Pazartesi hekimime söylemiştim yeni başlamıştı o zamanlar. Zaten rutin idrar tahliline bakıyorlar temiz çıktı belirti de yoktu. Nst ye rutin de bakalım demişti. Ama o çekilirken bebeğim de ben de az daha uyuyorduk hiç emare yoktu sancı 0Hemde nasıl oluyor canım son 2 haftadır en ufak ters bir hareketimde, az su ictigimde , kendimi yordugumda kasım kasım kasiliyorum , yürüyemiyorum bile. Genelde uzanınca geçiyor seninde öyleyse normal olabilir ama uzanınca geçmeyen ve ritmik düzenli olanlarda doktora danışmakta fayfa var . Bide idrar yolu enfeksiyonun varsa o da kasilma yapabilir yakın zamanda tahlil verdin mi yada belirtin var mi ?
O zaman normaldir artık doğum yaklaştıkça bu kasilmalarda oluyorPazartesi hekimime söylemiştim yeni başlamıştı o zamanlar. Zaten rutin idrar tahliline bakıyorlar temiz çıktı belirti de yoktu. Nst ye rutin de bakalım demişti. Ama o çekilirken bebeğim de ben de az daha uyuyorduk hiç emare yoktu sancı 0
Kasıklarımda ağrıyla birlikte kasılmalar sık yaşıyorum ben de. Mutfakta ayak üstünde kalma sürem uzadığında,Sürekli Aynı pozisyonda oturduğumda oluyor. Bir şey için gerildiğimde bile yaşıyorum. Hemen uzanıyorum. Normal diye düşünüyorum.Anneler sorum olacakson birkaç gündür ara ara özellikle akşamları karnımın alt böylesi kasılıyor ve hemen de geçmiyor. Kasılı haldeyken hareket etmek güçleşiyor. Ritmik değil ve yorgunlukla alakalı da değil çünkü yormuyorum kendimi ve genelde dinlenme halindeyken yaşıyorum.
Şu Braxton Hicks dedikleri kasılmalardan sanırım ama önceden ağrı olmuyordu şimdi şiddetli ve ağrı oluyor. Sizlerde de benzer durumlar var mı?
Amin canım benimklbkbr Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Bizim de 83-84 yaşlarında dedemiz ve babaannemiz atlattı hastalığı üstelik lösemi hastasıydı kalp tansiyon şeker hepsi vardı grip gibi atlattılar şükürler olsun. Hayırla şifa bulsun inşallah sizin babanız da..
Öncelikle Allahım hepinizden razı olsun,tüm hastalara acil şifa versinAnladım canım hayırlısı olsun sezaryan da yapsan bence ilk doğumun yine 39 a kadar bekle bebekler içerde ne kadar dursa kardır. Rabbim annecigine ve babacıgına şifa versin inşallah hamilelerin duası makbul olurmuş hepimiz dua ettik Allahım kabul etsin torunlarını sağlıcakla sevsinler , sende kendini üzme olumlu düşün bhep dua et onlara da moral ver bebisini anlat
Evet cnm haklısın. Paylaşmak,empati kurmak, yardımcı olmak gerçekten çok güzel bir şey.Heyt bee dede gibi dede
Rica ederim canım yaa destek dediğin ne ki buradaki kızlarla hepimizin amacı birbirimize destek olmak dert ortağı olmakaynı kaderi paylaşıyoruz
Ya dimi bende bakıyorum Ocak annelerine hiç durmuyorlar. Bu gidişle biz de patır patır ocakta mı doğuracağız diyorum. Onlarda çok fazla isteğe bağlı sezeryan var biraz onun da etkisi var ama kimisi de sıkıntılı erken doğum yapmış inşallah bizimkiler erkendenden değil zamanında sağlıklı olsun.Amin canım benimAllah razı olsun qy maşallah darısı babama inşallah
Öncelikle Allahım hepinizden razı olsun,tüm hastalara acil şifa versin
Amin inşallah o günleri görürüzbebişten bahsedince üzülüyorlar yanında olamadık,tek başına nasıl yapacaksın,aklımız sende.. anne baba yüreği iyiyim ben gayet enerjiğim her şeyimi yapıyorum diyorum mecbur
Bir sıkıntı olmazsa beklerim tabi cnm. Umarım oğlum da bekler dedesi hastaneden çıkmadan gelmezama genelde 38+3 ,4 civarı alıyorlar ya bakalım bakalım. Dr beyciğimle hiç konuşmadık henüz. Yılbaşndan sonra gideceğim.
Evet cnm haklısın. Paylaşmak,empati kurmak, yardımcı olmak gerçekten çok güzel bir şey.inşallah bebişler doğduktan sonrada konuşmalarımız devam eder, Tecrübeler paylaşılır. Ocak anneleri patır patır doğuruyorlar Aralıkta. Bizlerde şubat anneleriyiz ama ocak doğuracağız galiba ben zaten kesin de
Canım bende de vardı o akinti ve koku da affedersin bağdaş kurup oturunca geliyordu burnuma neredeyse.. koku çok kötü de değildi de bende son aylar akinti normal diye düşünmüştüm...ama geçen kontrole gittiğimde dr a söyledim alttan baktı ve mantar olmuşsun dedi bana. Fitil verdi 6 kapsü.. birde idrar tahlili.. onda da idrar yolunda enfeksiyon çıktı.. şimdi kapsül bitti monurol diye tek kullanimlik ilac a baslatti... ihmal etme bi dr una sor bencekızlar bir şey sorucam, son bir haftadır , kokulu akıntı mı desem bir tuhaflık var, geniital bölgeden gelen bir kokusizde de var mı ?
sanki hamilelik haftası ilerledikçe vucudum kendine has bir koku mu salgılıyor ne oluyor anlamadım.
Bence sadece ela daha güzelKızlar kızımın ismini Ela olarak düşünüyoruz, sonra Deren Ela ismini de birbirine yakıştırdık normalde karşıyım iki isme ama eşim de böyle olsun istiyor sizce hangisi olmalı kısa ve net olan Ela mı yoksa Deren Ela mı
Evet bende de çok oluyor özellikle son günlerde. Kaskatı oluyor karnım ve kalkamıyorum yerimden genellikle de eğilip kalkarken oluyorAnneler sorum olacakson birkaç gündür ara ara özellikle akşamları karnımın alt böylesi kasılıyor ve hemen de geçmiyor. Kasılı haldeyken hareket etmek güçleşiyor. Ritmik değil ve yorgunlukla alakalı da değil çünkü yormuyorum kendimi ve genelde dinlenme halindeyken yaşıyorum.
Şu Braxton Hicks dedikleri kasılmalardan sanırım ama önceden ağrı olmuyordu şimdi şiddetli ve ağrı oluyor. Sizlerde de benzer durumlar var mı?
İndirdim o kriterde randevu bulunmamaktadr dio. Bende talep gönderdim bakayım mesaj atacaklar mı ?Mhrs uygulamasini indir cnm ordan daha rahat randevu bulunuyor 182 yi aramaktansa
Canim senin Sezeryan mi olacaktı günümüz ayniEvet bende de çok oluyor özellikle son günlerde. Kaskatı oluyor karnım ve kalkamıyorum yerimden genellikle de eğilip kalkarken oluyor
bugun bendeede var kasiklarimdan gobek deligi cevresine kadar uzanirken bile var yaniAnneler sorum olacakson birkaç gündür ara ara özellikle akşamları karnımın alt böylesi kasılıyor ve hemen de geçmiyor. Kasılı haldeyken hareket etmek güçleşiyor. Ritmik değil ve yorgunlukla alakalı da değil çünkü yormuyorum kendimi ve genelde dinlenme halindeyken yaşıyorum.
Gerek yok şampuanla havluya. Bakım örtüsü 1 tane yeter ya, ihtiyaç bile oluşmayabilir.Bişey sorcam kızlar ben yavaştan hastane çantasını hazırlamaya başladım da bebek için banyo havlusu ve şampuan koymaya gerek yok dimi? Hastanede vardır kullanırlar. Bir de kullan at alt değiştirme bezi var. Kaç tane koysam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?