Sen başla başla da en tecrübelilerden olduğundan, en önce sen doğurursan bilgi akışını da yapman lazım unutmaAllaaah ben 36dayım. O zaman hurmaya başlayım, egzersizleri yapayım, eşi de işin içine katıp 10 gün sonraya doğurayımson iki haftam gibi zaten. Bebek iri giderse yine 38 de suni sancıyla doğumu başlatırlar belki. Kızlar ilk doğuranlar arasında ben olacağım sanırım
Ayy halletmissin ne guzel, bende herseyi yaptim hastane cantasi falan,ocak sonuna dogru temizligi halledicez insallah,Aynen ya bugün bebeğin kıyafetlerini yıkadım utuledim dolabı temizle yerleştir akşam oldu ve ben pert diğer kızımın da dolabını temizledim hastane çantası bebeğin giyeceği kıyafetler derken zaman geçti..yarın da perdeler ve camlar Allah nasip ederse
Bnde acele mi ediyorum temizlikte acaba dedim de agirlasinca hiç yapamam heralde kararsızım bakalimAyy halletmissin ne guzel, bende herseyi yaptim hastane cantasi falan,ocak sonuna dogru temizligi halledicez insallah,
Allah kolaylik versin canimBnde acele mi ediyorum temizlikte acaba dedim de agirlasinca hiç yapamam heralde kararsızım bakalim
Ben şimdiden ağırlaştım nasıl halledicem bilmiyorum bir mutfağa giriyorum akşama kadar pert yatıyorumBnde acele mi ediyorum temizlikte acaba dedim de agirlasinca hiç yapamam heralde kararsızım bakalim
Geçmiş olsun canım. Bu dönem biraz böyleymiş kemik ağrıları gece unutmayabiliyor da. Ben de ağrılardan dolayı magnezyuma başladım bu haftamdaGünaydın, hayırlı cumalar...kızım dün gece hiç uyumadı geniz akıntısı vardı ve baya kemik ağrılarıyla uyandım. İki tane magnezyum kullanıyorum ama yok yok yahu
Canım öğlen uyuyamıyor musun? Ben de senin gibi sabah ezanı vaktinde bir uyanıyorum sonra dön babam dön :) ama halsizlik arttı son günlerde öğlenleri muhakkak uyuyorum. Ağrılar için de magnezyum alıyor musun yoksa son haftalar diye kestiniz mi?Gunaydin kizlar sabah sabah yine uyuyamadim
Hortladim.resmen
Zaten is hayatindan kaldi bu sanirim
Bi turlu uyuyamiyorum
Her sabah 6ya fiksledim kendimi
Dunden beri o kadar kuyruk sokumu
Bacak agrim varki
Resmen iki bacagimi da sanki kramplar girmis de yeni gecms gbi boyle garip bi agri icndeym sanki bi de adet olcak gbi hssedersnz ya
Sanci degil ama adet agrisi gbi o haldeyim gozumde de arpacik cikti smdi yani vucudum pert bakalm nolcak gercekten Allahim kmseyi sagliktan etmesin
Günaydın sana da hayırlı cumalar ve geçmiş olsun ikinize de. Sen bana kemik ağrısı deyince işkillendim tüm vücudunda mı var yoksa bel kalça vs bölgende mi?Günaydın, hayırlı cumalar...kızım dün gece hiç uyumadı geniz akıntısı vardı ve baya kemik ağrılarıyla uyandım. İki tane magnezyum kullanıyorum ama yok yok yahu
Ben de 2-3 gündür başladım magnezyuma. En son 5-6 gecedir uykusuzdum o yüzden mi uyuşabiliyorum magnezyumun etkisi mi bilemedim ama uyuyabilmek gerçekten nimet. Bir de beni de ishal etse şu ilaç ne makbule geçerCanım öğlen uyuyamıyor musun? Ben de senin gibi sabah ezanı vaktinde bir uyanıyorum sonra dön babam dön :) ama halsizlik arttı son günlerde öğlenleri muhakkak uyuyorum. Ağrılar için de magnezyum alıyor musun yoksa son haftalar diye kestiniz mi?
Ben 2-3 gündür kullanıyorum gece uykusu deliksiz olduama fena ishal oldum ilaçtan mı bugün doktora soracağım.
Canım öğlen uyuyamıyor musun? Ben de senin gibi sabah ezanı vaktinde bir uyanıyorum sonra dön babam dön :) ama halsizlik arttı son günlerde öğlenleri muhakkak uyuyorum. Ağrılar için de magnezyum alıyor musun yoksa son haftalar diye kestiniz mi?
Ben 2-3 gündür kullanıyorum gece uykusu deliksiz olduama fena ishal oldum ilaçtan mı bugün doktora soracağım.
Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar Şubat anneleriRabbim sağlık sorunlarını aşacağımız, huzur mutlulukla bebişlerimize kavuşacağımız, bereketli, muhabbetli bir yıl nasip etsin 2021de cümlemize.
Malum Ocak ayına da girdik patır patır dökülmeye başlar bebişlerimiz bu ay çoğunluklaYüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yani Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin
Kalça bölgem belim falan... Zaten ben boyun ve bel fitikliyimGünaydın sana da hayırlı cumalar ve geçmiş olsun ikinize de. Sen bana kemik ağrısı deyince işkillendim tüm vücudunda mı var yoksa bel kalça vs bölgende mi?
34+4 en son 33+5te tartılmıştım 9.1 kilo almıştım bu hafta ne oldu bilmiyorum hafta sonu aç tartılıyorum şimdi cıkmaya korktum tartıya o yüzden gecen haftayı yazdımKizlar kac haftaliksiniz tam ve totalde kac kilo aldınız şuan oglumda daha cok kilo almıştım ama bunda daha cok agirlastim nedendir bilinmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?