33+4teyim, 4 kilo aldim, ama bunda benim de halim yok hicKizlar kac haftaliksiniz tam ve totalde kac kilo aldınız şuan oglumda daha cok kilo almıştım ama bunda daha cok agirlastim nedendir bilinmez
Normal normalKızlar benim kızım çok hareketli normal mi acaba korkuyorum hah şimdi çıkacak diye
Hadi ya Eşim bile hareketlerini hissediyor dokununca normal mi ya bu kadar diyor. Özellikle gece uyuyunca sanki hareket etmek için uyumamı bekliyor gibiNormal normalyeri daraldi iyice annesi, son gunler gör bi de
52 ile hamile kalmıştım şuan 68 kiloyumKizlar kac haftaliksiniz tam ve totalde kac kilo aldınız şuan oglumda daha cok kilo almıştım ama bunda daha cok agirlastim nedendir bilinmez
Evet sen hareketsiz kaldiginda onun hareketleri baslar, sonrasinda da elinin altina toplanip iyice belli edecek elini kolunu poposunu, bu zamanlar cok keyifli hissetmek acisindanHadi ya Eşim bile hareketlerini hissediyor dokununca normal mi ya bu kadar diyor. Özellikle gece uyuyunca sanki hareket etmek için uyumamı bekliyor gibi
Aynen canım kessinlikle :)Evet sen hareketsiz kaldiginda onun hareketleri baslar, sonrasinda da elinin altina toplanip iyice belli edecek elini kolunu poposunu, bu zamanlar cok keyifli hissetmek acisindan
Rica ederim canım ben söylemiştim... Umarım senin için daha uygun rahat bir korunma yöntemi bulursun.. kondom kullanmismiydin canım.. Bence gayet rahat bir yöntem..inan söylemesi ayıp ben hamile iken bile bırakmadım kondom u..tavsiye ederim.. tabi eşler genelde sevmiyor sanırım..Bu arada tüpleri bağlatmakla ilgili caiz olmadığını söyleyen arkadaşıma teşekkür ederim. Hiç o açıdan düşünmemiştim sonrasında diyanetin fetva hattına danıştım. Geri dönüşü olmayan bir işlem olduğu için caiz değil dedi. Ama tüp bebekle tekrar bebek sahibi olunabildiği için biraz şüphe kalıyor dedi. Yine de şüphe kaldıran her şeyin ilk yorumlamasına uyulmalı dediği için ben mecbur vazgeçtim. benim için çok zorlayıcı olacak bundan sonra.
Canım ben 34+3 üm... 9 kg almışım.. Benimde 3. Gebelik bunda daha cok sikayetlerim var agirlasmak vs. gibi.. birde son gunlerde ellerim ayakalrim bariz sisiyor özellikle gece wc ye kalktıgımda farkediyorum ellerimi yumruk yapamıyorum böyle..Kizlar kac haftaliksiniz tam ve totalde kac kilo aldınız şuan oglumda daha cok kilo almıştım ama bunda daha cok agirlastim nedendir bilinmez
34+4 en son 33+5te tartılmıştım 9.1 kilo almıştım bu hafta ne oldu bilmiyorum hafta sonu aç tartılıyorum şimdi cıkmaya korktum tartıya o yüzden gecen haftayı yazdımbenin ilk bebeğim ama çok ağır hantal ağrılı bi haldeyim göbeğimi ellerime alıp taşımak istiyorum
33+4teyim, 4 kilo aldim, ama bunda benim de halim yok hic
52 ile hamile kalmıştım şuan 68 kiloyum
Kızlar benim kızım çok hareketli normal mi acaba korkuyorum hah şimdi çıkacak diye
Boy 1631 haftada cok farketmemistir zaten neyse az kaldı yakinda kucagimiza alicak gobeklerimizi
Bende ya 31+2 deyim bende 4 kilo aldım hatta bayadir 4 kilodayim bu ara yiyip icemiyorum. zaten ama sanki 15-20 kilo almis gibi hissediyorum.
Zayifmissin zaten tabi boyun kac bilmiyorum ama emzirmek cok kilo verdiriyo diyolar umarim emziririz hepimiz bol.sutumuz olur
Benimkide öyle gecen ayni şekilde esim farketti istemsizce afedersin oha dediçocukta bir sıkıntı yoktur dimi.ne bicim hareket ediyo dedi resmen göbeğim bi o yana bir buyana gidiyo cunku bidr hızlı sekilde adamda korktu. Yerleri daraldikca belirgin ve sert olmaya basladilar
1 haftada 2 bucuk kilo aldım 31. Haftada ondan korkum1 haftada cok farketmemistir zaten neyse az kaldı yakinda kucagimiza alicak gobeklerimizi
Ben de bugün 35+0 oldum. 64 kilo ile başladım 61e düştüm ilk 3 ay şimdi 71 kiloyum.Kizlar kac haftaliksiniz tam ve totalde kac kilo aldınız şuan oglumda daha cok kilo almıştım ama bunda daha cok agirlastim nedendir bilinmez
Bnde öyleyim ya aslında daha bir ay var bakarsan ama ikinci gebelikte nolur nolmaz o yüzden ben yapana kadar bir ay olur zatenBen şimdiden ağırlaştım nasıl halledicem bilmiyorum bir mutfağa giriyorum akşama kadar pert yatıyorumRabbim güç kuvvet versin hepimize.
Ay aynı benim de öyle bu gece hiç uyutmadı şimdi gündüz biraz uyuyyım dedim yine uyutmadı. Bebekler anne karnında 18 saat uyuyo diyen halt etmişKızlar benim kızım çok hareketli normal mi acaba korkuyorum hah şimdi çıkacak diye
18 19 cok erken canim ya ben 25 o dedim ona bile erken gibi bakicaz dedi 27 si olarak dusunuyorum ins.kabul eder.Ben de dun doktora
18 19 ocakta sezeryanla alma sansmz var mi dedim
Doktor cok erken 25ten once dogru olmaz.kuvoze.gireblr dedi
38 bitmeden almazlar kiTakvime göre dediğiniz tarih 37. Haftaya geliyor nasıl erkenmis anlamadım. Ben oğlumu 36 da dogurdum çok şükür kuvoze girmedi bilemedim doktor vardır bir bildiği. Benim doktorda 37+5 gibi alırız dedi
37 den once prrmature geciyor bebekler hicbir dr bisey yoksa 38 den once bebegi almaz sanci cikar,suda bisey vardir ya da acilma vardir vs.ancak o zaman alinabilirBen bu fikri elestirmedim ki ama çocuk kilolu ve durumu iyiyse anne için de iyi olacaksa 36 da alınıyor . Ben ilk doğumu erken yaptım ya doktor 33 den sonra normal artık diyordu ..
100 olmasi lazim yanlis hatirlamiosamNst de kaçı görünce doğum sancısı başlamış deniyordu ya
Benim.farkli.bi durumum var okudunz mu bilmiyorm.ama.herkes icin hayrlisi olsun18 19 cok erken canim ya ben 25 o dedim ona bile erken gibi bakicaz dedi 27 si olarak dusunuyorum ins.kabul eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?