2021 Şubat Anneleri

26.haftada basladi oglumda ama bence daha once basladi muhtemeln doktorum farketmedi çünkü devlete muayneye gittigimde 26 da direk hastahaneye yatırdılar ciddi azalma oldugu icin 2 aya yakin hastahane de yattim serum takviyesi vs aldim benim net 3 hafta geriydi oğlum yani ortalamada 30 hafta olarak doğdu 33 haftalikken. 24 ten bu haftalara gelmissin sende cok iyi insallah bi bu kadar durur icerde insallah en azidnan 34-35 li haftaları gorursek cok iyi olur yogun bakim riski en aza iniyor o zaman. En son ne zaman gittin muayneye cnm kac kiloydu

Kızlar tüm içorganlarıma aşırı baskı hissediyorum. Kasığımda değil ama dedipğm gibi içorganlarımın hepsini sanki böyle eziyorlar gibi. Kalbim bile sıkışıyor zor nefes alıyor gibiyim.
Doğum kasılması değildir değil mi?
Acile gidecektim ama bizim hastanenin acilinden covidlileri almaya başladılar o yüzden vazgeçtim. Dr 'uma yazdım ama cvp vermedi

Bende romatizma var geceleri wc kalkamıyorum kitleniyorum magnezyum bana mısın demedi, doktoruna tekrar sor istersen en iyi takibi doktorun bilir

Selam arkadaşlar bu hamilelik takvimi nasıl aktif oluyor acaba yaptım ama kontrol edemiyorum

Bende romatizma var geceleri wc kalkamıyorum kitleniyorum magnezyum bana mısın demedi, doktoruna tekrar sor istersen en iyi takibi doktorun bilir
Naptın pazartesi ramotolojiye gidicektin. Magnezyum bana da zerre fayda etmedi... Alsam da almasam da aynı.

Anlattığın durumun ciddiyetini bilmiyorum ama doğum kasılması değildir. Beline kuyruk sokumuna büyük etki ediyor doğum sancıları. Devam ediyor mu?

Anlattığın durumun ciddiyetini bilmiyorum ama doğum kasılması değildir. Beline kuyruk sokumuna büyük etki ediyor doğum sancıları. Devam ediyor mu?
Yok belimde kuyruk sokumumda hiçbir ağrı. Sürekli geğiriyoruö ve hiç rahatlamıyorım.dediğim gibi tüm organlarımı elleriyle eziyorlar sanki. Biraz hafifledi ama hiç bu kdr sıkıştrmamştı. Parol içtim,rennie şurup içtim

Merhaba arkadaşlar. Bugün doktora gittim bebeğim 1900 gr 40cm dedi doktor. Suyu gelişimi falan iyiymis. Sezeryan olacağım için 19 şubat gibi doğuma aliriz dedi. Sizce normal mi ? Mide ağrım için surup ve hap verdi ayrica doğum sonrasina önlem diyerek kan ilaci verdi.(hap olanindan) Ilk dogumumda kullanmamistim. Sindirim problemim var zaten kullanan arkadaşlar rahatsız oldugunuz bir durum var mi?

Ben de ayni durumdayim. Uyku yok uzanmak yok oturmak yok. Ne pozisyonda duracagimi sasirdim. Kaburgalarim eziliyor sanki. Az kaldi insallah gececek hepsi. Bebisleri kucagimiza alinca unutacagiz hepsini.

Dogum kasilmasi degil canim. Endise etme yine de iyi hissetmiyorsan doktoruna danis istersen.

Kızlar bebeklere özel çikolata siparişi verdiniz mi verdiyseniz de nerden verdiniz ? Birilerine dağitcağımdan değil de ilk oğlumda da yaptirmistim şimdi yaptirmasam suçlu hissedicem kendimi hemde anı olur hastanede resim cekilinir diyorum. İlkini hacı şeriften yaptirmistim gayet güzeldi şimdi sizlerden fikir almak istedim

Bende Hacı şerif dicektim

Kac hafta kac günlük oluyorsun 19 subatta cnm

Dogum kasilmasi degil canim. Endise etme yine de iyi hissetmiyorsan doktoruna danis istersen.

Dr'um nasıl olduysa cvp yazdı;
Bu haftalarda gebelikten dolayı sıkışma , hazımsızlık, uykusuzluk , şişkinlik , reflü beklenebilen durumlardır.Az az sık yemeyi deneyin Akşamları 7/8 sen sonra yemeyin.Bol sıvı tüketiniz. Demiş sizinle de paylaşım ddim.
aslında börek yedim biraz yağlıydı o da bni böyle mahvetti mi acaba diyorun?

Canim PLT değerinde sadece pihtilasma olup olmadığı anlaşılmaz bnmde normaldi PLT ama pihtilasma testi yaptırdım iki genimde çıktı mesela zaten minyon bir bebek ise kilosu çokta endişe edilecek gibi değil önceki gebeliginde oyleymis yine de Dr un daha iyisini bilir

Kızlar 3-6 ay takım aldım ama çok kararsız kaldım kaç aya kadar olur bu takımlar siz alırken kaç ay alıyorsunuz

Şeker yükleme sonucun nasıldı canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…