2021 Şubat Anneleri

Valla suan bende ayni şeyi düşünüyorum evet nuran hanimi cok seviyorum ama yeni yilda spinalle maksimum 3700-4000 bine cikariz diyodum suan 5000 e bile çıkamayız sanirim

Ben hiç sormadım doğum ücretini, benim kurum paket fiyat olarak ödüyor büyük kısmını. Ama hastane kesin zam yapmıştır yarın gidince bi sorayim.
Ya nuran hanım konuşun pazarlık yapın dedi. Fiyat senin için de bizler için de tercih sebebiydi. Konuşursun canım ya ortası bulunur, nakite bir şey yapıyorlardr mutlaka. Biz de bugün bi daha kontrole değil doğuma geliriz inşallah bu ne olduk. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Valla suan bende ayni şeyi düşünüyorum evet nuran hanimi cok seviyorum ama yeni yilda spinalle maksimum 3700-4000 bine cikariz diyodum suan 5000 e bile çıkamayız sanirim
Toplaşıp bi dilekçe falan yazsak yönetime 2019 fiyatından yararlanmak istiyoruz desek faydası olur mu acaba

1.sezeryan 3500
2.sezeryan 3700
Korona testi normalde 250 ama doğum öncesi oldugu için 180₺ oluyormus.
Suruntu seklinde aliniyormus kandan değilmiş.

Ve spinal doğum paketine dahilmiş. Eger epidural olursa +750₺ ymis.

Hemen yazayim unutmadan dedim

S SkyAsteR H heyecanli_anneee Pumpkin34

Bilgisi olanlara sorum.
Sezeryan da spinal yeterli degilmi? Epidural olmasada olur sanırım yani dimi.

Benim başka şehir cnm istanbul değil. Ama burada da başka yerden kazanamadıkları için eminim artmıştır fiyatlar. 7 sene once ilave ücret vermemiştik. Kurum 1500 tl ödüyordu hastane de o kadar fatura kesmişti diye hatırlıyorum.

Valla spinal diyordum ama yok aklımdan çıkardım, bugün zam alıyoruz ya güyaaa bizler de... Aldığımız zammın fazlasını vericez her zamanki gibi. 500 de spinaldi kesin 900 falan olmuştur.
Bende daha yanaşmam uyuşmaya son dakika olmasa hastane bile degistirirdim çok yanlış geldi yaptıkları birden bu kadar zam olur mu ? Bide insan ocak ayında doğum yapacaklara yansıtmaz bence konuşup vermeyelim yoksa bırakırız hastaneyi diyelim 5-6 kişiyiz burda.
Bencede bize ocak sonu zam yapılır demislerdi baksana bekleyememişler doguracak olan çok herhalde hemen zam yapmışlar. Karşı çıkalım birşeyler yapsınlar 1000 tl birden artar mı ya
Olur canım genelde spinal tercih ediliyor galiba arasındaki fark iğne yapilan yer oluyor diye biliyorum.

İsterseniz nuran hanımla bir görüşün yardımcı olabilir bende sizin gibi düşünüyorum gidip konuşulmalı bu ücret kabul edilmemeli

Toplaşıp bi dilekçe falan yazsak yönetime 2019 fiyatından yararlanmak istiyoruz desek faydası olur mu acaba
Biz yeni yıl zamları getirdi herhalde diyince. Medicana açıldı yakında dedi. Şu an hemşirelere iş teklif ediyor. Burda 3bine çalışıyordu az maaşları, medicana 4bin veriyor dedi. Zamda bu durumun etkisi çok dedi. Ama ben doğumun bu kadar fark edeceğini düşünmemiştim cidden. 2100 nerde 3bin nerde
Esrasvn herkese farklı mı diyor 3500 mü emin isiniz eminim 3500 dedi

Pazarlık oluyomuymus ki yani biseyler yapmalari lazim ya

Kuzum ilk sezeryan 3500 ikincisi 3700.

ayy maşallah maşallah ona, yarasın bebeğime :) kendi gelmek istiyorsa çok da beklemesin zaten. Ben şimdiden tembihlemeye başladım benim oğlanı 4 hadi bilemedin 5 haftaya kadar müsaden var ona göre kendini hazırla diye 40 ve üzerine çıkmak istemiyorum insan ağırlaşıyor gerçekten.

bir de ben böyle durumlarda genellikle öğleden sonra 2-3 gibi randevu almayı hatta mümkünse pazartesi cuma ve cumartesi harici günlerde hastaneye gitmeyi tercih ediyorum. Hele bir de pandemi yüzünden sokağa çıkma yasakları yüzünden pazartesi günleri çok yoğun oluyor ama sen mecbur bekledin dikkat et kendine de son dakikada bir bulaş olmasın

Ayy kızlar siz böyle fiyatlardan bahsettikçe benim içime oturuyor. Ben ne yapayım 7 bin tl ödeyeceğim doğum için

Ay maşallah canım ne güzel büyümüş darısı diğer annelere inşallah..

Ayy kızlar siz böyle fiyatlardan bahsettikçe benim içime oturuyor. Ben ne yapayım 7 bin tl ödeyeceğim doğum için

Valla basta bu fiyatlarda olsa sorun etmezdikde bi anda 1000₺ zam koydu herkese 7 bin diye gidiyosan başından beri icine oturmasın

ay inşallah sağlıcakla vaktiyle gelsin hepmizin bebişleri. . ilk bebekte bu kadar zorlanmadım 35ten 40+3 e kadar doğum sancısı vardı ama ağustos sıcağında yürüyordum paso, halim vardı yürümeye... bunda hareketsizlik mi yakın olması mı çocuğun peşinde koşturmak mı anlanmadım cidden çok zorlandım o yüzden erken gelsin istedim hep. 37 sonu 38 başı gireyim sezeyana dedim.

Ben de cumartesi gidiyorum hep de bu hafta maalesef pazartesi oldu, eş de işe gitsin diye sabahın körü oldu bir de. Kontrole gittiğimde inşallah sakin olur. Bi daha da doğuma gitmek istiyorum:)
Ay maşallah canım ne güzel büyümüş darısı diğer annelere inşallah..
amin canım, hayırlı güzel haberler alın hepiniz kontrolünüzde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…