2021 Şubat Anneleri

Kızlar, ben de Emsey’e gidiyorum ve orada doğum yapacağım inşallah. Yılbaşında gelecek zamlardan etkilenmemek için ödemeyi erken yapabilirsiniz dediler. Biz de ödemeyi yaptık. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Ben en son 32. haftamda gitmiştim, 36’da gelmemi söyledi doktor. Bakıyorum da genelde daha sık çağırmış herhalde sizin doktorlarınız. Bazen endişeleniyorum acaba benim hissetmediğim bir sorun olabilir mi bu süreçte diye.

Benimde aklıma geldi medipol çamlıca ilk açıldığında çok uygundu belki bu da öyle olur ama biz yetişemiyoruz 😂

Ben direk muhasebeyle konuşmuştum orda kâğıtta yazıyordu canım benimde indiririm var ama ben kendim hesaplıyorum onlar söylemediler.

Aynen ya 50₺ ydi muaynesi 😂 sans vericektim.onlara ama yetişemez sanırım benim.zamaninda dogsa belki olur du ama bu ay bekledikleri icin butun doktorlar dogumu bende yetisemicem sanırım 🤷 bide son zamanda doktor degistirmek 🤦🏻‍♀️

Ana binada ismail bey var onunlamı konuştunuz ? Indirimleri o yapıyor eşim geçen ona gitti doğuma yakın zam olursa yardımcı oluruz gibi konuşmuştu cumaertesi bizde ona gideriz

Bende konusim.olmadi İsmail beyi istiyorum diyeyim onunla görüşelim bizde valla yarisi sizden yarisi bizden dicem 😂 3200 yeter onlara maksimum 😅

Kızlar, ben de Emsey’e gidiyorum ve orada doğum yapacağım inşallah. Yılbaşında gelecek zamlardan etkilenmemek için ödemeyi erken yapabilirsiniz dediler. Biz de ödemeyi yaptık. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Ben en son 32. haftamda gitmiştim, 36’da gelmemi söyledi doktor. Bakıyorum da genelde daha sık çağırmış herhalde sizin doktorlarınız. Bazen endişeleniyorum acaba benim hissetmediğim bir sorun olabilir mi bu süreçte diye.

Bizim hastahanede de keske ayni uygulama olsaydi verirdik.yni.

Ben riskli gebeyim diye her hafta en gec 10 günde bir gidiyorum 32 hafta dan sonra doktor sorun yoksa 3 hafta sonra cagirmisti bir iki kisiyi yani sendede sorun yok diye pandemi de. Eklenince bosuna hastahaneye gelme diye düşünmüştür doktorun cnm

Aman yarabbim o nasıl uçuk paralar 😮8 sene önce oğlumu 400 tl ye doğurmuştum🤣 şimdi aksaray da 1800 tl sezeryan.tüp ligasyonda yapılacak.yüzde 20 de indirim sağlık çalışanına en fazla 2000 olur diye düşünüyorum.

Aynen ya 50₺ ydi muaynesi 😂 sans vericektim.onlara ama yetişemez sanırım benim.zamaninda dogsa belki olur du ama bu ay bekledikleri icin butun doktorlar dogumu bende yetisemicem sanırım 🤷 bide son zamanda doktor degistirmek 🤦🏻‍♀️

Bende konusim.olmadi İsmail beyi istiyorum diyeyim onunla görüşelim bizde valla yarisi sizden yarisi bizden dicem 😂 3200 yeter onlara maksimum 😅
Benimde yetişmez 1 ay olsa yapardım ama çok sinir oldum 😂 ana binada girişte asansörün yanında odası doğum binasında değil. 3200 çok bile 3000 yeter 😂

Benimde yetişmez 1 ay olsa yapardım ama çok sinir oldum 😂 ana binada girişte asansörün yanında odası doğum binasında değil. 3200 çok bile 3000 yeter 😂

Yarin kontrolum.var gidip.bi.konusurm
Bizim.dogumdan.sonra.cok.mu.oluyoki kontrolelrmz.ya 😔 dedigin gbi 3000e kapasaydik ya hemen vermeye raziym
Yarin bile.veririm

Bizim.dogumdan.sonra.cok.mu.oluyoki kontrolelrmz.ya 😔 dedigin gbi 3000e kapasaydik ya hemen vermeye raziym
Yarin bile.veririm
Biz ilk hafta bir gidiyoruz lohusaliktan sonra da gidiliyor. Bebekte ilk hafta gidiliyor ( eger sarilik olursa daha sik cagiriyorlar ) sonra 1 ay aşı için saglikocagina gidiliyor yine kontrole de gidiliyor kalça ultrasonu çekiliyor. Bizim mesela işitme testini doğumdan 1 gün sonra bebeği alıp yapmıştı onda geçememişti 1 yada 2 ay sonra bi daha gitmek zorunda kalmıştık böyle şeyler olabiliyor.

Muhasebeye gideyim.net fiyatlari alayim.ilk ordan ismail beyle görüşmek istiyorum diyeyim. Bu ismail.bey kim.muhasebe demi 😂 sanki biliyomus gibi ben 😅 ya çok zorlarsa 200 daha çıkarırım yoksa 3000 yeter dedigin gibi yani zam olurda bu kadar olmaz bende sinid oldum

Yarin bile.veririm

Seninki saat kacta randevu ayni saate denk gelirsek ikimiz ayni anda konusalim belki ikna olurlar 😂😂😂

Dogumdan sonraki ilk muayne bize ücretsiz diye biliyorum ben ama H heyecanli_anneee daha iyi bilir o tecrubeli 😂

Muhasebeye gideyim.net fiyatlari alayim.ilk ordan ismail beyle görüşmek istiyorum diyeyim. Bu ismail.bey kim.muhasebe demi 😂 sanki biliyomus gibi ben 😅 ya çok zorlarsa 200 daha çıkarırım yoksa 3000 yeter dedigin gibi yani zam olurda bu kadar olmaz bende sinid oldum
Tam olarak ne bilmiyorum ama görüşeceğin bayandan daha kıdemli biri onun lafı geçiyor biz indirim isteyince onunla görüşün demişlerdi 😂
Seninki saat kacta randevu ayni saate denk gelirsek ikimiz ayni anda konusalim belki ikna olurlar 😂😂😂

Dogumdan sonraki ilk muayne bize ücretsiz diye biliyorum ben ama H heyecanli_anneee daha iyi bilir o tecrubeli 😂
Sanki ücret verdim diye hatırlıyorum canım ama karıştırmış olabilirim de çünkü oğlumu da muayene götürmüştük ona vermiştik 😊

bi de çoğumuz çalışıyor iki kişi yetişemiyoruz bu duruma, Allah bir maaşla ev geçindirelerin parasına bereket versin... bazen diyorum ki ben mi abartıyorum da yetmiyor. ama yok yok taş üstüne taş koyamıyoruz. istanbul gene iyi herkesin bütçesine uygun bir hastane bulunabiliyor. şu an vazgeçsek başka yer bulunur özel. ama ben doktoru çok sevdim, başka şeylerden kısıp katlanıcam diyorum en kötü ihtimalle. dün ankarada akrabam doğum yaptı özelde ki özel denmez oraya 5.500müş..
İzmirde çok pahalı canım, sadece muayeneye 270 veriyorum. En iyisi doğum sigortası yaptırmak diyolar da ben sordum acıbadem in doğum sigortası 15 bin TL di 😂

Siz şu ismaille bi görüşün de 36da gittiğimde ben de görüşürüm. Çalışamaz raporu almak zorunda olmasam valla gitmezdim direk doğuma giderdim o derecedeyim

İzmirde çok pahalı canım, sadece muayeneye 270 veriyorum. En iyisi doğum sigortası yaptırmak diyolar da ben sordum acıbadem in doğum sigortası 15 bin TL di 😂
Ben Kocaeli'deyim ve doktorumu seviyorum ücret 190 falan Demir hayat yaptırmıştım 6bine ve çok iyi geldi bize👍

Evet ya rekabetsiZlik vuruyor sizi ordada alternatif yok:( bazen diyorum gidelim bu şehirden ama anadoluyu da biliyorum. Sebzesi meyvesi marketi daha pahalı...

4 doğar mı bilmem kızı da 4 üstü bekliyorduk 3500 civarıydı son haftalarda azalmıştı kilo alımı. Ama potansiyel yüksek🤣 benimkiler esas doğduktan sonra şok ediyor ayda 1600 aldı 3 ay boyunca. 11 aylıkken 12 kilo olmuştu😅😅 bir de yer daraldıkça ölçüm 500 eksik ya da fazla olabiliyor... 38i beklesin yine de öncesinde gelmesin inşallah. Haftaya kontrole gidicem tekrar.

Yok canım giriş katta küçük bi odaydı. Yılbaşından önce mecburi 2. Sezeryan 2700dü muayene ücreti deki artışa bakarsak en az 3bin vardır yeni fiyat. Drun ilk hastasıydm kaç para oldu muayene dedi. 175 sağlam zam gelmiş dedim. Medicana açıldı hemşirelere iş teklif ediyorlar, almaya çalışıyorlar dedi. Keşke muayeneye yapmasalarmış, neye indirim yaptırabiliyorsanız yaptırın dedi. 🤣Ben eşimle o yüzden gidiyorum indirim var ona sağlık sektöründe diye.

Bu arada kilo olayına hiç kafayı takma. Daha kuvettli bence zayıf bebişler, ki seninki de hiç merak etme 2750nin altında doğmaz... Benimki yapımla alakalı anne iri, baba iri... Ben 6.5 kilo doğmuşum, kemik yapısı anneye benziyor bebeklerin.
Maşallah 6.5 kilo mu 🤭😅 Benim bebiş de son gittiğimizde 2.5tu ben de bu gidişte 3ü aşmasını bekliyorum. Cumartesi randevum var bakalım ne diyecek 😅 Son randevuyu almışım doktorun yine de nst ye bağlar mı acaba 🤔

Maşallah 6.5 kilo mu 🤭😅 Benim bebiş de son gittiğimizde 2.5tu ben de bu gidişte 3ü aşmasını bekliyorum. Cumartesi randevum var bakalım ne diyecek 😅 Son randevuyu almışım doktorun yine de nst ye bağlar mı acaba 🤔
Valla öyle hem de normal doğum, annem de minyon 🤣🤣 bağlar her saat nst odası açık beklemese de seni fotosunu ister whatsapptan. Girmediysen kesin ister... Bundan sonra çok hızlı kilo alıyorlar dedi, geçer o da annesi.

Günaydın kızlar benim paşa 3 kg olmuş. Rahim duvarı incelmiş daha sık kontrole gelicem 3ün altına inerse daha erken olabilir sezeryan dedi. bi de ağrım çok olduğu için 39dan önce alabilirim, ben hazırım diyor annesi dedi😅şimdi 40 dklık bi nstye giricem, duruma göre serum alıcam erken olduğu için😅
Peki nedeni değilmiş bir şey dediler mi?
Sağlıklı olsunda vaesın erken gelsin varsın kilolu\zayıf olsun.
Benimki de hep 10 gün önden gidiyordu bugün haftasını yakalamış. İyi mi kötü mü bilemem ama 🤷🏻‍♀️
İlk doğumum ve sezeryan olacağım. 39+1,2,3 leri bekler mi dr yoksa 38lerde alır mı sizce kızlar?
Ocağın son haftasında doğurmak istiyoru
Sezeryan olmdum spinal. En kısa süren dogum şekli aslında girdigin gibi neoldgunu anlamadan olup bitiyor .bir iki dua edene kadar işlem bitiyor. Bu ikinci yine spinal olurum, genel anestezi bi aksilik olmazsa inşşalah düşünmüyorum hiç.
Ya kızlar spinal mı epidural mi daha iyi ben bir türlü karar veremedim. Bugüne kdr dr'umla da hiç konuşamadk ztn 1 aydır izinli,onun yerine geçici bakıyorlar diye ilgilenmiyorlar.😭

Bugün gtiiğim dr doğum ne zaman dedi bana?😨😱 Ben şok. Eşimde onu siz bize söylemeyecek misniz dedi😁🙈
Erkek bebek daha mi geç doğuyormuş? ben de 38+5 gibi iken sezaryen olacağım inşallah daha erken doğmasın istiyorum da...bu arada benim kontrolüm de yarın inşallah herşey yolundadır
Aa öyle miymiş?,🤩 İnşallah benm oğlumda durur da 39 larda alınır. Allahın izniyle babamlarda hastaneden çıkmış olurlar 🤲🥰
Ayy kızlar siz böyle fiyatlardan bahsettikçe benim içime oturuyor. Ben ne yapayım 7 bin tl ödeyeceğim doğum için😞
Ovvv ne kadar çokmuş.içinde foto çekimi oda süsleme çocuğun ilk muayenesi gibi ek şeyler var mı peki?
Bizde bugün sorduk çok şükür yeni yıl zammı gelmmemiş hem muayene hem doğuma. 3500 normalde sezeryanda ücreti. Şaşırttı beni.

Son düzenleme:
Back
X