2021 Şubat Anneleri

4te

İlk bebekte kim ne derse desin o moda giremiyorlar eliyle bile tuttuğunda yapmacık gelirdi. Ama kucağına aldığında ağlamıştı.... Görmeden babalık kavramı oluşmuyor maalesef.
inşallah doğduktan sonra düzelir :)
evet enfeksionlardan koruyan bir salgı. bebekleri silmek yeterli yıkamaya gerek yok ilk günler

geçen kuzenimle konuştum 34te sancısı gelmiş doğurmuş. ben 39larda falan olur diye ağırdan alıyordum ama belli olmuyor çantayı hazırlamak lazım yavaştan

Yok canım belli değil henüz, hem erken değil mi doğum şekline karar vermek için doktor mu söylüyor
Senin ilk mi canım benim ikinci sezeryan olduğu için 38. Haftada alıyorlar Ocak sonu Şubat başına denk geliyor..senin ilk işe 40 a kadar bekler o zmn

bebekler 15-20 gün yıkanmazlar göbekleri düşmeden yani alt değiştirmede en fazla 2 yeter zaten hemen kirlenmiyor.
Canım.biz de öyle sanıyorduk ilk bebekte göbek düşmesini beklemistik 10.gün kadar. Ama gerek.yokmus göbek bağı iyice kurulanırsa mikrop kapma sorunu olmuyor. Bebek yıkanınca rahatlıyor çünkü üzerindeki verniks tabakası faydalı ama bir kaç gün sonra gözeneklerini kapatıyor. Yine de doktorunuza sorarsınız tabii

Senin ilk mi canım benim ikinci sezeryan olduğu için 38. Haftada alıyorlar Ocak sonu Şubat başına denk geliyor..senin ilk işe 40 a kadar bekler o zmn
Benim de 2. sezaryen olacak sanirim 38+...günlerde alacaklar. Doktorum ocak son hafta dedi 25 ocak haftasına. Eğer bebek iri olursa önce de alabiliriz dedi. Ben son haftası 26 ya da 28 ocak istiyorum.

D vitamini için öğlenleri karnımı açıp gunesleniyorum balkonda. Malum bu yaz doğru dürüst tatil yapamadık. Benim bulunduğum şehir henüz pek soğumadı. Evden çıkıp haftada 4 gün falan yürüyüş yapıyorum bi de kizim.var evde onu da yürütmem gerekiyor çünkü çocuk tüm gün evde uzaktan eğitim görüyor. Ben de evde hareketliyim devamlı bir iş yaratıyorum kendime. Ayakta olmayı seviyorum otururken biraz rahatsiz oluyorum. Ben de gebelikten önce 6 kg vermistim. Şimdi ise 12 kg aldım. Bari son ay fazla kilo almasam. Benim esim hep giriyor muayeneye ama o da daha karnıma dokunup bebekle konuşma işine pek giremedi. Bi tuhaf oluyormuş dokununca:) Ilk çocukta şarkı yazip beste bile yapmıştı halbuki...Kızım ise gelip karnıma dokunup konuşuyor sesine alıştırıyor şimdiden. Allah çocuklarımızın güzel günlerini mutluluklarını göstersin hepimize

Ikimizin de günleri yakınmış canım benim 2. sezaryen olacak hayırlısıyla. Daha çantaya koymadım ben de, yıkandı ütülendi. Sana tarih verdi mi dr? Bana 26 ocak dedi şimdilik. Bundan 1 hafta önce gitmiştim kontrole, 5 ocak da bundan sonraki kontrol tarihim.

geçen kuzenimle konuştum 34te sancısı gelmiş doğurmuş. ben 39larda falan olur diye ağırdan alıyordum ama belli olmuyor çantayı hazırlamak lazım yavaştan
Ben de dün instagramda bir kadın doğum doktorunun postunun altındaki yorumları okuyunca panikledim. 34,35,36 haftada doğum yaptım diyen o kadar kişi vardı ki. Haftasını tamamlayan neredeyse yoktu.

Kizlar akşamdan beri alt karnında yanma,batma vardı. Doktora sordum doğuma benzemiyor bebek pozisyon değişmiş olma ihtimali çok yüksek bol bol 2lt'den fazla su iç pazrts gel bakalım dedi....

Normal doğum bekliyorum bi aksilik çıkmazsa o yüzden tarih belli değil. 9 Aralık’ta kontrolde erken doğum belirtisi yoktu.ama kendimi diğer hamileliklerimle kıyasladığımda bunda şikayetim daha çok 40 I tamamlamayacak gibi hissediyorum. Seninle ben şubata kalmayız zaten :)

Kizlar akşamdan beri alt karnında yanma,batma vardı. Doktora sordum doğuma benzemiyor bebek pozisyon değişmiş olma ihtimali çok yüksek bol bol 2lt'den fazla su iç pazrts gel bakalım dedi....
Baskıdan dolayı batma olabilir ama yanma olur mu bilmiyorum canım. Endişe etme sancın yok sanırım belinde kuyruk sokumunda felan.

Baskıdan dolayı batma olabilir ama yanma olur mu bilmiyorum canım. Endişe etme sancın yok sanırım belinde kuyruk sokumunda felan.
Yok belde bir şey yok ...acıyı tarif edemiyorum batma gibi yani idrar yaparken asla yanma yok ...

İndirdim o kriterde randevu bulunmamaktadr dio. Bende talep gönderdim bakayım mesaj atacaklar mı ?

Saat 16:00 dan sonfa randevular yenileniyor canim o saatlerde bakmaya çalış he bide insanlar gece 12 den sonra bir sonraki gunun randevularını iptal ediyolar ben genelde hep gece 1-2 gibi bakip buluyorum hemen sonraki gune gidiyorum normalde talep edince msj atiyolardi ama son zamanlarda msj atmayi biraktilar genede talep biraktigin iyi olmus belki atarlae

Canım selam, benim de detaylıda bir tarafta hafif direnç tespit etti doktorum, coraspin başladık, bu süreçte senin önereceğin, beslenmeye ve harekete dair de olabilir, bir şeyler varsa faydalanmak isterim, sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı

Şu dönem ağrılar bizi bayağı zorlayacak sanırım. Tüm gece en uzun uykum 15 dk sürdü. Sağ kalçamdan aşağı doğru deli bir ağrı ve nefes aldıkça yanma hissim vardı. Yattıkça arttı. Biraz masaj ve yürümek yanma hissini azalttı ama ağrı hiç kesilmedi. Sabahı zor ettim. Öğleye doğru anca hafifledi Çok geçmiş olsun size de. Geçmiştir inşallah ağrınız.

Benim de 2. sezaryen olacak sanirim 38+...günlerde alacaklar. Doktorum ocak son hafta dedi 25 ocak haftasına. Eğer bebek iri olursa önce de alabiliriz dedi. Ben son haftası 26 ya da 28 ocak istiyorum.
İyi canim aramızda on gün falan var suyumuz falan erken gelmezse bekler doktor ama doğum isi belli olmaz

Aynen biz şubata kalmayiz. Benim sat 1 mayıs ama yumurtlama tarihime göre 12 mayıs 'ta hamile kaldım herhalde. Benim sezaryen olucak mecbur. Ilki sezaryen olmuştu 39+2 de.

Ben de dün instagramda bir kadın doğum doktorunun postunun altındaki yorumları okuyunca panikledim. 34,35,36 haftada doğum yaptım diyen o kadar kişi vardı ki. Haftasını tamamlayan neredeyse yoktu.
37 bitsin en azından ama bizimkilerde çünkü bebek asıl 34-37. haftalarda kilosunu ve ciğer gelişimini tamamlıyor sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…