2021 Şubat Anneleri

Tromboz hemoroid, ağrı çok olur. Bence bi genel cerraha gözlük... Yıllar önce başıma geldi. Kanaması dışında seni rahatlatabilecek bir şey maalesef yok. Onu da cerrah halleder... Hemoroid ishalken de oluşabilir bir de bebek aşağıya şu an baskı yapıyor onun etkisi olabilir.

İnşallah ya hayır sezeryan olup tansiyon düşüklüğü nedeniyle o anları kaçırırım diye de korkuyorum
Ben tatlıyla kafayı bozdum umarım şekerim uçmamıştır. Nutellanın biri gidiyor biri geliyor
Benimki kontrollere geliyor da beni delirtiyor doktora soracağım sorular varken boş boş dorular sorup beni delirtiyor. genelde doğumlar hangi türlü oluyor ,yok fotoğrafçı sokabiliyor muyuz diyor. Ama Allah var usg'nin her saniyesini videosunu çekiyor ve gün içinde bana açtım oğlumun videolarını izledim deyip duruyor. Ama karnıma gelince
Ev işinde de aynı uyduruk bir iş yapıyor 5 saat konuşuyor. Yeni bir şey düşmüş üstünden geçip gider görmedin mi yok düzelt yok 3 kez söylüyorum anca. Deliriyorum bazen hormonlarda sağolsun
Sol ayağıma basamıyorum resmen. Sola yatmak iyi dye ağrıyan ayağımın üstüne yatmak tam bir eziyet. Sona iyice kendini gösterdi hamilelik benceuyku da yok zaten
Benimde öyle sıkışıyor diye üzülüyorum umarım değildir. Ama resmen sırtını sağa ayaklarını sola dayayıp geriliyor

Bu konuda hiç bilgim yok ki keşke yardımcı olabilsem

Ben de benzer problem yaşıyorum ama sağa dönünce bir zamandan sonra sağda da aynı olay oluyor. Kafa çatı bölgesinde vücudunun geri kalanı yer çekimine göre salınıyor

Tüm Emzirme dönemi mi aynı yani 2 sene emzirsem metabolizma yakıyo mu, ben de elektronik mühendisiyim 1,5 sene oldu calışmıyorum Bi daha ne zaman çalışırım Allah bilir
Ben ilk 6 ay diye düşünüyorum çünkü sonra ek gıdaya geçiyor emme miktarı azalıyordur herhalde ama tam da bilmiyorum. Fakültedaşız yani

Sol tarafıma yatamıyorum bende hep sağ tarafa çatı bölgemde ağrı karnımda sertlik kasılma uyuyamama bende de var birde nefes nefese kalma zor nefes aldığımı hissediyorum uyuyamıyorum Magnezyum içince daha çok lavaboya çıkarıyor hissindeyim gece 3 kere kalkanlar iyiymiş yani

Ya diyorum patlarsam mi diye.. o derece acım var yani...

Ay evet ya oğlumu eve birakip gidecegim aklima geldikce gozlerim doluyor ogun düşünemiyorum bide aşırı düşkün kimsedede durmaz zaten su korona zamani herkese yabani oldular dogumdan sonra bebekle birlikte görmek isteyecegim tek insan oglum olur sanirim

Avicenna ya giden arkadaşlar bir sorum olucak %75 genel anestezi dusunmeme rağmen belki epidural olurum diyede düşüncem var her neyse eger epidural olursa ten tene temasta bebekle bir kac kare fotoğraf olsun isterim acaba ameliyathanede cekiyorlarmi telefonumuzu versek ? Yada fotoğrafçisi felanmi var hastahanenin bilgisi olan soran duyan bile varmi

Doktor biraz zayif
Bol kalorili beslen
Bol meyve ye ssnaa herssy serbest dedi
Cunku midemden dolayi 2 hafta oncesne kadar yiyememeye ve kusmaya devM ettim daha yeni yeni yiyorm

Eklentiler

• 20201225_175131.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 77
  • 20201225_174812.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 75
  • 20201225_174807.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 74

Insallah gonlne gore.olur da temz. Temz kullanrsn

Canim ameliyata kmse alinmiyo die bliyorm
Hastananenin fotografcisi yok
Babalari bile doguma almiyolar

Acaba hasteneye alırlar mı cocuklarımızı bebeği görmelerine müsade ederler mi hiç bilmiyorum. Kontrollerimde bir danışayım . Aslında beni öyle görmesini istemem ama kardeşini karşılamasınıda isterim . Benimki de cok düşkün bes yasında ama kucagımdan inmiyor. Cok üzülüyorum en önemli dönemini anaokula hic gidemeden ilkokula baslayacak. Ben ilkokul öğretmeniyim ve anaokula gitmeyen öğrenci malesef cokbelli oluyor. Hayırlısı artık. Ben bir an önce sezeryan olayım ve o ilk on gün atlatılsın istiyorum. Sonrası Allah Kerim .öyle bir içgüdü ki İlkkez anne olacaklar bile hep anneymş gibi nasıl da iyi anne olacak.

O zaman telefonumuzu versek bence 1-2 foto çekerler bunu sorayim bi ben yok fotografcisi varsa o ceksin dicektim yoksada rica edersek belki çekerler
Ben gecen ayki kontrolde sordum dr un asistanı ben dogumuna girmeye çalışırım çekerim dedi. Rica edersen önceden özel hasteneyse cekerler. Ama devlette kimse ugrasır mı bilmiyorum. İyi birine denk gelinecek ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…