ben takviyeleri hergün alıyorum canım hala sen de olabildiğince kullan. peynir çok tüketiyorum bir de.Ben kilo olayina biraz uzuluyorum acikcasi ben de iriyim ama yapi demekki bi de cok beslenememstm
Beni de hep o nst odasna aliyolardi
Gecen dogumhaneye aldilar ondan sordum
Ewet senn saglk calisani die indrmn var
Ben muayneyi gectm dogum.o kdar artmasaydi keskr
Evet anne sütüyle iyi kilo alan bebeğe de diyet yaptırıyorlar, yanlış bir uygulama bence de. Benim kızımdaki ek gıda serüvenim hiç iyi değildi kızlar, bu seferki iştahlı olur insallah o konuda. Özel yemek falan yapmak istemiyorum evde ne varsa ondan yesin eski usul. Kizimda hep özel mama yapmıştım blender dan çekiyordum, bu sefer pütürlüye zor gecti. Hep yanağında yemek.bekletti. Sinir krizi geçirirsin yani o derece... Insallah bu bebiş istahli olur da blw yapabilirim. Ama okuyanlar korkmasın tamamen baba tarafından geçen genetik iştahsızlık...Bu şekilde olan çocuk % 5-10 dur belki toplumda.ben takviyeleri hergün alıyorum canım hala sen de olabildiğince kullan. peynir çok tüketiyorum bir de.
hiç üzülme kilolu bebek sağlıklı bebek gibi gelse de bence değil. inan doğduktan sonra 12 ay sadece anne sütü vermek zorunda kaldım. persentil yüksek diye bütün drlar, napıyorsun emmesini azalt ek gıda yok falan... obez olur vs neler neler duydum. ki en büyük hatam onları dinleyip bebeğe ek gıdayı vermemem. şu an yemek yediremiyorum doğru düzgün ve bundan kaynaklı başka sıkıntılar yaşıyoruz...
Canım maşallah kuzunaben takviyeleri hergün alıyorum canım hala sen de olabildiğince kullan. peynir çok tüketiyorum bir de.
hiç üzülme kilolu bebek sağlıklı bebek gibi gelse de bence değil. inan doğduktan sonra 12 ay sadece anne sütü vermek zorunda kaldım. persentil yüksek diye bütün drlar, napıyorsun emmesini azalt ek gıda yok falan... obez olur vs neler neler duydum. ki en büyük hatam onları dinleyip bebeğe ek gıdayı vermemem. şu an yemek yediremiyorum doğru düzgün ve bundan kaynaklı başka sıkıntılar yaşıyoruz...
Dun aksam.aradim.sordm.canim
Cumartesi günü randevum var gidip konuşucam
Yok cnm üzülme hiç beslenememe ile ilgili deil çoğu zaman. Ben kızımda doktor ve diyetisyen kontrolünde çok katı bir diyabet diyeti yaptim. 39+4 te sadece 9 kg almış olarak doğuma girdim. Bebeğim 3.400 doğdu. Bu sefer katı diyet falan yapmadım açıkçası 15 kg aldım ve bebekler haftalarına göre hemen hemen aynı kilodalar.Ben kilo olayina biraz uzuluyorum acikcasi ben de iriyim ama yapi demekki bi de cok beslenememstm
Beni de hep o nst odasna aliyolardi
Gecen dogumhaneye aldilar ondan sordum
Ewet senn saglk calisani die indrmn var
Ben muayneyi gectm dogum.o kdar artmasaydi keskr
Zaten bu pandemi süreci en çok biz hamileleri strese soktu.Ciddi misin? Bende anksiyeteyim. Kötü ana girsem girdap gibi sürükleniyorum saçma düşüncelerin içinde...
Eşim 3. Çocuğu da istiyor ama ben yok artık bittim. Çok stres yapıyorum hele birde korona var çılgın çıkacağım
H heyecanli_anneee canım geçmiş olsun. İnşallah sonuç alırsınız bakanlıktan, hiç kimse birşey demiyor mu?
Sen yarın gittiğinde sor canım ama o kadar zam olucağını zannetmiyorum en son 32 de gittiğimde 2.sezeryan 2700 demişlerdi normal doğum 1.500 tl gibi bişeydi birden 3000 yapmazlar herhalde.Ben ne zaman arasam telefonda bilgi vermiyoruz diyolar sinir oluyorum
Vallahi şaşırmışlar zam olur da bu kadarda olmaz yani bide spinal eklense 5000 altinda çıkamam hastahaneden sanırım
şimdi aradım ben de 3500 dendi zorunluya... muayneye gelen zammı koyunca 3250 hesaplamıştım, 800 tl cidden fazla olmuş.Ben ne zaman arasam telefonda bilgi vermiyoruz diyolar sinir oluyorum
Vallahi şaşırmışlar zam olur da bu kadarda olmaz yani bide spinal eklense 5000 altinda çıkamam hastahaneden sanırım
Çok şükür canım hadi geçmiş olsun sende kafana daha biseyi takma kim bilir bizlerin tansiyonu kaçtır bakmadigimiz için bilmiyoruz. Ben acibadem de perinatolog melih atahan a gitmiştim ilk oğlumda bu aylarda tansiyonum 14/9 15/9 çıkıyordu 16/10olana kadar kendin düşürmeye çalış 16 oldu mu hastaneye git demişti tahlillerim de temizdi sonradan düzeldi zaten.Kizlar 24 saatlik testim temiz çıktı hamdolsun
Çok şükür canım hadi geçmiş olsun sende kafana daha biseyi takma kim bilir bizlerin tansiyonu kaçtır bakmadigimiz için bilmiyoruz. Ben acibadem de perinatolog melih atahan a gitmiştim ilk oğlumda bu aylarda tansiyonum 14/9 15/9 çıkıyordu 16/10olana kadar kendin düşürmeye çalış 16 oldu mu hastaneye git demişti tahlillerim de temizdi sonradan düzeldi zaten.Kizlar 24 saatlik testim temiz çıktı hamdolsun
Bu ara para kazanamıyorlar herhalde acısını doğum yapanlardan çıkarıyorlarşimdi aradım ben de 3500 dendi zorunluya... muayneye gelen zammı koyunca 3250 hesaplamıştım, 800 tl cidden fazla olmuş.
@inşaatçı canım ben de öyle düşünüyorum. Bebeğin genleri kimden aldığı da faktör. Ben hayatı boyunca hep zayıf 1.63 boyunda biriyim. Eşim 5 kg doğmuş. İri kemikli kendisi ve ailesi. Kafaları da iri meselaYok cnm üzülme hiç beslenememe ile ilgili deil çoğu zaman. Ben kızımda doktor ve diyetisyen kontrolünde çok katı bir diyabet diyeti yaptim. 39+4 te sadece 9 kg almış olarak doğuma girdim. Bebeğim 3.400 doğdu. Bu sefer katı diyet falan yapmadım açıkçası 15 kg aldım ve bebekler haftalarına göre hemen hemen aynı kilodalar.
bu defa akıllaandım dediğin gibi aynı şeyi yaşarsam tadımlık yiyecek her şeyden inşallah. Yanaklarımız aynı hamurişi şu anCanım maşallah kuzunaEn sağlıklı şekilde gelsin inşallah. Benim de perşembe günü randevum çok heyecanlıyım.
Ek gıda asla verme demeleri yanlış olmuş. Kilolu bebeklerde ek gıda 6.ay da değil de 7.Aydan sonra doyumluk değil tadımlık olarak devam edilebilirmiş.
Sana katılıyorum benim bebeğim kilolu olursa hamurişi olarak doğacak yani bunu biliyorum
Valla spinal diyordum ama yok aklımdan çıkardım, bugün zam alıyoruz ya güyaaa bizler de... Aldığımız zammın fazlasını vericez her zamanki gibi. 500 de spinaldi kesin 900 falan olmuştur.Bu ara para kazanamıyorlar herhalde acısını doğum yapanlardan çıkarıyorlar6
şimdi aradım ben de 3500 dendi zorunluya... muayneye gelen zammı koyunca 3250 hesaplamıştım, 800 tl cidden fazla olmuş.
Bu ara para kazanamıyorlar herhalde acısını doğum yapanlardan çıkarıyorlar
Ben hiç sormadım doğum ücretini, benim kurum paket fiyat olarak ödüyor büyük kısmını. Ama hastane kesin zam yapmıştır yarın gidince bi sorayim.Valla spinal diyordum ama yok aklımdan çıkardım, bugün zam alıyoruz ya güyaaa bizler de... Aldığımız zammın fazlasını vericez her zamanki gibi. 500 de spinaldi kesin 900 falan olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?