2021 Şubat Anneleri

Acayip bir artış olmus gerçekten aslinda 2019 dan muayne olanlari dogumu yaklaşanlari muaf tutmaları lazim medipol camlicada o sekilde oluyor eger dogum yeni yilin ocak subat ayiysa mesela yada zamdan sonraki en gec 2 aydaysa eski ücretten faydalandiriliyor. Spinal ücretini sormaya korkuyorum 😂
Belki yüzyüze görüşmede fiyatta oynatma yaparlar eski hastalara. Şurda doğuma ne kaldı belki çoğumuz ocakta döküleceğiz. Telefonda soruldu diye sabit fiyat vermişlerdir diye umuyorum. Gidip görüşmekte fayda var.

Tam olarak ne bilmiyorum ama görüşeceğin bayandan daha kıdemli biri onun lafı geçiyor biz indirim isteyince onunla görüşün demişlerdi 😂

Sanki ücret verdim diye hatırlıyorum canım ama karıştırmış olabilirim de çünkü oğlumu da muayene götürmüştük ona vermiştik 😊

Bebeklere veriliyorda sezeryandan sonraki 10 gun kontrol.suresinde diye biliyorum.ben dikisler vs kontrol ediliyorya o yüzden oglumda ucret odememistim.ama tabi hastahane farki olabilir.

Tmm bende muhasebeden net fiyat alayim sonra direk ismaile 😅😂

Fiyat konuşmuşsunuz kızlwr bilenler biliyor ssvd deneyeceğim, doktorum 3500 dü ve 1 şubatta hastane değiştiriyormuş 4500 olacakmış fiyat🙄 moralim bozuldu 2 kişi çalışıyoruz ama 3500 bile tam ayarlayamamıştık

Bebeklere veriliyorda sezeryandan sonraki 10 gun kontrol.suresinde diye biliyorum.ben dikisler vs kontrol ediliyorya o yüzden oglumda ucret odememistim.ama tabi hastahane farki olabilir.

O kısmı hatırlayamıyorum ama bebeği de oraya götürmüştük birine para vermiştik 😂 şimdi bebekleri devlete de götüremeyiz yine mecbur ozel e gidicez yandık valla ya

Fiyat konuşmuşsunuz kızlwr bilenler biliyor ssvd deneyeceğim, doktorum 3500 dü ve 1 şubatta hastane değiştiriyormuş 4500 olacakmış fiyat🙄 moralim bozuldu 2 kişi çalışıyoruz ama 3500 bile tam ayarlayamamıştık

Valla Allah kolaylik versin gerçekten rahat rahat doğurmaya odaklanmak varken dusundugunuz şeylere bak 🙄

O kısmı hatırlayamıyorum ama bebeği de oraya götürmüştük birine para vermiştik 😂 şimdi bebekleri devlete de götüremeyiz yine mecbur ozel e gidicez yandık valla ya

Vallahi iflahimiz kurudu dogurmadan 🙄😂

Bizim seninle tarihlerimiz aynı gibi cnm. Insallah ocak ayi son haftasını beklerler. Spinal anestezi daha iyi. Belden katater ile incecik iğneyle giriyor. Seni yatırıp sondanı takıyorlar. Sonra kesi işlemi başlıyor. Bebegin kafası çıkacak kadar kesi yapıp bebeği çıkartıyor sonra içten dikip diş kısmını da lazerle yapistiriyorlar. Ben 9.40 da girdim 9.57 de doğmuştu kuzum. Sonra bebeğin burnunu falan temizleyip, ölçüp giydirip odana çıkartıyorlar babaya teslim. Seni de yarim saat sonra çıkartıyorlar. Anne bebek ten teması istiyorsan söyle belki yaptırırlar. Bir de göbek.kordonu geç klemplenmesi gerekiyormus. En az 1 dk göbek kordonundan akis olmalı. Ama orada hızlıca ameliyat yerinin kapatılması önemli. Allahinnizniyle inşallah sağ salim çıkarız.
Peki nedeni değilmiş bir şey dediler mi?
Sağlıklı olsunda vaesın erken gelsin varsın kilolu\zayıf olsun.
Benimki de hep 10 gün önden gidiyordu bugün haftasını yakalamış. İyi mi kötü mü bilemem ama 🤷🏻‍♀️
İlk doğumum ve sezeryan olacağım. 39+1,2,3 leri bekler mi dr yoksa 38lerde alır mı sizce kızlar?
Ocağın son haftasında doğurmak istiyoru

Ya kızlar spinal mı epidural mi daha iyi ben bir türlü karar veremedim. Bugüne kdr dr'umla da hiç konuşamadk ztn 1 aydır izinli,onun yerine geçici bakıyorlar diye ilgilenmiyorlar.😭

Bugün gtiiğim dr doğum ne zaman dedi bana?😨😱 Ben şok. Eşimde onu siz bize söylemeyecek misniz dedi😁🙈

Aa öyle miymiş?,🤩 İnşallah benm oğlumda durur da 39 larda alınır. Allahın izniyle babamlarda hastaneden çıkmış olurlar 🤲🥰

Ovvv ne kadar çokmuş.içinde foto çekimi oda süsleme çocuğun ilk muayenesi gibi ek şeyler var mı peki?
Bizde bugün sorduk çok şükür yeni yıl zammı gelmmemiş hem muayene hem doğuma. 3500 normalde sezeryanda ücreti. Şaşırttı beni.

Kızlar spinali de sorsanıza genel olduk velevki fiyat düşer mi diye...

Hayıııırr aynı annem gibisin yapma : sonuç 7 çocuk :skandal:
9 yıl ara verip 5. den sonra ben bebek özledim yaşlanınca yanımızda kim olacak diye 38 yaşında doğurdu. Sonra yenilenen hormonlarla istemeden 43'ünde gebe kaldı... Şimdi yaşlandılar bi kafayı dinleyemediler yok onu üni sınavı öbürü lise sınavına hazırlacak kendilerini mecbur kısıtlıyorlar.

O koku tehlikeli hem de çok tehlikeli arkadaşım yapma :rolleyes:
😂😂😂 biz gençler eski nesil gibi yürekli değiliz vallahi özgürlük ağır basıyor. Tüpleri bağlatıp bu bağımlılıktan yana kafam rahat olacaktı ama annenin yolunda gitmem umarım 😂 biz de 5 kardeşiz. Annem 38inde beni doğurmuş tekne kazıntısı olarak. Ona da diyorum senin gibi olmak istemiyorum diye. Her birinin evlilik sorunları, sağlık sorunlarını dert etmekten dert sahibi oldu anne babam. 6 senedir bebek bakım çantasından normal çantaya geçemedim bu bile moral bozucu 😂

Bizim burda ki hastahane çift kişilik odalar malesef vip oda dedikleride sayılı zaten islerine gelince covid onemsiyolar ben onu anladim sonuçta ne anne ne bebek icin 2 kisilik odalar su zamanda hic steril değil.
Valla ağızlarindan kelime zorla çıkıyor asistan doktorlar bile daglari ben yarattım modundaydi ben orda kaldigimda erkek asistan doktorlar daha kibar ve nazik ilgili oluyolar. Hemcinslerimi bu konuda elestiriyorum malesef kadin kadini anlamicaksa daha kim.anlicak
Evet kontrollerim tam anlamıyla anlattığın gibi geçiyor. Şikayetini dinleyip çözüm üretmek yerine gebeyi yeren bakışlarla abarttığını ima ediyorlar. Hiç tatmin olamamış çıkıyorum kontrollerden. Ben her meslek alanında savunurum; sevmediğin mesleği bırak ya da işini severek yap. Kimse beş karış surat, sert muamele çekmek zorunda değil. Eşime diyorum ki resmen düzgün cevap almak için yalakalık yapıyoruz.

bi de çoğumuz çalışıyor iki kişi yetişemiyoruz bu duruma, Allah bir maaşla ev geçindirelerin parasına bereket versin... bazen diyorum ki ben mi abartıyorum da yetmiyor. ama yok yok taş üstüne taş koyamıyoruz. istanbul gene iyi herkesin bütçesine uygun bir hastane bulunabiliyor. şu an vazgeçsek başka yer bulunur özel. ama ben doktoru çok sevdim, başka şeylerden kısıp katlanıcam diyorum en kötü ihtimalle. dün ankarada akrabam doğum yaptı özelde ki özel denmez oraya 5.500müş..
Evet canım ben de çok araştırdım gebeliğin başında 5bin TL’den aşağı bulamadım. Kaldı ki serumu epidurali içine katmıyoruz diyorlar. Burada isim yapmış bir kaç doktor var. Tlfndan bilgi bile vermiyorlar illa önce 350 TLlik muayeneye gidip oradan doğum ücretleri hakkında bilgi alabilirmişiz 😬

Back
X