- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Hainler sünnet e 250 tl zam yapmışlar doğuma 1000 tl baktılar bence ocak sonuna doğum çok olucak hemen yaptılarBen konustum kizlar guncel fiyatlari atiyorum oncelikle
Spinal sezeryanda epidural normal dogumda tercih ediliyormus ve spinal sezeryan ücretine dahilmisEki Görüntüle 2754300
Çok sevindim valla canım hayırlı olsun gayet güzel indirim olmuş bizlere de örnek olsun hepimiz bu indirimden isteyelimValla H heyecanli_anneee sayende bacım çok sağol yoksa ismail beyi nerden taniyip bilip gidicektim. dedim benim yolum uzak baskasindan emanet araba alip geliyorum sirf doktordan ve hastahaneden memnunum diye isterseniz şimdi ödeme yapalim nakit vericez zaten surda doguma ne kaldi bizi bu zamdan etkilemeyin dedimveeee acikliyorum ahaha ay cok heycanli neyse size ne kadar dediler ücret dedi dedim 3700 kağıda 3700 yazdi üstüne çizik attı altina 3000₺ yazdi kase imza attı ödemede bunu gosterirsiniz dedi ben tabi agzim kulaklarimda çıktım 3000₺ ye kapadık yani hayirli olsun 300₺ zam gayet normal yani ben 3500 der sıkı pazarliga gireriz demistim ama beni yormadi
35tl ödedik dün. normalde bi nts ücretli ikinci ücretsizdi. şimdi aynı gün içinde ikinci olursa ücretsiz cvbı aldım.Çok sevindim valla canım hayırlı olsun gayet güzel indirim olmuş bizlere de örnek olsun hepimiz bu indirimden isteyelimnormalde hastanede böyle paragöz bi yer değildi bu sene nolduysa rekabet uğruna kendilerden şaştılar 1.5 sene önce nstye 20 tl veriyodum simdi kim bilir o ne olmuştur.
Çok sevindim valla canım hayırlı olsun gayet güzel indirim olmuş bizlere de örnek olsun hepimiz bu indirimden isteyelimnormalde hastanede böyle paragöz bi yer değildi bu sene nolduysa rekabet uğruna kendilerden şaştılar 1.5 sene önce nstye 20 tl veriyodum simdi kim bilir o ne olmuştur.
Doktor banada 25 ocakta alırız dediBen de bugn 25 ocak sabah 9a gun aldim sennle hemen hemen yakin tarihlerde.olcaz demekki
Nst de mi ücretli aman yarabbim ticarethane gibi büyük şehirler35tl ödedik dün. normalde bi nts ücretli ikinci ücretsizdi. şimdi aynı gün içinde ikinci olursa ücretsiz cvbı aldım.
Allah yardımcın olsun. inşallah 2den de fazla olur kilosu minnoşunun.Bu arada muayneden çıktım 175₺ muayne ücreti
32+0 çalışamaz raporumu aldim cok şükür dogurmadangelisimi 29+3 kilosu 1500 Nuran hoca en azindan 2 kiloyu görsek cok iyi olur dedi inşallah görürüz de bende yogun bakım sıkıntısı yasamam.
Ciğer geliştirici yaptırdı yarin bi daha yapılması gerekiyor suan nstdeyim kimsecikler yok ama nst odası cok guzel baya ferah yani begendim.
Benden bu kadar dua edin kizlar ya en azından 2 kilo doğsun evde oglumu kuvezde kizimi dusunmimkimin duası kabul olur bilinm
pırt yapsan paraNst de mi ücretli aman yarabbim ticarethane gibi büyük şehirler
O zaman da öyleydi ilk gittiğimde ücret veriyodum bebek uyuyosa yada yeniletmek istiyorsa ondan para almıyordu. Ama her ilk gidisimizde veriyoduk.35tl ödedik dün. normalde bi nts ücretli ikinci ücretsizdi. şimdi aynı gün içinde ikinci olursa ücretsiz cvbı aldım.
Öyle dediğin gibi çalışanları da çok ilgili doğumda da inşallah görürsünüz hemşireler falan da çok ilgili guleryuzluler hiç o yönden sorun yaşamadım. Ama fiyatlar birden bu kadar artınca ister istemez bi noluyoruz oldum .hayırlısı olsun indirimimizi yapsinlar daHemen taze bildiğim yerden sordun 40₺ ödedim cnm biraz önce nstyeama sizin indirim var ne kadar olur bilmem
Ya aslında cok degil hastahaneye doktorlarina gore umraniyede bu statüde bi hastahane yok fiyatlari burayla yarışır ama simdi basta konusulan rakam belli olunca yapilan zamda baya fahiş oldu valla calisanlarindan tut gorevlilerine kadar cok kibarlar kimi ozel hastahanesi devletten farki yok muamelede. Ama bende cok sevindim valla bu saatten sonra doktorum degissin istemem
Çok sevindim canım indirim yapmalarınaValla H heyecanli_anneee sayende bacım çok sağol yoksa ismail beyi nerden taniyip bilip gidicektim. dedim benim yolum uzak baskasindan emanet araba alip geliyorum sirf doktordan ve hastahaneden memnunum diye isterseniz şimdi ödeme yapalim nakit vericez zaten surda doguma ne kaldi bizi bu zamdan etkilemeyin dedimveeee acikliyorum ahaha ay cok heycanli neyse size ne kadar dediler ücret dedi dedim 3700 kağıda 3700 yazdi üstüne çizik attı altina 3000₺ yazdi kase imza attı ödemede bunu gosterirsiniz dedi ben tabi agzim kulaklarimda çıktım 3000₺ ye kapadık yani hayirli olsun 300₺ zam gayet normal yani ben 3500 der sıkı pazarliga gireriz demistim ama beni yormadi
Evet cnm inşallah herşey hepimiz için yolunda gider, saat falan verdi mi sana? Genelde sabahtan oluyor sezaryenler. Beni de bir heyecan sardı vakit yaklaşıncaBen de bugn 25 ocak sabah 9a gun aldim sennle hemen hemen yakin tarihlerde.olcaz demekki
Bana sabah 9da dedi canm ac kalcam.die uzun sure ac kalma olmasn dieEvet cnm inşallah herşey hepimiz için yolunda gider, saat falan verdi mi sana? Genelde sabahtan oluyor sezaryenler. Beni de bir heyecan sardı vakit yaklaşınca
Hayırlısı olsun doktorun durumuna göre en uygun tarihi vermiştir sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet aslnda ben 19 istedm ama bi turlu ikna.olmadi nasip artik
Ben ismail beyi de bulamadm yoktu gittigimdeHayırlısı olsun doktorun durumuna göre en uygun tarihi vermiştir sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ya sezaryen bu açıdan pek güzelmiş günün belli oluyorBen de normal olsun derken hergün acaba bugün olur mu diye heyecan yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?