2021 Şubat Anneleri

Valla basta bu fiyatlarda olsa sorun etmezdikde bi anda 1000₺ zam koydu herkese 😅 7 bin diye gidiyosan başından beri icine oturmasın 😃
Başka seçenek yok,devlet var onda da iki kişilikmiş odalar o sebeple korona yüzünden mecburi seçim😞
Hatırlattığın iyi oldu bize de 1000 tl zam gelecek 8bin olacak ohh şimdi daha çok oturdu😀

Bende daha yanaşmam uyuşmaya son dakika olmasa hastane bile degistirirdim çok yanlış geldi yaptıkları birden bu kadar zam olur mu ? Bide insan ocak ayında doğum yapacaklara yansıtmaz bence konuşup vermeyelim yoksa bırakırız hastaneyi diyelim 5-6 kişiyiz burda.

Bencede bize ocak sonu zam yapılır demislerdi baksana bekleyememişler doguracak olan çok herhalde hemen zam yapmışlar. Karşı çıkalım birşeyler yapsınlar 1000 tl birden artar mı ya

Olur canım genelde spinal tercih ediliyor galiba arasındaki fark iğne yapilan yer oluyor diye biliyorum.

Aynen ben yarin konuscam kizlar sizede yazarım cok yanlış valla dicem degistiricem Hastahaneyi dicem zaten uzak yolum bide ekstra zam.

O zaman iyi en azindan spinal ücrete dahilmiş 😅😂 benimde bildiğim kadarıyla epiduralde damar yolu gibi açık kalıyor ağrı oldukca ordan veriyolar daha etkili oluyor diye.
Yani cok fark yok nitekim uyusturuyor ikiside.
Valla gitmeden gerildik 😂 dicem onlara ne yapalim aralikta doguramadiysak 😂

Başka seçenek yok,devlet var onda da iki kişilikmiş odalar o sebeple korona yüzünden mecburi seçim😞
Hatırlattığın iyi oldu bize de 1000 tl zam gelecek 8bin olacak ohh şimdi daha çok oturdu😀
Senin Hastahane de mi 1000₺ ymis bizim.hastahne kadar acimasiz degildir belki 😂😂. Evet devleti sirf ben o yüzden eledim açıkçası iki kisilik odalar ve yapilan muameleler sebebiyle 🤦🏻‍♀️ oglumda 2 ay yattım ama Allah kimseyi düşürmesin o kadar uzun süre

Kizlar bence o hastahane hiçbir şekilde indirim yapmaz büyük çaplı bunu tüketici haklarına sorsaniza çok kıl oldum😠😠

Senin Hastahane de mi 1000₺ ymis bizim.hastahne kadar acimasiz degildir belki 😂😂. Evet devleti sirf ben o yüzden eledim açıkçası iki kisilik odalar ve yapilan muameleler sebebiyle 🤦🏻‍♀️ oglumda 2 ay yattım ama Allah kimseyi düşürmesin o kadar uzun süre
Ben bugün şehir hastanesi aradım. Gebe covidli değilse refakatçi alıyoruz dediler. Zaten covid sebebiyle odalar tek kişilik anne ve bebek odadan çıkmadan tüm kontroller yapılıyormuş. yine de yoğunluk varsayarsak vip odalar mevcut dediler. Benim de endişem muamele. Malesef ama malesef büyükşehirlerde doğum servisi sağlıkçıları insan gibi muamele yapmıyorlar.
Ben diğer doğumlarımda küçük şehirdeydim. Eşimin orada çevresi geniş olduğu için bizi de tanıyorlardı. Çok iyi davrandılar. Küçük yerlerde isimleri kötü anılmasın diye tüm hastalara kötü davranma durumu olmuyor diyebilirim. Ama Ankara’daki tüm yakınlarımın devlet hastanesi deneyimleri kötü 🙄

Zaten bu pandemi süreci en çok biz hamileleri strese soktu.

Her şey düzelecek elbet belki düşünürsünüz 3.yü. Her ailenin imkanı enerjisi farklı tabi. Ben de çok ağlamıştım 3.geliyor diye ama şimdi deli gibi bebek videoları izliyorum, kucağıma almak koklamak emzirmek için sabırsızlanıyorum. Yenidoğan bağımlılığı var bende😬
Hayıııırr aynı annem gibisin yapma : sonuç 7 çocuk :skandal:
9 yıl ara verip 5. den sonra ben bebek özledim yaşlanınca yanımızda kim olacak diye 38 yaşında doğurdu. Sonra yenilenen hormonlarla istemeden 43'ünde gebe kaldı... Şimdi yaşlandılar bi kafayı dinleyemediler yok onu üni sınavı öbürü lise sınavına hazırlacak kendilerini mecbur kısıtlıyorlar.

O koku tehlikeli hem de çok tehlikeli arkadaşım yapma :rolleyes:

Aynen ben yarin konuscam kizlar sizede yazarım cok yanlış valla dicem degistiricem Hastahaneyi dicem zaten uzak yolum bide ekstra zam.

O zaman iyi en azindan spinal ücrete dahilmiş 😅😂 benimde bildiğim kadarıyla epiduralde damar yolu gibi açık kalıyor ağrı oldukca ordan veriyolar daha etkili oluyor diye.
Yani cok fark yok nitekim uyusturuyor ikiside.
Valla gitmeden gerildik 😂 dicem onlara ne yapalim aralikta doguramadiysak 😂
Yaz bakalım sana ne dicekler ona göre bizde aynı politikayı uygularız 😂😂 bu spinal dahil mi onu bidaha sor canım kesin cevap al bazen buna da ayrı para alıyorlar. He valla hemen zammı yapmışlar bizim suçumuz ne onlara inat medicanaya gitmek lazim 😂

Biz yeni yıl zamları getirdi herhalde diyince. Medicana açıldı yakında dedi. Şu an hemşirelere iş teklif ediyor. Burda 3bine çalışıyordu az maaşları, medicana 4bin veriyor dedi. Zamda bu durumun etkisi çok dedi. Ama ben doğumun bu kadar fark edeceğini düşünmemiştim cidden. 2100 nerde 3bin nerde
Esrasvn Esrasvn herkese farklı mı diyor 3500 mü emin isiniz eminim 3500 dedi🤣
Düşününce yılbaşından itibaren asgari ücret 2800-2900 lira olunca hemşirenin de maaşı 4 bin olacaktır. Bir pozisyon için 3 hemşire çalışıyor günlük, e nöbeti mesleki riski yıpranma payı hemşirenin 4bin aldığı yerde hekimin maaşı??
Enflasyon %14,6 Asgari ücrete %21 zam yapılıyor memura %7,36
Yazık gerçekten ekonomimize 🤬😤

Ben bugün şehir hastanesi aradım. Gebe covidli değilse refakatçi alıyoruz dediler. Zaten covid sebebiyle odalar tek kişilik anne ve bebek odadan çıkmadan tüm kontroller yapılıyormuş. yine de yoğunluk varsayarsak vip odalar mevcut dediler. Benim de endişem muamele. Malesef ama malesef büyükşehirlerde doğum servisi sağlıkçıları insan gibi muamele yapmıyorlar.
Ben diğer doğumlarımda küçük şehirdeydim. Eşimin orada çevresi geniş olduğu için bizi de tanıyorlardı. Çok iyi davrandılar. Küçük yerlerde isimleri kötü anılmasın diye tüm hastalara kötü davranma durumu olmuyor diyebilirim. Ama Ankara’daki tüm yakınlarımın devlet hastanesi deneyimleri kötü 🙄

Bizim burda ki hastahane çift kişilik odalar malesef vip oda dedikleride sayılı zaten islerine gelince covid onemsiyolar ben onu anladim sonuçta ne anne ne bebek icin 2 kisilik odalar su zamanda hic steril değil.
Valla ağızlarindan kelime zorla çıkıyor asistan doktorlar bile daglari ben yarattım modundaydi ben orda kaldigimda erkek asistan doktorlar daha kibar ve nazik ilgili oluyolar. Hemcinslerimi bu konuda elestiriyorum malesef kadin kadini anlamicaksa daha kim.anlicak

Yaz bakalım sana ne dicekler ona göre bizde aynı politikayı uygularız 😂😂 bu spinal dahil mi onu bidaha sor canım kesin cevap al bazen buna da ayrı para alıyorlar. He valla hemen zammı yapmışlar bizim suçumuz ne onlara inat medicanaya gitmek lazim 😂

Spinal ve genel ücrete dahil fakat epidural +750 dedi ama yarin direk agizdan konusmak fiyat almak en iyisi sanırım.

Valla inanirmisin Medicana Ataşehir yuzunden nu kadar cok zam yapmislar ya hemen aradim medicanayi ocak ayi icinde acilcak ama tam tarih belli degil dediler yoksa niyeti bozmustum 😂😅 fiyatlari daha belli degilmis onuda sormustum 😃

Kizlar bence o hastahane hiçbir şekilde indirim yapmaz büyük çaplı bunu tüketici haklarına sorsaniza çok kıl oldum😠😠

Valla hic umudum.yok benimde ama sansimi denicem isteyenin 1 yüzü vermeyenin 2 yuzu misali 😅😂

Sen yarın gittiğinde sor canım ama o kadar zam olucağını zannetmiyorum en son 32 de gittiğimde 2.sezeryan 2700 demişlerdi normal doğum 1.500 tl gibi bişeydi birden 3000 yapmazlar herhalde.
Normal.dogum 2200du hic 1500 denmedi bana
Ben hastaneye gttgmde de sordm dun aksam.tlfda da sordm
Siz saglk calisani ya da emniyet asker.mensubuysanz ekstra yuzde 20 indrmnz var

Spinal ve genel ücrete dahil fakat epidural +750 dedi ama yarin direk agizdan konusmak fiyat almak en iyisi sanırım.

Valla inanirmisin Medicana Ataşehir yuzunden nu kadar cok zam yapmislar ya hemen aradim medicanayi ocak ayi icinde acilcak ama tam tarih belli degil dediler yoksa niyeti bozmustum 😂😅 fiyatlari daha belli degilmis onuda sormustum 😃

Valla hic umudum.yok benimde ama sansimi denicem isteyenin 1 yüzü vermeyenin 2 yuzu misali 😅😂
Benimde aklıma geldi medipol çamlıca ilk açıldığında çok uygundu belki bu da öyle olur ama biz yetişemiyoruz 😂
Normal.dogum 2200du hic 1500 denmedi bana
Ben hastaneye gttgmde de sordm dun aksam.tlfda da sordm
Siz saglk calisani ya da emniyet asker.mensubuysanz ekstra yuzde 20 indrmnz var
Ben direk muhasebeyle konuşmuştum orda kâğıtta yazıyordu canım benimde indiririm var ama ben kendim hesaplıyorum onlar söylemediler.

Benimde aklıma geldi medipol çamlıca ilk açıldığında çok uygundu belki bu da öyle olur ama biz yetişemiyoruz 😂

Ben direk muhasebeyle konuşmuştum orda kâğıtta yazıyordu canım benimde indiririm var ama ben kendim hesaplıyorum onlar söylemediler.

Yani en azndan hersey dahil 3000e ciksaydik baska bisistemezdm smdi gidip smdi yatrrdm

Yazik yahu yazık, eskiden çocuğa nasıl bakacağız diye dert vardı şimdi dünyaya getirmek bile pahalı. İyi ki doğum sigortası yaptırmıştım 🤲🏻

Hayıııırr aynı annem gibisin yapma : sonuç 7 çocuk :skandal:
9 yıl ara verip 5. den sonra ben bebek özledim yaşlanınca yanımızda kim olacak diye 38 yaşında doğurdu. Sonra yenilenen hormonlarla istemeden 43'ünde gebe kaldı... Şimdi yaşlandılar bi kafayı dinleyemediler yok onu üni sınavı öbürü lise sınavına hazırlacak kendilerini mecbur kısıtlıyorlar.

O koku tehlikeli hem de çok tehlikeli arkadaşım yapma :rolleyes:

Çocuklar biraz büyüyünce gerçekten yenidoğan bebek çoook özleniyor 😍 şöyle 20 li yaşlarda olsaydık ben de 4-5 devam etmek isterdim 🙈 Rabbim olmayan, dileyen herkese nasip etsin.

Yazik yahu yazık, eskiden çocuğa nasıl bakacağız diye dert vardı şimdi dünyaya getirmek bile pahalı. İyi ki doğum sigortası yaptırmıştım 🤲🏻
bi de çoğumuz çalışıyor iki kişi yetişemiyoruz bu duruma, Allah bir maaşla ev geçindirelerin parasına bereket versin... bazen diyorum ki ben mi abartıyorum da yetmiyor. ama yok yok taş üstüne taş koyamıyoruz. istanbul gene iyi herkesin bütçesine uygun bir hastane bulunabiliyor. şu an vazgeçsek başka yer bulunur özel. ama ben doktoru çok sevdim, başka şeylerden kısıp katlanıcam diyorum en kötü ihtimalle. dün ankarada akrabam doğum yaptı özelde ki özel denmez oraya 5.500müş..

Kizlar hastaneyi aradim.tekrar
Muhasebe bolumunu
Dedm.biz 5.6 kisiyiz nerdeyse hepimz ocakta dogurucaz
Yani bu kadar zam.yapmayin ne olur dedm bz cok magdur oluyoruz dedm
Nuh dedi peygamber demedi😔
Ana binada ismail bey var onunlamı konuştunuz ? Indirimleri o yapıyor eşim geçen ona gitti doğuma yakın zam olursa yardımcı oluruz gibi konuşmuştu cumaertesi bizde ona gideriz

Yani en azndan hersey dahil 3000e ciksaydik baska bisistemezdm smdi gidip smdi yatrrdm
Bizde öyle diyoduk canım sünnetle beraber 4000-5000 çıkarız diye hesaplıyoduk şimdi ona da zam gelmiştir test parası ıvır zıvır 6000-7000 bulucak bide ilk zaman hem biz hem bebek doktora gidicez onların paraları da var , Allah yardımcımız olsun

Back
X