2021 Şubat Anneleri

Belki yüzyüze görüşmede fiyatta oynatma yaparlar eski hastalara. Şurda doğuma ne kaldı belki çoğumuz ocakta döküleceğiz. Telefonda soruldu diye sabit fiyat vermişlerdir diye umuyorum. Gidip görüşmekte fayda var.

Bebeklere veriliyorda sezeryandan sonraki 10 gun kontrol.suresinde diye biliyorum.ben dikisler vs kontrol ediliyorya o yüzden oglumda ucret odememistim.ama tabi hastahane farki olabilir.

Tmm bende muhasebeden net fiyat alayim sonra direk ismaile

Fiyat konuşmuşsunuz kızlwr bilenler biliyor ssvd deneyeceğim, doktorum 3500 dü ve 1 şubatta hastane değiştiriyormuş 4500 olacakmış fiyat moralim bozuldu 2 kişi çalışıyoruz ama 3500 bile tam ayarlayamamıştık

Bebeklere veriliyorda sezeryandan sonraki 10 gun kontrol.suresinde diye biliyorum.ben dikisler vs kontrol ediliyorya o yüzden oglumda ucret odememistim.ama tabi hastahane farki olabilir.

O kısmı hatırlayamıyorum ama bebeği de oraya götürmüştük birine para vermiştik şimdi bebekleri devlete de götüremeyiz yine mecbur ozel e gidicez yandık valla ya

Valla Allah kolaylik versin gerçekten rahat rahat doğurmaya odaklanmak varken dusundugunuz şeylere bak

O kısmı hatırlayamıyorum ama bebeği de oraya götürmüştük birine para vermiştik şimdi bebekleri devlete de götüremeyiz yine mecbur ozel e gidicez yandık valla ya

Vallahi iflahimiz kurudu dogurmadan

Bizim seninle tarihlerimiz aynı gibi cnm. Insallah ocak ayi son haftasını beklerler. Spinal anestezi daha iyi. Belden katater ile incecik iğneyle giriyor. Seni yatırıp sondanı takıyorlar. Sonra kesi işlemi başlıyor. Bebegin kafası çıkacak kadar kesi yapıp bebeği çıkartıyor sonra içten dikip diş kısmını da lazerle yapistiriyorlar. Ben 9.40 da girdim 9.57 de doğmuştu kuzum. Sonra bebeğin burnunu falan temizleyip, ölçüp giydirip odana çıkartıyorlar babaya teslim. Seni de yarim saat sonra çıkartıyorlar. Anne bebek ten teması istiyorsan söyle belki yaptırırlar. Bir de göbek.kordonu geç klemplenmesi gerekiyormus. En az 1 dk göbek kordonundan akis olmalı. Ama orada hızlıca ameliyat yerinin kapatılması önemli. Allahinnizniyle inşallah sağ salim çıkarız.

Kızlar spinali de sorsanıza genel olduk velevki fiyat düşer mi diye...

biz gençler eski nesil gibi yürekli değiliz vallahi özgürlük ağır basıyor. Tüpleri bağlatıp bu bağımlılıktan yana kafam rahat olacaktı ama annenin yolunda gitmem umarım biz de 5 kardeşiz. Annem 38inde beni doğurmuş tekne kazıntısı olarak. Ona da diyorum senin gibi olmak istemiyorum diye. Her birinin evlilik sorunları, sağlık sorunlarını dert etmekten dert sahibi oldu anne babam. 6 senedir bebek bakım çantasından normal çantaya geçemedim bu bile moral bozucu

Evet kontrollerim tam anlamıyla anlattığın gibi geçiyor. Şikayetini dinleyip çözüm üretmek yerine gebeyi yeren bakışlarla abarttığını ima ediyorlar. Hiç tatmin olamamış çıkıyorum kontrollerden. Ben her meslek alanında savunurum; sevmediğin mesleği bırak ya da işini severek yap. Kimse beş karış surat, sert muamele çekmek zorunda değil. Eşime diyorum ki resmen düzgün cevap almak için yalakalık yapıyoruz.

Evet canım ben de çok araştırdım gebeliğin başında 5bin TL’den aşağı bulamadım. Kaldı ki serumu epidurali içine katmıyoruz diyorlar. Burada isim yapmış bir kaç doktor var. Tlfndan bilgi bile vermiyorlar illa önce 350 TLlik muayeneye gidip oradan doğum ücretleri hakkında bilgi alabilirmişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…