2021 Şubat Anneleri

Boyla ne alakası var ya annem de kısa sayılır 2 çocuk doğurmuş normal

Kızlar 2 gündür küçük tuvaletim varmış gibi hissediyorum. Tuvalete gittiğimde ya çok az yada hiç yok. Yanma, sızlama yok.
Acaba idrar yolu enfeksiyonu mu yoksa bebek biraz daha aşağı indi de onun baskısı mı sizce?

Boyla ne alakası var ya annem de kısa sayılır 2 çocuk doğurmuş normal
Su azlığından dolayı kafamız karışınca bide boyumu öne sürüp sezaryan yapma istedi büyük ihtimalle doktorum. Aslında doktorum çok iyi seviyorum yine aynı doktora gidiyorum ama genelde hastane doktorları böyle davranıyorlar son dakikaya kadar normal doğum yanlısı gibi oluyorlar son dakika kafa karıştırıyorlar.

32 civarı ben de öyleydim idrar tahlili temiz çıktı, devam ederse sıkıntın idrar kültürü yaparız demişti Dr, ama kesildi. Bebeğin duruşuyla alakalıydı herhalde.

32 civarı ben de öyleydim idrar tahlili temiz çıktı, devam ederse sıkıntın idrar kültürü yaparız demişti Dr, ama kesildi. Bebeğin duruşuyla alakalıydı herhalde.
Tahlil isticekti benden bi daha ki gelişinde alırız dedi. O zaman öyle bi sıkıntım yoktu

Tahlil isticekti benden bi daha ki gelişinde alırız dedi. O zaman öyle bi sıkıntım yoktu
BolL bol su iç, ev yapımı yogurt ye, enfeksiyon varsa iyi gelir... Hafiflemezse sağlık ocağında bi baktır. Ama 3 gün illet etmiştim, bi damla için dklarca wcdeydim sürekli varmış gibi geliyordu. Sonra bi anda kesildi.

Kizlar benim de bugn bacaklarim.cok agriyo
Belim de cok agriyo
Ve adet agrisi gbi zorlamyan ama.garip.bi agri var
Gecer die dusundm.ama.gecmiyo
Benm gbi.som haftalarda boyle yasayan varmi
Sancim.kasilmam sertlesmem yok

Allaaah ben 36dayım. O zaman hurmaya başlayım, egzersizleri yapayım, eşi de işin içine katıp 10 gün sonraya doğurayım son iki haftam gibi zaten. Bebek iri giderse yine 38 de suni sancıyla doğumu başlatırlar belki. Kızlar ilk doğuranlar arasında ben olacağım sanırım

Canım bebek çok baskı yapıyor ben de aynı durumdayım. Belirtiler aynı enfeksiyon gibi ama baskıyı hissettiğim için endişe etmedim.

Dun bende doktora gittim kizlar, 2400 gr 43cm olmus bebek, ama idrar ve kan da enfeksiyon cikti. Kan degerlerim düsmus, kan ilaci antibiyotik ve balikyagi basladi. Bebek kanala yerlesmis, erken olabilirmis dogum

Bu arada tüpleri bağlatmakla ilgili caiz olmadığını söyleyen arkadaşıma teşekkür ederim. Hiç o açıdan düşünmemiştim sonrasında diyanetin fetva hattına danıştım. Geri dönüşü olmayan bir işlem olduğu için caiz değil dedi. Ama tüp bebekle tekrar bebek sahibi olunabildiği için biraz şüphe kalıyor dedi. Yine de şüphe kaldıran her şeyin ilk yorumlamasına uyulmalı dediği için ben mecbur vazgeçtim. benim için çok zorlayıcı olacak bundan sonra.

Dun bende doktora gittim kizlar, 2400 gr 43cm olmus bebek, ama idrar ve kan da enfeksiyon cikti. Kan degerlerim düsmus, kan ilaci antibiyotik ve balikyagi basladi. Bebek kanala yerlesmis, erken olabilirmis dogum
Maşallah canım kuzuna. Beklenen Normal doğumdu değil mi senin de. İlaçlarını ihmal etme o halde doğuma kadar toparlan.

Normal dogum evet canim, son zamanlar cok zor geciyor,Allah hepimizin yardimcisi olsun
Aynen ya bugün bebeğin kıyafetlerini yıkadım utuledim dolabı temizle yerleştir akşam oldu ve ben pert diğer kızımın da dolabını temizledim hastane çantası bebeğin giyeceği kıyafetler derken zaman geçti..yarın da perdeler ve camlar Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…