2021 Şubat Anneleri

Kızlar iyi geceler ya benim bi sorum olacak... Ya bende hemoroid oluşmuştu ama bir-kac gündür çok rahattım sönmüş ve hic yokmuş gibiydi seviniyordum... ama bugün nedense birden bire kocaman oluverdi hic buyumedigi dereceye ulaştı ağrıdan kıvranıyorum... sıcak suya da oturdum yağlar kremler de sürdüm ama hala geçmedi gittikçe büyüyor ilginç bir şekilde...kabızlık da yok halbuki... ne yapayım bilemedim çok zordayım bana yardımcı olabilecek var mı? Ne rahatlatır beni yaa.. birde birkaç gündür yeni takviye ilaç a başlattı dr o mu yaptı.. ilaç b12 plus
Tromboz hemoroid, ağrı çok olur. Bence bi genel cerraha gözlük... Yıllar önce başıma geldi. Kanaması dışında seni rahatlatabilecek bir şey maalesef yok. Onu da cerrah halleder... Hemoroid ishalken de oluşabilir bir de bebek aşağıya şu an baskı yapıyor onun etkisi olabilir.

Öncesinde 10/6 seyrediyordu benim hamilelik boyunca tuza aşırı düşkünlüğüm oldu benim oda cıkartmış olabilir diye düşünüyorum.
Sizin de daha da düşmesi kötü olmuş ama sezeryan sırasında öncesnde ölçüp ilgilenirler bence.
İnşallah ya🤲 hayır sezeryan olup tansiyon düşüklüğü nedeniyle o anları kaçırırım diye de korkuyorum 😒
Ben tatlıyla kafayı bozdum umarım şekerim uçmamıştır. Nutellanın biri gidiyor biri geliyor 😱🤪
Benim eşim de babalığı pek beceremedi, hamileyim hiç alttan almadı. Gelip bebeği sever karnımı öper o kadar babalığı, ev işlerine yardım ediyor sayılır ama çoğu iş bende ve evden çalışıyor borsacı ama 5. Aydan beri kontrollere gelmedi hafta içi gittiğim için, borsa çok hareketliymiş. Yani ben gel dersem hafta sonu randevu alırsam gelir ama kendi merak etmiyor illa kızımı görcem demiyor. Çok doluyum valla durup durup ağlayasım var bunu niye baba yaptım diye. Ev işlerini de yapsa vır vır konusuyo, bunun çenesini dinliceğime kendim yaparım diyorum
Benimki kontrollere geliyor da beni delirtiyor doktora soracağım sorular varken boş boş dorular sorup beni delirtiyor. genelde doğumlar hangi türlü oluyor ,yok fotoğrafçı sokabiliyor muyuz diyor.😡 Ama Allah var usg'nin her saniyesini videosunu çekiyor ve gün içinde bana açtım oğlumun videolarını izledim deyip duruyor. 🥰Ama karnıma gelince 🙄
Ev işinde de aynı uyduruk bir iş yapıyor 5 saat konuşuyor. Yeni bir şey düşmüş üstünden geçip gider görmedin mi yok düzelt yok 3 kez söylüyorum anca. Deliriyorum bazen hormonlarda sağolsun🙈🙄
Gece bekçileri analar hayırlı geceler 🤗

Bugün nerdeyse gün boyu kasılma denen şeyi yaşadım sanırım
Sanki bebeğim bi yerde toplanıyor gibi aniden bi sıkılaşma sık sık hissettim bunu
Bide olmazsa olmazım gaz sancılarım
Hala karnımda sancı var

Sizler nasılsınız
Sol ayağıma basamıyorum resmen. Sola yatmak iyi dye ağrıyan ayağımın üstüne yatmak tam bir eziyet. 😭😭 Sona iyice kendini gösterdi hamilelik bence🙄uyku da yok zaten😒
Tecrübeli anneler bir şey soracağım.
Ben sola yatmak iyidir diye hep sola yatmaya çalışıyorum ama bebeğim hep sola dönünce ayaklarıyla itekliyor,vuruyor,bazen hızlı hızlı da yapıyor.
Acaba rahatsız mı oluyor çok endişe ediyorum 😓
Benimde öyle 😱 sıkışıyor diye üzülüyorum umarım değildir. Ama resmen sırtını sağa ayaklarını sola dayayıp geriliyor

Kızlar iyi geceler ya benim bi sorum olacak... Ya bende hemoroid oluşmuştu ama bir-kac gündür çok rahattım sönmüş ve hic yokmuş gibiydi seviniyordum... ama bugün nedense birden bire kocaman oluverdi hic buyumedigi dereceye ulaştı ağrıdan kıvranıyorum... sıcak suya da oturdum yağlar kremler de sürdüm ama hala geçmedi gittikçe büyüyor ilginç bir şekilde...kabızlık da yok halbuki... ne yapayım bilemedim çok zordayım bana yardımcı olabilecek var mı? Ne rahatlatır beni yaa.. birde birkaç gündür yeni takviye ilaç a başlattı dr o mu yaptı.. ilaç b12 plus
Bu konuda hiç bilgim yok ki keşke yardımcı olabilsem 🙁

Tecrübeli anneler bir şey soracağım.
Ben sola yatmak iyidir diye hep sola yatmaya çalışıyorum ama bebeğim hep sola dönünce ayaklarıyla itekliyor,vuruyor,bazen hızlı hızlı da yapıyor.
Acaba rahatsız mı oluyor çok endişe ediyorum 😓
Ben de benzer problem yaşıyorum ama sağa dönünce bir zamandan sonra sağda da aynı olay oluyor. Kafa çatı bölgesinde vücudunun geri kalanı yer çekimine göre salınıyor 😅

Tüm Emzirme dönemi mi aynı yani 2 sene emzirsem metabolizma yakıyo mu, ben de elektronik mühendisiyim 1,5 sene oldu calışmıyorum Bi daha ne zaman çalışırım Allah bilir
Ben ilk 6 ay diye düşünüyorum çünkü sonra ek gıdaya geçiyor emme miktarı azalıyordur herhalde ama tam da bilmiyorum. Fakültedaşız yani 🥰

Sol tarafıma yatamıyorum bende hep sağ tarafa çatı bölgemde ağrı karnımda sertlik kasılma uyuyamama bende de var birde nefes nefese kalma zor nefes aldığımı hissediyorum uyuyamıyorum Magnezyum içince daha çok lavaboya çıkarıyor hissindeyim gece 3 kere kalkanlar iyiymiş yani

Tromboz hemoroid, ağrı çok olur. Bence bi genel cerraha gözlük... Yıllar önce başıma geldi. Kanaması dışında seni rahatlatabilecek bir şey maalesef yok. Onu da cerrah halleder... Hemoroid ishalken de oluşabilir bir de bebek aşağıya şu an baskı yapıyor onun etkisi olabilir.
Ya diyorum patlarsam mi diye.. o derece acım var yani... 😫😫😫

Yalnız gece uyumadıgımız yada uyuyamadığımız diyeyim nasılda belli takır takır yazılıyor :)) gece gec uyumalar sabah erken uyanmalar yatakta dönmeler, gaz sancıları. Ay korona davasndan eşim işe gidio die ayrı yatıoz iyiki ayrıyız bu gaz yüzünden çatlardım ben tutsaydım yanında 😂😂 hicbirimiz yalnız değiliz hepimizn sıkıntısı aynı ama sonu cokgüzel bir sıkıntı. Bugüne şükür diyelim. Sonu güzel bitsin yeterki. Benm de ikinci olmasına ragmen heyecanlıyım korkuyom biyandan geri sayım başladı gibi , ilkine bişey bilmeden gidionda ikincide bi cocuk daha beklıyosa evde buruksun gibi.. eksikler ne onu düşünüyorum..

Ay evet ya oğlumu eve birakip gidecegim aklima geldikce gozlerim doluyor ogun düşünemiyorum bide aşırı düşkün kimsedede durmaz zaten su korona zamani herkese yabani oldular dogumdan sonra bebekle birlikte görmek isteyecegim tek insan oglum olur sanirim 😢

Avicenna ya giden arkadaşlar bir sorum olucak 😃 %75 genel anestezi dusunmeme rağmen belki epidural olurum diyede düşüncem var her neyse eger epidural olursa ten tene temasta bebekle bir kac kare fotoğraf olsun isterim acaba ameliyathanede cekiyorlarmi telefonumuzu versek ? Yada fotoğrafçisi felanmi var hastahanenin bilgisi olan soran duyan bile varmi ☺️😅

İnşallah da, bu kilo olayına bu kadar fazla üzülme. Kof kilo alsın dersen bol bol meyve ye ama gerek yok🙏 şu an söylediğin kiloyla 2500 den aşağı doğmaz bebeğin... Kuzenimin de arkadaşımın da kızları 2750 doğdu, amanın topitik ikisi de şu an🤣

Doktor biraz zayif
Bol kalorili beslen
Bol meyve ye ssnaa herssy serbest dedi
Cunku midemden dolayi 2 hafta oncesne kadar yiyememeye ve kusmaya devM ettim daha yeni yeni yiyorm

Eklentiler

• 20201225_175131.webp
    20201225_175131.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 77
  • 20201225_174812.webp
    20201225_174812.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 75
  • 20201225_174807.webp
    20201225_174807.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 74
Ben değildim ama hatırlıyorum bu konunun geçtiğini. Güle güle güzel gunlerde kullanin... Ya bende de 2 tane araba var biri graco biri de mac laren baston tipi. Eşim arka balkona kaldırırken ne kutuya koymuş ne de üzerini kapatmış bir baktım ki toz içinde. Zaten 7 yıl önce almıştık. Valla moralim bozuldu kim temizleyecek şimdi. Tekstil kısmı çıkarılıp yıkanabiliyor bakalım napıcaz...

Insallah gonlne gore.olur da temz. Temz kullanrsn

Avicenna ya giden arkadaşlar bir sorum olucak 😃 %75 genel anestezi dusunmeme rağmen belki epidural olurum diyede düşüncem var her neyse eger epidural olursa ten tene temasta bebekle bir kac kare fotoğraf olsun isterim acaba ameliyathanede cekiyorlarmi telefonumuzu versek ? Yada fotoğrafçisi felanmi var hastahanenin bilgisi olan soran duyan bile varmi ☺️😅

Canim ameliyata kmse alinmiyo die bliyorm
Hastananenin fotografcisi yok
Babalari bile doguma almiyolar

Ay evet ya oğlumu eve birakip gidecegim aklima geldikce gozlerim doluyor ogun düşünemiyorum bide aşırı düşkün kimsedede durmaz zaten su korona zamani herkese yabani oldular dogumdan sonra bebekle birlikte görmek isteyecegim tek insan oglum olur sanirim 😢
Acaba hasteneye alırlar mı cocuklarımızı bebeği görmelerine müsade ederler mi hiç bilmiyorum. Kontrollerimde bir danışayım . Aslında beni öyle görmesini istemem ama kardeşini karşılamasınıda isterim . Benimki de cok düşkün bes yasında ama kucagımdan inmiyor. Cok üzülüyorum en önemli dönemini anaokula hic gidemeden ilkokula baslayacak. Ben ilkokul öğretmeniyim ve anaokula gitmeyen öğrenci malesef cokbelli oluyor. Hayırlısı artık. Ben bir an önce sezeryan olayım ve o ilk on gün atlatılsın istiyorum. Sonrası Allah Kerim .öyle bir içgüdü ki İlkkez anne olacaklar bile hep anneymş gibi nasıl da iyi anne olacak.

O zaman telefonumuzu versek bence 1-2 foto çekerler bunu sorayim bi ben 😅 yok fotografcisi varsa o ceksin dicektim yoksada rica edersek belki çekerler
Ben gecen ayki kontrolde sordum dr un asistanı ben dogumuna girmeye çalışırım çekerim dedi. Rica edersen önceden özel hasteneyse cekerler. Ama devlette kimse ugrasır mı bilmiyorum. İyi birine denk gelinecek ancak.

Back
X