2021 Şubat Anneleri

Hadi ya Eşim bile hareketlerini hissediyor dokununca normal mi ya bu kadar diyor. Özellikle gece uyuyunca sanki hareket etmek için uyumamı bekliyor gibi
Evet sen hareketsiz kaldiginda onun hareketleri baslar, sonrasinda da elinin altina toplanip iyice belli edecek elini kolunu poposunu, bu zamanlar cok keyifli hissetmek acisindan

Rica ederim canım ben söylemiştim... Umarım senin için daha uygun rahat bir korunma yöntemi bulursun.. kondom kullanmismiydin canım.. Bence gayet rahat bir yöntem..inan söylemesi ayıp ben hamile iken bile bırakmadım kondom u..tavsiye ederim.. tabi eşler genelde sevmiyor sanırım..

Kizlar kac haftaliksiniz tam ve totalde kac kilo aldınız şuan oglumda daha cok kilo almıştım ama bunda daha cok agirlastim nedendir bilinmez
Canım ben 34+3 üm... 9 kg almışım.. Benimde 3. Gebelik bunda daha cok sikayetlerim var agirlasmak vs. gibi.. birde son gunlerde ellerim ayakalrim bariz sisiyor özellikle gece wc ye kalktıgımda farkediyorum ellerimi yumruk yapamıyorum böyle..

1 haftada cok farketmemistir zaten neyse az kaldı yakinda kucagimiza alicak gobeklerimizi

33+4teyim, 4 kilo aldim, ama bunda benim de halim yok hic

Bende ya 31+2 deyim bende 4 kilo aldım hatta bayadir 4 kilodayim bu ara yiyip icemiyorum. zaten ama sanki 15-20 kilo almis gibi hissediyorum.

52 ile hamile kalmıştım şuan 68 kiloyum

Zayifmissin zaten tabi boyun kac bilmiyorum ama emzirmek cok kilo verdiriyo diyolar umarim emziririz hepimiz bol.sutumuz olur

Kızlar benim kızım çok hareketli normal mi acaba korkuyorum hah şimdi çıkacak diye

Benimkide öyle gecen ayni şekilde esim farketti istemsizce afedersin oha dedi çocukta bir sıkıntı yoktur dimi.ne bicim hareket ediyo dedi resmen göbeğim bi o yana bir buyana gidiyo cunku bidr hızlı sekilde adamda korktu. Yerleri daraldikca belirgin ve sert olmaya basladilar

Boy 163 klio 68 = şişkoyum 52 iyiydi tabi..
Aynen emzirirken kilo veriliyormuş zaten bakalım :)

Bende hastane çantamı vs hazırladım ama malum kış olduğundan hep kalın şeyler bir valiz yetmedi birde el çantası hazırlayacağım.bazi şeyler sığmadı..

Ben şimdiden ağırlaştım nasıl halledicem bilmiyorum bir mutfağa giriyorum akşama kadar pert yatıyorum Rabbim güç kuvvet versin hepimize.
Bnde öyleyim ya aslında daha bir ay var bakarsan ama ikinci gebelikte nolur nolmaz o yüzden ben yapana kadar bir ay olur zaten

Kızlar benim kızım çok hareketli normal mi acaba korkuyorum hah şimdi çıkacak diye
Ay aynı benim de öyle bu gece hiç uyutmadı şimdi gündüz biraz uyuyyım dedim yine uyutmadı. Bebekler anne karnında 18 saat uyuyo diyen halt etmiş hareketli bebek iyidir diyo doktorum allah eksikliğini göstermesin ama bana şimdiden uykusuz günler geldi

Ben bu fikri elestirmedim ki ama çocuk kilolu ve durumu iyiyse anne için de iyi olacaksa 36 da alınıyor . Ben ilk doğumu erken yaptım ya doktor 33 den sonra normal artık diyordu ..
37 den once prrmature geciyor bebekler hicbir dr bisey yoksa 38 den once bebegi almaz sanci cikar,suda bisey vardir ya da acilma vardir vs.ancak o zaman alinabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…