılbaşndan sonra gideceğim.
Heyt bee dede gibi dede
Rica ederim canım yaa destek dediğin ne ki buradaki kızlarla hepimizin amacı birbirimize destek olmak dert ortağı olmak aynı kaderi paylaşıyoruz
Evet cnm haklısın. Paylaşmak,empati kurmak, yardımcı olmak gerçekten çok güzel bir şey. inşallah bebişler doğduktan sonrada konuşmalarımız devam eder, Tecrübeler paylaşılır. Ocak anneleri patır patır doğuruyorlar Aralıkta. Bizlerde şubat anneleriyiz ama ocak doğuracağız galibaben zaten kesin de

Ya dimi bende bakıyorum Ocak annelerine hiç durmuyorlar. Bu gidişle biz de patır patır ocakta mı doğuracağız diyorum. Onlarda çok fazla isteğe bağlı sezeryan var biraz onun da etkisi var ama kimisi de sıkıntılı erken doğum yapmış inşallah bizimkiler erkendenden değil zamanında sağlıklı olsun.

Canım bende de vardı o akinti ve koku da affedersin bağdaş kurup oturunca geliyordu burnuma neredeyse.. koku çok kötü de değildi de bende son aylar akinti normal diye düşünmüştüm...ama geçen kontrole gittiğimde dr a söyledim alttan baktı ve mantar olmuşsun dedi bana. Fitil verdi 6 kapsü.. birde idrar tahlili.. onda da idrar yolunda enfeksiyon çıktı.. şimdi kapsül bitti monurol diye tek kullanimlik ilac a baslatti... ihmal etme bi dr una sor bence

Bence sadece ela daha güzel

Evet bende de çok oluyor özellikle son günlerde. Kaskatı oluyor karnım ve kalkamıyorum yerimden genellikle de eğilip kalkarken oluyor

Kızlar kan sulandirici iğneye devam eden var mibbi tek ben mi kaldım devam eden

Bişey sorcam kızlar ben yavaştan hastane çantasını hazırlamaya başladım da bebek için banyo havlusu ve şampuan koymaya gerek yok dimi? Hastanede vardır kullanırlar. Bir de kullan at alt değiştirme bezi var. Kaç tane koysam?

Ya ben bu sıralar can sıkıntısından ev işine sarmış durumdayım . Durmuyorum hiç. bugün süpürdüm sildim lavabolar bulaşıklar. Sonra yemek işi derken yerimden kalkamadım. Cok korktm . Bel bacak arası nasıl agrıdı ama. Bide böle durumlarda beyaz akıntı çok oluyor. Biraz yorulsam ayakta kalsam . Bu akıntı durmunu bende sorayım bir druma.

Acaba diyprum daha 6 hafta var ama hastane cantasını hazırlasam kıyafetler falan havasız kalır mı çok..

bugun bendeede var kasiklarimdan gobek deligi cevresine kadar uzanirken bile var yani

34 te hazır olmalı çanta ne olur ne olmaz. Ben bu hafta hazırlayacağım şekerden dolayı gelişim geriliği devam ederse erken olma durumu var malesef

Gerek yok şampuanla havluya. Bakım örtüsü 1 tane yeter ya, ihtiyaç bile oluşmayabilir.

Cesu38 N nazenin0123 demekki benzer hepimizde yavaş yavaş doğuma hazırlıklar başladı demekki

Ben çantamı hemen hemen hazırladım bez pamuk ıslak havlu vs gibi şeyler kaldı. Çünkü ne zaman geleceği belli değil ilk gebelik. Bir de son dk onun stresini çekmeyi sevmem.

Haftasonu gezmelerine bavul hazırlamayı da çok severim eskiden 2 haftada bir yapardım ahh ahh korona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…